Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarım benimm nasılsınız bakalımm ???

hepinizi özledimm :5:

ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm :69:

benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:

doktorumun verdiği ilaçlar

gonal- f 450/0.75

crınone

ovıtrelle

bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn

ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee :16:

cicişim hayırlısıyla güzel sonucu alırsın inşallah
daha bu günden endişelenmeye başlarsan işin kötü,pozitif ol canım,boşuna kendini strese sokma.

canlarım benimm nasılsınız bakalımm ???

hepinizi özledimm :5:

ama heminizin haberlerini tek tek alıyorumm :69:

benden size haberler gecen ay yumoşlara çatlatma iğnesine karşılık hiç bişi olmadıı ve doktorumm aşılamaya geçmemiz gerektigini söledi ilaçlarımı aldım bugünn ama aşılama konusunda hiç birşey bilmiyorumm :26:

doktorumun verdiği ilaçlar

gonal- f 450/0.75

crınone

ovıtrelle

bakalım hayırlısı ama en büyük korkumm aşılamanın tutmamasıı allahh yardımcımız olsun hepimizinn

ben size giripp ara ara haber vericemm kii belkii bazılarınız alıyodur haberlerimi elixsir ve kayramdann
hepinizi kocamann öpüyorumm dualarınıza çok ihtiyacımm varr ben size sürekli ediyorumm kalbim sizinlee :16:
hoşgeldin cnm görüşemiyoruzzz
cnm inşallah aşılama ile en kısa zamanda kavuşursun yawruna.öpüyorum seni:54:

teşekkür ederim canım,bi yandanda annem ve eşimle ilgilenince,arada atlanıyo.
spor iyi gidiyo canım,haftaya sürem doluyo zaten,yeni dönemde plates e yazılcam sanırım,yada bir ay daha devam ederim kondisyona.

başka sefere görüşürük tatlım,yukarıda anlattım zaten sebebini.:82:

ben naladım canım sorun değil platesi bende merak ediyorum fit olucan kız zaten güzle gacisin valla artık kim tutar seni maşallah

derinim sen geldin ama ben çıkmak zorundayım eşim geldi kalk diyo işi varmış
ben kaçar hepnizi öptüm iyi bakın kenidnize iyi geceler

sewcannnn canım koçişi ikna ettim hafta sonu küçük salona alıcaz koşu bandınııı :))) ben desem almazsın diyo dedim bebek için aşkım herkes yaz geldi bişeyler yapıyor . yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66::66::66::66::66::66::66:

iyi geceler kızlar uzun zamandır giremiyorum
biz ev değiştirmeye karar verdik bu evim baya eskiydi ve üst komşum cok rahatsızlık veriyor
2. etap tokiler yapıldı buraya cok güzel ve yeni evler allah kısmet ederse 15 haziranda taşınıyoruz onun hazırlıklarına başladım
samyeli hastaneye yatmış rabbim yardımcısı olsun dilerim bebeği biraz daha dayanır bir daha o acıları yaşamaz

sewcannnn canım koçişi ikna ettim hafta sonu küçük salona alıcaz koşu bandınııı :))) ben desem almazsın diyo dedim bebek için aşkım herkes yaz geldi bişeyler yapıyor . yuppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66::66::66::66::66::66::66:
oh oh iyisin hadi cnmmm:66::66:
kadının fendi erkeği yendi:9:

iyiyim canım çok şükür.canım sıkıldı sadece.eşim yorgunmuş erken yattı bende tv de cemile bitince sıkıldım size bakim dedim.

iyiyapmışsın cnm.ay cemile yaşıyor muı hala:9:
ben izlemiyorum neler oluyor acaba...
sıkılıyorum izlerken dizi tek izlediğim aşk ve cea ile sülüman:9:

Back
X