Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayy agzını öpeyim inşallah öyledir biraz umutluyum biraz değil :)
ebrarrım bralardayım gelip bakıp çıkıyorum hemen. aile karısık ya onlarla ugrasıyorum heryerimde cıbanlar cıktı dktora gittim gösterdim doktor diyo sen nasıl bir yerde yasıyorsun bu ne böyle dedim stres benim evim :D neyse böyle merak ettiğin içinsağoll

birsencim,bu kadarlığına bile gelmen bizi öyle mutlu ediyo ki,hiiiççççç bişey demem bu saatten sonra.
emreviğin iyi olmasıda ayrıca mutluluk veriyo bize,oyyyyy paşa o paşa.:emir_bebek:

ben dünden hazırım kız,hazırlaklara başlim bi yandan,malım altın pahalı,şimdi biriktirmeye başlasam,düğüne kadar anca toparlarım altın parası.
eeeeee baş dünür olupta altın takmadan da olmaz di mii:79::79:

evet canom.presed bebekleri olsunlar,yoksa tüp taktırcaz bebeklere,haberleri olsun,korksunlar da gelsinler:27:

benimde gece aklıma geldi,gene mi ceza aldı bu kız diye,ama sanırım gelmiş ve sanırım hamile,yani inşallah.

ah canım yaaaaaa,galiba biz dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırken,içimize fazla eziyet ediyoz ki,her gün başka bi yerden ağrı fışkırıyo.
çok geçmiş olsun.
bu arada bende belime medikal korse aldım,şu anda taktım,gayet rahat gibi,inşallah iyi gelir

yukardada dedim,sen galiba hamilesin,inşallah yani.:49:

hayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...
boncuuma altta yazıcam zaten..çok sevindim ya açık çıkmasına...
o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç:((

hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...

forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...

canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..

kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayın:14:duramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyo:14:napcam ben yaaa:14:çıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste:14:
derinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...
yanlışlık olmuş resimleri 2 kere eklemişim fazla yer kaplamışım
birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)
benim bugün 24.günüm normalde 2 haziranda adet oldum ama bu ay yumurtam erken çatladı bu durumda 30nda adet olmam gerkiyor son 5 6 gün kaldı şuan ateşim gayet iyi gidiyor ama bilemiyorum göğüslerim acıyor hala birde sağ kasığımda ağrı war ama can yakan cinsten değil bu ay klomenin etkilerini yaşıyorum galiba artık hakkımızda hayırlısı olsun heycanım yok gayet sakinim bekliyorum ......!!!!
sizler nasılsınız ????
canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...
hanımlar hepinize selam iyisinizdir inşallah ben baya yorgunum ütüydü yemekdi pazar alışverişiydi bittim şimdide bi düğün var ona gitmemiz gerekiyo .hazırlanmadan önce bakıyım dedim .gece görüşürüz inşallah
birsenim öpüyorum seni kuzum kusura bakma çıkmam gerek .emreyi öp benim için olurmu
canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...
canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...

sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.

amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna ;)

ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?

ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!

amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam ;)

iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...

amin yawrummm...
sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...
Aman tanrım bugün semradan başka uğrayan bile olmamış nerdesin kızlar tabi pazar herkes gezmelerde benim yarın aşılama günüm inşallah bu sefer olur hepinizi kocaman öptümmmmmmm.
canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...
evet yaaaaaaaa bugün benden başka kimsecikler gelmedi ara sıra girip baktım kimsecikler yok ne oldu bu hatunlara iyisinizdir inşallah bende bir hafta yokum yeğenim nışanlanıyor ablamda olacağım müsait olursam bi ara tekrar uğrarım allaha emanet olun bayyyyyyy:79::79::79::79::79::79:
hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...
kızlar yaaa,nerdesiniz,gelin hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii:4::4::4::4:
ben bugün pre seed sipariş verdim,yani tutiş verdi sağolsun,inşallah bi haftada elime ulaşır.
canım inş bebişinin gelmesine vesile olur...
selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Kızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...
selam kızlar nasılsınız??:33:
hepinizi cok özledim epeydir sohbet edemiyoruz:2:
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
cicişimde bugun aşılama oldu inşallah tutarr:49::49::49:
banucum sende asılama olmussun inş seninkide tutarr:65::65::65::65:

ebrar ablacım nasılsın gelinizide iyidir inşallah

kardeloşum nbr cnmm görüşemedik

derincim sen nasılsın:32:

gülde uğramamıssss:36:

boncukum nerelerdeee:74::74::74:

pelinimm senlede kocusamadık facede yazdım sana:70:

sarı şeker sen nasılsınn:42:

derdacımm meleğimizzz nasılll öp onu benim için:16::16::16:
miss kokar şimcikkk ohhhh:61:

egal,aleyna,duruuu,dünürüüm,garibim,kayramway kızlar sizler nasılsınızz
unuttugum varsa kusura bakmasınlar
hepinizi cokk öpüyorum ALLAHA emanet olun:58::58::58::58:

canım fecte yazdım sana...sende allaha emanet ol öpüyorum cok...

kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...

ahhh cnm sendeolmasan kimsecikler merak etmeyecek beni :19::19::19::19::19::19::19::19:dua et ebrarım yaa ( kendi adımla da hitap etmek pek garip oluyor :) dua et de bu ay olmuş olsunnnn
ya kızlar LAGRİMA nerelerde merak ettim onu yaa .inşallah iyidir epey oldu görmüyorum .haberi olan varmı ?

he içimdeki ses geç döllenme diyor çünkü halvet günlerimi falan biliyorum :) hesapladım budurumda eğer olursa geç döllenmedir.. Allah ım ne cok hesap kitap yapıyorumm.. neyse sabah ilk idrarımla test yapcam olursa olur olmazsa olmazbilemiyorum artık haber veririm size..
derinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...

birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)

canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...

canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...

sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...

canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...

hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...

canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...

kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...

herkese iyi aksamlar dostlar.....bugun moralim bozuk,pesembe gunu doktor ile randevum vardi biliyorusnuz,bugun beni aradi yardimcisi,doktor 3,4 gun daha tatilini uzatmak durumunda kaldigini randevumu haftaya persembeye almak zorunda kladiklarini söylediler..bende 1 haftadir zaten bekledigimi ve hala adetimin gelmedigi söyledim,bana ne dediki tedirgin olmayin bebek varsa zaten 1 hafta sonra ögrenmenizde bir mahsur olmazmis......ay cildirtti beni sekreter denilen sahsiyet:((((((((

lagmiracim,insallah icinden gelen sesde yanilmazsin,bebisin seninledir umarim..

birsencim,emrecik ve ablasi cok tatli,masallah kilo almis daha da guzellesmis emrecik..

derincim gecmis olsun kuzum ya,gelince ust uste geliyor hep..rabbim sifa versin..

banucum,hayirli olsun asilaman,dilerim bebisinin gelmesine vesile olsun...

ecrinsamet,ben iyiyim canim,sagolasin..sen nasilsin?bebis nasil?

kardelencim,uzme tatli canini,seninki yine birseyler yapiyor doktorun,benim ki hormon testi yapti,folik asit verdi,bekliyoruz iste,hic birsey yaptigida yok,ne yumurta takibi,ne klomen,sizden ögreniyorum ben bunlari,..:((

diger tum dostlar sizler de iyisiniz insallah??

Son düzenleme:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
burcusafak08,
kardelen49,
kardelen5233+

merhaba kizlar:3::3::3::3::3::3:

misafirlere caylar benden:7::7::7::7::7:iyi gider yemek sonrasii:1::1::1:

herkese iyi aksamlar dostlar.....bugun moralim bozuk,pesembe gunu doktor ile randevum vardi biliyorusnuz,bugun beni aradi yardimcisi,doktor 3,4 gun daha tatilini uzatmak durumunda kaldigini randevumu haftaya persembeye almak zorunda kladiklarini söylediler..bende 1 haftadir zaten bekledigimi ve hala adetimin gelmedigi söyledim,bana ne dediki tedirgin olmayin bebek varsa zaten 1 hafta sonra ögrenmenizde bir mahsur olmazmis......ay cildirtti beni sekreter denilen sahsiyet:((((((((

birsencim,emrecik ve ablasi cok tatli,masallah kilo almis daha da guzellesmis emrecik..

derincim gecmis olsun kuzum ya,gelince ust uste geliyor hep..rabbim sifa versin..

kardelencim,uzme tatli canini,seninki yine birseyler yapiyor doktorun,benim ki hormon testi yapti,folik asit verdi,bekliyoruz iste,hic birsey yaptigida yok,ne yumurta takibi,ne klomen,sizden ögreniyorum ben bunlari,..:((

Ay garipcim sen bu doktora gidene kadar doğurcan bence:1:hele o sekreterler yokmu 6 yıllık tıp fakültesini bitiren onlar gibi bi hava hava doktorlarda yok onlardaki hava valla.Neyse canım hayırlısıyla görüşde sonuç güzel olur inşallah beklediğine değer

Ay garipcim sen bu doktora gidene kadar doğurcan bence:1:hele o sekreterler yokmu 6 yıllık tıp fakültesini bitiren onlar gibi bi hava hava doktorlarda yok onlardaki hava valla.Neyse canım hayırlısıyla görüşde sonuç güzel olur inşallah beklediğine değer

ayy keske hamile olsamda,dogurmaya raziyim canim:1::1::1::1:burda turkiye izin dönemi canim,malesef özel doktorlarda hep tatilde,temmuz sonuna kadar kendi takip ettigi hastalari degilse randevu vermezler..benim ki malesef bu zamana geldi:59::59::59:fazla turk doktoru yok,dolayisiyla alternatifde az oluyor.turkiyede olsam simdiye coktan ögrenmistim sonucu...:59::59:saglik olsun..bana birde hamileyseniz zaten bebek gelisir ultrasonda görulur dedi,guya beni sakinlestirmeye calisiyor,özru kabahatinden beter denirya o hesappp:63::63::63::63::63:

Son düzenleme:
ayy keske hamile olsamda,dogurmaya raziyim canim:1::1::1::1:burda turkiye izin dönemi canim,malesef özel doktorlarda hep tatilde,temmuz sonuna kadar kendi takip ettigi hastalari degilse randevu vermezler..benim ki malesef bu zamana geldi:59::59::59:fazla turk doktoru yok,dolayisiyla alternatifde az oluyor.turkiyede olsam simdiye coktan ögrenmistim sonucu...:59::59:saglik olsun..bana birde hamileyseniz zaten bebek gelisir ultrasonda görulur dedi,guya beni sakinlestirmeye calisiyor,özru kabahatinden beter denirya o hesappp:63::63::63::63::63:

Allah nasip ederde sen doğum yapacak olsan yine bu dr umu bekliyceksin garibim yaa.Doğurmıycakmısın doktorun izni bitene kadar.Ne ilginç bi sistemmiş valla:26:

Son düzenleme:
Kızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık
ben 8 aydır kullanıyom,desene benim vucut folic asit patlaması yaşıyo
dr eşine neyi tavsiye ederse,hemen banada bildir tamam mı?
inşallah bu defa gelir bebişin,daha fazla bekleme inşallah.
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

her şeyin iyi olmasına sevindim ecrincim.
demek ciciş aşılama oldu,inşallah onunki de,banu nunkide pozitif olur.

pelincim,güle güle kirlet evini.
seni özlicez ama senin içinde iyi olmuş olur gidip gelmek.

ya ne kadar anlayışsız şu insanlar,hiç beklemek ne demek bilmiyolar
bu arada lagrima,farkında olmamışın ama,bende seni merak edenlerden ve iyi dilekte bulunanlardanım,neyse önemli değil.

sağol kardeloşum söylerim tabi.Akşam aradım ama eşiyle biraraya gelememiş kadınceğiz yarın haberleşicez.Ya başka topiklerde okudum eşim gibi olanlara zinko e vitamini klomen falan veriyo dr lar bize bişey vermediler bakalım ne diycek

inşallahh cnm inşallah.. içimden böyle sesler pek gelmez ama bakalım.. hayırlısı...

ben 8 aydır kullanıyom,desene benim vucut folic asit patlaması yaşıyo
dr eşine neyi tavsiye ederse,hemen banada bildir tamam mı?
inşallah bu defa gelir bebişin,daha fazla bekleme inşallah.

her şeyin iyi olmasına sevindim ecrincim.
demek ciciş aşılama oldu,inşallah onunki de,banu nunkide pozitif olur.

pelincim,güle güle kirlet evini.
seni özlicez ama senin içinde iyi olmuş olur gidip gelmek.

ya ne kadar anlayışsız şu insanlar,hiç beklemek ne demek bilmiyolar
bu arada lagrima,farkında olmamışın ama,bende seni merak edenlerden ve iyi dilekte bulunanlardanım,neyse önemli değil.

evet canim haklisin,ayni durumda olmayan beklemeninde ne demek oldugunu bilemiyor tabiii....saglik olsun insallah

Allah nasip ederde sen doğum yapacak olsan yine bu dr umu bekliyceksin garibim yaa.Doğurmıycakmısın doktorun izni bitene kadar.Ne ilginç bi sistemmiş valla:26:

yok canim ben doktorun özel muayanesine gidiyorum,gidiyorum guya ama hic birsey yaptugi yok,hee horman testi yapti bak hakkini yemeyeyim:))1 yildir arpa boyu ilerleyemedik:(((dogumu hastanede yapiyorsun canim burda,secme hakkin var...ama kendi doktorun olmuyor malesef..o sadece 9 ay boyunca ve sonrasini takip ediyor...

kizlar kasiklarim agriyor:43::43::43::43::43::43: ayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:

inşallahh cnm inşallah.. içimden böyle sesler pek gelmez ama bakalım.. hayırlısı...

rabbim ümit ettiklerine nail eylesin canim,dilerim gelecek olan ramazan hurmetine bizlere, tum isteyenlere ve topik arkadaslarimizin hepsine rabbim hayirli evlatlar versin,hepimizi sevindirsin:61::61:ramazanda ahanda böyle olalim hepicimizzz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

kizlar kasiklarim agriyor:43::43::43::43::43::43: ayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:

Bizde senle birlikte merak ediyoruz şimdi 1 hafta dahamı bekliycez yaa:84:

Bizde senle birlikte merak ediyoruz şimdi 1 hafta dahamı bekliycez yaa:84:

bende merak ediyorum kardelenim yaaa,bir o kadar da kasik agrilarimdan dolayi cok korkuyorum:18::18::18:dilerim hayirlara cikar,rabbim hepimizi sevindirsin:61::61:haftaya persembeye kadar bekliyecegiz artik,tam iki gun kaldi diye sevinirken 1 hafta nasil gecicek simdi yaa:59::59:

Sevimli inşallah hamilesindir.Al bi test merakın geçsin öyle pırpır heyecan daha zor.İnşallah hamilesindir:66:
Banucum hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar yaa.Ağrı hatırlamıyorum ben belkide olmuştu uzun zaman oldu.Dr demedimi ağrın olabilir falan diye.:26:
Sağol kardelencim inşallah tutar bu sefer nerde sorucan fakülte hastenesinde yaptırdım hiçbişey demediler sen aşılamada progestan kullanmışmıydın napsam acaba içsemmi ben ne dersin.

Kurtulcaz inşallah canım benimde bugün canımı yaktı doktor bende orda dedim off ne zaman kurtulcam sizden diye ama çok canımı yaktıııı.Bakalım hayırlısıyla eşin için ne diyecek acaba.

Sağol canım inşallah.

İnşallah pelincim hepimiz sırayla güzel haberler verelim.

İnşallah garipcim sıkı sıkı tutunurlar.Sende biran önce gitsende hep beraber bir rahatlasak merak ediyoruz şans işte adamın tatili uzatcağı varmış relaks ol sakın kasma kendini.

Banucum aşılamadan hemen sonra değilde gebelik olunca kullandım ben progestan.Bence şu aşamada kullanma henüz

Back
X