hoşgeldin naber canım
hosbulduk derdanurcum,iyiyim cok sukur.ya sen nasilsin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin naber canım
amın cnm ınşallah en kısa zamnda sewındırsın rabbim...swcprlk canım allah senin de yüzüne gülsün inşallah kızlar hangimiz hamile kalırsak digerlerimze dua edelim gebelerin duaları kabul oluru aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
aminnninşallah Alah her isteyene sağlıklı bebişler versin
cnm garipçiğim çok sağolasın,inşallah cnm adetim gelse ok de o da gelmez şimdi eminimswcnprlk canim,herseyde bir hayir vardir,dilerim bu ay gelir bebisin![]()
ewet cnm acı şeyler ama yapacak pek fazla da birşey yok.allah yeni bebişlerımıze sağlık wersin inşallahinşallah ya dış gebelik çok yıpratıcı kabuslarım inşallah biter gerçi en büyük kabus hsgydi onu atllatım hayırlısıyla
canım bu hsg yi agrısız çeken yerler varmış istanbulda radyotom diye bi yer ... sıfır agrıyla dogrumudur acaba çektirenler canımdan can koptu diyo yaaa((
44:
amın cnm ınşallah en kısa zamnda sewındırsın rabbim...
aminnn.cnm bu zamana dek olmamış bak maddı problemler wardı dıyorsun.demek ki hayrlısı siz düze çıkıncaıdr.hayrlı zaman ne zamansa dıye dua edelım cnm
cnm garipçiğim çok sağolasın,inşallah cnm adetim gelse ok de o da gelmez şimdi eminim
ewet cnm acı şeyler ama yapacak pek fazla da birşey yok.allah yeni bebişlerımıze sağlık wersin inşallah
hosbulduk derdanurcum,iyiyim cok sukur.ya sen nasilsin??
amın cnm ınşallah en kısa zamnda sewındırsın rabbim...
aminnn.cnm bu zamana dek olmamış bak maddı problemler wardı dıyorsun.demek ki hayrlısı siz düze çıkıncaıdr.hayrlı zaman ne zamansa dıye dua edelım cnm
cnm garipçiğim çok sağolasın,inşallah cnm adetim gelse ok de o da gelmez şimdi eminim
ewet cnm acı şeyler ama yapacak pek fazla da birşey yok.allah yeni bebişlerımıze sağlık wersin inşallah
cnm ben anestezili yaptırdım o yüzden bişey hissetmedim uyandığımda regl ağrısı gibi kasıklarım felan ağrıdı diğer türlü cesaret edemedim çünkü bende hastanede radyoloji bölümünde çalışıyorum nasıl acı çektiklerini bilirim o yüzden herkese anesteziliyi tavsiye ederim
ağrısız olan yer warmış cnm ben özel bir hastaneye yaptırdım aynen dediğin gibi,düşün ki benim ağrı eşiğim de yüksektir,canım da tatlı değildir ama kürtajda narkozdan sonra uyandığımda ağrım yoktu fakat bu fılmı cektırdım uzun sure kalkamadım ve yuruyemedım ağrıdan,acıdan.bilsem öyle olduğunu narkozla yaptırırdım :Scanım bu hsg yi agrısız çeken yerler varmış istanbulda radyotom diye bi yer ... sıfır agrıyla dogrumudur acaba çektirenler canımdan can koptu diyo yaaa((
44:
ağrısız olan yer warmış cnm ben özel bir hastaneye yaptırdım aynen dediğin gibi,düşün ki benim ağrı eşiğim de yüksektir,canım da tatlı değildir ama kürtajda narkozdan sonra uyandığımda ağrım yoktu fakat bu fılmı cektırdım uzun sure kalkamadım ve yuruyemedım ağrıdan,acıdan.bilsem öyle olduğunu narkozla yaptırırdım :S
bende bugün biraz iyyim annem biraz iyiymiş bu gün onun için rabbim herkeze iyiylik versin inş
şimdi bende yumurtlama sorunu var yumurtlayamıyorum . ama hsg istiyo benden tüpler açıkmı diye yaw önce yumurta olması gerekmezmi olsa belki açıktır tüplerim((
selam canımcım.Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
swcnprlk,
derdanur,
melegimnerdesin,
denizkizi_ml,
kardelen5233
herkese hayirli aksamlar kizlarr:80::80::80::80::80:
canım korkuttunuz beni yaaaaaa(((
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin,rabbim annecigini de senide daha iyi etsin derdacim,![]()
selam canımcım.![]()
inşallah cnm çaylar almıştım onları içmeye başlayacağım artık bugünden sonra...öyle deme,gelir insallah üzme kendini canim![]()
ewet cnm rahatladı içim walla,belirsizlik kötüsevcancım,üzülme canım,en azından için rahatlamış oldu,inşallah bi sonrakinde pozitif olur sonucun![]()
hadı iyi cnm ya sewındım anneciğinin iyi olmasınabende bugün biraz iyyim annem biraz iyiymiş bu gün onun için rabbim herkeze iyiylik versin inş
amin cnm öyle...öyle tabii verende allah alanda allah hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
cnm benım dr um mesela yumurtlama ilacı wermeden daha hormon testi istedi ve bu filmi istedi ona göre tedawı başlatacağız dedi.tüplere başta bakılsın ki zaten tıkalıysa tüpler direk tüp bebeğe yönlendireceğim seni dedi bakmadan ilaca başlatamayız tıkalıysa ilaçları boşuna içmiş olursun dedi.baktırdım temiz çıktı,ondan sonra klomene başladık 3.ayımda hamıle kaldımşimdi bende yumurtlama sorunu var yumurtlayamıyorum . ama hsg istiyo benden tüpler açıkmı diye yaw önce yumurta olması gerekmezmi olsa belki açıktır tüplerim((
cnm korkman için söylemedim.ben de senin gibi bilmeden gittim çok acı çektim,seni uyarmak amacım ,acı çekme diye...anesteziyle olmanı tavsiye ederim ben de kesinlikle ama acısız yapan yerler warmış istersen de oraya git güwenerekcanım korkuttunuz beni yaaaaaa(((
saol gülüm![]()
canım korkuttunuz beni yaaaaaa(((