kızlar ben kaçıyorum kusura bkmayın..
ranacım doktora gitmiyorum bayadır.gitsemde söktürücü verir yollar başkada bişy olmaz.onu kendimde alır içerim...
lagrima kurtuluş namazı bu gönderdigim cnm...
Allah Resulü (sav) söyle buyuruyor:
“ – Bir kimse gece veya gündüz her rekatinda 1 Fatiha ve 15 defa Ihlas Suresi’ni okumak kaydiyla dört rekat namaz kilar ve namazini bitirdikten sonra yetmis defa “Sübhânellâh“ diyerek tesbih eder, yetmis defa da bana Salat ü Selam getirirse, beni peygamber olarak gönderen Yüce Zât hakki için bu namazi kilanin kalbinden hikmet kaynaklari fiskirir O hikmetleri dili ile konusur Allah Teala o kimseye dünyanin derdini de, devasini da gösterir Beni peygamber olarak gönderen Allah hakki için; her kim bu namazi anlattigimiz sekilde kilarsa basini secdeden kaldirmadan Allah onu bagislar Bu arada ölücek olursa bagislanmis ve sehid olarak ölür Bir kimse bu namazi yolculuk halinde kilarsa, murad ettigi yere gidsini ve dönüsünü Allah Teala kolaylastirir Sayet borçlu ise Allah Teala ona borcunu ödemeyi kolaylastirir Sayet bir ihtiyaci varsa Allah Teala onun bu ihtiyacini yerine getirir Beni peygamber olarak gönderen Yüce Allah hakkina yemin ederim ki, bu namazi bir kul kilarsa Allah Teala onun okudugu her harf ve ayet için cennette bir mahrefe ihsan eder
Ya Resulallah! Mafrefe Nedir? Diye sordular:
Allah Resulü (sav) söyle buyurdu:
“ Mahrefe, cennette bir bahçedir Onun agaçlarindan birinin gölgesinde
bir atli yüz sene gitse, yine de asamaz
not:ben kılmıştım bu sayede Allahın izniyle istedigim şeyler oldu

bebiş için de kılınabilir ayrıca..ya ben bunu niye daha önce paylaşmadım ki