Merhaba arkadaslar bende suan okdar cok anne olak istiyorum ki suan ilgilendigim tek konu diyebilirim. Ne yapacagimi bazen bilemiyorum bile![]()
cnm aramıza hoşgeldin ben de 1 kez yawrumu kaybettimamin. insallah bu duyguyu hepimiz yasariz. Bu nasil birsey bilemiyorum ama hicbir duyguyu bu kadar yogun yasamadim. Bebegin düsüncesi bile cok güzel. Ben 2 defa bebegimi kaybettim. Cok zormus bunu yasamak. umutlanip tekrar umudunu kaybetmek hakikaten cok üzüntü vericiymis. Belki vakti zamani degilmis hersey Allahtan ve bir gün inanmiyorum ki bizlerede nasip edecek..

ama herşey allahtan senin de dediğin gibi ALLAH yeni bebişlerımıze sağlık wersin,amin cnm ne güzel düşünüyorsun.istemekten ve dua etmekten başka yapacak birşey yok...
cnm benım ya üzme kendini boşwer.allah bizim de yüzümüzü güldürecek bir gün.allahım görüyor nasıl istediğimizi.eltinin de bebeği hayrlı olsun.sağlıkla kucağına alsın inşallah...kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın![]()