kızlar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın hoşçakalınn:80:
hoşcakal canım sende kenndine iyi bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum.kendinize iyi bakın hoşçakalınn:80:
oh oh hemşerilerim çoğaldı sırtım yere gelmez artık forum da21 günde 4.5 cm civarı düştüyse 2 cm de bu ay erir kurtulursun inş.en azından hap bi işe yaramış ve yok edebilecek.inş haptan sonrada kısa sürede hapın etkilerini atıp sağlıklı bi hamilelik nasip olur.gebelikte bırakılacak demişsin ama önemli olan gebeliğe hazırlıkta bırakmak canım.kaç tane tanıdığım varsa gebelikte bıraksalar bile çocuklarında solunum ve ciğer sorunları oldu.sağlıklı bir bebek istiyorsanız kızlar lafım hepinize konu flandan girilmiş olsada içenler üzerine alınsın lütfen!!!,sıgaradan uzak durun.yaf yeni reklamlar var bir nefes için neleri vermezdim diyenler gırtlak kanseri olanlar ciğerlerin zift gibi bir madde toplandığını gösteren.ya içmiyorum bende 2 sene önce bıraktım,ama görünce çok korkuyorum önceden içmiş olmam bile o reklamların beni korkutmasına yetiyor.ayrıca sağlık bakanlığının ücretsiz sigara bıraktırmak için geliştirdiği ilaçlar var arayın yardımcı olurlar ilaçla bırakın en azından.tabi sağlıklı bebek istiyorsanız.yoksa devam edin içmeye.
burdayız canım valla kimseden ses cıkmayınca bende susutum
lagrimacım işlerim vardıda pc açık sayfa açık kaldı şimdi gördüm yazını :)ama çıkmam gerek kiböptm
hap sanırım işe yaradı yanında aslanpençesi çayı içtim ve de sumaklı soğan salatası yedim düzenli olarak artık hangisi nasıl etki etti bilmiyorum ama az kaldı onu da eritiriz inşallahtabii ki en güzeli sigarayı hiç içmemek sadece bebek için değil sağlık açısından da bırakmak en doğru ve güzel olanı ama sende kullanmışsın bilirsin bu meret öyle ha deyince bırakılmıyor bir sebep gerek yani en azından benim için o yüzden de gebelik bir vesile olacak benim için dr a da söyledim kullandığımı kontrollü olarak bırakacağız inşallah zaten benim reklamları izlememe gerek yok çünkü ben kimyagerim içerisinde olam maddelerin çoğunu biliyorum bile bile lades yani
![]()
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
kardelen5233,seydam,flan,
aaaa bi flan gördüm sanki
flan cım,hamsi dersem çık,balık dersem çıkma.hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:89:
bende bırakamıyorum şu illet sigarayı.. nasıl bir bagımlılıktır yaa. doktorum bırak dedi bakmam sana hala kadına içiyorum diyemedim
onların bakmam demesi de doğru çünkü ciddi anlamda rahatsızlıkları tetikliyor en basiti dişimde apse oldu gittim dr a antibiyotik verdi ama sigara içersen antibiyotiğin etkisi azalır tedaviyi olumsuz etkiler demişti haklılar doğruda işte buda öyle hemen bırakılamıyor maalesef bence biraz daha anlayışılı yaklaşabilirler çünkü zaten sigara bırakmak anneyi geren bir olay bundan da en çok etkilenecek olan bebek bunları düşünerek ortak ve doğru kararlar almak gerek diye düşünüyorum :94:
merhaba kizlar,
benimde dilegim anne olmak
maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak![]()
hosbulduk canim,hoşgelidnnnnnn... buyur gel oturr bir köşeyehepimizdensin
hosbulduk canim,
bugun nedense cok uzgunum, hamile haberi aldikca deliriyorum yaa. hani fesatligimdan degilde bende istiyorum artik anne olmak, minik bir kalple sevinip mutlu olmak.
bazen cok mu sey istiyorum diye dusunmuyor degilim
sizler kac yildir istiyorsunuz ve bu gune kadar neler denediniz, gerek kendiniz gerek doktor kontrolunde?
hosgeldin 00deniz00
ins.hamissindir canim. peki bir probleminiz var miydi? ya da ozel birseyler yaptinmi?
hosbulduk canim,
bugun nedense cok uzgunum, hamile haberi aldikca deliriyorum yaa. hani fesatligimdan degilde bende istiyorum artik anne olmak, minik bir kalple sevinip mutlu olmak.
bazen cok mu sey istiyorum diye dusunmuyor degilim
sizler kac yildir istiyorsunuz ve bu gune kadar neler denediniz, gerek kendiniz gerek doktor kontrolunde?
mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık![]()
mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık![]()
merhaba hoşgeldin.. inşallah olur en kısa zamanda seninde..gerçi daha bizim olmadı amaneyse hayırlısı olsun...