Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma valla herşeyimiz zor adet ol ağdalar offfff erkekler rahat valla.demek her bayanda olyor he gülüm
ay cnm senin de mi haydee
herkeste oluyor dimek kikadınların herşeyi zor wallaa
sevcanım yaaa valla benım acıyor ucları aynı zamanda ama dokunmuyor bı gun oturdum actım onume kasıyorum saka gıbı ama gercek sonra kotu oldu sonra dedım bı daha ellemıcem![]()
ay abla çok tatlı kaşınıyor değil mi:92::92::86:
ayy çok güldüm cano yaa benimde bikere olmuştu aşırı kaşınıyodu ama nedeni neydi bilmiyorum
hamileliklerimi saymıyorum zaten ozamanlarda olurdu
bence de abla ya derinim doğru söyluyor,değiştir hadiebrarım bu arada cnm,avatarı degişmeyi unutuyonmu..yoksam peloş içinmi tutuyon..içim kötü oluyo öyle gördükçede![]()
:92::92::86:
ayy çok güldüm cano yaa benimde bikere olmuştu aşırı kaşınıyodu ama nedeni neydi bilmiyorum
hamileliklerimi saymıyorum zaten ozamanlarda olurdu
öyle tabiki canım yani bu bir suç değil insanlar bizi çocuklu yada çoıcuksuz diye değerlendirmiyoki değerlendiren etrafımızda olmasın zaten .hayat herşeye rağmen çok güzel şükrümüzü bilmeliyiz sağlığımız yerindeSormayın kızlar ya arada benimde çılgın gibi kaşşınıyo kaşımaktan kızartıyorum bence alerjik bir durum.
Öyle canım napalım ben alıştım böyle yaşamaya yoksa evemi kapatalım kendimizi zor buda bizlerin sınavı ama ben buraya girmeye başladığımdan beri daha güzel bakıyorum çünkü yalnız değilim bu bir ceza değil.
Afiyet olsun canım çekti dermişimmmm:::)))))
aglama ebuşum...evet inşallah gelecek o günler...çok geç olmadan gelse bari(
Canım kilolularıda unutma sakınnnnnn::))))ayyy inşallah kızlar yaaa..tükkanımı açççmışım sizde müşterimsizin ay düşünemiyorummm çok sevinirimmmm...bayan giyim pek düşünmesemde sizin için koyarım bişyler...![]()
Sorma canım az içmedim ıyyyyyyyy fena oldum evleri kokutuyo hadi az kalmış.banum sen mı demsıtın canım cektı dıye ah kuzum gercı bılırsın tadını da ben cumayı ıple cekıyom yaaa cuma bıtcek ınsallah artık bööööö geldi
ay cnm inşallah sen aç da erkek koy gülüm kocişlere alırızzayyy inşallah kızlar yaaa..tükkanımı açççmışım sizde müşterimsizin ay düşünemiyorummm çok sevinirimmmm...bayan giyim pek düşünmesemde sizin için koyarım bişyler...![]()
walla ya cnm eşime diyorum bugün.ohh siz kebap ir sünnetiniz war on da küçükken oluyor bişey anlaşılmıyor.bütün dertler pisşeyler kadınlardaSorma valla herşeyimiz zor adet ol ağdalar offfff erkekler rahat valla.
Öyle valla canım bugünümüze şükür eşlerimiz yanımızda öyle değilmi ama.öyle tabiki canım yani bu bir suç değil insanlar bizi çocuklu yada çoıcuksuz diye değerlendirmiyoki değerlendiren etrafımızda olmasın zaten .hayat herşeye rağmen çok güzel şükrümüzü bilmeliyiz sağlığımız yerinde
çok geç olmadan gelicek canım inşallah
cano yaa unutuyorum aslında diğer pcden değişmem gerek bundan olmuyo deli ediyo beni onada geçince hep bişey çıkıyo unutuyorumebrarım bu arada cnm,avatarı degişmeyi unutuyonmu..yoksam peloş içinmi tutuyon..içim kötü oluyo öyle gördükçede![]()
he he ben de yapıyom gülüm aynısından
ay abla çok tatlı kaşınıyor değil mi
bence de abla ya derinim doğru söyluyor,değiştir hadi![]()
ya valla kız..geçenlerde öliyodum kaşıntıdan...yukarı aşagı sityen kopuşuyodu
inş bebiş olsunda kaşınmaktan duramayalım canom dimi
![]()
öyle tabiki yaa hemde sonsuz şükür banumÖyle valla canım bugünümüze şükür eşlerimiz yanımızda öyle değilmi ama.
tamam cnmCanım kilolularıda unutma sakınnnnnn::))))
Sorma canım az içmedim ıyyyyyyyy fena oldum evleri kokutuyo hadi az kalmış.
yok annem erkekte degilde..ya ayakkabı fantazi bayan,yada bijuteri toka çorap vs...çeyizde olabilir...ay cnm inşallah sen aç da erkek koy gülüm kocişlere alırızz))
walla ya cnm eşime diyorum bugün.ohh siz kebap ir sünnetiniz war on da küçükken oluyor bişey anlaşılmıyor.bütün dertler pisşeyler kadınlarda![]()
bebe de koyarım gulüm sen iste yeterderınım sen bebek esyası koy daha guzel hepımız gelır senı ıhya ederız nede olsa topkte yakında nufus patlaması olcekbu arada bayan gıyım koyarsan buyuk beden de koy yada koyma ne de olsa zayıflıcam:):):):
sevcancım yaa ay konusmayalım artık sol taraftan gelıyorlar yıne![]()
canlar ben ufaktan kaçayım ugün hep ayak durdum ya sırt ,bel yine başladı.kocam da içerde uyuyup kaldı her zamanki gibi yazık boynu da ükük uyuyor yatırayım bebişimi de :))
allaha emanet olun.iyi geceler
sevcancım banucum ıyı gecelr kızlar sıze benımde gozlerım acıdı ama soganın sogumasını beklemelıyım hehe
aa ablam görmemeişim sorunu :Scano yaa unutuyorum aslında diğer pcden değişmem gerek bundan olmuyo deli ediyo beni onada geçince hep bişey çıkıyo unutuyorum
peloşum için koymuştum aslında ama şimdi değişmeliyim gerçektende kötü oluyo
evet benimde dün gözüm çok kaşındı galiba bahardan kaynaklanıyor yaa
buarada sana soru sormuştum adet oldunmu kuzum
koptum gece gece yaa
öyle tabiki yaa hemde sonsuz şükür banum
tamam cnm bıjuteri olursa ben çıkmam senin tükkandan zaten :))))tamam cnm
yok annem erkekte degilde..ya ayakkabı fantazi bayan,yada bijuteri toka çorap vs...çeyizde olabilir...
bebe de koyarım gulüm sen iste yeterevet zayıflıcaz dimi o yüzden 40 bedenden yukarısını almiyim ben çarşıdan:))
hadiin iyi geceler kızlar..iyi uykular sevcanım.banucum...valla benimde gözler kapanıyo hee...belim kopuyo resmen..hele varya,işten çıktık yolda zor yürüdüm bel agrısından.agladım hemde itiraf ediyom(
bende kaçayım canlar.geç oldu..yarın izin günümüz gerçi ama olsun...çok öptüm hepinizi...daha duş alcam
ALLAHA emanet olun..
ebuşum öptüm bitanem senide iyi geceler...![]()
sana da ablamsevcanım banum iyi geceler kızlar allah rahatlık versin
bende ufakdan kaçıyım artık yoruldum
derinim ,kayram sizede iyi geceler
kayram şifa olsun soğan inşallah kuzum
derinim sanada kolaylıklar diliyorum öpüldünüz