Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy inşallah kızlar yaaa..tükkanımı açççmışım sizde müşterimsizin ay düşünemiyorummm çok sevinirimmmm...bayan giyim pek düşünmesemde sizin için koyarım bişyler...:32::34:

banum sen mı demsıtın canım cektı dıye ah kuzum gercı bılırsın tadını da ben cumayı ıple cekıyom yaaa cuma bıtcek ınsallah artık bööööö geldi

sevcanım yaaa valla benım acıyor ucları aynı zamanda ama dokunmuyor bı gun oturdum actım onume kasıyorum saka gıbı ama gercek sonra kotu oldu sonra dedım bı daha ellemıcem:34:

he he ben de yapıyom gülüm aynısından:60:
:92::92::86:
ayy çok güldüm cano yaa benimde bikere olmuştu aşırı kaşınıyodu ama nedeni neydi bilmiyorum
hamileliklerimi saymıyorum zaten ozamanlarda olurdu
ay abla çok tatlı kaşınıyor değil mi:60::9:

ebrarım bu arada cnm,avatarı degişmeyi unutuyonmu..yoksam peloş içinmi tutuyon..içim kötü oluyo öyle gördükçede:59:
bence de abla ya derinim doğru söyluyor,değiştir hadi:34:

:92::92::86:
ayy çok güldüm cano yaa benimde bikere olmuştu aşırı kaşınıyodu ama nedeni neydi bilmiyorum
hamileliklerimi saymıyorum zaten ozamanlarda olurdu

:1:ya valla kız..geçenlerde öliyodum kaşıntıdan...yukarı aşagı sityen kopuşuyodu:60:inş bebiş olsunda kaşınmaktan duramayalım canom dimi:1:

Sormayın kızlar ya arada benimde çılgın gibi kaşşınıyo kaşımaktan kızartıyorum bence alerjik bir durum.

Öyle canım napalım ben alıştım böyle yaşamaya yoksa evemi kapatalım kendimizi zor buda bizlerin sınavı ama ben buraya girmeye başladığımdan beri daha güzel bakıyorum çünkü yalnız değilim bu bir ceza değil.

Afiyet olsun canım çekti dermişimmmm:::)))))
öyle tabiki canım yani bu bir suç değil insanlar bizi çocuklu yada çoıcuksuz diye değerlendirmiyoki değerlendiren etrafımızda olmasın zaten .hayat herşeye rağmen çok güzel şükrümüzü bilmeliyiz sağlığımız yerinde
aglama ebuşum...evet inşallah gelecek o günler...çok geç olmadan gelse bari:((

:38::38:
çok geç olmadan gelicek canım inşallah

ayyy inşallah kızlar yaaa..tükkanımı açççmışım sizde müşterimsizin ay düşünemiyorummm çok sevinirimmmm...bayan giyim pek düşünmesemde sizin için koyarım bişyler...:32::34:
Canım kilolularıda unutma sakınnnnnn::))))

banum sen mı demsıtın canım cektı dıye ah kuzum gercı bılırsın tadını da ben cumayı ıple cekıyom yaaa cuma bıtcek ınsallah artık bööööö geldi
Sorma canım az içmedim ıyyyyyyyy fena oldum evleri kokutuyo hadi az kalmış.

ay cnm inşallah sen aç da erkek koy gülüm kocişlere alırızz ;)))

Sorma valla herşeyimiz zor adet ol ağdalar offfff erkekler rahat valla.
walla ya cnm eşime diyorum bugün.ohh siz kebap ir sünnetiniz war on da küçükken oluyor bişey anlaşılmıyor.bütün dertler pisşeyler kadınlarda:27:

öyle tabiki canım yani bu bir suç değil insanlar bizi çocuklu yada çoıcuksuz diye değerlendirmiyoki değerlendiren etrafımızda olmasın zaten .hayat herşeye rağmen çok güzel şükrümüzü bilmeliyiz sağlığımız yerinde

:38::38:
çok geç olmadan gelicek canım inşallah
Öyle valla canım bugünümüze şükür eşlerimiz yanımızda öyle değilmi ama.

derınım sen bebek esyası koy daha guzel hepımız gelır senı ıhya ederız nede olsa topkte yakında nufus patlaması olcek:D:D:D:D:D bu arada bayan gıyım koyarsan buyuk beden de koy yada koyma ne de olsa zayıflıcam:):):):
sevcancım yaa ay konusmayalım artık sol taraftan gelıyorlar yıne:1::1::1:

canlar ben ufaktan kaçayım ugün hep ayak durdum ya sırt ,bel yine başladı.kocam da içerde uyuyup kaldı her zamanki gibi yazık boynu da ükük uyuyor yatırayım bebişimi de :))
allaha emanet olun.iyi geceler

ebrarım bu arada cnm,avatarı degişmeyi unutuyonmu..yoksam peloş içinmi tutuyon..içim kötü oluyo öyle gördükçede:59:
cano yaa unutuyorum aslında diğer pcden değişmem gerek bundan olmuyo deli ediyo beni onada geçince hep bişey çıkıyo unutuyorum
peloşum için koymuştum aslında ama şimdi değişmeliyim gerçektende kötü oluyo
he he ben de yapıyom gülüm aynısından:60:

ay abla çok tatlı kaşınıyor değil mi:60::9:

bence de abla ya derinim doğru söyluyor,değiştir hadi:34:
:1::1:evet benimde dün gözüm çok kaşındı galiba bahardan kaynaklanıyor yaa
buarada sana soru sormuştum adet oldunmu kuzum
:1:ya valla kız..geçenlerde öliyodum kaşıntıdan...yukarı aşagı sityen kopuşuyodu:60:inş bebiş olsunda kaşınmaktan duramayalım canom dimi:1:
:60::60::60:
koptum gece gece yaa
Öyle valla canım bugünümüze şükür eşlerimiz yanımızda öyle değilmi ama.
öyle tabiki yaa hemde sonsuz şükür banum

Canım kilolularıda unutma sakınnnnnn::))))

Sorma canım az içmedim ıyyyyyyyy fena oldum evleri kokutuyo hadi az kalmış.
tamam cnm:1:
ay cnm inşallah sen aç da erkek koy gülüm kocişlere alırızz ;)))

walla ya cnm eşime diyorum bugün.ohh siz kebap ir sünnetiniz war on da küçükken oluyor bişey anlaşılmıyor.bütün dertler pisşeyler kadınlarda:27:
yok annem erkekte degilde..ya ayakkabı fantazi bayan,yada bijuteri toka çorap vs...çeyizde olabilir...
derınım sen bebek esyası koy daha guzel hepımız gelır senı ıhya ederız nede olsa topkte yakında nufus patlaması olcek:D:D:D:D:D bu arada bayan gıyım koyarsan buyuk beden de koy yada koyma ne de olsa zayıflıcam:):):):
sevcancım yaa ay konusmayalım artık sol taraftan gelıyorlar yıne:1::1::1:
bebe de koyarım gulüm sen iste yeter:38:evet zayıflıcaz dimi o yüzden 40 bedenden yukarısını almiyim ben çarşıdan:))
canlar ben ufaktan kaçayım ugün hep ayak durdum ya sırt ,bel yine başladı.kocam da içerde uyuyup kaldı her zamanki gibi yazık boynu da ükük uyuyor yatırayım bebişimi de :))
allaha emanet olun.iyi geceler

hadiin iyi geceler kızlar..iyi uykular sevcanım.banucum...valla benimde gözler kapanıyo hee...belim kopuyo resmen..hele varya,işten çıktık yolda zor yürüdüm bel agrısından.agladım hemde itiraf ediyom:((

bende kaçayım canlar.geç oldu..yarın izin günümüz gerçi ama olsun...çok öptüm hepinizi...daha duş alcam:31:
ALLAHA emanet olun..
ebuşum öptüm bitanem senide iyi geceler...:38:

sevcanım banum iyi geceler kızlar allah rahatlık versin
bende ufakdan kaçıyım artık yoruldum
derinim ,kayram sizede iyi geceler
kayram şifa olsun soğan inşallah kuzum
derinim sanada kolaylıklar diliyorum öpüldünüz

cano yaa unutuyorum aslında diğer pcden değişmem gerek bundan olmuyo deli ediyo beni onada geçince hep bişey çıkıyo unutuyorum
peloşum için koymuştum aslında ama şimdi değişmeliyim gerçektende kötü oluyo

:1::1:evet benimde dün gözüm çok kaşındı galiba bahardan kaynaklanıyor yaa
buarada sana soru sormuştum adet oldunmu kuzum

:60::60::60:
koptum gece gece yaa

öyle tabiki yaa hemde sonsuz şükür banum
aa ablam görmemeişim sorunu :S
yok abla olmadım adet ama test yaptırdım ya yok bişey benımkıler normallde hap içmezsem 4-5 ayda 1 oluyordu zaten.temmuzda dr a gıdeceğim.dr çağırmıstı kalmazsan gebe klomene başlarız demsıtı gıdeceğiz bakalım

tamam cnm:1:

yok annem erkekte degilde..ya ayakkabı fantazi bayan,yada bijuteri toka çorap vs...çeyizde olabilir...

bebe de koyarım gulüm sen iste yeter:38:evet zayıflıcaz dimi o yüzden 40 bedenden yukarısını almiyim ben çarşıdan:))

hadiin iyi geceler kızlar..iyi uykular sevcanım.banucum...valla benimde gözler kapanıyo hee...belim kopuyo resmen..hele varya,işten çıktık yolda zor yürüdüm bel agrısından.agladım hemde itiraf ediyom:((

bende kaçayım canlar.geç oldu..yarın izin günümüz gerçi ama olsun...çok öptüm hepinizi...daha duş alcam:31:
ALLAHA emanet olun..
ebuşum öptüm bitanem senide iyi geceler...:38:
tamam cnm bıjuteri olursa ben çıkmam senin tükkandan zaten :))))
cnm yat sen de dinlen bir güzel cnmm.ya kıyamam cnm çok da zorlanıyorsan gitme yaaa ağlamaaa:59:

Back
X