Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

e
artık yazmasaydın müge anlı ya başvurcaktım.
iyi olmana sevindim,sağlık olsunda,gerisi mühim değil canım:70:

rana cım,sen bilirsin tatlım,için nasıl rahat etcekse onları uygula.:71:

banucum,hoş geldin canım.
demek yerleştirdiniz anneni.:87:

teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.:8:

geçmiş olsun berrincim,eşin iyileşince yaparsınız ne yapcaksanız,bunun için canını sıkma sakın.
falanca hamile,filanca doğurdu diyede sıkma canını,eline bişey geçmiyo,en iyisi umursamamak,çünkü bizim elimizde olan bişey yok:79:
kız koptum yazmasan müge anlıya başvurcaktım deyişine :60::60::60::60:ama işin gerçeği ben o hatunu hiç sevmiyorum,eğer gerek olursa ona gitme :60::60:sen nasılsın canım ?
herkese iyi geceler çok yorgunum bugün sıcak ve trafik mahvetti beni bide gideceğimiz yeri bulamadıkl navigasyonda olmadık yerlere götürdü :33:sonra yunusları gördüm biyerde durmuşlardı onlara sordum saolsunlar bizi okulun kapısına kadar götürdüler :1:ay çok komikdi halimiz önde biri arkada biri eskort eşliğinde gittik :1:ama ALLAHIM BİNKERE RAZI OLSUN hepsini korusun tüm emniyet teşkilatını :72:
neyse gelelim sizlere canlar
SELİNAM gelmişsin kuzum çok şükür yaa baya merak etmiştim demek misafirin vardı
BERRİNCİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca eşinede çok geçmiş olsun allahım şifa versin .yanlız lütfen üzülme ne evlilik yıldönümleri kutlarsınız yeterki sağlık olsun
BANUM dualar bitti kuzum sen merak etme aşılamaya başla okuruz tabiki .buarada anneciğini yerleştirmişsiniz yorulmuşsunda kıyamam yaa
DERİNİM kuzum çokmu yoruldun off nasıl olcak peki ilk günden böyleysen inşallah yaz sezonu geçtimi rahatlarsın canom .buarada ağrın varmış inşallah geliyodur artık daha fazla uzamaz
BONCUĞUM nerelerde yaa merak ettim onu uğramadı iki gündür :50:
SEVCANIM senide merak etmiştim iyi olmana sevindim canım demek ailenle beraberdiniz .
SEMOŞUM galiba herşey yolunda caım çok sevindim inşallah 15 günüde sonrasınıda sağlıkla tamamlarsınız canım
TUTİŞİM nasılsın kuzum ağrın filan yok inşallah .
KAYRAM kuzu sen nasılsın :38:
KARDELOŞUM bugün erken yattın sanırsam karşılaşamadıkl
KARDELENİM sende uğramamışsın işlerinmi vardı ?
GARİBİM sen nasılsın kuzum çayı demleyip gitmişsin saol ellerine sağlık kuzucum
RANAM sen nasılsın adet ne alemde ?
ECRİNCİM nerelerde yaa iyce merak etmeye başladım
unuttuğum yoktur umarım bugün aklımda kalanlar bunlar kızlar zaten yorgunum unuttuğum olduysa kusura bakmasın :38:

geldim abla çok şükür.hem misafirler hemde bi yandan evde yapılcak işler vardı onlar yapıldı.onlarda bitince çok rahatladım moralmanda iyi oldum yanii.demek yunuslar önden siz arkadan gittiniz hee:60:hele sabah haberlerde gösteriyolardı yolunu şaşıırmış hatunlara yol gösteren emniyet görevlilerinin görevini iyi yaptığını fln fln :60::60::60::60:

selam kızlar hayırlı sabahlar.derincim ilk iş gününde kötü geçmesine üzüldüm ama inş bundan soraki günler çok güzel geçer.hayırlı uğurlu olsun diyeyim.anlattığın kadına gıcık oldum valla klima açsan nie açtın derler açmasan öf çok sıcak nie klima açmıyon derler.sen o kadın öyle dediğinde karviziti verecektin gelmeden ararsınız bi dahakine klimayı kapatırız sizin için derdin.bide beklemekten çatlayanlarrr tam dayaklık ya orda sen aylak aylak gezsen onu bekletsen o zaman bağırıp çağırmaya hakkı var.ama insanların anlayışsızlığına şaşıyorum ya bizde çoğu yerde müşteriyiz.karşımızdaki de insan yani makina değilki.bu kadar havalanmaya gerek yok yarın ne olacağımız belli mi?çok şükür halimize ama yarının garantisi yok.düşüncesizler.sen rahatlatıcı bitkisel çaylardan iç bol bol.yoksa çekilmez böyle.bide regl olamadın daha sanırım onun streside çoktur sende.

ya kızlar pazar günü tatile gidicez ben hala regl olmadım yandım valla :18::18::18:

nasılsınız canalr ben aynıyım bi değişiklik yok niş süze güzle bir gün diliyorum
ben daha kahvaltı bile yapmadım evi topladım size bakıyım dedim geçmişe daldım
hepsini okudum ama kusura bakmayın aklımda hiç bişey kalmadı
okurum salim kafayla bi ara şimdilik kaçtım iyi bakın kenidnize

selamınaleyküm canlar...tahmin ettiginiz gibi çok ama çok yorgunum...yeni yemek yedik düşünün..10 da evde bile degildik daha:59:naapalım bi süre böyle gidecekiyazın çok kalabalık cadde...hadi yorgunluk önemli degilde insanların anlayışsızlıgı vs...off offf...

geçmişi okudum ama çok yazamıyom canlar.mutfagı toplayıp uzanıcam iyiki dün temizligimi yapmışım:14:böyle bişy yok yaaa...10 lara kadar insanların agız kokusunu çekiyoruz.:59:

berrincim eşine geçmiş olsun cnm..evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun...üzülme kutlarsınız yine.

samyelim inş 15 gün su gibi geçer :59:dayanır bebişin cnm.

garipçim saanada selam kuşum...ama ben kalamıyorum cnm...öptüm seni.
kalamıyorum demişin ama tükkanı sen kapatmışın derincim:1::1:
sanki biraz ilk gün olduğu içinde yorulmuşun,zamanla alışcaksın,tabiki gıcık kadınlarda çıkcak karşına(bundan sonra alışverişlerimde oto kontrol yapcam,acaba bende rahatsız ediyo muyum arkadaşları)
ama sen bunları da aşarsın canım,takılmamaya çalış,neticede diğer işinden yorucuda olsa,sigortan ödeniyo,maaşta farklı.
inşallah çok yakında da kurtulursun bu stresli hayattan,bebişin sürpriz yapar inşallah.
üffffffffffffffffffffff kimsecikler yokkkkk bu aksam:84::84::84::84::84::84:

bende gidiyim bariiiiii,:10::10::10::10::10::10::10:

sonradan gelenlere caylar bendeeeeeeeeeeen:7::7::7::7::7::7::7:
canım,benim pc dondu,tekrardan açmadım,dolayısıyla görmedim seni
herkese iyi geceler çok yorgunum bugün sıcak ve trafik mahvetti beni bide gideceğimiz yeri bulamadıkl navigasyonda olmadık yerlere götürdü :33:sonra yunusları gördüm biyerde durmuşlardı onlara sordum saolsunlar bizi okulun kapısına kadar götürdüler :1:ay çok komikdi halimiz önde biri arkada biri eskort eşliğinde gittik :1:ama ALLAHIM BİNKERE RAZI OLSUN hepsini korusun tüm emniyet teşkilatını :72:
neyse gelelim sizlere canlar
SELİNAM gelmişsin kuzum çok şükür yaa baya merak etmiştim demek misafirin vardı
BERRİNCİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca eşinede çok geçmiş olsun allahım şifa versin .yanlız lütfen üzülme ne evlilik yıldönümleri kutlarsınız yeterki sağlık olsun
BANUM dualar bitti kuzum sen merak etme aşılamaya başla okuruz tabiki .buarada anneciğini yerleştirmişsiniz yorulmuşsunda kıyamam yaa
DERİNİM kuzum çokmu yoruldun off nasıl olcak peki ilk günden böyleysen inşallah yaz sezonu geçtimi rahatlarsın canom .buarada ağrın varmış inşallah geliyodur artık daha fazla uzamaz
BONCUĞUM nerelerde yaa merak ettim onu uğramadı iki gündür :50:
SEVCANIM senide merak etmiştim iyi olmana sevindim canım demek ailenle beraberdiniz .
SEMOŞUM galiba herşey yolunda caım çok sevindim inşallah 15 günüde sonrasınıda sağlıkla tamamlarsınız canım
TUTİŞİM nasılsın kuzum ağrın filan yok inşallah .
KAYRAM kuzu sen nasılsın :38:
KARDELOŞUM bugün erken yattın sanırsam karşılaşamadıkl
KARDELENİM sende uğramamışsın işlerinmi vardı ?
GARİBİM sen nasılsın kuzum çayı demleyip gitmişsin saol ellerine sağlık kuzucum
RANAM sen nasılsın adet ne alemde ?
ECRİNCİM nerelerde yaa iyce merak etmeye başladım
unuttuğum yoktur umarım bugün aklımda kalanlar bunlar kızlar zaten yorgunum unuttuğum olduysa kusura bakmasın :38:
vaaaaaaaaaaaaaav,ne kadan havalı bi durum:12::12:
:79::79::79::79::79::79::79:
yunusları çok severim nidense bu arada.:81::81::81:

ewet canım yaa tüm günüm dolaplar,çekmeceleri temızlemkle geçti walla:32:

iyi cnm sen nasılsın?

cnm iyi ki geldik de ben acil çıkmak zorunda kaldım:97:

canım aklıma gelen isimleri yazdım walla :1:girmedim bırkaç gündür yaa

cnm benım çok yorulacaksın ama ir zaman sabret gülümm
inşallah düzlüğe çıkın da bitsin yorgunluklarınn

ne demek cnmmm iyiyim şükür iraz yorgunum ew işleri filan yoğun da geçti bu hafta sonu yavaş yavaş yapacağım işleri bakalım.senin keyfin iyidir inşallah
mende bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum:39:
Zorrr işvalla seninki hep gülmen lazım ama bazılarfıda çıldırtıyorlar herşeye karışıyolar bende bir ara girmiştim tezgahtar olarak 3.günün sonunda öğle yemeğinde firar ettim :.:)))
:86::86::86::86:

tamam cnm:1:

yok annem erkekte degilde..ya ayakkabı fantazi bayan,yada bijuteri toka çorap vs...çeyizde olabilir...

bebe de koyarım gulüm sen iste yeter:38:evet zayıflıcaz dimi o yüzden 40 bedenden yukarısını almiyim ben çarşıdan:))

hadiin iyi geceler kızlar..iyi uykular sevcanım.banucum...valla benimde gözler kapanıyo hee...belim kopuyo resmen..hele varya,işten çıktık yolda zor yürüdüm bel agrısından.agladım hemde itiraf ediyom:((

bende kaçayım canlar.geç oldu..yarın izin günümüz gerçi ama olsun...çok öptüm hepinizi...daha duş alcam:31:
ALLAHA emanet olun..
ebuşum öptüm bitanem senide iyi geceler...:38:
ah canım,kıyamam yaaaaaaa,böyle yaparsan,iki günde bıraktırır eşin sana bu işi.
kız koptum yazmasan müge anlıya başvurcaktım deyişine :60::60::60::60:ama işin gerçeği ben o hatunu hiç sevmiyorum,eğer gerek olursa ona gitme :60::60:sen nasılsın canım ?

geldim abla çok şükür.hem misafirler hemde bi yandan evde yapılcak işler vardı onlar yapıldı.onlarda bitince çok rahatladım moralmanda iyi oldum yanii.demek yunuslar önden siz arkadan gittiniz hee:60:hele sabah haberlerde gösteriyolardı yolunu şaşıırmış hatunlara yol gösteren emniyet görevlilerinin görevini iyi yaptığını fln fln :60::60::60::60:

selam kızlar hayırlı sabahlar.derincim ilk iş gününde kötü geçmesine üzüldüm ama inş bundan soraki günler çok güzel geçer.hayırlı uğurlu olsun diyeyim.anlattığın kadına gıcık oldum valla klima açsan nie açtın derler açmasan öf çok sıcak nie klima açmıyon derler.sen o kadın öyle dediğinde karviziti verecektin gelmeden ararsınız bi dahakine klimayı kapatırız sizin için derdin.bide beklemekten çatlayanlarrr tam dayaklık ya orda sen aylak aylak gezsen onu bekletsen o zaman bağırıp çağırmaya hakkı var.ama insanların anlayışsızlığına şaşıyorum ya bizde çoğu yerde müşteriyiz.karşımızdaki de insan yani makina değilki.bu kadar havalanmaya gerek yok yarın ne olacağımız belli mi?çok şükür halimize ama yarının garantisi yok.düşüncesizler.sen rahatlatıcı bitkisel çaylardan iç bol bol.yoksa çekilmez böyle.bide regl olamadın daha sanırım onun streside çoktur sende.

ya kızlar pazar günü tatile gidicez ben hala regl olmadım yandım valla :18::18::18:
ama kayıplar hep onda bulunuyo,yalçın çakır a mı gideyim,onda da benim psikoloji bozuluyo:35:
gene mi tatil,bu defa kaç günlük?
adet olmadıysan,belki,inşallah bebiş vardır.

nasılsınız canalr ben aynıyım bi değişiklik yok niş süze güzle bir gün diliyorum
ben daha kahvaltı bile yapmadım evi topladım size bakıyım dedim geçmişe daldım
hepsini okudum ama kusura bakmayın aklımda hiç bişey kalmadı
okurum salim kafayla bi ara şimdilik kaçtım iyi bakın kenidnize

derdacım,badana işlerin bitti mi kuşum?

kalamıyorum demişin ama tükkanı sen kapatmışın derincim:1::1:
sanki biraz ilk gün olduğu içinde yorulmuşun,zamanla alışcaksın,tabiki gıcık kadınlarda çıkcak karşına(bundan sonra alışverişlerimde oto kontrol yapcam,acaba bende rahatsız ediyo muyum arkadaşları)
ama sen bunları da aşarsın canım,takılmamaya çalış,neticede diğer işinden yorucuda olsa,sigortan ödeniyo,maaşta farklı.
inşallah çok yakında da kurtulursun bu stresli hayattan,bebişin sürpriz yapar inşallah.

canım,benim pc dondu,tekrardan açmadım,dolayısıyla görmedim seni

vaaaaaaaaaaaaaav,ne kadan havalı bi durum:12::12:
:79::79::79::79::79::79::79:
yunusları çok severim nidense bu arada.:81::81::81:

mende bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum:39:

:86::86::86::86:

ah canım,kıyamam yaaaaaaa,böyle yaparsan,iki günde bıraktırır eşin sana bu işi.

ama kayıplar hep onda bulunuyo,yalçın çakır a mı gideyim,onda da benim psikoloji bozuluyo:35:
gene mi tatil,bu defa kaç günlük?
adet olmadıysan,belki,inşallah bebiş vardır.
bu sefer 4günlük ama uzayabilirde 7-8 güne.bakalım canım inş öyledir.yoksa tatilde regli olup berbat geçecek :18:

Son düzenleme:
bizim yaşadıkalrımızı da bir Allah bir biz biliyoruz.. o boşluklar herkesin hayatında var herkes güllük gülistanlık büyümüyor.. bende cok zor bir cocukluk geçirdim bende de ne fırtınalar koptu ama ama böyle olmadım.. hikaye valla çocugun içinde olacak hayırlı iyi olup olmamak.. annesiz babasız tonla cocuk var hepsimi böyle hayır.. biz sahip çıkmasaydık sokaga atsaydık eminim daha düzgün olacaklardı.. benim hayatım mahvolana kadar başkalarının hayatı mahvolsun.. akrabalarıma karşı merhametim çok yoktur.. naparsın hayat insanı bu durumlara getiriyor.. neysee yazdıklarına kızmadım merak etme.. herkes böyle düşünebilir.

ya yazmadan,duyarsız kalamıcam.
lagrima belki okuyamazsın ama,yaşadıklarına üzüldüm,sıkıntılı bi durum,ama çocukları sokağa atasım var deyişine de üzüldüm,neticede onlar yetimler,anneleri ölmüş,baba ilgilenmiyo,hayatlarında o kadar büyük bi boşluk var ki,mecburen haylazlar.
kim na yaparsa yapsın,onların içindeki fırtınayı dindiremez.
rabbim onlarında,sizinde yardımcınız olsun inşallah.

aminnnnnn sağol cnm...
Kızlar merhaba niye ben girince kimse olmuyo yaaa:59:

Dün evde patladım hiçbirinizde yoktunuz bugün biraz çıktım bari açıldım.
Lagrima çok bunalmışsın Rabbim hayırlı bi çıkış yolu göstersin feraha çıkarsın seni
Birseeeen emre kucağında artık ne güzeeel darısı bize inş.
Pelinim iyiymişsin sevindim dah iyi olacaksın inşallah
Kardeloş ben yazcaktım sen yazmışsın bu ay herkes ağrılı adet oluyo hayır olsun
Garibim adet olmuşsun hayırlısı canım hayal kırıklığını tahmin ediyorum ama ümitsiz olma lütfen benimde ilk gebeliğim 3 yıl sonunda oldu ilerde bebeğin olduğunda bugünleri unutmuş olacaksın

Kızlar 2 gündür benimde kasıklarıma içi su dolu baloncuklar asmışlar sanki hareket ettikçe hop hop ediyo yumurtalarım olabilirmi acep :1:

inşallah çözülsün zaman la ama az zamanda...

AMİNNNNNNNNNNN,
İNŞ YOLUNA GİRECEKTİR CANIM hiç canını sıkma sen zamanla çözülür ....

canım çok sewindim adına inş bebeğin zamanında gelir biraz daha dayan bebekcik lütfennnnnnnnnnn :16:

slm canım iyiyiz sen nasılsın ???:79:

hani borç için kurtuluş için vs ya hepsi için ayrı ayrı niyet edilip kılınacak demi diye sordum ama anladım.. sağol..
Allah senden de razı olsun tatlım:38:hepsi için ayrı derken?ya sen namaza başlamadan niyetini yap cnm ne istiyorsan...zaten çocuklar babasına gittimi herşey yoluna girer degil mi?öyle dua et,eşinlede saglıklı huzurlu bir yaşam...inşallah rabbim kabul eder cnm...dualarla ayakta duruyoruz herşey bizler için..Allahım duaları vermiş ki ondan dileyelim...

canikom,onlar zaten ben çıkıyorum diye kapatıyolar..dükkana başkasını koymak istemiyor...ben kendi dükkanım gibi bakıyodum ugramıyodu hiç.ugraşamam diyo.bu kadar süre içindede güvenilir birini bulamam diyo..dursa beklese kira işlicek o da topluyor..eşimin yanına başlıyorum kuşum.

evet bitanem kocişin yanına başlıyorum hayırlısıyla..zaten günlüm ordan yanaydı...şimdi yaz boyunca geç çıkıcaz ama ben anlaşıcam daha erken çıkmak için..bananeeee :63:kociş benden daha fazla maaş alıyo o dursun:1:sen napıyon hayatım iyimisin..misafirler gitmiş..Allah misafirsiz bıakmasın tabi onlar evin bereketi..:38:eee bide senin gibi iyi bir insanın evine gelmesinlerde kime gelsinler dimi:34:

canom hayır olsun inşallah..ben rüyaları terse yoruyorum biliyosun...kabusların hayıra çıksın inşallahhhh...

cnm dikkat et ya yoruldun tabi kıyamam...ayaklarını uzat yat be cnm...bebiş gelene kadar sabır derdam...:38:

yaa garippp kızıcam ama sana cnm benim lütfen böyle üzülme...ne demek olamıcam Allah büyükk...negatifi görünce insan bocalıyo ama toparlıyo sonra...üzme kendini cnm..hem ne dicem,hemen tüp deneyecegine 1 kere aşılama denesen kuşum?

canım peloşum benim tekrar çok geçmiş olsun..agrılarının azalmasına sevindim..çabucak toparlayıp yeniden çalışmalar başlasın inşallahhh..öpüyorum kuşum seni:38:

ranacım hayıra çıksın rüyan.okuyunca tüylerim ürperdi he.inşallah aynen yaşaıcan bigün o duyguları cnm:38:

tatlım selam...hoşgelmişsin aramıza:16:bence büyük ihtimalle hamilesin...maksimum 15 dk olduysa vardır bişeyler..bikaç saat deseydin geçersiz olurdu da...bazı testlerin içinde en geç 30 dk diyo,baızlarında 5 dk,bazılarında 15 diyor...ben çok yaptıgım için:)umarım hamilesindir..bikaç gün bekle bakalım..zaten varsa 2-3 günlük gecikmeyle daha net çıkar.

cnm ya inşallah inşallahhh...dualarımızdasın..Allahım hayırlısıyla sonuna gelmeyi nasip etsin semacım.

cnm adet olmuş muydun unuttum...yumurtluyo olabilir misin acep?

berrin a.selam cnm.neredesin yoktun kaç gündür...

selam canlarım benim...offf yaa..7 buçukta çıktım.geldigimden beri temizlik yapıyorum.
yarın kısmetse kocişin yan magazasına işe başlıyorum.:1:sabah 10:30 akşam 10:00 kızlar:53:nasıl dayanıcam bilemiyorum...artık gittigi yere kadar:31:sigortam yapılacak en önemlisi bu yani...hayırlısı.

ewettt geçmiş baya birikmiş :) ben doldordum dertlerimle sıkıntılarımla..iyiyim kendi adıma işte.. yokuş yukarı yuvarlanıyoruz..
herkese selamlar,iyi akşamlar...
cuma annemlerdeydik yazamadım akşamı,ctesi dışardaydık dönüşte annem ve babam geldiler.dün de ewde yoktuk eşim hava çok güzel çıkalım dedi,çıktık akşamı da kuzenler geldi bize.
yani hiç giremedim.
herkes iyi inşallah
ranam,abrar ablam,derinim.garip,kayram,kardelen33,kardelen49,berrin,meleğim nerdesin,samyeli,pelinim,lagrima,anatolia,ecrinsamet,tosti,jensu ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar hepiniz iyisiniz inşallah,geçmişe bakamadım çok birikmiş...

bizim yaşadıkalrımızı da bir Allah bir biz biliyoruz.. o boşluklar herkesin hayatında var herkes güllük gülistanlık büyümüyor.. bende cok zor bir cocukluk geçirdim bende de ne fırtınalar koptu ama ama böyle olmadım.. hikaye valla çocugun içinde olacak hayırlı iyi olup olmamak.. annesiz babasız tonla cocuk var hepsimi böyle hayır.. biz sahip çıkmasaydık sokaga atsaydık eminim daha düzgün olacaklardı.. benim hayatım mahvolana kadar başkalarının hayatı mahvolsun.. akrabalarıma karşı merhametim çok yoktur.. naparsın hayat insanı bu durumlara getiriyor.. neysee yazdıklarına kızmadım merak etme.. herkes böyle düşünebilir.

lagrimacım skıntıdasın anlıyorum seni hepimiz ayrı şeylerle imtihan oluyoruz bu hayat bi sınav belki sende annende bu cocuklarla sınanıyosunuzdur dışardakiler dört dörtlük gözüküyolar ama içine bi girsen neler var diyer sıkıntılar için bişi diyemem cocuklar için öyle deme onlar yetimler onlara ne kadar iyi davranırsan ALLAHIMDA seni okadar rahatlatır
belki laftan sözden anlamıyolar ama sen sabırlı ol canım sadece ALLAH rızası için sabırlı ol öyle dışarı atcam falan deme sonumuzun ne olcagını bilmiyoruz bu hepimiz için gecerli

seeni seviyorum söylediklerinin de kızgınlıkla oldunu düşünüyorum :16:

insanlar bu kadar anlayışsız ve tahammülsüz.. yazık acıyorum bu insanlara bazen.. bu kadar insalıktan nasibini almadan yaşanırmı..
banucum sorma cnm gerçektende zor..Allah tüm çalışanların özellikle kadınların yardımcısı olsun:59:

kayram işte yapıyolar kuzum..şimdi anlatsam dahi cinnet geçirirsin eminim...kadının biri içerideki kalabalıga aldırmadan oturttu çocugunu bin tane denetti,bide bi kırmızıya taktı yerini bilmiyorum ayakkabının çıldırıcam zaten,başkaları durmadan bakarmısın!bakar mısın! diye sesleniyo..o bi yandan şunu ne zaman vereceksiniz diyo,arkadasa sesleniyorum o da garibim zor yetişiyo ilk gün yerleri bilmiyorum hep ona soruyorum falan off tahmin edin işte...bi yandanda birisi kasada tutumuş kızı bi ayakkabı alacak çocuguna alt tarafı,bin tane laf..bak açılırsa getiririm,bak tüketici haklarına başvururum ne kadar ayıp yaaaaa!dur al bi giyin açılsında o zaman konusursun yaa sonradan görme nolcak...ve dee o ilk anlattıgım kadın o kadar ortalıgı karıştırdı kızıda benide seferber etti kendine,bi yandan da neden klimayı açmışık diye söylendi vede hiçbişey almadan TEŞEKKÜR BİLE ETMEDEN! çekti gitti :14:söyleyin şimdi insanmı bunlarrrrrrr.biz neyiz peki.

ya biliyorum bazen düşünüyorum bizim imtihanımızda bu ama yemin ederim sinir hastası olcam oldum da denebilir ya.. psikologa gitmeyi düşünüyorum hafoldum annemde de ona keza kadın bitti,tükendiğini hissedebiliyorum görüyorum.. korkuyorum anneme de birşey olacak diye.. anneannem onları düşünmekten kanser oldu 4 ay bile dayanamadı annemde birşey olursa ben yasayamam hani yaşarken ölmek denir ya ölürüm .. hayatımda kimsem yok annem kardeşim.. onlarıda feda edemem cocuklar için.. sinirimden mi başka birşey yüzünden mi bilemem ama düşüncem bu..

şükürsüz oldugumu düşünmeyin.. çok şükür bu günüme daha kötü olmasın da.. ne bileyim off:50::50:

lagrimacım skıntıdasın anlıyorum seni hepimiz ayrı şeylerle imtihan oluyoruz bu hayat bi sınav belki sende annende bu cocuklarla sınanıyosunuzdur dışardakiler dört dörtlük gözüküyolar ama içine bi girsen neler var diyer sıkıntılar için bişi diyemem cocuklar için öyle deme onlar yetimler onlara ne kadar iyi davranırsan ALLAHIMDA seni okadar rahatlatır
belki laftan sözden anlamıyolar ama sen sabırlı ol canım sadece ALLAH rızası için sabırlı ol öyle dışarı atcam falan deme sonumuzun ne olcagını bilmiyoruz bu hepimiz için gecerli

seeni seviyorum söylediklerinin de kızgınlıkla oldunu düşünüyorum :16:

ya biliyorum bazen düşünüyorum bizim imtihanımızda bu ama yemin ederim sinir hastası olcam oldum da denebilir ya.. psikologa gitmeyi düşünüyorum hafoldum annemde de ona keza kadın bitti,tükendiğini hissedebiliyorum görüyorum.. korkuyorum anneme de birşey olacak diye.. anneannem onları düşünmekten kanser oldu 4 ay bile dayanamadı annemde birşey olursa ben yasayamam hani yaşarken ölmek denir ya ölürüm .. hayatımda kimsem yok annem kardeşim.. onlarıda feda edemem cocuklar için.. sinirimden mi başka birşey yüzünden mi bilemem ama düşüncem bu..

şükürsüz oldugumu düşünmeyin.. çok şükür bu günüme daha kötü olmasın da.. ne bileyim off:50::50:
lagrimacım cocukların yaşı cok mu küçük mesela ne yapıyolar cokmu hareketliler konuşmayı denedinizmi

iyi düşünnüşsün git psikolog iy gelir hemde cocuklardanda bahset nasıl davranmanızı falanda söyler dr ALLAHIM yardımcınız olsun cocuklarında sizinde

Kim bir veya iki yetimi barindirirsa, sabir etse ve sevabini da umid etse, Ben onunla Cennette su iki parmak gibi olurum (Sehadet parmagi ve orta parmagini hareket ettirdi)
Ravi: Hz Ibni Abbas (ranhuma)

)

canım sevgili peygamberimiz böyle buyuruyo ne kadar şanslısınız aslında lagrima

Bir kimse, akrabasindan veya baskasindan olan bir yetimi, yetim kendisini kurtarana kadar uhdesine alsa, o kimseye Cennet vacib olur
Ravi: Hz Adiyy Ibni Hakem (r

bak ne güzel hadisler var

sagol canım bende iyiyim adet olmamışsın İNŞALLAH hamilesindir

sen ovulasyon testi kullandın tam 2 cizgi cıkıyomuydu sende bende cıkmadı bi turlu

hayırlısı canım inş.ben ovulasyon testi hiç kullanmadım canım tam bilmiyorum.ben zaten 2 aydır fln hiç önemsemeden devam ediyorum.çoğu zaman yatıp beklemiyorum bile.bu yüzden emin olamıyorum acaba hamilemiyim diye.ben hala normal gecikmedir diye düşünüyorum.şuanda regli geçtim tatilim mahvolmasın diye tasalanıyom.gelse biran önce gideceğimiz gün biter en azından.hayırlısı olsun ne diyim.

Back
X