ayy inşallah cnm ne güzel kendini motive ediyosun..inşallah dedigin gibi olur.Allahım bekletmeden versin...valla Allah büyük cnm..dedigin gibi hiçbişeye gerek kalmadan olmasını bende isterim,hayırlısı inşallah..hamile kalmaklada bitmiyorki..helede benim gibi uterus bicornis(çift boynuzlu görünümde rahim)olanlarda..![]()
Amin canım.Biliyorum malesef dediğin doğru ama moralimde keyfimde yerinde çok şükür.Hiç takmıyorum desem yeridir iyi şeyer olcak biliyorum.hissediyorum.oyüzden artık çok konuşmk gelmiyor içimden bebek konusunu..Tedribirimizi aldık,ilaçlarımızı kullandık, kullanıyoruz.Rabbime dualarımızı ediyoruz.Takdir yüce rabbimin.ona emanet ettim kendimi..hayırlısıyla bebeğimin haberini bekliyorum.
cnm ben de ne zamandır buradayım fakat adet gunum duzensız olduğu için ismimi yazdırmadım mesela...
Öylesine sordum bütün topikleride var ve güncel neden benim sürekli yazdıgım topikte yok dedim zaten sabahın körü can sıkıntısı.Liste varmış yokmuş,ben varmışım yokmuşum umrumda değil onu düşünmeye ayırıcak zamanım yok 1000tane şeyle ugrasıyoruz.
ewett cnmm ultrosn girdimm doktorr dedii bazenn oluyorr kandaa gözükmüorr falann dedii bendee zatenn ilk hamileliğim olduğu içinn birazz cahilimm bu konulardaa :) öğrencez artıkkk
Tebrik ederim gnc_emr allah tamamına erdirsin..

canım ölçmeye dewam et hep aynı saatte olsun buna dikkat et birden düşünce bil ki yumurtan çatlıcak canım hadi bakalım inş bu ay bebişin gelir
İnş canım.
Rabbimin izniye öyle olucak..

iyi akşamlar herkeze..