Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

daha vermedi bana bugün kan aldırdım geçen ay prolaktinim vs yüksekti bu ay eğer bu hormonlarım normale döndü ise ilaç vereceğim sana dedi sonucu yarı alcam.. klomen mi verceksin dedim evet dedi.. ama daha vermedi kullan diye herşey yarın belli olacak.. bakalım hayırlısı..
canım inş yarın güzel çıkar sonucun bende aynı dertten muzdaribim bu ay bende yine baktırcam prolaktine inş yükselmemiştir ...
cnm hayırlısı olsun üzülmek yok yola dewam!!! :34:

kolay gelsin cnmm
yok canım üzülmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim RABBİM bilir en hayırlı wakti bizde sabırla beklicez elimizden gelen tek sey bu...
canım naber
pelinimize çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ne diyim

canım niş gördüğün son negatif olur bebeğin gelir biran evvel

canım sanada çok geçmiş olsun spordandır belki annen içinde üzülem elinde değilmiş anneler anlar insanı çok geçmiş olsun nacığınada ellerinden öperim

derinim annein sindigrafisi iyi çıkmış sevindim balım mevlam ne hayırlısı ise onu versin annelerimize ve herkeze inş
iş içinde sıkma canını mnevlam ne hayıurlı ise yaklaştırsın seni ona
ağladım demişsin üzülme balım kıyamam ama bzen insa çok doluyo boşalmak iyi gelmiştir inş
diğerbütün kızlar isminiiz sayamadım ama hepinze tek tek slm olsun iyisiniz inş
beni sormayın herşy üstüste geliyo mevlam kötü bieşy göstermesin inş
bugün doktora gittim sezeryan dedi haftaya gün vericek bebeğin kemikleri doğum için çok zayıfmış
annem desen hasta hala kaynnamdan zaten hayır yok eşim izin aldı senelik iznini mevlam herkezin yardımcısı olsun inş
hpiniiz öptüm
anotolyam allta gördüm seni senden naber balım
AMİNNNN,
canım kafana takma nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun yeterki bebeğin sağlıklı olsun canım RABBİM kolaylık wersin ...
canım bence içtigin bitkiselden olabilir...hayır olsun inş.

evet cnm halada yorgunlugum üzerimde bide bu yorgunluk gitmezse napcam..yeni işede başlıyom ordada çok yorulucam...Allah yardım etsin artık:31:sagol cnm..annecigimin şükürki iyi çıktı en azından ilerlememiş çıktı ilaçla tedavi olcak...

ayy cnm yaaa neden o kadar agrıdı acaba yaa..bir demiş unuttum spordan mıdır diye ama ne bilim spor yaparmıki:26:inş bugün iyisindir...tatlım üzme kendini anneciginede çok geçmiş olsun hayırdır ne agrısı çekiyo annen...hasta olmasan tabiki gidecektin cnm senin elinde olan bişy degildi sonuçta..hsta hasta gitsen nolcaktı,o mu seni tutucak sen mi onu...iyi olmuş eşin götürmüş...

cnm,gönlüm şuandaki işimden yana rahatlık açısında..ama buranın şartlarıda yabana atılacak gibi degil...çok güzel bi magaza..maaş iyi..sigorta yapacak 1.5 ay sonra.prim var...

aynen cnm fırsatlar güzel...yorucu olacak çok ama napim...

merhaba cnm görünmüyodun bayadır...inşallah kan sonucların düzgün çıkar lagrimacım...hayırlı inş.

ay kıyamam ya..inş şuanda iyidir ameliyat iyi geçmiştir...:(

saglık olsun ranacım...çokda içime dogmuştu halbuki:31:

sagol cnm benim.. şükür Allahıma büyük bi sorun çıkmadı...sen napıyon cnm.

cnm benim ya üzülme...saglıkla dogsunda sezeryan olsun napıcan.dogduktan sonra kemik geliştirici ilaçlar verilir heralde dimi...sıkma canını tatlım..sagol evet annemin sintigrafi ilerlememiş çıktı çok şükür derdam...

cnm benim yoruldun demek..Allahım hepimize işlerimizde yardım etsin...
sagol kuşum,bende sevindim çok hemde..annemi görsen...kadın hastalıgı unuttu resmen..Allahım herkese saglık versin...
ewet canım sen hissetmiştin ama olmadı işte belki yakındır senin hislerin buna işarettir ...:34:

kızlar dr u aradım dedi ki;
prolaktinin düşmüş söktürücüde içmişsin bitei bi hafta olmuş o zaman mutlaka adetin gelmeliydi dedi bu durumda muayene gelmen lazım dedi cumaya kadar mutlaka gel dedi ....
neden böle oldum fikriniz war mı ???:43:

merhaba arkadaslar,hepiniz iyisiniz insallah???:6::6:

PASAM;rabbim sabirlik versin canim,derdi veren rabbim dermanini da verecektir insallah,uzme kendini,esin ve kendin icin guclu olmaya calis,rabbim yardimcin olsun:59::59::59:

EBRARCIM,kardesin gelmis canim,gözun aydin:61:göresemedik seninlede canim yaa,yogunsun bu aralar.iyimisin?:26:

KARDELENCIM,hayirdir canim,ben birsey mi kacirdim acaba,annen hastamiydii??rabbim sifa versin tatlim annecigine.ayrica sana gecmis olsun tatlim:61:

KAYRACIM,sen nasilsin tatlim?daha iyisin insallah??

DERINCIM,annecigine gecmis olsun,sonuclarinin guzel cikmasina sevindim.yorulmussun sende tatlim,olsun deger annecigine:61:sanirim yeni ise basliyorsun,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim,simdiden hayirli olsun..

RANACIM,seninde testin negatif cikmis vakti saati degilmis demek kii,insallah bu ay gelir bebisin.uzme kendini:61:

LAGMIRACIM,sende hosgeldin canim,merak ettik senii:61:klomene baslayacakmissin sanirim,simdiden hayirli olsun tatlim..:61:

SWCNPRLK,canim bas agrilarin nasil oldu?daha iyisin insallah?:26:

TOSTICIM,tasiniyormussun,yeni evin hayirli olsun canim,sanirim kendi eviniz dimi?tok i evleride cok beyniliyor genelde,iyi gunlerde otur insallah:61:

DERDANURCUM,sanada sezaryan demis doktor,uzme kendini bebisin saglikli olsun da,gerisi olur gider..tabiki normal dogum en iyisi,ama sartlar el vermeyincede sezaryanda kötu birsey degil ki canim,uzme kendiniii:61::61:

ECRINSAMET,sen nasilsin canim?oglusun nasil???:26:

BANUCUM,sen neler yaptin,asilam isin kesinlestimi?karar verdin insallah nereye yaptiracagina..hakkkinda hayirlisi olsun tatlim..seni anlayabiliyorum,ayni durumda oldugumuz icin,allah karsina iyi insanlari cikarsin tatlim:61:

KARDELEN49,canim sende iyisin insallah?bugun hic göremedim seni,önemli birsey yoktur insallah?:26:

SELINACIM,sen nasilsin canim??

kizlar insallah unutugum yoktur:26:varsada kusuruma bakmayin olurmuuuu:59:bu arada kardelenbhr arkadasimizi göremedim uzun zamandir,haberi olan varmiii??

PASAM;rabbim sabirlik versin canim,derdi veren rabbim dermanini da verecektir insallah,uzme kendini,esin ve kendin icin guclu olmaya calis,rabbim yardimcin olsun:59::59::59:

EBRARCIM,kardesin gelmis canim,gözun aydin:61:göresemedik seninlede canim yaa,yogunsun bu aralar.iyimisin?:26:

KARDELENCIM,hayirdir canim,ben birsey mi kacirdim acaba,annen hastamiydii??rabbim sifa versin tatlim annecigine.ayrica sana gecmis olsun tatlim:61:

DERINCIM,annecigine gecmis olsun,sonuclarinin guzel cikmasina sevindim.yorulmussun sende tatlim,olsun deger annecigine:61:sanirim yeni ise basliyorsun,hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim,simdiden hayirli olsun..

RANACIM,seninde testin negatif cikmis vakti saati degilmis demek kii,insallah bu ay gelir bebisin.uzme kendini:61:

LAGMIRACIM,sende hosgeldin canim,merak ettik senii:61:klomene baslayacakmissin sanirim,simdiden hayirli olsun tatlim..:61:

TOSTICIM,tasiniyormussun,yeni evin hayirli olsun canim,sanirim kendi eviniz dimi?tok i evleride cok beyniliyor genelde,iyi gunlerde otur insallah:61:

DERDANURCUM,sanada sezaryan demis doktor,uzme kendini bebisin saglikli olsun da,gerisi olur gider..tabiki normal dogum en iyisi,ama sartlar el vermeyincede sezaryanda kötu birsey degil ki canim,uzme kendiniii:61::61:

BANUCUM,sen neler yaptin,asilam isin kesinlestimi?karar verdin insallah nereye yaptiracagina..hakkkinda hayirlisi olsun tatlim..seni anlayabiliyorum,ayni durumda oldugumuz icin,allah karsina iyi insanlari cikarsin tatlim:61:

KARDELEN49,canim sende iyisin insallah?bugun hic göremedim seni,önemli birsey yoktur insallah?:26:

kizlar insallah unutugum yoktur:26:varsada kusuruma bakmayin olurmuuuu:59:bu arada kardelenbhr arkadasimizi göremedim uzun zamandir,haberi olan varmiii??
ewet canım demekki zamanı değilmiş RABBİM hayırlısını wersin ....

prolaktinin düşmüş söktürücüde içmişsin bitei bi hafta olmuş o zaman mutlaka adetin gelmeliydi dedi bu durumda muayene gelmen lazım dedi cumaya kadar mutlaka gel dedi ....

evet cnm ya çok ilginçç...baksana kuşum 1 hafta olmuş yaa...mutlaka gelmesi gerekiyodu maksimum 1 haftadır zaten.bebem,belkide kanda çıkmamıştır herey olabilir.geçen gün örnegini gördük topicte...inş muayenede bebiş çıkar...başka ne olabilir bilemiyorum cnm.

derıncım balım demek karar verdın ve ıs degıstırmeye karar verdın kuzum hakkında hayırlısı olsun bıraz msn gelebılırmısın acaba
ranacım canım doktorun gel dedıyse bı gıt bakalım ne olcek bızı de habersız bırakma olurmu gulum

sagol garibim...inşallah dedigin gibi hayırlısı olur iş konusu...benim için biraz zor olacak ama borç harç da kısa sürede kapanıcak Allahın izniyle..rabbim bana çalışma gücü versin yeter...

sen nasılsın cnm,senin adet ne zaman(gelmeyesice).

cnm enteresan yaa neden gelmedi acaba...çok beklemeden git canım bir muayene ol bakalım nedenmiş:97::97:

cnm garipçiğim sağolasın şükür şimdi iyiyim.psikolojık diydi neydi anlamadım test yaptırdım yumurta ağrılarım da çok değil.şükür iyiyim...

evet cnm ya çok ilginçç...baksana kuşum 1 hafta olmuş yaa...mutlaka gelmesi gerekiyodu maksimum 1 haftadır zaten.bebem,belkide kanda çıkmamıştır herey olabilir.geçen gün örnegini gördük topicte...inş muayenede bebiş çıkar...başka ne olabilir bilemiyorum cnm.
ewet canım gerçekten çok ilginç bende şaşırıyorum artık cuma gidicem muayeneye inş kötü bişi yoktur düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma bişi gelmiyor nedeni ....:26:
derıncım balım demek karar verdın ve ıs degıstırmeye karar verdın kuzum hakkında hayırlısı olsun bıraz msn gelebılırmısın acaba
ranacım canım doktorun gel dedıyse bı gıt bakalım ne olcek bızı de habersız bırakma olurmu gulum
ewet gidicem canım tabiki haber wericem merak etme sen ....:16:
cnm enteresan yaa neden gelmedi acaba...çok beklemeden git canım bir muayene ol bakalım nedenmiş:97::97:

cnm garipçiğim sağolasın şükür şimdi iyiyim.psikolojık diydi neydi anlamadım test yaptırdım yumurta ağrılarım da çok değil.şükür iyiyim...
tamam sewcanım gidicem kuzum ....

gel sewcanım hoşgeldin...ama ben gidiyom kuzu yaaa...:((işlerim var.çıkıcaktım da kayram çagırınca bi bakim dedim...

ranacım valla cnm sıkma canını..beklicen artık.inş önemli bi sorun yoktur...ne olabilirki ztn.benimde biş i gelmiyo aklıma...

hoşçakalın kızlar öptüm hepinizi kaçtım. ben...

gel sewcanım hoşgeldin...ama ben gidiyom kuzu yaaa...:((işlerim var.çıkıcaktım da kayram çagırınca bi bakim dedim...

ranacım valla cnm sıkma canını..beklicen artık.inş önemli bi sorun yoktur...ne olabilirki ztn.benimde biş i gelmiyo aklıma...

tmm cnm işlerine bak sen gorusuruz.hoşçakal:3:

canım benim işte bende anlamıyorum inş ciddi bişi yoktur ne bileyim cumaya gidicem yazarım size de hadi cnm öpüyorum görüşürüz hayatım.....:16:

hayırlı sabahlar canım.geçmiş olsun canımmm,neden bu kadar sancılı oldun ki?reglin miktar olarak gelişi nasıl yoğunmu azmı?anneciğine de geçmiş olsun canım ya üzülme o da onun oğlu sonuçta.acil şifalar versin allahım anneciğine inş.

canım benımmmm kıyamam ben sana yaaa nıye bole oldu kı anlamadım kardelosum senın hıc bole olmazdı yaaaaaaaa

ablacım kardesın gelmıs gercı konustuk ama yınede selamlarımı sole canım

derınım kararsız olcek ne var bebegım yaa nerde daha ıyı olacaksan ve fırsatlar senın lehıne olacaksan oraya gıtbence tatlım

CNM AKŞAM YAZMIŞSIN FAKAT BEN ÇIKMIŞTIMM :(

ewet öle düşün cnm allahtan herşey.geçti cnm taksan ne olcak böyle ınsanları kiii,zaman kaybı

sağol ablam aminnn

cnm çok geçmiş olsun...çok kötü olur o sancılar bilirim :(((
allah yardımcın olsun

canım evet yaa bende merak ediyorum belkide girmek istemiyo artık biara demişti çünkü

ayy kıyamam kuzum yaa neden öyle oldunki neyse vardır bir hikmeti belkide iyi geldi spor filan .öbür ayda bebişin gelir inşallah kuzum .
anneciğinede mevlam şifa versin üzülme elinden olmadan yapılmış bir durum yoksa canla başla giderdin :38:

kuzucum saol yaa çok şükür artık yaz tatili uzunca birsüre burda :32:ileticem kuzum selamını
sen nasılsın buarada moralin iyi dimi :29:

hımiğneden bahsetmedi ilaç vercem dedi bende klomen mi dedim evet dedi en hafiften başlarız dedi.

canım arkadaşlarım PELOŞUMUZ şuanda ameliyattaymış lütfen dualarınızı eksik etmeyin .hayırlısyla çıksın ameliyattan inşallah .haber veriyim dedim .

kızlarrr sonucu aldım 1.2 negatif yine yok malesef zaten beklemiyordum hayırlısı olsun artık ....

selam kızlar pelini merak ettim ameliyat oldu demek inş çok ağrısı olmaz Rabbim yardım etsin
Bu arada derinim annenin sonuçları i çıkmış sevindim
Karddeloşum annenin neyi var kaçırdım ben galiba çok geçmiş olsun

Derdam annen nasıl oldu cnm iyidir inşaallah
Geçmişe detaylı bakamıyorum kusura bakmayın...
Kimse yok topikte bari dolanıyım biraz sülüman başlayana kadar

canım naber
pelinimize çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ne diyim

canım niş gördüğün son negatif olur bebeğin gelir biran evvel

canım sanada çok geçmiş olsun spordandır belki annen içinde üzülem elinde değilmiş anneler anlar insanı çok geçmiş olsun nacığınada ellerinden öperim

derinim annein sindigrafisi iyi çıkmış sevindim balım mevlam ne hayırlısı ise onu versin annelerimize ve herkeze inş
iş içinde sıkma canını mnevlam ne hayıurlı ise yaklaştırsın seni ona
ağladım demişsin üzülme balım kıyamam ama bzen insa çok doluyo boşalmak iyi gelmiştir inş
diğerbütün kızlar isminiiz sayamadım ama hepinze tek tek slm olsun iyisiniz inş
beni sormayın herşy üstüste geliyo mevlam kötü bieşy göstermesin inş
bugün doktora gittim sezeryan dedi haftaya gün vericek bebeğin kemikleri doğum için çok zayıfmış
annem desen hasta hala kaynnamdan zaten hayır yok eşim izin aldı senelik iznini mevlam herkezin yardımcısı olsun inş
hpiniiz öptüm
anotolyam allta gördüm seni senden naber balım

canım bence içtigin bitkiselden olabilir...hayır olsun inş.

evet cnm halada yorgunlugum üzerimde bide bu yorgunluk gitmezse napcam..yeni işede başlıyom ordada çok yorulucam...Allah yardım etsin artık:31:sagol cnm..annecigimin şükürki iyi çıktı en azından ilerlememiş çıktı ilaçla tedavi olcak...

ayy cnm yaaa neden o kadar agrıdı acaba yaa..bir demiş unuttum spordan mıdır diye ama ne bilim spor yaparmıki:26:inş bugün iyisindir...tatlım üzme kendini anneciginede çok geçmiş olsun hayırdır ne agrısı çekiyo annen...hasta olmasan tabiki gidecektin cnm senin elinde olan bişy degildi sonuçta..hsta hasta gitsen nolcaktı,o mu seni tutucak sen mi onu...iyi olmuş eşin götürmüş...

cnm,gönlüm şuandaki işimden yana rahatlık açısında..ama buranın şartlarıda yabana atılacak gibi degil...çok güzel bi magaza..maaş iyi..sigorta yapacak 1.5 ay sonra.prim var...

aynen cnm fırsatlar güzel...yorucu olacak çok ama napim...

merhaba cnm görünmüyodun bayadır...inşallah kan sonucların düzgün çıkar lagrimacım...hayırlı inş.

ay kıyamam ya..inş şuanda iyidir ameliyat iyi geçmiştir...:(

saglık olsun ranacım...çokda içime dogmuştu halbuki:31:

sagol cnm benim.. şükür Allahıma büyük bi sorun çıkmadı...sen napıyon cnm.

cnm benim ya üzülme...saglıkla dogsunda sezeryan olsun napıcan.dogduktan sonra kemik geliştirici ilaçlar verilir heralde dimi...sıkma canını tatlım..sagol evet annemin sintigrafi ilerlememiş çıktı çok şükür derdam...

cnm benim yoruldun demek..Allahım hepimize işlerimizde yardım etsin...
sagol kuşum,bende sevindim çok hemde..annemi görsen...kadın hastalıgı unuttu resmen..Allahım herkese saglık versin...

sagol garibim...inşallah dedigin gibi hayırlısı olur iş konusu...benim için biraz zor olacak ama borç harç da kısa sürede kapanıcak Allahın izniyle..rabbim bana çalışma gücü versin yeter...

sen nasılsın cnm,senin adet ne zaman(gelmeyesice).
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim,neden olduğunu bilmiyorum,galiba sökülme olmadığı için şiddetlendi,ne zamanki söküldü,geçti ağrılarım
annemin rahatsızlığı iltihaplı romatizma ve ara ara ağrıları çoğalıyo,yürümektede baya zorlanıyo ağrılarından,hareket edemedikçe kilo alıyo,kilo aldıkça ağrıları artıyo,kısır döngü yani.
derincim,demek karar verdin,hayırlı olsun tatlım.
derdacım,hayırlısıyla doğur esma sultanı inşallah.
rana cım,üzüLme inşallah klomenle ilk ayda hamile kalırsın canım.
kızlar aklımda kalanlar bu kadar şimdilik.
eboşum,kayracım nerdesiniz kızlar?
peloşumuz inşallah daha iyidir bu arada.
tabi hüseyin emre mzde.:emir_bebek:

sevom msn nıye acılmıyokı canım yaaa neyse bırazda face acarım ordan konusuruk
berrın cım selam canım
derınım gule gule gıt kesın dızıye gıdıyondur hehe
kardelsoum anenede allah sıfalar versın canım

Back
X