- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
hayy agzını öpeyim inşallah öyledir biraz umutluyum biraz değil :)
ebrarrım bralardayım gelip bakıp çıkıyorum hemen. aile karısık ya onlarla ugrasıyorum heryerimde cıbanlar cıktı dktora gittim gösterdim doktor diyo sen nasıl bir yerde yasıyorsun bu ne böyle dedim stres benim evim
neyse böyle merak ettiğin içinsağoll
ebrarrım bralardayım gelip bakıp çıkıyorum hemen. aile karısık ya onlarla ugrasıyorum heryerimde cıbanlar cıktı dktora gittim gösterdim doktor diyo sen nasıl bir yerde yasıyorsun bu ne böyle dedim stres benim evim

birsencim,bu kadarlığına bile gelmen bizi öyle mutlu ediyo ki,hiiiççççç bişey demem bu saatten sonra.
emreviğin iyi olmasıda ayrıca mutluluk veriyo bize,oyyyyy paşa o paşa.
ben dünden hazırım kız,hazırlaklara başlim bi yandan,malım altın pahalı,şimdi biriktirmeye başlasam,düğüne kadar anca toparlarım altın parası.
eeeeee baş dünür olupta altın takmadan da olmaz di mii:79::79:
evet canom.presed bebekleri olsunlar,yoksa tüp taktırcaz bebeklere,haberleri olsun,korksunlar da gelsinler
benimde gece aklıma geldi,gene mi ceza aldı bu kız diye,ama sanırım gelmiş ve sanırım hamile,yani inşallah.
ah canım yaaaaaa,galiba biz dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırken,içimize fazla eziyet ediyoz ki,her gün başka bi yerden ağrı fışkırıyo.
çok geçmiş olsun.
bu arada bende belime medikal korse aldım,şu anda taktım,gayet rahat gibi,inşallah iyi gelir
yukardada dedim,sen galiba hamilesin,inşallah yani.![]()