Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar inanın herşeyi zor hamile kalıyosun yok kese kalp atışı bebek hareket ettimi testleri hele bizim gibilere heralde ben hamile kalırsam doktorun evine yerleşirim ::))))

malesef canım halimiz duman yaaa allah yardımcımız olsun
ayrıca gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün inşallah ikiz bebeklerin olsun :48:

neyse hanımlar hepinizi çok öpüyorum ben kaçtım size iyi geceler :80::80::10:

ewet yaa cnmmm ay gelsın dıye nasıl beklerdım:97::97:
heyecandan mıdem bulanırdı o gunler:14::14:

ay abla walla yaaa bılmem noluyo böleeee
te camasıra atmıstım bebek yastık kılıfı elımde:14::14:
herşey üst üste geliyor
bunalımım ya bu akşam ymkten sonra dualarımı da okudum ama yıne boleyım hayrdır ınsallah su anda da aglıyorum hep ağlamaklıyımm

ya ağlama amaa ltfen yaa:43:

hemde nasıl canım özellikle gcen kuzen aradı ortak bi arkadas vardı benden sonraevlendi 5 ay kadar korunmuş sonra demiş ben bu ay düşünüyorum o ay dedi ahmile kalmış çok canım sıkıldı ya

yaaa böyle duyunca ınsan neden dıyor hayrlısı dıyoruz da cok ıstıyoruzzzz
konusmasalr ya yanımızda böle şeylerrr:14::14:

ayrıca gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün inşallah ikiz bebeklerin olsun :48:

Amin ama yardıma gelirsin artık.İyigeceler canımmm.

iyi geceler ablam

Olur canım yakında gelicem hospitaliumun orda kuaförüm yakınlarda buluşuruz inşallah.
orası bahcelıewlere kalıyor sanırım medıcana ya gıdıyorum ben tedavım ıcın cnm galıba onun yanındakısı
aa sanırım medıcana orayı almmış bırlesecekmış hastaneler
walla gel cnm beklerım ordan benım ew 5 dakıka ya da geldıgınde bulusuruzz ;))

ya ağlama amaa ltfen yaa:43:
cnm özür ya senı de bunaltmak ıstemmem ama dunden berı aşırı duygusalım bennn

[ewettttttttttttttttQUOTE=swcnprlk;19634382]cnm gonderdım annen sanırım 2nızın fotosu war degıl mı avatarda?

amın cnm amınn
Canım rapor çıkar ben öye yaptım ilaçlar dahil 1500

hmm yakınmış cn bılıyorum ben oraları güsel ewler :)) ben güngüren cnm be bahcelıewler degılım..amın cnmmm

karıştı:17: ben değil cnm derınım sade ıstemıstı ben orta :9:

iyi geceler ablam

orası bahcelıewlere kalıyor sanırım medıcana ya gıdıyorum ben tedavım ıcın cnm galıba onun yanındakısı
aa sanırım medıcana orayı almmış bırlesecekmış hastaneler
walla gel cnm beklerım ordan benım ew 5 dakıka ya da geldıgınde bulusuruzz ;))

cnm özür ya senı de bunaltmak ıstemmem ama dunden berı aşırı duygusalım bennn

ne özürü canım bunalmıyorum üzülüyorum hiçbirinizin aglamasını istemem bende çok ağladım bu hafta aslında bebişe hediye almay gittik mağazadan cıkasım gelmedi eve gelincede aldıklarımı atasım geldi kıskandım ya elimde değil

Kızlar ben kaçtım erken yatıyım bariiii :::))))))))))))))Hepinize iyi geceler.Ne olur çok konuşmayın sonra oku oku bitmiyoooooooooo.

Son düzenleme:
bağşıklık sistemin eğer kuvvetli olursa kurtulabilrisin.. hanci aşamadasın bilmiyorum ama bağşıklık sistemin iyi olmalı güçlü olmalı. krem aldara verir muhtemelen o da yakar yara yapar.. geçmiş olsun..
genital siğil var canım bende geçen ay yaktırdım yine tekrarladı aman dert bitmiyo valla her sene bişey çıkıyo bu defa yakmıycak ilaç tedavisi görcem

Back
X