kız koptum yazmasan müge anlıya başvurcaktım deyişinee
artık yazmasaydın müge anlı ya başvurcaktım.
iyi olmana sevindim,sağlık olsunda,gerisi mühim değil canım
rana cım,sen bilirsin tatlım,için nasıl rahat etcekse onları uygula.
banucum,hoş geldin canım.
demek yerleştirdiniz anneni.:87:
teşekkürler sevcancım,herkezi anmışın maşallah.
geçmiş olsun berrincim,eşin iyileşince yaparsınız ne yapcaksanız,bunun için canını sıkma sakın.
falanca hamile,filanca doğurdu diyede sıkma canını,eline bişey geçmiyo,en iyisi umursamamak,çünkü bizim elimizde olan bişey yok:79:

herkese iyi geceler çok yorgunum bugün sıcak ve trafik mahvetti beni bide gideceğimiz yeri bulamadıkl navigasyonda olmadık yerlere götürdüsonra yunusları gördüm biyerde durmuşlardı onlara sordum saolsunlar bizi okulun kapısına kadar götürdüler
ay çok komikdi halimiz önde biri arkada biri eskort eşliğinde gittik
ama ALLAHIM BİNKERE RAZI OLSUN hepsini korusun tüm emniyet teşkilatını
neyse gelelim sizlere canlar
SELİNAM gelmişsin kuzum çok şükür yaa baya merak etmiştim demek misafirin vardı
BERRİNCİM evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca eşinede çok geçmiş olsun allahım şifa versin .yanlız lütfen üzülme ne evlilik yıldönümleri kutlarsınız yeterki sağlık olsun
BANUM dualar bitti kuzum sen merak etme aşılamaya başla okuruz tabiki .buarada anneciğini yerleştirmişsiniz yorulmuşsunda kıyamam yaa
DERİNİM kuzum çokmu yoruldun off nasıl olcak peki ilk günden böyleysen inşallah yaz sezonu geçtimi rahatlarsın canom .buarada ağrın varmış inşallah geliyodur artık daha fazla uzamaz
BONCUĞUM nerelerde yaa merak ettim onu uğramadı iki gündür
SEVCANIM senide merak etmiştim iyi olmana sevindim canım demek ailenle beraberdiniz .
SEMOŞUM galiba herşey yolunda caım çok sevindim inşallah 15 günüde sonrasınıda sağlıkla tamamlarsınız canım
TUTİŞİM nasılsın kuzum ağrın filan yok inşallah .
KAYRAM kuzu sen nasılsın
KARDELOŞUM bugün erken yattın sanırsam karşılaşamadıkl
KARDELENİM sende uğramamışsın işlerinmi vardı ?
GARİBİM sen nasılsın kuzum çayı demleyip gitmişsin saol ellerine sağlık kuzucum
RANAM sen nasılsın adet ne alemde ?
ECRİNCİM nerelerde yaa iyce merak etmeye başladım
unuttuğum yoktur umarım bugün aklımda kalanlar bunlar kızlar zaten yorgunum unuttuğum olduysa kusura bakmasın![]()
geldim abla çok şükür.hem misafirler hemde bi yandan evde yapılcak işler vardı onlar yapıldı.onlarda bitince çok rahatladım moralmanda iyi oldum yanii.demek yunuslar önden siz arkadan gittiniz hee

selam kızlar hayırlı sabahlar.derincim ilk iş gününde kötü geçmesine üzüldüm ama inş bundan soraki günler çok güzel geçer.hayırlı uğurlu olsun diyeyim.anlattığın kadına gıcık oldum valla klima açsan nie açtın derler açmasan öf çok sıcak nie klima açmıyon derler.sen o kadın öyle dediğinde karviziti verecektin gelmeden ararsınız bi dahakine klimayı kapatırız sizin için derdin.bide beklemekten çatlayanlarrr tam dayaklık ya orda sen aylak aylak gezsen onu bekletsen o zaman bağırıp çağırmaya hakkı var.ama insanların anlayışsızlığına şaşıyorum ya bizde çoğu yerde müşteriyiz.karşımızdaki de insan yani makina değilki.bu kadar havalanmaya gerek yok yarın ne olacağımız belli mi?çok şükür halimize ama yarının garantisi yok.düşüncesizler.sen rahatlatıcı bitkisel çaylardan iç bol bol.yoksa çekilmez böyle.bide regl olamadın daha sanırım onun streside çoktur sende.
ya kızlar pazar günü tatile gidicez ben hala regl olmadım yandım valla :18::18::18: