Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepinize tekrar teşekkür ederim canlar ben çıkıyorum kontörüm bitti alıp annemi ararmam lazım geceden beri aramadım uyur diye hepiniiz seviyorum dualrım sizinle rabbim yar ve yardımcınız olsun
görüşürüz inş iyi bakın kenidnize

güle güle cnmm...biz de seni sewıyoruzzz.sen d ekendıne dıkkat et cnm

çok şükür inşallah kavuşcak bebeğine sağlıcakla dua edelim:62:
amin canım yaa inşallah artık iyi haberler alalım
aklım hep peloşda zaten
cnm benım sağolasın hayrlısı...

çok sağol cnmm bakalım hayırlısı herşeyin...

amin ablam allah derdanur arkadaşımızın anneciğine esenlikler wersin,dermansız hastalıklar vermesin...bir an önce ayaklanmasını nasio etsin inşallah...

amin cnmmm.allahım şifasını anneciğinin üzerınde de göstersin

aa iyi hadı moreli çok önemli allah yardıcmısı olsun arkadaşımızın
amin sevcanım inşallah kuzum yaa sizinde ağzınıza sağlık
buarada samyeline dua hazırlıyorum 30 tane okurmusun kuzum
bide galiba test yaptırmışsın hayırlı haber alırız inşallah bu moralsizliğin üstüne iyi gelir umarım
çok sevindim canım şimdi aklımdan geçiyodu maşallah bebeğimize inş tutunur hayata
amin kuzum inş allah
evıtaxcım oncelıkle samımıyetımle soluyorum bende uc topık bırden takıp edıyorum ama hepsının gecmısını okuyorum. cunku bız burada artık soru cevap olayından cok bır aıle gıbıyız yanı esımızle kavgalarımız bebek ıcın uzuntularımız doktorlara gıtmelerımız kayıplarımız mutluluklarımız herseyımız burada ve bırbırımızden haberdarız her turlu. yanı sımdı sen sadece begenılerı okuyorsun yanı bızden cogu kez haberdar degılsın ama bız de soru cevap hattı degılızkı yanı hep sen sor cevap verelım falan yanı gecmısı okursan neden o anda selamının karsılıgı olmadıgını anlarsın canım bak bana basın saolsun demıssın ve bu cok hos bır davranıs onemsedıgını gosterır ve bız de onemsendıgımızı bılırız. ayrıca kardelen arkadasımıza da haksızlık yaptıgını dusunuyorum cunku ben konuyu bastan sonra okudum kı herkesın yazdıklarını okurum. tamam konu kapandı derken sen canının nıye sıkkın dıye soran herkese konunun carptırılması sınırımı bozuyor falan dersen bu sekılde anlasılması ve cevap verılmesı gayet normal canım nacızane fıkrımı soledım ama gecmısı okuma ve bızımde yasadıklarımızla ne kadar ılgılı olursan senın de soruların o kadar kale alınır ve cevap bulur
kayram çok haklı arkadaşım burda hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve inanki artık kardeş gibi olduk .dün sana cevap yazılmadı diye sinirlenmişsin herkes herzaman aynı olamıyo malesef .ama emin olki burda her sorun cevaplanır geçte olsa .kardelen arkadaşımızda kötü bişey dememiş açıklama yapmış .bunda büyütülcek bişey yok bence ...

amin canım yaa inşallah artık iyi haberler alalım
aklım hep peloşda zaten

amin sevcanım inşallah kuzum yaa sizinde ağzınıza sağlık
buarada samyeline dua hazırlıyorum 30 tane okurmusun kuzum
bide galiba test yaptırmışsın hayırlı haber alırız inşallah bu moralsizliğin üstüne iyi gelir umarım

amin kuzum inş allah

kayram çok haklı arkadaşım burda hepimiz dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz ve inanki artık kardeş gibi olduk .dün sana cevap yazılmadı diye sinirlenmişsin herkes herzaman aynı olamıyo malesef .ama emin olki burda her sorun cevaplanır geçte olsa .kardelen arkadaşımızda kötü bişey dememiş açıklama yapmış .bunda büyütülcek bişey yok bence ...

ablam okurum tabii ne demek...haber ederım sana okuyunca ok ;)))

selam kızlar beni merak edenlere teşekkür ediyorum bugun yine doktora gittim bebek kanalda yuva yapmış inanırmısınız kalbi bile atıyodu ama alıncak malasef:14::14:henuz amaliyat günüm belli degil cok stresliyim hayırlısıyla bi atlatsam amaliyatı başka bişey istemiyorum hepinize desteklerinizden dolayı allah razı olsun diyorum...rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın...sevtunada cok üzüldüm allahım sabır versin:43: bizde böyle sınav veriyoruz rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin:14::14::14:

kuzum ya kıyamam mahvoldum okuyunca allahım sabır versin çok zor ama herşey rabbimden sabır kuzum sabır geçicek bugünlerde .inşallah ameliyatında sorunsuz geçicek canım dualarımız seninle

annne olmak istiyorum 9 yılır evliyim ve evladım olmuyor piskolojik sıkıntıya girdim ve cıkamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum araştırdım ve konusarak bu sıkıntıyı atlatabilecegime inanıyorum bana yardım edin lütfen
Canım ya bak ben 11 sene oldu herşey Allahtan ona inan içini ferah tut belkide o zaman olucak...

ben salaklıgıma doymıyım ki hep başka başka başka doktorlara gittim . hepsi ayrı bi ilaç yol kat edicem derken iyicede kilo aldım şiştim . sonra eşimde problem çıktı ameliyat oldu 1yıl önce . varikosel şuan iyi şüürler olsun . sayısı düşüktü şuan iyi allah a şükür ama ben kilo aldım yumurtlayamıyorum . stress işte evde hep akrabalar görünce hani bebek yokmu demiyolarmı vallahi kahroluyorum . zayıflarsam olurmuş o gücüde toplamıyorum ama aklım heppppp bebekte heppppp:(((
Ah canım benimde sorunum kilolar ne yazıkki vermiyorum ama kilo var diye olmıycak diye bişey yok etrafımda bir sürü örnek var içini ferah tut.

pko dedi ilk baş sonra başka bi dr gittim tam pko yapısında degilsin dedi ama ben 5-6 ayda bi adet olabiliyorum . kilo aldıkça bu ara uzuyo söktürücü ile adet olabiliyorum . mesela bu ay progestan içiyorum adet olabilmek için . şişkinlik mutsuzluk ... tam söledikleri bişey yok bi gidiyorum test yapıyolar be anlamıyorum ama bu lutel faz felam yazıyo onlar düşük yumurtlama olmadıgı için en son rahim filmi istedi çektiremedim daha izin alamadım .iş yerinden ... fınfıkzadede bi yer varmış . ağrısız geçiyormuş ...
Ben orda çektirdim hiçbişey anlamıyosun ağlayarak gittim ama inan iğne batması gibi bile ağrı olmadı tavsiye ederim.

kayra ve derin basiniz sagolsun mekani cennet olsun amcanizin

samyeli sanada cok gecmis olsun hayirlisiyla atlatirsin su 3 haftayi INSALLAH

bagnu takma kafana ozelle hic farki yok capanin asilamada

pelin cok uzuldum yengemin senin gibi oldu onu ignelerle yok ettiler amaliyara gerek kalmadi senin amaliyat olcak galibacok gecmis olsun canim
kizlar aklimda cok kisi vardi unuttum
herkese hayirli gunler diliyorum
İnşlallah aleynacım dediğin gibidir çok tedirginim.

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

ALLAHIM DERDAMIZIN ANNESİNE ŞAFİ İSMİ ŞERİFİNLE ŞİFA NASİP ET .OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL .BİR AN ÖNCE SAĞLIĞINA KAVUŞTUR YARABBİM

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİNNNN Allah biran önce arkadaşımızın annesine ve tüm hastalara sağlık versin.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 garip+ kardelen49+ derdanur+ kardelen5233+ AnaToLia_+ KAYRAM29+

maşallah kalabalığız çok güzel oldu ya sevindim çokkkk :29:
Bende burdayımmmm.....

kızlar benimde çıkmam gerek yaa işlerim var hallediyim
öpüyorum sizi görüşmek üzere
sevcanım müjde ver bize inşallah kuzum

Canım ya bak ben 11 sene oldu herşey Allahtan ona inan içini ferah tut belkide o zaman olucak...

Ah canım benimde sorunum kilolar ne yazıkki vermiyorum ama kilo var diye olmıycak diye bişey yok etrafımda bir sürü örnek var içini ferah tut.

Ben orda çektirdim hiçbişey anlamıyosun ağlayarak gittim ama inan iğne batması gibi bile ağrı olmadı tavsiye ederim.

İnşlallah aleynacım dediğin gibidir çok tedirginim.

AMİNNNN Allah biran önce arkadaşımızın annesine ve tüm hastalara sağlık versin.

Bende burdayımmmm.....

ayy banum yine kötü zamanlama yaa off ben çıkıyorum sen geldin :52:
nasılsın kuzum sana şimdi özelden mesaj atıcam okey duayla ilgili

Back
X