Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora bek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasef:14::14:henuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin:43: bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin:14::14::14:

amin canım herseyin hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun bu günleri atlatrsın ameliyat günün gelince haber ver dua edeyim canım allah yardımcın olsun

kuzucum inşallah 7 haziranda halay çekeriz allahım gönlüne göre versin :38:
ablacığım sağolasın inşallah bakalım kısmet herşey:97:

selam kızlar nasılsınız...ben bildiginiz gibiyim yine sevincim yarıda kaldı ama bundada da bi hayır vardır diyorum su anda hic bişey düşenemiyorum sadece ameliyatımı olup hayırlısıyla yeniden kaldıgı yerden başlamak istyorum...bebilş konusuna uzun bi ara verecem ama burdan da kopmayı düşünmüyorum sizlerin hamiş haberleiyle sevinirim inş...derinim nasıl olayım canım yazdıgım gibiyim artık yoruldum ama isyan etmiyorum allahıma sıgındım bugunleri yaşıycakmışım demekki :43::43::43::43:
cnm bak ne güzel düşünüyorsun.wardır bunda da hayır.sakın karamsar olma.ewet çok kolay değil atlatması ama rabbim sabrını da weriyor cnm benımmm.dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok.sakın amelıyetını da takma kafana hayırlısıyla canm...

kızlar şu 2 gündür elimin içi ayagımın altı yanıyor taeş basıyor birden ben hiç böyle olmazdım bugünde gecikmenin 12.günü sökülsün diye neler içtim ama yok inat ediyor gelmiyor üfffff :84:
cnm seninkiler bayağı nazlı çıktılar.bens ana diyorum git bir kan testi de yaptır diye...

canım dun ben cıkmadım bosuna uzulmusun kuzum netım gıttı bende sana yazmıstım yazdıklarmda bosa gıttı daha yenı geldı gelır gelmez de yazdım tamammmı haber vermeden kesınlıkle cıkmam kuzum uzulme sen gorusuruz
kız boncuk osledım valla senı ıyı hade bkalım ınsallahgecmısındır kuzum yalnız cok merak ettım ne oldu
kardelen49um neyaptı acaba ınsallah ıyı gecmıstır onun da sınavları
derınım bebegım burdasın ama hemen cıkmam gerek kcısle sınamaya gıtcez ıkı haftadır cıkmıyoruz artık gına geldı bı cıkalımdolasalım optum senı kuzu
cnm ya bunu düşündüm ne bileyim o an üzdüm seni sandım bılmıyordum konunu :14:
ben öyle düşündüm ya migren tuttu o gece uyuyamadım.dun hep yattım bugün bu saatte kendıme geldım ancak.insanları üzmeyi sewmem,üzdüğümü düşününce de öyle oldu...üzdüğüme odakladım ya kendımı netin kopacağı hiç aklıma bile gelmedi...

arkadaslar insanlar nelere üzülüyo bu kadar basit seylere can sıkmaya değer mi bende yeniyim ama bi sorun yasamadım sükür bana da yazılmadığı zamanlar oluyo ama herkes herseyi zamanında göremez ki belki görmemiştr işi vardır
cnm kımse yaşamaz sorun sen de dahil bütün yeni gelenlere saygı gösterilip selamı da alınır,sorusu da cewaplanır.evitax benden de bilir,her sorusuna samimi şekılde cewap wermeye çalştım.sinirler gergindi sanırım...ama hala kinayeli sözler yazılmasın lütfen,kerdelen dahil kim olsa diğer arkadaşlarımızı sawunurlar.tanıyoruz çünkü birbirimizi...neyse uzatmaya gerek yok öyle yazışmalar bitsin artık!!!

berrincim,ben arkadaşlarımın hepsini çok iyi tanıyorum,bi seneyi geçgindir aynı ortamdayız,kesinlikle kasti olarak yazmama gibi bi durum olmaz burda,öyle düşünmemenede sevindim ayrıca.
canım boşwer uzamasın,takma sen de,o an öyle gelişmiş olaylar...

aminnnnnnn

Derler sonrada sen pkosun tüplerin kapalı yok kocanda bu bu var derler.. 1sene beklememize zaman kaybetmemize sebep oluyorlar biz o süre içersinde yterince yıpranıyoruz psikolojimiz alt üst oluyor. sonra 1 sene sonrada tedavi başlıyor ozaman başlı başına bir stres.. Hııı birde ''STRES YOOOKK'' diyorlar.....
ewet STRES YOOKK!!! :20:
bunları ben de yaşadım cnm çoğu arkadaşımız da yaşamıştır,ne zamn ki stres olmuyor o zaman bebişler geliyor:emir_bebek: baştan elimde dğildi ben de stres yaptım ama nereye kadar...siz de ben gibi yapın.dr gittiğimde 1 yıllık ewlı değildim henüz 10 aylıktım ama 2 ay 2 aydır dedim ve dra 1 yıl oldu dedim:1:

SELAM HANIMLAR HEPİNİZ İYİSİNİZDİR İNŞALLAH NEKADAR İYİ OLUNURSA İŞTE :43:
öncelikle BİRSENİN hepinize selamı var SEVTUNADA başsağlığı diledi .birkaç gün hastanede kalıcakmış .hüseyin emre hastaneden taburcu olabilcek galiba ama önce birsenin bazı şeyleri öğrenmmesi gerekiyormuş buyüzden hastanede emrecikle olcak sonrada inşallah evlerine çıkıcaklar .dualarımız onunla ve emrecikle .
DERDAMIN annesinin duası bitti yarın öğlen duasını yapıcam inşallah hepinizde olursanız sevinirim .çok kalamıycam kocişim gelicek gece girerim inşallah .
sevtuna allah sabırlar wersın rabbim üzüldüm.
birsen de ınşallah yawrusunu ewıne götürür,allah yardımcıların olsunn

size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem :43::43:
uff abla ya hayr olsun çok üzücü habeerler geldi üst üste.allah sabırlar versin hepsine yaaa
samyeliye de çok geçmiş olsun,allah yardımcısı olsun.bu son üzücü haber olur inşallah:2:
olur abla duaları yazarsın

selam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora gittim bebek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasef:14::14:henuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin:43: bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin:14::14::14:
cnm bnm hem de ne merak etmek yaa numaran da yok arayamadım:97:
cnm stres yapma olsun ...sanaa dua okuruz.allah bunları atlatmana yardımcı olsun...çok şey diyemıyorum:14:

BANUM ALLAH kabul etsin canım dualrınızı .aşılama konusundada bişey diyemiycem kuzum sadece özeldeki gibi ilgi olmaz çapada tabi hiç gitmedim bilmiyorumda bellide olmaz .hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .
ANATOLİAM selam kuzum neçabuk döndün eve anlıyamadım ben :34:buarada kalplerimiz birmiş şaşırdım inanki :53:
Amin canım

sorma be canım bende inanmak istemedim ama duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyo duygularımı anlatamıyorum sadece dua ediyorum allahım sabrını artırsın :43:

tamam canım kolay gelsin sanada çok öptüm
Valla hiç çıkmadı aklımdan onun yeni niki ne bu arada

cıkardık ablam degısıklık oldu bızım ıcınde bu arada paıntbola bayılırım harıka keskesende gıtseydın kuzu cok eglencelıdır

canım sınavların ıyı gecmıs cok sevındım hade kocaman bır tatıl senı beklıyor kuzum uzun zamandr gorusemedık osledm yaaaaaaaaa

saol tatlısım sen nasılsın

aramızda ne geçmiş olursa olsun duydugumda ınanamadım ve içim cız etti arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum aslında ne diyeceğimi de bilmiyorum Allah yardımcısı olsun sabırlar versin hem ona hemde eşine çok üzgünüm hem de çok

kolay gelsın bebısım dıcektım ama zaten bıtırmısın

canım belkı oyapmıs olabılır belkıde yerlesme kanamasıdır yanı ınsallah oledır

offf yaaaaaaaa yıne mı geldı o renk pes etme kuzum olacak olacak

cok hak verdım sana solemeden gecemıcem

evıtaxcım olayın tatlıya baglanmasına sevındım ama o anda kotu bır habewr alınmıs gordugum kadarıyla canım gecmısı mutlaka okuyorsundur ama o andan hanı bu kadar uzuntulu bır seyle karsılasan arkadaslarımız sana cevap vermemsı olabılırler sende bu olay hakkında yorum yapmamıssın mesela karsılıklı dusunmemız gerek solemeden edemedım benı yanlıs anlamassan sevınırım canım pko ıle ılgılı de ne sorarasan cevaplamaya razıyım

canımmmm yaaa ben tam sıteyı actım net gıttı uc dort gundur bole zaten annemle de konusamadım bugun uzgunum ıyıyım sen nasılsın

canım ınsallah yenı umıtlerın sana pozıtıf cızgıyı gosterır hakkımızda hayırlısı olsun
Umarım olur hepimiz bir gün anne olup mutlu oluruz.

size üzücü haber vermek istemezdim ama şimdi SAMYELİ arkadaşımız mesaj attı 2 cm açılması varmış hastaneye yatırmışlar risk büyük demiş size bildirmemi istedi .nolur dua edelim bişey olmasın bebişimize
ciğer geliştirici iğne yapmışlar 3 hafta daha durursa çok iyi olur demiş doktoru nolur ALLAHIM dayansın bebiş .çok kötü oldum kızlar .hemen dua başlatıyorum .inşallah iyi olur herşey .
şimdi çıkmam gerek tekrar gelicem :43::43:
Canım banada yaz ay valla çok üzüldüm bu ne ya arkaarkaya off içim darlandı valla inşallah bişeycik olmaz.

bende 1senelik evliyim 3 kere düşük yaptım cnm bu sefer cok şükür tutndu bebeğim ama insan hala korkuyor şimdi tam 4aylık oldu oğluşum
Allah tamamına erdirsin canım.:nazar:

selam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora gittim bebek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasef:14::14:henuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin:43: bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin:14::14::14:
Pelincim inan çok üzüldüm canım inşallah birdahaki çok daha güzel olucak ve en kısa zamandada olucak diye geçti içimden sakın kendini çok üzmeee.

banu cum,için nerde daha rahat etcekse orda yaptır,senden önce yaptırdığın merkezlerde daha önce aşılama yaptıranlardan ipucu alabilirsin canım merkezin ilgisiyle ilgili:71:
Kardelencim çapada olucak hiç yaptıran tanıdık yok bir aleyna var o iyi dedi benim korkum kilom varya azrlarlarmı falan diye doktorlar takık yaaa ee benimde maşallahım var.
Sen neler yapıyosun bakıyım epeydir giremediğimden girinve geçmişde kabarıkı olunca okuyamıyorum.

Selam kızlar valla ben bu akşam çok üzgünüm valla keşke girmeseydim dedim üsüste öğrenince moralim bozuldu valla.
aynen cnm ben de üzüldüm çok ama hayat işte sınavlarla dolu...
ama bu acıları untturcak her yeni güzel haber...
ilerde bir bakacağız bu arkadaşlarımız bebişlerıne kavuşacaklar cnm aminn

kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok ...

Amin canım

Valla hiç çıkmadı aklımdan onun yeni niki ne bu arada

Umarım olur hepimiz bir gün anne olup mutlu oluruz.

Canım banada yaz ay valla çok üzüldüm bu ne ya arkaarkaya off içim darlandı valla inşallah bişeycik olmaz.

Allah tamamına erdirsin canım.:nazar:

Pelincim inan çok üzüldüm canım inşallah birdahaki çok daha güzel olucak ve en kısa zamandada olucak diye geçti içimden sakın kendini çok üzmeee.

Kardelencim çapada olucak hiç yaptıran tanıdık yok bir aleyna var o iyi dedi benim korkum kilom varya azrlarlarmı falan diye doktorlar takık yaaa ee benimde maşallahım var.
Sen neler yapıyosun bakıyım epeydir giremediğimden girinve geçmişde kabarıkı olunca okuyamıyorum.
sanmıyorum azarlasınlar canım,sen bide onu düşünme,rahat olmaya çalış.
ben bildiğin gibiyim,tekrar adet oldum.
zaten bikaç gece öncede rüyamda hiç tanımadığm bi kadın bana şükretmem gerektiğini,en azından adetlerimin düzenli olduğunu söylediydi,bu nasıl bi bilinçaltıysa.

faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok ...
,cnm tesadüfe bak yaaa aslında amcanın haberini okumuşsun:14::14:
allah sabır wersin cnmm yaaa

canım msn de görüştük ama burdanda çok üzgün olduğumu belirtmek istedim:5:

kızlar cok kotuyum ama aglayamıyorum bıle sankı saka gıbı ınanamıyorum bugun olmus daha ve daha yenı gordum aglayamıyorum ama ıcım yandı

allah sabır versin canım eşine ve çocuklarına özellikle allah yardımcıları olsun valla nereye gidiyoz hergün birileri birilerine kıyıyo sanki canı veren onlar vicdan merhamet diye bişey kalmadı ya

hangı bırını dusuneyım allahım gıdene mı yanayım daha gencecık yoksa arkada bıraktıgı yetımleremı karısınamı

Allah yapanın yanına koymasın ınsallah belasını bulsun zaten esı ve yavruları dusunmek bıle ıstemıyorum allahım onlara sabırlar versın

Canım ya başın sağolsun isim benzerliği falan olmasın ara sor istersen.Çok üzüldüm.

sanmıyorum azarlasınlar canım,sen bide onu düşünme,rahat olmaya çalış.
ben bildiğin gibiyim,tekrar adet oldum.
zaten bikaç gece öncede rüyamda hiç tanımadığm bi kadın bana şükretmem gerektiğini,en azından adetlerimin düzenli olduğunu söylediydi,bu nasıl bi bilinçaltıysa.
İnşallah canım ya ama elimde değil işte bencede en azından oluyosun kardelancim o fda çok kötü sen bir tedavi düşünüyomusun bu yakında canım.

Allah yapanın yanına koymasın ınsallah belasını bulsun zaten esı ve yavruları dusunmek bıle ıstemıyorum allahım onlara sabırlar versın
cnm yazık yaa gerıde kalanlara.saçma bir sebeptir kesin.ne gereği war 3 günlük dunyada.sana ve alıseıne allah sabır wersın cnmm:14:

selamınaleyküm kızlar iyi geceler...

ilk önce kayrama başsaglıgı dilemekle başlıyayım bende şok oldum şimdi..senin durumunu düşünemiyorum.Allahım sabur versin kayram yaaa:(((

şimdi geçmiş hakkında yorumlar yapıcam olmayacak şuanki konu hepsinden önemli çünkü:(((

Back
X