canım inş yarın güzel çıkar sonucun bende aynı dertten muzdaribim bu ay bende yine baktırcam prolaktine inş yükselmemiştir ...daha vermedi bana bugün kan aldırdım geçen ay prolaktinim vs yüksekti bu ay eğer bu hormonlarım normale döndü ise ilaç vereceğim sana dedi sonucu yarı alcam.. klomen mi verceksin dedim evet dedi.. ama daha vermedi kullan diye herşey yarın belli olacak.. bakalım hayırlısı..
yok canım üzülmüyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim RABBİM bilir en hayırlı wakti bizde sabırla beklicez elimizden gelen tek sey bu...cnm hayırlısı olsun üzülmek yok yola dewam!!!
kolay gelsin cnmm
AMİNNNN,canım naber
pelinimize çok geçmiş olsun rabbim sabır versin ne diyim
canım niş gördüğün son negatif olur bebeğin gelir biran evvel
canım sanada çok geçmiş olsun spordandır belki annen içinde üzülem elinde değilmiş anneler anlar insanı çok geçmiş olsun nacığınada ellerinden öperim
derinim annein sindigrafisi iyi çıkmış sevindim balım mevlam ne hayırlısı ise onu versin annelerimize ve herkeze inş
iş içinde sıkma canını mnevlam ne hayıurlı ise yaklaştırsın seni ona
ağladım demişsin üzülme balım kıyamam ama bzen insa çok doluyo boşalmak iyi gelmiştir inş
diğerbütün kızlar isminiiz sayamadım ama hepinze tek tek slm olsun iyisiniz inş
beni sormayın herşy üstüste geliyo mevlam kötü bieşy göstermesin inş
bugün doktora gittim sezeryan dedi haftaya gün vericek bebeğin kemikleri doğum için çok zayıfmış
annem desen hasta hala kaynnamdan zaten hayır yok eşim izin aldı senelik iznini mevlam herkezin yardımcısı olsun inş
hpiniiz öptüm
anotolyam allta gördüm seni senden naber balım
canım kafana takma nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun yeterki bebeğin sağlıklı olsun canım RABBİM kolaylık wersin ...
ewet canım sen hissetmiştin ama olmadı işte belki yakındır senin hislerin buna işarettir ...canım bence içtigin bitkiselden olabilir...hayır olsun inş.
evet cnm halada yorgunlugum üzerimde bide bu yorgunluk gitmezse napcam..yeni işede başlıyom ordada çok yorulucam...Allah yardım etsin artıksagol cnm..annecigimin şükürki iyi çıktı en azından ilerlememiş çıktı ilaçla tedavi olcak...
ayy cnm yaaa neden o kadar agrıdı acaba yaa..bir demiş unuttum spordan mıdır diye ama ne bilim spor yaparmıki:26:inş bugün iyisindir...tatlım üzme kendini anneciginede çok geçmiş olsun hayırdır ne agrısı çekiyo annen...hasta olmasan tabiki gidecektin cnm senin elinde olan bişy degildi sonuçta..hsta hasta gitsen nolcaktı,o mu seni tutucak sen mi onu...iyi olmuş eşin götürmüş...
cnm,gönlüm şuandaki işimden yana rahatlık açısında..ama buranın şartlarıda yabana atılacak gibi degil...çok güzel bi magaza..maaş iyi..sigorta yapacak 1.5 ay sonra.prim var...
aynen cnm fırsatlar güzel...yorucu olacak çok ama napim...
merhaba cnm görünmüyodun bayadır...inşallah kan sonucların düzgün çıkar lagrimacım...hayırlı inş.
ay kıyamam ya..inş şuanda iyidir ameliyat iyi geçmiştir...
saglık olsun ranacım...çokda içime dogmuştu halbuki
sagol cnm benim.. şükür Allahıma büyük bi sorun çıkmadı...sen napıyon cnm.
cnm benim ya üzülme...saglıkla dogsunda sezeryan olsun napıcan.dogduktan sonra kemik geliştirici ilaçlar verilir heralde dimi...sıkma canını tatlım..sagol evet annemin sintigrafi ilerlememiş çıktı çok şükür derdam...
cnm benim yoruldun demek..Allahım hepimize işlerimizde yardım etsin...
sagol kuşum,bende sevindim çok hemde..annemi görsen...kadın hastalıgı unuttu resmen..Allahım herkese saglık versin...