Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

rabbim inş tez vakitte iyi eder annemi ve bütün sağlık problemi yaşayanları mevlam herkeze şifa versin inş dert ondan dermanda ondan
sizdende rabbim razı olsun binkez ne muradınız varsa versin o güzle kalbinizin hürmetine
amin kuzum amin inşallah peygamber efendimizin şifa ayetini ekledim inşallah şifa bulur anneciğin
ebrarcim ellerine saglik canim:61::61::61:

rabbim edilen dualar hürmetine,derdamizin annecigine safi ismi ile sifa-i acili versin..dedamizada hayirli dogumlar nasip etsin.:61::61::61:

kizlar kusura bakmayin,acil cikmam gerekiyor,kahvalti hazirlayacagim daaa:27::27:

sende saol kuzum görüşürüz çok öptüm afiyet şeker olsun :38:

günaydın canım,görüşemiyoz,bari arada msn gel.

aminnnn canımcım:71:

sağol tatlımmmmmm:71:
sende saol kuzucum hoşgeldin :29:
allah arzi olsun ebrarim,bende iyiyim cok sukur canim,sen nasilsin?misafirlerin gittimi?bende kahvalti hazirlamam gerekiyordu,acelem ondandi ebrarim yaaa:59::59:

canım allahım daha iyi etsin
tamam sen işine bak çok öptüm konuşuruz sonra

Hoşgeldin canım bugece topiğimiz hüzünlü 2 arkadaş bebeğini kaybettim biri hastahanede bir arkadaşımızında amcası vefat etti ondan çok ilgilenemezsek kusura bakma.
canı cok anlayıslısın cok ama cok tesekkur ederım
sagolun kızlar...Allah geride kalanlara sabır versin.benim çok yakınım akrabam fln degil ama çok kıymetli bi esnafımızın babası...

sagol sewcanım hoşbuldum cnm benim..nasılsın?

kayram sacmalama ya.tabiki gelip paylaşıcaksın..sen oralarda memleketinden uzaktasın...sıkıntını böyle atmıcaksan neye yaradı arkadaslıgımız.:38:

yeni gelen arkadasımız hoşgeldin...hayırdır?bebeginmi olmuyor seninde cnm?paylaşabilirsin.
canım saolun kuzum zaten sız olmasanız ne yapardım
pelinim cnm cok üzgünüm inş bir an önce ameliyat olursun
kayracım basın sağolsun cnm
canım dostlar saolsun saol canım
ailece başınız sağolsun..Rabbim geride kalanlara sabır versin..Ölüm zaten çok zor..Hele birde zamansız-beklenmedik ölüm genc yaşla birleşince çooooooook daha zor.Bizde yaşadık birkç sene önce böyle bir acıyı.1 yaşında yeğenim babasız kaldı..Konuşması/yürümesi herşeyi geriledi..Annesinin durumunu zaten anlatıck bir kelime yok.Çok çok zor. ALLAH SABIR VERSİN.Rabbim kimseye yaşatmasın.Ama herşey bizim için
evıtaxcım saol sızın de basınız saolsun gercekten etrafın uzulmesı farklı da ates dustugu yerı yakıyor
kayram çok üzüldüm bıtanem allah sabır versın basın sagolsun mekanı cennet olsun ınsallah
dıkkatet kendıne metanetlı ol cnm :5:
günaydın kızlar bgn sızle muhabbet edebılıcem
sımdılık cıkıyorum kahvaltıya arkadasları cagırdım öptüm sızlerı:54:
canımın ıcı bende cok uzuldum yaaa bıde netten ogrendım resmen bu daha da sok oldu benım ıcın
kayra ve derin basiniz sagolsun mekani cennet olsun amcanizin

samyeli sanada cok gecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin su 3 haftayi INSALLAH

bagnu takma kafana ozelle hic farki yok capanin asilamada

pelin cok uzuldum yengemin senin gibi oldu onu ignelerle yok ettiler amaliyara gerek kalmadi senin amaliyat olcak galibacok gecmis olsun canim
kizlar aklimda cok kisi vardi unuttum
herkese hayirli gunler diliyorum
saol bıtanem allah razı olsun
of pelinim yaa kalbide atıyo demek Rabbim kolaylıklar versin ameliyatında inşallah bu son kaybın olcak dualarımız seninle:43:

Kayram haber çok acı ama senin öğrenme şeklinde çok acı gerçekten şok olmuşsundur.RAbbim ailesine sabır versin amcanada rahmet etsin

İnşallah sağlıkla kavuşur bebeğine arkadaşımız

Derinim sizinde başınız sağolsun
evet kuzum saolasın aminnnnnnnnnnn
günaydın kızlar
kayram başınız sag olsun rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah :(
derinim sizinde başınız sag olsun allah rahmet etsin :(
amin canım sende saol
Kayram,derinim başınız sağolsun, Allah geride kalanlara dayanma gücü versin...

Samyelimde de açıklık çıkmış sanırım inşaallah en azından üç hafta daha bekler bebiş sağlıcakla doğar

Pelinim demek kalbi atıyordu:(Allah'ım sanada dayanma gücü versin cnm seni çok takdir ettim ama isyan etmedin,umarım hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin...

Derdamın duasına şimdiden amin diyorum Rabbim şifa versin

Kaç gündür hep kötü hbrler alıyoruz,çok kötü oldum off yaa
saol kuzum dostler saolsun
ay neler oluyor bize böyle,rabbim samyeli arkadasimizi ve bebegini korusun,dilerim saglikli birsekilde gunu geldiginde kucagina lamak nasip eylesin:59:

pelinim ne diyecegimi ve demem gerektigini bilemiyorum canim,bildigim tek sey rabbim sana sabirlik versin,dilerim kaybettiginden daha hayirli evlatlar versin:59:

kayram basin sagolsun canim,ates dustugu yeri yakiyor iste:5:rabbim sizlere esine,annesine,evlatlarina sabirlik versin...:59:

derinim seninde basin sagolsun canim yaa:59::59::59::59::59:allah sabirlik versin.

canim uzme kendini,herseyin vakti saati vardir,vakti saati geldiginde olur insallah:61:

canim cok gecmis olsun ya,rabbim sifa versin safi ismi ile..

hadi insallah canim,rabbim seni sevindirsin:61::61::61:

herkese gunaydin kizlar,dilerim dun yasadigimiz uzuntulerin aksine,sevincler yasadigimiz,guzel haberler aldigimiz bir gun olur,hepimiz adinaaaaaa:61::61::61::61::61::61::61::61::61:
saol bıtanem
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bende dılıyorum ondan herkese :9:
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

ALLAHIM DERDAMIZIN ANNESİNE ŞAFİ İSMİ ŞERİFİNLE ŞİFA NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL .BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞTUR YARABBİM

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

aminnnnnnnnnn dıyorum okunan dulara derdamızın annesıne sıfa olsun rabbım saglıgına kavusmasını nasıp etsın ınsallah

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 garip+ kardelen49+ derdanur+ kardelen5233+ AnaToLia_+ KAYRAM29+

maşallah kalabalığız çok güzel oldu ya sevindim çokkkk :29:

canı cok anlayıslısın cok ama cok tesekkur ederım

canım saolun kuzum zaten sız olmasanız ne yapardım

canım dostlar saolsun saol canım

evıtaxcım saol sızın de basınız saolsun gercekten etrafın uzulmesı farklı da ates dustugu yerı yakıyor

canımın ıcı bende cok uzuldum yaaa bıde netten ogrendım resmen bu daha da sok oldu benım ıcın

saol bıtanem allah razı olsun

evet kuzum saolasın aminnnnnnnnnnn

amin canım sende saol

saol kuzum dostler saolsun

saol bıtanem

bende dılıyorum ondan herkese :9:

aminnnnnnnnnn dıyorum okunan dulara derdamızın annesıne sıfa olsun rabbım saglıgına kavusmasını nasıp etsın ınsallah
kuzucum başınsaolsun yaa gerçkten çok üzüldüm henüz geçmişi okuyamamıştım ondan topicde yazamadım ama msnde konuştuk zaten .allahım geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olun amcanın :38:

hepinize tek tek teşekkür ediyorum
ebrarım gördüm canım nasıl mutlu oldum bilemezsin rabbim inş iyi eder annemei inş
ben inanaıyorum szilerin daualrı sayesinde iyi olcak inş

canım arkadaşlarım şimdi SEMOŞLA konuştum nstye bağlamışlar sancı filan varmı diye çıkmamış çok şükür .morali daha iyiydi bende sevindim .hepinize selamı var ve çok teşekkür ediyor

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberler verirsin umarım
cnm benım sağolasın hayrlısı...

canim cok gecmis olsun ya,rabbim sifa versin safi ismi ile..

hadi insallah canim,rabbim seni sevindirsin:61::61::61:

herkese gunaydin kizlar,dilerim dun yasadigimiz uzuntulerin aksine,sevincler yasadigimiz,guzel haberler aldigimiz bir gun olur,hepimiz adinaaaaaa:61::61::61::61::61::61::61::61::61:
çok sağol cnmm bakalım hayırlısı herşeyin...

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

ALLAHIM DERDAMIZIN ANNESİNE ŞAFİ İSMİ ŞERİFİNLE ŞİFA NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL .BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞTUR YARABBİM

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin ablam allah derdanur arkadaşımızın anneciğine esenlikler wersin,dermansız hastalıklar vermesin...bir an önce ayaklanmasını nasio etsin inşallah...

rabbim inş tez vakitte iyi eder annemi ve bütün sağlık problemi yaşayanları mevlam herkeze şifa versin inş dert ondan dermanda ondan
sizdende rabbim razı olsun binkez ne muradınız varsa versin o güzle kalbinizin hürmetine
amin cnmmm.allahım şifasını anneciğinin üzerınde de göstersin

canım arkadaşlarım şimdi SEMOŞLA konuştum nstye bağlamışlar sancı filan varmı diye çıkmamış çok şükür .morali daha iyiydi bende sevindim .hepinize selamı var ve çok teşekkür ediyor
aa iyi hadı moreli çok önemli allah yardıcmısı olsun arkadaşımızın

çok sevindim canım şimdi aklımdan geçiyodu maşallah bebeğimize inş tutunur hayata

Tatlım ben beğeni yoksa geçmişi okumyorm ÇÜNKÜ TEK BİR SAYFAYA YAZMIYORUM.oYÜZDEN görmedim nickini şimdi hatırlamıyorum hamile bir arkadaş söyledi.yukarıda yazışmalarda var. İyi niyetin için teşekkür ederim.HERKEZ SAMİMİ OLDUGU SÜRECE SORUN ÇIKMAZ.KARDELEN KONUYU ÇARPITTI OLAYI BÜYYÜTTÜ OYÜZDENDE SORUN OLDU.

evıtaxcım oncelıkle samımıyetımle soluyorum bende uc topık bırden takıp edıyorum ama hepsının gecmısını okuyorum. cunku bız burada artık soru cevap olayından cok bır aıle gıbıyız yanı esımızle kavgalarımız bebek ıcın uzuntularımız doktorlara gıtmelerımız kayıplarımız mutluluklarımız herseyımız burada ve bırbırımızden haberdarız her turlu. yanı sımdı sen sadece begenılerı okuyorsun yanı bızden cogu kez haberdar degılsın ama bız de soru cevap hattı degılızkı yanı hep sen sor cevap verelım falan yanı gecmısı okursan neden o anda selamının karsılıgı olmadıgını anlarsın canım bak bana basın saolsun demıssın ve bu cok hos bır davranıs onemsedıgını gosterır ve bız de onemsendıgımızı bılırız. ayrıca kardelen arkadasımıza da haksızlık yaptıgını dusunuyorum cunku ben konuyu bastan sonra okudum kı herkesın yazdıklarını okurum. tamam konu kapandı derken sen canının nıye sıkkın dıye soran herkese konunun carptırılması sınırımı bozuyor falan dersen bu sekılde anlasılması ve cevap verılmesı gayet normal canım nacızane fıkrımı soledım ama gecmısı okuma ve bızımde yasadıklarımızla ne kadar ılgılı olursan senın de soruların o kadar kale alınır ve cevap bulur

ay cok sukur ıyı bır haber aldık cok sukurler olsunnnnn ınsallah yavrumuz sag salım dogacak
başınız sağolsun canım mevlam geride kalanlara sabır onada rahmet eylesin

saol bıtanem aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada kızlar dun bırden cıkmıs gıbı oldum ama ınanın netım gıttı uce kadar bekledım gelırmı dıye ama gelmedı haber vermeden cıkmam bılırsınız

hepinize tekrar teşekkür ederim canlar ben çıkıyorum kontörüm bitti alıp annemi ararmam lazım geceden beri aramadım uyur diye hepiniiz seviyorum dualrım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun
görüşürüz inş iyi bakın kenidnize

hepinize tekrar teşekkür ederim canlar ben çıkıyorum kontörüm bitti alıp annemi ararmam lazım geceden beri aramadım uyur diye hepiniiz seviyorum dualrım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun
görüşürüz inş iyi bakın kenidnize

güle güle canım görüşmek üzere:80:

Back
X