kuzucum inşallah 7 haziranda halay çekeriz allahım gönlüne göre versin
ablacığım sağolasın inşallah bakalım kısmet herşey:97:
cnm bak ne güzel düşünüyorsun.wardır bunda da hayır.sakın karamsar olma.ewet çok kolay değil atlatması ama rabbim sabrını da weriyor cnm benımmm.dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.sakın amelıyetını da takma kafana hayırlısıyla canm...
kızlar şu 2 gündür elimin içi ayagımın altı yanıyor taeş basıyor birden ben hiç böyle olmazdım bugünde gecikmenin 12.günü sökülsün diye neler içtim ama yok inat ediyor gelmiyor üfffff :84:
cnm seninkiler bayağı nazlı çıktılar.bens ana diyorum git bir kan testi de yaptır diye...
canım dun ben cıkmadım bosuna uzulmusun kuzum netım gıttı bende sana yazmıstım yazdıklarmda bosa gıttı daha yenı geldı gelır gelmez de yazdım tamammmı haber vermeden kesınlıkle cıkmam kuzum uzulme sen gorusuruz
kız boncuk osledım valla senı ıyı hade bkalım ınsallahgecmısındır kuzum yalnız cok merak ettım ne oldu
kardelen49um neyaptı acaba ınsallah ıyı gecmıstır onun da sınavları
derınım bebegım burdasın ama hemen cıkmam gerek kcısle sınamaya gıtcez ıkı haftadır cıkmıyoruz artık gına geldı bı cıkalımdolasalım optum senı kuzu
cnm ya bunu düşündüm ne bileyim o an üzdüm seni sandım bılmıyordum konunu

ben öyle düşündüm ya migren tuttu o gece uyuyamadım.dun hep yattım bugün bu saatte kendıme geldım ancak.insanları üzmeyi sewmem,üzdüğümü düşününce de öyle oldu...üzdüğüme odakladım ya kendımı netin kopacağı hiç aklıma bile gelmedi...
arkadaslar insanlar nelere üzülüyo bu kadar basit seylere can sıkmaya değer mi bende yeniyim ama bi sorun yasamadım sükür bana da yazılmadığı zamanlar oluyo ama herkes herseyi zamanında göremez ki belki görmemiştr işi vardır
cnm kımse yaşamaz sorun sen de dahil bütün yeni gelenlere saygı gösterilip selamı da alınır,sorusu da cewaplanır.evitax benden de bilir,her sorusuna samimi şekılde cewap wermeye çalştım.sinirler gergindi sanırım...ama hala kinayeli sözler yazılmasın lütfen,kerdelen dahil kim olsa diğer arkadaşlarımızı sawunurlar.tanıyoruz çünkü birbirimizi...neyse uzatmaya gerek yok öyle yazışmalar bitsin artık!!!
berrincim,ben arkadaşlarımın hepsini çok iyi tanıyorum,bi seneyi geçgindir aynı ortamdayız,kesinlikle kasti olarak yazmama gibi bi durum olmaz burda,öyle düşünmemenede sevindim ayrıca.
canım boşwer uzamasın,takma sen de,o an öyle gelişmiş olaylar...
aminnnnnnn
Derler sonrada sen pkosun tüplerin kapalı yok kocanda bu bu var derler.. 1sene beklememize zaman kaybetmemize sebep oluyorlar biz o süre içersinde yterince yıpranıyoruz psikolojimiz alt üst oluyor. sonra 1 sene sonrada tedavi başlıyor ozaman başlı başına bir stres.. Hııı birde ''STRES YOOOKK'' diyorlar.....
ewet STRES YOOKK!!!

bunları ben de yaşadım cnm çoğu arkadaşımız da yaşamıştır,ne zamn ki stres olmuyor o zaman bebişler geliyor

baştan elimde dğildi ben de stres yaptım ama nereye kadar...siz de ben gibi yapın.dr gittiğimde 1 yıllık ewlı değildim henüz 10 aylıktım ama 2 ay 2 aydır dedim ve dra 1 yıl oldu dedim
SELAM HANIMLAR HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NEKADAR İYİ OLUNURSA İŞTE 
öncelikle BİRSENİN hepinize selamı var SEVTUNADA başsağlığı diledi .birkaç gün hastanede kalıcakmış .hüseyin emre hastaneden taburcu olabilcek galiba ama önce birsenin bazı şeyleri öğrenmmesi gerekiyormuş buyüzden hastanede emrecikle olcak sonrada inşallah evlerine çıkıcaklar .dualarımız onunla ve emrecikle .
DERDAMIN annesinin duası bitti yarın öğlen duasını yapıcam inşallah hepinizde olursanız sevinirim .çok kalamıycam kocişim gelicek gece girerim inşallah .
sevtuna allah sabırlar wersın rabbim üzüldüm.
birsen de ınşallah yawrusunu ewıne götürür,allah yardımcıların olsunn
size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem

uff abla ya hayr olsun çok üzücü habeerler geldi üst üste.allah sabırlar versin hepsine yaaa
samyeliye de çok geçmiş olsun,allah yardımcısı olsun.bu son üzücü haber olur inşallah:2:
olur abla duaları yazarsın
cnm bnm hem de ne merak etmek yaa numaran da yok arayamadım:97:
cnm stres yapma olsun ...sanaa dua okuruz.allah bunları atlatmana yardımcı olsun...çok şey diyemıyorum