• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

estagfirullah canim,ne olsun iste,misafirler vardi onlar gitti.bende kendimi kk attim:1::1:mutfakta ki bulasiklar beni bekliyor:52:sen ne yapiyorsun canim?
aman boşver ya.dinlen azcık kaçmıyo mutfak:)
bende gidince gircem mutfaga ne mama yapcam onu düşünürüm:31:

bende öyle yaptim valla:23:ay aksama ne pisirecegim kaygisi bende de var,acaba menemen yapsam olar miiii diye dusunuyorum:1:
ay cnm sorma yaaa her gece yarın ne yapsam dusnup de uyuyorum ben de.eşime dedım bugun menü yap 1 haftalık onları yapıyım dedım:1:
mmmm:56:menemen yanına yesıl sarımsak ban tuza yee super oluyo bu 2li ;)

insallah 7 haziran bebis adina seni sevindirsin:61:bizde teyze olalim:61:

ay cnm agzın bal yesın ınsallah yaaa.herkesın olsun ınsallah da hepımız teyze olalım:34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay cnm sorma yaaa her gece yarın ne yapsam dusnup de uyuyorum ben de.eşime dedım bugun menü yap 1 haftalık onları yapıyım dedım:1:
mmmm:56:menemen yanına yesıl sarımsak ban tuza yee super oluyo bu 2li ;)

ay cnm agzın bal yesın ınsallah yaaa.herkesın olsun ınsallah da hepımız teyze olalım:34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

liste isi iyiymis,ama erkeklere kaldin mi cok agir menu yazarlar kizzzzz:52:en iyisi kendimiz yapmamiz,ben hep kolayina kacarim da,azcuk tembelceyim mutfak konusunda:76:misafirlere mercimek köftesi yapayim dedim,cok civik oldu,sekil veremedim,ne olacak benim bu halim yaaaaa:60:sarmisak yersem kocis saklanicak yer arar kendineee:1:

liste isi iyiymis,ama erkeklere kaldin mi cok agir menu yazarlar kizzzzz:52:en iyisi kendimiz yapmamiz,ben hep kolayina kacarim da,azcuk tembelceyim mutfak konusunda:76:misafirlere mercimek köftesi yapayim dedim,cok civik oldu,sekil veremedim,ne olacak benim bu halim yaaaaa:60:sarmisak yersem kocis saklanicak yer arar kendineee:1:
benımkı ağır sewmez ancak haftasonları kendısı kebap türleri yapıyo:1:
dedim zaten ağır yapma menüyü diye :)))
ben mutfakta kıprdanmayı çok sewerim kısss:56::56:
ay herseyı yaparım ama mercimek koftesını bı turlu tuturamıyorum cnm bnm de bı kere ole olmustu ben de kısır gibi sunmuştum millete:9::9::9:
kıs o da yesin sarımsak kokmaz o zamnn beaa:34:

benımkı ağır sewmez ancak haftasonları kendısı kebap türleri yapıyo:1:
dedim zaten ağır yapma menüyü diye :)))
ben mutfakta kıprdanmayı çok sewerim kısss:56::56:
ay herseyı yaparım ama mercimek koftesını bı turlu tuturamıyorum cnm bnm de bı kere ole olmustu ben de kısır gibi sunmuştum millete:9::9::9:
kıs o da yesin sarımsak kokmaz o zamnn beaa:34:

bizim kiside hafta sonu kayfalti hazirlar,yemek mertebesine erisemedik dahaaa:27:bende seviyorum ama cok usta degilim ikram konusunda,insallah zamanla usta olurum,simdilik hedefim bu dogrultuda ilerlemek:1:niye kisir gibi sunmak aklima gelmedi ki acep,ben kimse görmesin ustaligimi diye buzdolabina kaldirdim civik mercimek köftesini:60::60::60:artik kim yer bitirir akibeti ne olur bilmem beaa:60::60:tavisyene uyucagimdan hic suphen olmasin,hazir hafta sonu yarin pazar:1:

Son düzenleme:
cnm ben çıkayım sonra gorusuruzzz.uyku gelıyo hep ağrılar da war uzanayım bırazcık:34:

bizim kiside hafta sonu kayfalti hazirlar,yemek mertebesine erisemedik dahaaa:27:bende seviyorum ama cok usta degilim ikram konusunda,insallah zamanla usta olurum,simdilik hedefim bu dogrultuda ilerlemek:1:niye kisir gibi sunmak aklima gelmedi ki acep,ben kimse görmesin ustaligimi diye buzdolabina kaldirdim civik mercimek köftesini:60::60::60:artik kim yer bitir akibeti ne olur bilmem beaa:60::60:tavisyene uyucagimdan hic suphen olmasin,hazir hafta sonu yarin pazar:1:
hmm o kadr yapıyor ya yeter cnm bee :34:
olursun cnm zamanla yapa yapa alısıyor ınsan...
mercimek koftesiii istedi cnmm:56:
yengem war bır tane gusel yapıyor ıstıyım ondan barii :34:
ok cnm afıyet olsun sıze şimdiden opuyorum senii koccamannn

hmm o kadr yapıyor ya yeter cnm bee :34:
olursun cnm zamanla yapa yapa alısıyor ınsan...
mercimek koftesiii istedi cnmm:56:
yengem war bır tane gusel yapıyor ıstıyım ondan barii :34:
ok cnm afıyet olsun sıze şimdiden opuyorum senii koccamannn

insallah canim insallah,ay kusura bakma canim yaa,canini istettim seninde,neyse ki bulunmayan birsey degil:56:bende seni öptum canim,sen yat dinlen,allaha emanet olasin:80:

ebrarim nerelerdesin beaaaaa,gelde iki muhabbet edeekkk:31::31::31::31::31::31::31::31:

neyse kimsecikler kalmadi,bende gidiyim bulasiklari makinaya yerlestirim bariiiiii:10::10::10::10::10::10::10:

insallah canim insallah,ay kusura bakma canim yaa,canini istettim seninde,neyse ki bulunmayan birsey degil:56:bende seni öptum canim,sen yat dinlen,allaha emanet olasin:80:
yok yok cnm benım hep öle ıste cnm normalde konusmasak bıle ;))
sen de allaha emanet ol canm ;):34:

Back
X