Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyiyim canım yeni geldim annemlerden, sırf incir kürünü içmek için sabahın erken saatinde çıktım ewe geldim :1:
agrım fazla kalmadı canım arada bi geliyor ama iyiyim çok şükür ...
ii cnm inciri kuru da yiyebilirsin o da fayda ediyor söyliyim:)
slm kızlar nasılsınız :3::3::3:

slm cnm hoşgeldin

slm kızlar nasılsınız :3::3::3:
a.s canım hg nasılsın ???
iyiyiz şükür.....
ii cnm inciri kuru da yiyebilirsin o da fayda ediyor söyliyim:)

ewet canım öylede diyorlar ama hawuç çatlatıyormuşya o yüzden ikisini bir yapmak için kaynattım bnde saraçoğlunun kürünü yaptım inciride pek sewerim arada yiyorum zati dayanamıyorum ki :60:

iyiyiz şükür.....

ewet canım öylede diyorlar ama hawuç çatlatıyormuşya o yüzden ikisini bir yapmak için kaynattım bnde saraçoğlunun kürünü yaptım inciride pek sewerim arada yiyorum zati dayanamıyorum ki :60:

iyiyim şükür incir kürü nie:40:

canlarım nasılsınız ????:79:
dün annemdeydim geçmişi pek okuyamadım ...
dün KLOMENE başladım + incir kürü yapıyorum bu ay inş umudum boşa çıkmaz ....
RABBİM cümlemizin hakkında hayırlısını wersin herşey YARADANDAN ...!!!

hadi bakalım rabbim kolayca hamile kalmanı nasip etsin ranacım...

anatolıam tmm cnm bende anca kahvaltı ettim.şimdi toparlıcam bi bakim dedim...bende bi sökülebilsem.dün farlutal alacaktım sonra vazgeçtim tam gidiyodum eczaneye:31:

iyiyiz şükür.....

tamam cnm inşaallah faydasını görürsün

anatolıam tmm cnm bende anca kahvaltı ettim.şimdi toparlıcam bi bakim dedim...bende bi sökülebilsem.dün farlutal alacaktım sonra vazgeçtim tam gidiyodum eczaneye:31:

derinim soğan suyu içtiğin halde mi gelmedi kırmızılar

AMİNNNN ,
canım çok saol inş bakalım hayırlısı olsun ....
senin kaç gün geçti canım farlutal almaktan nie wazgeçtin ki ...

valla anatolıam sogana başladım 7 gün içtim,sonra kandil günü içemedim gecede sabahta...sonra gene içmedim..2-3 gündürde içmiyorum kaldı öylece.7 günde gelmez zaten...:((

ranacım,ben en son normal adet olarak şubatta oldum...martta olmadım hiç..nisan 11 de 12 gün falan süren az az lekelenmeler oldu sökülemeden bitti civanperçemli çay içiyodum halbuki...mayısta yine olmadım 24 ünde kan testinde bişy çıkmadı..öyle yani cnm..farlutalıda kesin alacaktım sonra vazgeçtim içimden içmek gelmiyo..yinede nolur nolmaz diye korkuyorum:((

babası ne halt ediyor babasıda bizde yatmadan yatmaya evine gidiyor.. akşama kadar hammallık yapıyoruz.. disiplin misiplin anlamıyorlar.. bağırsanda dövsende anlamıyorlar.. ya yanında sesleniyorsun sunu getir diceksin ölmüşsün yorgunluktan seni kaalealıp cevap vermiyor çıldırıncada duymadım ki diyor.. yanında ama duymadı.. işlerine gelmiyor.. amele var yemek as yapantemizlik yapan toparlayan vs..
ya lagrimacım kusura bakmada bu çocukların babası ne halt ediyor çok merak ettim hiç mi merak etmiyor evlatlarını yazık günah çocuklara da annenlere de babasıyla falan konuşun bence en azından herzaman sizde kalmasınlar annen kafa dinlesin biraz temiz olmama konusuna gelince biraz disiplinli davranmayı deneyin.

bu arada günaydın..sabahı serifleriniz hayırlı olsun..

ewet cnm yurtlar eskisi gibi değil ama annemi kandıramıyorum bu konuda.. hem babasının maddi durumu oldugundan almazlar ..

Canım ya çok zor aslında anneni kandırsan hem sizin için hem çocuklar için çok daha iyi olur en azından çocuklar orda disiplin öğrenir hem artık yuvalar eskisi gibi değil sabret canım mükafatı vardır sabret.

hemde ne sıkılmak.. ewet zor bir hayatım var fazla zor..
Rabbim sabır versin vermezse zaten sonum hiç hayır değil.. arada kalan hep benim kimi zaman da annem.. ewet biryeri yapmaya calısırken biz mahfoluyruz.. ben benden gittim vallahi.. kıymet bilmezler ne bilecekler anneannem onlar yüzünden öldü ama daha mezarına bile gitmediler.. yazık bir fatiha yanı başında okumak cok zor geldi.. düşünmüyor dayım onun evi ayrı köyü ayrı o karısından da bir piçi var. oda arada babasının yanına geliyor cinnet geçirmezsem iyi..üzülmeden ah olsa ah bi başarabilsem sallamayı .. Rabbim güzel hayırlıbir yok çizsin... sağol kardeşim de iyiymiş şimdi..

canım yaa çok sıkılmışsın belli alahım yardımcın olsun bazı insanr için hayat gerçekten zordur bazısıda lay lay lom yaşar bizler zorluklarla imtihan olanlardanız .senin işin çok daha zor rabbim sabrını artırsın .aslında bi çözüm olmalı yaa annen kendinide düşünmeli senide tabiki .yani biyerin iyi olması için çabalarken arada siz harap oluyosunuz .bide kıymet bilseler .allahım akıl fikir versin çocuklarada ama enbaşta babalarına yani sizi düşünmeli bukadar duyarsızlık olmaz .üzülme lütfen dediğin gibi hastalık sahibi olursun .rabbim ferahlık versin size

canım allahım yar ve yardımcınız olsun sıkma canını
buarada kardeşinede çok geçmişler olsun

valla anatolıam sogana başladım 7 gün içtim,sonra kandil günü içemedim gecede sabahta...sonra gene içmedim..2-3 gündürde içmiyorum kaldı öylece.7 günde gelmez zaten...:((

ranacım,ben en son normal adet olarak şubatta oldum...martta olmadım hiç..nisan 11 de 12 gün falan süren az az lekelenmeler oldu sökülemeden bitti civanperçemli çay içiyodum halbuki...mayısta yine olmadım 24 ünde kan testinde bişy çıkmadı..öyle yani cnm..farlutalıda kesin alacaktım sonra vazgeçtim içimden içmek gelmiyo..yinede nolur nolmaz diye korkuyorum:((

ALLAH ALLAH canım bi doktora gitseydin bende bu ay civanperçemi aslanpençesi adacyı karısımı yapıp içtim ama bi etki etmedi adeti söktürüyor diyorlar ama bende pek işe yaramıyor sanırım ama aşırı derecede iltihap söktüm o yönden çok iyi geldi ...

olur yönünü gördüğümde bakmayı denerim ama olur yönü yok.. herkesin sınandıgını biliyorum ama benimki bana cokgeldi bu sefer..
hakkında hayırlısı olsun canım inş dilediğin zaman gelir meleğinnnn ....
herkesin derdi sıkıntısı farklı canım o yüzden tek değilsin hepimiz ayrı ayrı sınanıyoruz bu dünyada sabrını hiç bırakma hep olumlu açıdan bakmaya çalış bu benim içinde çok zordu hep kötü düşündüm ama ne yaptım kendime ettim kimin ruhu duydu o yüzden biraz olur yönünden baktım we anladım ki gerçekten insan daha iyi hissediyor ....:34:

Son düzenleme:
babası ne halt ediyor babasıda bizde yatmadan yatmaya evine gidiyor.. akşama kadar hammallık yapıyoruz.. disiplin misiplin anlamıyorlar.. bağırsanda dövsende anlamıyorlar.. ya yanında sesleniyorsun sunu getir diceksin ölmüşsün yorgunluktan seni kaalealıp cevap vermiyor çıldırıncada duymadım ki diyor.. yanında ama duymadı.. işlerine gelmiyor.. amele var yemek as yapantemizlik yapan toparlayan vs..

bu arada günaydın..sabahı serifleriniz hayırlı olsun..

günaydın canımmmm
nasılsın ???

aminnnnnnnnnnnnnnn aminnnn... babası iç yanına almayı düşünmüyo evlendirince giderler.. namazı nasıl? bi söyleyiverinden kurtulayımmmm
canım yaa,Allahım güç versin sanada annene de...işin gerçektende çok zor.ama hepimizin imtahan edildigi degişik şeyler var işte.rabbim sabrını arttırsın.bu mübarek üç aylarda içine ferahlıklar evliliginede güzellikler versin...aslında bence,senin en büyük sorunun eşinle anlaşamıyor olmanız,herşey yolunda gitse tam istedigin gibi bir eş olmuş olsa belki çocuk olayı bile vız gelecek sana...inşallah yoluna girer bişeyler..ama çocukların babasını da sıkıştırın olmaz böyle..yarın bigün dahada büyüyüncemi alcak yanına,hazır büyümüş çocuk ne güzel oh ne ala...kendini toparlamaya çalış..öyle ölüm falan da deme bu kadar çıkmaza sokma kendini cnm...haklısın çok zor ama yapma,akıl verir gibi düşünme ama insan olayların içindeyken hakikatten saglıklı düşünemiyo,uzaktan bakan biri olarak yazıyorum...yapma cnm,herzaman kendinden çok daha beter durumda olanları düşünüp şükret,bak bide bi namaz var onu kıl kurtuluş namazı..Allahın izniyle herşey yoluna girsin inşallah..:38:

kızlar ben kaçıyorum kusura bkmayın..
ranacım doktora gitmiyorum bayadır.gitsemde söktürücü verir yollar başkada bişy olmaz.onu kendimde alır içerim...

lagrima kurtuluş namazı bu gönderdigim cnm...

Allah Resulü (sav) söyle buyuruyor:

“ – Bir kimse gece veya gündüz her rekatinda 1 Fatiha ve 15 defa Ihlas Suresi’ni okumak kaydiyla dört rekat namaz kilar ve namazini bitirdikten sonra yetmis defa “Sübhânellâh“ diyerek tesbih eder, yetmis defa da bana Salat ü Selam getirirse, beni peygamber olarak gönderen Yüce Zât hakki için bu namazi kilanin kalbinden hikmet kaynaklari fiskirir O hikmetleri dili ile konusur Allah Teala o kimseye dünyanin derdini de, devasini da gösterir Beni peygamber olarak gönderen Allah hakki için; her kim bu namazi anlattigimiz sekilde kilarsa basini secdeden kaldirmadan Allah onu bagislar Bu arada ölücek olursa bagislanmis ve sehid olarak ölür Bir kimse bu namazi yolculuk halinde kilarsa, murad ettigi yere gidsini ve dönüsünü Allah Teala kolaylastirir Sayet borçlu ise Allah Teala ona borcunu ödemeyi kolaylastirir Sayet bir ihtiyaci varsa Allah Teala onun bu ihtiyacini yerine getirir Beni peygamber olarak gönderen Yüce Allah hakkina yemin ederim ki, bu namazi bir kul kilarsa Allah Teala onun okudugu her harf ve ayet için cennette bir mahrefe ihsan eder

Ya Resulallah! Mafrefe Nedir? Diye sordular:

Allah Resulü (sav) söyle buyurdu:

“ Mahrefe, cennette bir bahçedir Onun agaçlarindan birinin gölgesinde

bir atli yüz sene gitse, yine de asamaz

not:ben kılmıştım bu sayede Allahın izniyle istedigim şeyler oldu:34:bebiş için de kılınabilir ayrıca..ya ben bunu niye daha önce paylaşmadım ki:57:

zamanı şimdiymiş cnm.. Allah razı olsun... hepsi için ayrı ayır kılmak gerekiyor sanırım..
kızlar ben kaçıyorum kusura bkmayın..
ranacım doktora gitmiyorum bayadır.gitsemde söktürücü verir yollar başkada bişy olmaz.onu kendimde alır içerim...

lagrima kurtuluş namazı bu gönderdigim cnm...

Allah Resulü (sav) söyle buyuruyor:

“ – Bir kimse gece veya gündüz her rekatinda 1 Fatiha ve 15 defa Ihlas Suresi’ni okumak kaydiyla dört rekat namaz kilar ve namazini bitirdikten sonra yetmis defa “Sübhânellâh“ diyerek tesbih eder, yetmis defa da bana Salat ü Selam getirirse, beni peygamber olarak gönderen Yüce Zât hakki için bu namazi kilanin kalbinden hikmet kaynaklari fiskirir O hikmetleri dili ile konusur Allah Teala o kimseye dünyanin derdini de, devasini da gösterir Beni peygamber olarak gönderen Allah hakki için; her kim bu namazi anlattigimiz sekilde kilarsa basini secdeden kaldirmadan Allah onu bagislar Bu arada ölücek olursa bagislanmis ve sehid olarak ölür Bir kimse bu namazi yolculuk halinde kilarsa, murad ettigi yere gidsini ve dönüsünü Allah Teala kolaylastirir Sayet borçlu ise Allah Teala ona borcunu ödemeyi kolaylastirir Sayet bir ihtiyaci varsa Allah Teala onun bu ihtiyacini yerine getirir Beni peygamber olarak gönderen Yüce Allah hakkina yemin ederim ki, bu namazi bir kul kilarsa Allah Teala onun okudugu her harf ve ayet için cennette bir mahrefe ihsan eder

Ya Resulallah! Mafrefe Nedir? Diye sordular:

Allah Resulü (sav) söyle buyurdu:

“ Mahrefe, cennette bir bahçedir Onun agaçlarindan birinin gölgesinde

bir atli yüz sene gitse, yine de asamaz

not:ben kılmıştım bu sayede Allahın izniyle istedigim şeyler oldu:34:bebiş için de kılınabilir ayrıca..ya ben bunu niye daha önce paylaşmadım ki:57:

Son düzenleme:
Back
X