Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba arkadaslar bende suan okdar cok anne olak istiyorum ki suan ilgilendigim tek konu diyebilirim. Ne yapacagimi bazen bilemiyorum bile :43:

amin. insallah bu duyguyu hepimiz yasariz. Bu nasil birsey bilemiyorum ama hicbir duyguyu bu kadar yogun yasamadim. Bebegin düsüncesi bile cok güzel. Ben 2 defa bebegimi kaybettim. Cok zormus bunu yasamak. umutlanip tekrar umudunu kaybetmek hakikaten cok üzüntü vericiymis. Belki vakti zamani degilmis hersey Allahtan ve bir gün inanmiyorum ki bizlerede nasip edecek..
cnm aramıza hoşgeldin ben de 1 kez yawrumu kaybettim:14:
ama herşey allahtan senin de dediğin gibi ALLAH yeni bebişlerımıze sağlık wersin,amin cnm ne güzel düşünüyorsun.istemekten ve dua etmekten başka yapacak birşey yok...

kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın :5:
cnm benım ya üzme kendini boşwer.allah bizim de yüzümüzü güldürecek bir gün.allahım görüyor nasıl istediğimizi.eltinin de bebeği hayrlı olsun.sağlıkla kucağına alsın inşallah...

iyi ben de canımm :16::16::16::16::16::16:
ibadetlerim bitti,ütü yaptım bi bakıyım dedim yatmadan...
misafirlerin gitti mi cnmm???

iyi yapmışsın canım benim ALLAHIM kabul etsin ,:16:
benimde şansıma bak kaç gün oldu kırmızılar gelmedi gelmedi bugünü beklemişler sinir oldum yani :47:
misafirlerde gittiler canım bende bi bakıyım diye girdim :32:

iyi yapmışsın canım benim ALLAHIM kabul etsin ,:16:
benimde şansıma bak kaç gün oldu kırmızılar gelmedi gelmedi bugünü beklemişler sinir oldum yani :47:
misafirlerde gittiler canım bende bi bakıyım diye girdim :32:
saol canım amin.
aa tam olarak geldi mii??rahatlrsın şimdi...hadi gözün aydın klomene yol açıldı he:64::64::65::65::65:hadi geçmiş olsun telaşın da bitmiş cnm:32:

saol canım amin.
aa tam olarak geldi mii??rahatlrsın şimdi...hadi gözün aydın klomene yol açıldı he:64::64::65::65::65:hadi geçmiş olsun telaşın da bitmiş cnm:32:

ewet canım geldi daha tam yoğun olmuyor ama yinede sabahkine oranla söküldü sayılır çok şükür rahatladım artık klomenede başlıcam canım wallahi çok heycanlanıyorum bakalım neler olacak ama fazla düşünüp stres yapmak istemiyorum ...:62:

ewet canım geldi daha tam yoğun olmuyor ama yinede sabahkine oranla söküldü sayılır çok şükür rahatladım artık klomenede başlıcam canım wallahi çok heycanlanıyorum bakalım neler olacak ama fazla düşünüp stres yapmak istemiyorum ...:62:
ohh olsun ya başı göründü dewamı gelir onun:34:
ay canım inşallah yakın zamanda olacak klomenle yawrummm:66::66::66::66:
yok düşünme canım sen
bak göreceksin yakın zamanda böleee:49:
olacaksınnn:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar.geçmiş kandiliniz de mübarek olsun inş.bugün dua varmıydı yoksa bitirdikmi bana özelden msj gelmemiş ama:26:

Günaydın kızlar Cumanız mübarek olsun

Boncugum aynı şeyi bende yaşadım eltim hemen ertesi ay hamile kaldı yapacak bişey yok malesef cnm
Allah'a dua etmekten başka kendini üzüpte daha fazla strese sokma bekle biraz daha sorun yokken tüp bebek yapma sabır cnm sabırr....

ver canım ver,bu akşam kandil,kimse ikramsız dönmesin.

selim canım,nasılsınız oğluşunla?

inşallah en kısa zamanda tüm bebek sahibi olmak isteyenler,dileklerine kavuşurlar.
iyiyiz canım sen nasılsın?
kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın :5:
canım üzülme yaa senden saklaması hava atmasından iyidir cnm
inş bir gün olcakk:49:

ilk denemesinde olmuş büyük yalan bence çoğu kişinin söylediği yalan kimbilir neler çekti hamile kalmak için herkes bizim gibi dürüst değilki uğraşıyolar ama kimseye söyemiyolar sonrada yok kazayla kaldım yok ilk denemede
bozma moralini canım ya rahat ol sadece
yok cnm bısıy cektıgını düşünmüyorum yenı evlı çünkü:5:allahı bızlerede nasıpeder ınsallah

cnm benım ya üzme kendini boşwer.allah bizim de yüzümüzü güldürecek bir gün.allahım görüyor nasıl istediğimizi.eltinin de bebeği hayrlı olsun.sağlıkla kucağına alsın inşallah...
sağol sevcanım:5:
Günaydın kızlar Cumanız mübarek olsun

Boncugum aynı şeyi bende yaşadım eltim hemen ertesi ay hamile kaldı yapacak bişey yok malesef cnm
Allah'a dua etmekten başka kendini üzüpte daha fazla strese sokma bekle biraz daha sorun yokken tüp bebek yapma sabır cnm sabırr....
salı doktora gıtcem cnm artık bı rota cızmenın vaktı geldı beklıcek sabrım kalmadı elımden gelenı yapmak ıstıyorum allahım ınsallah yormadan gönderır yavrularımızı:5:

iyiyiz canım sen nasılsın?

canım üzülme yaa senden saklaması hava atmasından iyidir cnm
inş bir gün olcakk:49:
saklaması daha agır cnm benım sana acındıgını hıssedıyorsun ınan o daha cok koyuyor havasını attı zaten o eksık kalırmı:5:

cumaam71pm0.gif

selam canım arkadaşlarım cumanız mübarek olsun
ALLAHIM gönül muratlarınızı versin inşallah
dün gece bol bol dua ettim RABBİM kabul eder inşallah
RANACIM adet olmuşsun çok sevindim kuzum gözünaydın
BONCUĞUM seninle konuştuk zaten ama yinede söyliyim canını sıkma benimki benim inadıma 3. doğurdu bide nispet yapa yapa söylemesi vardıki ah ah ogünü asla unutmam .yüce MEVLAM elbet birgün bizide güldürcek .üzülme kıyamam .
BİRSENİM tekrardan gözünaydın kuzum evde olmak gibisi yok değilmi
kızlar EZGİMİN hepinize çok selamı vardı yaa kaç gün oldu unuttum ben şimdi söyleyimde üstümde kalmasın .ondada durumlar aynıymış :5:
buarada GÜL nerelerde yaa onuda merak ediyorum gelsin bigüzel pataklıycam onu insan ablasına haber etmezmi :47:
kızlar geçmişi okudum alıntı yapamadım okadar yorgunumki ev almış başını gidiyo :31:
buarada DERİNİM uğramamış merak ettim onuda netimi yok acep yaa uğramadan duramazdı kuzum :50:
CANANIM aslında dua listesi tamamlandı ama biz bu hafta samyeli hastanede olduğu için ona okuduk .seni bayadır görmeyince yazmadım canım bide adetliydin sanırsam :69:tekrardan başlarsak yazarım canım saol düşündüğün için

ebusum senı altta görüyorum cnm cıkmam lazım gecelerı gelemıyorsun galıba ben gece burdayım gelırsen sohbet ederız ınsallah kib:16:

Back
X