korkulacak hiçbişey yok canım bebiş için herşeye değmezmi? annelik fedakarlık demek değilmi yeterli anne olalım her tür acıya değer sana bakan tatlı gözler, minicik eller:))
allah ımmmm bi Bebegim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkulacak hiçbişey yok canım bebiş için herşeye değmezmi? annelik fedakarlık demek değilmi yeterli anne olalım her tür acıya değer sana bakan tatlı gözler, minicik eller:))
inşallah cnm çaylar almıştım onları içmeye başlayacağım artık bugünden sonra...
ewet cnm rahatladı içim walla,belirsizlik kötü
hadı iyi cnm ya sewındım anneciğinin iyi olmasına
amin cnm öyle...
cnm benım dr um mesela yumurtlama ilacı wermeden daha hormon testi istedi ve bu filmi istedi ona göre tedawı başlatacağız dedi.tüplere başta bakılsın ki zaten tıkalıysa tüpler direk tüp bebeğe yönlendireceğim seni dedi bakmadan ilaca başlatamayız tıkalıysa ilaçları boşuna içmiş olursun dedi.baktırdım temiz çıktı,ondan sonra klomene başladık 3.ayımda hamıle kaldım
cnm korkman için söylemedim.ben de senin gibi bilmeden gittim çok acı çektim,seni uyarmak amacım ,acı çekme diye...anesteziyle olmanı tavsiye ederim ben de kesinlikle ama acısız yapan yerler warmış istersen de oraya git güwenerek
ne cayi canim?söktürücümü?:26:
benimde ağrı eşiğim düşüktür ama hiç acı çekmedim diyebilirim,bide kalkar kalkmaz çok rahat yürüdüm,hatta tüm gün yürüdük eşimle
kişiden kişiye değişir canım.:89:
cnm birçok şeye iyi geliyormuşne cayi canim?söktürücümü?:26:
sevcancım saol canım mevlam hepinizden razı olsun dualarınız sayesinde
e boş bır odan yokmu ya da ne biliyim musaıt bır yer.warmış aletin çalışsana cnmzayıflamam lazım ama koşu bandı yatak odasında eşya askısı görevi görüyo vestiyer gibi![]()
kizlar ben cikiyorum,kocis yan yan bakiyorkizdirmiyim herufüüü
hepinize iyi aksamlarr
kardelos selamini aldim,emme sen görmedin kizzzzzkonusamadik seninlede,neyse baska sefere atik,iyi aksamlar sanada
![]()
kızdırma cnm tabiiikizlar ben cikiyorum,kocis yan yan bakiyorkizdirmiyim herufüüü
hepinize iyi aksamlarr
kardelos selamini aldim,emme sen görmedin kizzzzzkonusamadik seninlede,neyse baska sefere atik,iyi aksamlar sanada
![]()
e boş bır odan yokmu ya da ne biliyim musaıt bır yer.warmış aletin çalışsana cnm
cnm birçok şeye iyi geliyormuş
kitapçığı war da şöyle yazıyor
adet düzenleyici
adet dönemi ağrılarını giderici
adet azlığı,çokluğu ve yokluğu
menopoz
adet ve menopoz öncesi meydana gelen ateş basması,stres,depresyon,terleme,kas sancıları,halsizlik ve bitkinliği giderici
metabolizmayı düzenleyici
iltihap kurutucu
ur.niyon ve kist engelleyici
yumurtalık iltihabını sökücü
oluşmuş ur,niyon ve kistı yok edici
diye yazıyor garibim![]()
hepinize iyi aksamlarr
![]()
e cnm tak kulaklığı kulağına müzik eşliğinde yürü,öyle daha zewkli oluyorya zıkkım yatak odasında orda tv yok canım sıkılıyo ... oturma odasına eşim getirmiyo :)))![]()
saol canımcım...içeceğim bakalım faydası olacak mı,ewet cnm aktardan ama kapalı kutu,açık karışım değil alizade markası.masallah baya faydalari var cayin,sifa olsun insallah swcnprlkcim,aktardan mi aldin?simdi cikmam gerek iyi aksamlar canim![]()
teşekkür ederim canım,bi yandanda annem ve eşimle ilgilenince,arada atlanıyo.canım nasılsın az öncede sordum ama görmedin balım spor nasıl gidiyo
başka sefere görüşürük tatlım,yukarıda anlattım zaten sebebini.:82:kizlar ben cikiyorum,kocis yan yan bakiyorkizdirmiyim herufüüü
hepinize iyi aksamlarr
![]()
hepinize iyi aksamlarr
![]()
canlarım benimm nasılsınız bakalımm ???
hepinizi özledimm
ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm
benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:
doktorumun verdiği ilaçlar
gonal- f 450/0.75
crınone
ovıtrelle
bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn
ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee![]()