Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy inşallah cnm ne güzel kendini motive ediyosun..inşallah dedigin gibi olur.Allahım bekletmeden versin...valla Allah büyük cnm..dedigin gibi hiçbişeye gerek kalmadan olmasını bende isterim,hayırlısı inşallah..hamile kalmaklada bitmiyorki..helede benim gibi uterus bicornis(çift boynuzlu görünümde rahim)olanlarda..:31:

Amin canım.Biliyorum malesef dediğin doğru ama moralimde keyfimde yerinde çok şükür.Hiç takmıyorum desem yeridir iyi şeyer olcak biliyorum.hissediyorum.oyüzden artık çok konuşmk gelmiyor içimden bebek konusunu..Tedribirimizi aldık,ilaçlarımızı kullandık, kullanıyoruz.Rabbime dualarımızı ediyoruz.Takdir yüce rabbimin.ona emanet ettim kendimi..hayırlısıyla bebeğimin haberini bekliyorum.

cnm ben de ne zamandır buradayım fakat adet gunum duzensız olduğu için ismimi yazdırmadım mesela...

Öylesine sordum bütün topikleride var ve güncel neden benim sürekli yazdıgım topikte yok dedim zaten sabahın körü can sıkıntısı.Liste varmış yokmuş,ben varmışım yokmuşum umrumda değil onu düşünmeye ayırıcak zamanım yok 1000tane şeyle ugrasıyoruz.

ewett cnmm ultrosn girdimm doktorr dedii bazenn oluyorr kandaa gözükmüorr falann dedii bendee zatenn ilk hamileliğim olduğu içinn birazz cahilimm bu konulardaa :) öğrencez artıkkk

Tebrik ederim gnc_emr allah tamamına erdirsin..:nazar:

canım ölçmeye dewam et hep aynı saatte olsun buna dikkat et birden düşünce bil ki yumurtan çatlıcak canım hadi bakalım inş bu ay bebişin gelir

İnş canım.
Rabbimin izniye öyle olucak..:nazar:
:nazar:

iyi akşamlar herkeze..

Egal bencede hemen pes etme helede seviyosan sabır göster inşallah eşini kazanacaksın vazgeçmek kolay kazanmak zor hep olumsuzluklara bakma eşinin olumlu yönlerine odaklan onuda motive et ne yaşadığınızı bilmiyorum tabiki ama yinede önce sabır derim ben yaşın da küçüktü hatırladığım kadarıyla yaş ilerledikçe daha farklı bakıcaksın olaylara inşallah eşinde

egal cim,bende katılıyorum bu görüşlere,biraz sabırla belki herşey düzelir,acele karar vermeyin olur mu

garipcim,naptın dolaptaki tutmamış mercimek köftesini:56:

:1::1::1:dolaba koyunca civikligi ortadan gitmis,kivamini bulmus mercimek köftesi:60::60::60:acaba bundan sonra hep buzdolabina mi atsam kiii:27::27::27:saka bir yana da kardelencim,gercekten biraz sert kivami olmus dolapta,birazina sekil verip esimle yedik:56::56:kalani ise duruyor,sanirim cöpe gidecek allah beni affetsin:59::59::59::59:

kardelen49 küsmuyuz yaaa:59::59::59:nasilsin didim,emmee cevap virmediiiiiiin beaaa:59::59::59::59:

aaa olurmu tatlım başka yerlere daldım kaçırmışım sorunu pardon gayet iyiyim kuş gibi hafifledim sınavlar bitince sen naptın iyice yerleştinmi bu arada ben bayılırım mercimek köftesine yaaa:56:

aaa olurmu tatlım başka yerlere daldım kaçırmışım sorunu pardon gayet iyiyim kuş gibi hafifledim sınavlar bitince sen naptın iyice yerleştinmi bu arada ben bayılırım mercimek köftesine yaaa:56:

farkettim daldigini:82::82:estagfirullah canim ne demek:61:gerci yazdim ama tekrar tebrikler canim,sinavin guzel gecmesine sevindim.bende bayiliyorum canim,ilk defa gecen misafirlere yapayim dedim,ama civik oldu mercimek köftesi,:1:kivamini tutturamadim yani:84:bende dolaba kaldirdim,dolapta kivamini bulmus:60::60::60::60:

farkettim daldigini:82::82:estagfirullah canim ne demek:61:gerci yazdim ama tekrar tebrikler canim,sinavin guzel gecmesine sevindim.bende bayiliyorum canim,ilk defa gecen misafirlere yapayim dedim,ama civik oldu mercimek köftesi,:1:kivamini tutturamadim yani:84:bende dolaba kaldirdim,dolapta kivamini bulmus:60::60::60::60:

ilk yaptıysan normal zamanla alışırsın kıvamına bende ilk yaptığımda öyle olmuştu.:59:

saolun kizlar ögütleriniz icinn haklisiniz daha yolun basindayiz amma bazende nerdende evledik dedirtiyor hayat.. valla alttan alara suan gidiyoruzz bakalim nereye kadarr allahimm bizi kimseyi ayirmasin gercek yuva kurmak cok zorrmuss.

bebek konusuna gelince 3 haziranda adettim gelcekk bakalim adet belirtileri basladi ama hayirlisi .. özledimm valla kizlar sizi amaa topik yavasladimi nee??:89:

Arkadaşlar ben buraya bir defa yazmıştım. Sevtun2 arkadaşımızın arkadaşıyım başka bir topikten. Malesef aranızda bazı kırgınlıklar olmuştu. Ama şimdi dua zamanıdır. Arkadaşımız bu gece 3. bebeğini kaybetti 18 haftalık. Serklaj olmasına rağmen. Lütfen dua edelim Allah sabrını versin...

selam kızlar iyi geceler...
ay çok yoruldum kızlar yaa..alıntı bile almadım halim yok yazmaya resmen:31:sonunda gardrobumu indirip yazlık kışlık ütülük ve verilecekler ayrımını yaptım ..ama belim çıktı sırtım agrıyo oyyy:((

off demek sevtunda kaybetti bebegini..Allah sabırlar versin dicek bişy bulamıyorum...bundan öncekinde çok yıkım olmuştu onun için bunu düşünemiyorum...:((Allah yardımcısı olsun...:5:

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.mutlu haftalar olsun inş.geçmiş çok birikmiş biraz okudum kaytardım valla.işler beni bekliyo.gardrobu halletmem lazım.öptüm hepinizi.

Back
X