Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız

derınım nerdesın balım ya altta gördüm senı ebusum nerde acaba yırım ben sızı eve gıdım bol bol konusucam acısını cıkarıcam

[QU
OTE=kardelen49;19879607]aaaa boncukum gelmiş nerelerdesin özledik canım yaa:64:[/QUOTE]

bende özledın cnm benım ben kayıplardayım ah eve dönsem sen nasılsın ıyımısın sınavları neyaptın ben mezun oldum:)))ne ıse yarıcaksa

selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.
birsencim,bu kadarlığına bile gelmen bizi öyle mutlu ediyo ki,hiiiççççç bişey demem bu saatten sonra.
emreviğin iyi olmasıda ayrıca mutluluk veriyo bize,oyyyyy paşa o paşa.:emir_bebek:

ben dünden hazırım kız,hazırlaklara başlim bi yandan,malım altın pahalı,şimdi biriktirmeye başlasam,düğüne kadar anca toparlarım altın parası.
eeeeee baş dünür olupta altın takmadan da olmaz di mii:79::79:

evet canom.presed bebekleri olsunlar,yoksa tüp taktırcaz bebeklere,haberleri olsun,korksunlar da gelsinler:27:

benimde gece aklıma geldi,gene mi ceza aldı bu kız diye,ama sanırım gelmiş ve sanırım hamile,yani inşallah.

ah canım yaaaaaa,galiba biz dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırken,içimize fazla eziyet ediyoz ki,her gün başka bi yerden ağrı fışkırıyo.
çok geçmiş olsun.
bu arada bende belime medikal korse aldım,şu anda taktım,gayet rahat gibi,inşallah iyi gelir

yukardada dedim,sen galiba hamilesin,inşallah yani.:49:
ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorumm:59:o yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem:((sende belcegzine korse aldın demek..inş iyi gelir canım ya.aslında banada lazım da yazın nsıl takarızki cano terletmezmi ki:26:
Kızlar aşılamam yapıldı evdeyim yatıyorum karnım ağrıyor kadın doktor beni mahvetti sonra erkek doktor çağırdılar hiç anlamadan yaptı sağolsun.Kızlar karnımın ağrısı normalmi acaba...
hay Allah..ne doktorlar var ya.deneme tahtasıyız sanki.işi bilmeyen gimesin böyle şeylere ne sacma yaaa.geçmiş olsun diyim o zaman canım..inşallah o acıyı çektigine deger banucum.
Kızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık
aman cnm ya,inşallah hiç daha fazla ugraşmana gerek kalmadan gelir bebegin..yani insanın ölme eşegim ölme diyesi geliyo..hele takip makip duydummu cinlerim tepeme geliyor...insan bi süre sonra herşeyden sıkılıyor.inşallahhhhh kurtulucan doktorlardan canım benim,yani tedavi anlamında.yoksa bebişi göstermek için lazımlar:1:
selam kızlar nasılsınız??:33:
hepinizi cok özledim epeydir sohbet edemiyoruz:2:
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
cicişimde bugun aşılama oldu inşallah tutarr:49::49::49:
banucum sende asılama olmussun inş seninkide tutarr:65::65::65::65:

ebrar ablacım nasılsın gelinizide iyidir inşallah

kardeloşum nbr cnmm görüşemedik

derincim sen nasılsın:32:

gülde uğramamıssss:36:

boncukum nerelerdeee:74::74::74:

pelinimm senlede kocusamadık facede yazdım sana:70:

sarı şeker sen nasılsınn:42:

derdacımm meleğimizzz nasılll öp onu benim için:16::16::16:
miss kokar şimcikkk ohhhh:61:

egal,aleyna,duruuu,dünürüüm,garibim,kayramway kızlar sizler nasılsınızz
unuttugum varsa kusura bakmasınlar
hepinizi cokk öpüyorum ALLAHA emanet olun:58::58::58::58:
ooooooooooo şimdiye kadar yazdıgın en uzun yazı ilan ediyorum ecrin:)))
sagol cnm nolsun okudddddugun gibiyim işte.seninde iyi olmana sevindim bebişinde tabi.
derinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...

birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)

canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...

canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...

sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...

canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...

hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...

canım inş bebişinin gelmesine vesile olur...

canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...

canım fecte yazdım sana...sende allaha emanet ol öpüyorum cok...

kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...
canım çok sagol pelinim...seninde işler bitmiş iyi etmişin yardımcı almakla...yeni ameliyatlısın zaten...annene gidiyon demek...görüşürüz canım iyi bak kendine çok öptüm:80:
herkese iyi aksamlar dostlar.....bugun moralim bozuk,pesembe gunu doktor ile randevum vardi biliyorusnuz,bugun beni aradi yardimcisi,doktor 3,4 gun daha tatilini uzatmak durumunda kaldigini randevumu haftaya persembeye almak zorunda kladiklarini söylediler..bende 1 haftadir zaten bekledigimi ve hala adetimin gelmedigi söyledim,bana ne dediki tedirgin olmayin bebek varsa zaten 1 hafta sonra ögrenmenizde bir mahsur olmazmis......ay cildirtti beni sekreter denilen sahsiyet:((((((((

lagmiracim,insallah icinden gelen sesde yanilmazsin,bebisin seninledir umarim..

birsencim,emrecik ve ablasi cok tatli,masallah kilo almis daha da guzellesmis emrecik..

derincim gecmis olsun kuzum ya,gelince ust uste geliyor hep..rabbim sifa versin..

banucum,hayirli olsun asilaman,dilerim bebisinin gelmesine vesile olsun...

ecrinsamet,ben iyiyim canim,sagolasin..sen nasilsin?bebis nasil?

kardelencim,uzme tatli canini,seninki yine birseyler yapiyor doktorun,benim ki hormon testi yapti,folik asit verdi,bekliyoruz iste,hic birsey yaptigida yok,ne yumurta takibi,ne klomen,sizden ögreniyorum ben bunlari,..:((

diger tum dostlar sizler de iyisiniz insallah??

kizlar kasiklarim agriyor:43::43::43::43::43::43: ayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:
sagol garibim ya.
ya sende sinir olmuşsun senin işinde zor ya test bile yapamıyosun günün geçince bi rahatla...sahi yapamıyomuydun benmi öyle hatırlıyorum cnm...inşallah hamilesindirde ondandır bu kasık agrıların yaaa...gerçekten şimdi nasıl beklicezzz onca gün:59:
kızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız

derınım nerdesın balım ya altta gördüm senı ebusum nerde acaba yırım ben sızı eve gıdım bol bol konusucam acısını cıkarıcam

selam fıstıgımmmm:54:hoşgeldin.napıyosun canım..burdanda diyim çok geçmiş olsun çokkk sevindim senin adına melegim ya.

sağol kardeloşum söylerim tabi.Akşam aradım ama eşiyle biraraya gelememiş kadınceğiz yarın haberleşicez.Ya başka topiklerde okudum eşim gibi olanlara zinko e vitamini klomen falan veriyo dr lar bize bişey vermediler bakalım ne diycek
ben yarın itibariyle keçiboynuzu pekmeziyle beslim kocişimi en iyisi
kizlar kasiklarim agriyor:43::43::43::43::43::43: ayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:
canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah bebeğin ayak sesleridir bunlar
ooo boncuk buncuk,nerelerdesin,özledik yaaa huuuuuu
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.
ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorumm:59:o yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem:((sende belcegzine korse aldın demek..inş iyi gelir canım ya.aslında banada lazım da yazın nsıl takarızki cano terletmezmi ki:26:

hay Allah..ne doktorlar var ya.deneme tahtasıyız sanki.işi bilmeyen gimesin böyle şeylere ne sacma yaaa.geçmiş olsun diyim o zaman canım..inşallah o acıyı çektigine deger banucum.

aman cnm ya,inşallah hiç daha fazla ugraşmana gerek kalmadan gelir bebegin..yani insanın ölme eşegim ölme diyesi geliyo..hele takip makip duydummu cinlerim tepeme geliyor...insan bi süre sonra herşeyden sıkılıyor.inşallahhhhh kurtulucan doktorlardan canım benim,yani tedavi anlamında.yoksa bebişi göstermek için lazımlar:1:

sagol cnm nolsun okudddddugun gibiyim işte.seninde iyi olmana sevindim bebişinde tabi.

canım çok sagol pelinim...seninde işler bitmiş iyi etmişin yardımcı almakla...yeni ameliyatlısın zaten...annene gidiyon demek...görüşürüz canım iyi bak kendine çok öptüm:80:

sagol garibim ya.
ya sende sinir olmuşsun senin işinde zor ya test bile yapamıyosun günün geçince bi rahatla...sahi yapamıyomuydun benmi öyle hatırlıyorum cnm...inşallah hamilesindirde ondandır bu kasık agrıların yaaa...gerçekten şimdi nasıl beklicezzz onca gün:59:

selam fıstıgımmmm:54:hoşgeldin.napıyosun canım..burdanda diyim çok geçmiş olsun çokkk sevindim senin adına melegim ya.

derincim,sen kendine meyve tarzı bi öğün ayarlayamıyo musun,süt falan da içsen,hem midene iyi gelir.
ben çok aşırı terlemeyen biriyim çok şükür,ondan zarar edeceğini sanmıyorum canım

ben yarın itibariyle keçiboynuzu pekmeziyle beslim kocişimi en iyisi

canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah bebeğin ayak sesleridir bunlar

ooo boncuk buncuk,nerelerdesin,özledik yaaa huuuuuu

derincim,sen kendine meyve tarzı bi öğün ayarlayamıyo musun,süt falan da içsen,hem midene iyi gelir.
ben çok aşırı terlemeyen biriyim çok şükür,ondan zarar edeceğini sanmıyorum canım

sütü bisküiyle yiyiom cnm.içerimde yani arada...bu gece içim bari iyi hatırlattın...
terlemeyen biide olsan kapalı kalınca terler cnm korse tarzı şeylerde ondan dedim.sen rahat ediceksen sorun yok.ben çok sıkılırımda:61:

derincim,çektiğim ağrıya göre onun teri solda sıfır canım,çok şükür iyi gelcek sanırım,bide kasları zayıflatırmış diye bişey duydum,inşallah öyle olmaz.
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler.

selam canlar...saat çok geç biliyorum ama bu gece beni uyku tutmadı yaaa...iyide degilim bugün hava serindi ama benim içim yanıyo sanki ve az önce fırladım midem agzıma geldi yaaa:14:dişim apse yaptı şiş şimdi...bugün diş agrısı için dua okuduk arkadasımla.grı geçti şişlik oldu..aman agrımasında.salı günü dolgu için gitmek istiyorum ama inanın korkumdan deiglde sırf igrendigime hiç o koltuga oturmayı istemiyorum:14:neyse...

banum hadi hayırlısı canım..inşallah yarın spermcikler yolunu hemen bulur bebişin gelir canım.aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşallah...

birsenim,Allah razı olsun duaların için canım...ebuşun dedigi gibi çok vefakarsın kuzum...seni seviyoruz emrecigide...:emir_bebek:

tüm canım arkadaslarım...yataktan kalktım uyku tutmadıgı için açtım pc yi yaziyim dedim...

ebuşum karşılaşamadık kuzum...
hepinizi çokkkk öpüyorum...Allaha emanet olun iyi geceler...:80:
canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canım
selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip eder
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

kardelen5233,
cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalım
Kızlar aşılamam yapıldı evdeyim yatıyorum karnım ağrıyor kadın doktor beni mahvetti sonra erkek doktor çağırdılar hiç anlamadan yaptı sağolsun.Kızlar karnımın ağrısı normalmi acaba...
banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaa
Kızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık
kuşum kıyamam sana ben gerilmişsin iyce sıkma tatlı canını konuştuk zaten msnde
selam kızlar nasılsınız??:33:
hepinizi cok özledim epeydir sohbet edemiyoruz:2:
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
cicişimde bugun aşılama oldu inşallah tutarr:49::49::49:
banucum sende asılama olmussun inş seninkide tutarr:65::65::65::65:

ebrar ablacım nasılsın gelinizide iyidir inşallah

kardeloşum nbr cnmm görüşemedik

derincim sen nasılsın:32:

gülde uğramamıssss:36:

boncukum nerelerdeee:74::74::74:

pelinimm senlede kocusamadık facede yazdım sana:70:

sarı şeker sen nasılsınn:42:

derdacımm meleğimizzz nasılll öp onu benim için:16::16::16:
miss kokar şimcikkk ohhhh:61:

egal,aleyna,duruuu,dünürüüm,garibim,kayramway kızlar sizler nasılsınızz
unuttugum varsa kusura bakmasınlar
hepinizi cokk öpüyorum ALLAHA emanet olun:58::58::58::58:
ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsin
bende iyi olmaya çalışıyorum gelinimizde iyi hamdolsun diyim
derinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...

birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)

canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...

canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...

sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...

canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...

hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...

canım inş bebişinin gelmesine vesile olur...

canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...

canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...

canım fecte yazdım sana...sende allaha emanet ol öpüyorum cok...

kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...
peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondan
ahhh cnm sendeolmasan kimsecikler merak etmeyecek beni :19::19::19::19::19::19::19::19:dua et ebrarım yaa ( kendi adımla da hitap etmek pek garip oluyor :) dua et de bu ay olmuş olsunnnn
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindir
he içimdeki ses geç döllenme diyor çünkü halvet günlerimi falan biliyorum :) hesapladım budurumda eğer olursa geç döllenmedir.. Allah ım ne cok hesap kitap yapıyorumm.. neyse sabah ilk idrarımla test yapcam olursa olur olmazsa olmazbilemiyorum artık haber veririm size..
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindir
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

garip,
burcusafak08,
kardelen49,
kardelen5233+

merhaba kizlar:3::3::3::3::3::3:

misafirlere caylar benden:7::7::7::7::7:iyi gider yemek sonrasii:1::1::1:
garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben ama

boncuğum kuzum özledim seni iyisin inşallah çok öptüm kuzum neyse biz gitmeden dönüceksin sevindim

ya SELİNAMIZ nerelerde merak ettim onuda

DERDAM VE ESMA SULTANDA iyidir inşallah
CİCİŞİM aşılama olmuş hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun kuzucuğu
kayıpları tek tek saymıyorum ama hepinizi merak ediyoruz bi ses verseniz negüzel olurdu kızlar

günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dileklerini dualarını kabul etsin inş.
ablacım dün temizlik ebik gubuk derken girmeye fırsatım olmadı.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
banu ve cicişimiz aşılama yaptırmışlar.Allahım güzel sonuçlar duyurmayı nasip etsin inş.ikisi içinde hayırlı olsun.bu mübarek günde dilekleri kabul olsun inş.
boncuğum demek mezun oldun,hayırlı uğurlu olsun.inş bi gün bi işe yarar.kutlayalım bunu sen eve geçince pastaları ayarla :1::1:
kardelenim canım demek keçi boynuzuna başlıyonuz,preesed in de hayırlı olsun inş bu ay preesedle hamile kalırsın hayırlısıyla.öptm canım
kayram pek uğramıyor sanırım inş herşey yolundadır.
lagrıma inş içindeki ses bize güzel haberler verdirsin inş.
garibim ya nickini deiştir bari dr da da şansın olmadı yaa.garip garip derken alamanyalarda garip kalacann.öptm canım inş hayırlı haberler verirsin bize.
derincim dişin için geçmiş olsun.bugun izinlisin sanırım bi dolgu yaptırsan?çekilmez öyle her yediğine cız diyecek ağrı.öptm canım
birsencim maşallah emremiz büyümüş ablasıyla çok güzel pozlar vermiş.:nazar::nazar::nazar:demek eldivenleri çıkarıyo bide yeni doğacaktı gününü beklese demişsin.seninki eldivenleri çıkarıyosa büyümüş bile hiç prematüre değil.maşallahh subhanallahh:nazar::nazar::nazar:
sevcan uğramamış sanırım göremedim.iyidir inş.
kızlar hepinizi öpüyor ve hayırlı kandiller diliyorum.Allahım dualarınızı kabul etsin inş.

GUNAYDIN CANLARIM :) CUMLETEN HEPINIZIN MIRAC KANDILINI KUTLARIM ! RABBIM BUGUN ACILAN ELLERI DILLERDEN DOKULEN DUALARI KABUL ETSIN INSALLAH ♥

Aminnn inşallah Rabbim şu güzel günlerin yüzüsuyu hürmetine hepimizi sevindirsin..
rabbim ümit ettiklerine nail eylesin canim,dilerim gelecek olan ramazan hurmetine bizlere, tum isteyenlere ve topik arkadaslarimizin hepsine rabbim hayirli evlatlar versin,hepimizi sevindirsin:61::61:ramazanda ahanda böyle olalim hepicimizzz:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah sabah yapmayı unuttum artık yarın sabaha kaldı.. biriktirmem lazım sabaha kadar.. :1::1: sabahın üstüne kaç kere girdim wc ye..

sagol garibim ya.

Son düzenleme:
inşallah cnm yaaa.. ya üşüttüm ya da hamileyim bilmiyorum test yapmayı unuttum ama yarına kaldı:) bende unutumuyorum sizleri hep dualarımdasınız..
canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canım

ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip eder

cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalım

banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaa

ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsin

peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondan

garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben ama

boncuğum kuzum özledim seni iyisin inşallah çok öptüm kuzum neyse biz gitmeden dönüceksin sevindim

kayıpları tek tek saymıyorum ama hepinizi merak ediyoruz bi ses verseniz negüzel olurdu kızlar

inşallah cnm yaa inşallah...
hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dileklerini dualarını kabul etsin inş.
ablacım dün temizlik ebik gubuk derken girmeye fırsatım olmadı.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
banu ve cicişimiz aşılama yaptırmışlar.Allahım güzel sonuçlar duyurmayı nasip etsin inş.ikisi içinde hayırlı olsun.bu mübarek günde dilekleri kabul olsun inş.
boncuğum demek mezun oldun,hayırlı uğurlu olsun.inş bi gün bi işe yarar.kutlayalım bunu sen eve geçince pastaları ayarla :1::1:
kardelenim canım demek keçi boynuzuna başlıyonuz,preesed in de hayırlı olsun inş bu ay preesedle hamile kalırsın hayırlısıyla.öptm canım
garibim ya nickini deiştir bari dr da da şansın olmadı yaa.garip garip derken alamanyalarda garip kalacann.öptm canım inş hayırlı haberler verirsin bize.
derincim dişin için geçmiş olsun.bugun izinlisin sanırım bi dolgu yaptırsan?çekilmez öyle her yediğine cız diyecek ağrı.öptm canım
birsencim maşallah emremiz büyümüş ablasıyla çok güzel pozlar vermiş.:nazar::nazar::nazar:demek eldivenleri çıkarıyo bide yeni doğacaktı gününü beklese demişsin.seninki eldivenleri çıkarıyosa büyümüş bile hiç prematüre değil.maşallahh subhanallahh:nazar::nazar::nazar:
kızlar hepinizi öpüyor ve hayırlı kandiller diliyorum.Allahım dualarınızı kabul etsin inş.

Senin mutlak ve sınırsız ilminle de sabittir ki, şu an dünyanın dört bir yanında "Meded ya Rabbi!" diye inleyen, Senden yardım dileyen, acz ve fakrını tam hissederek çaresizlikler içinde SANA sığınan, bütün yüreğiyle Sana teslim olup yardımını bekleyen nice nice kulların vardır...
Biz kullarını içinde bulunduğumuz çok çeşitli sıkıntılardan kurtarabilecek olan yalnız ve yalnız Sensin...
Bizi ellere bırakma, ihsan ve keremine layık olup olmayışımıza bakmadan Rahmaniyetinle bizi sar sarmala ve sıkıntılarımızı gider..
İnsanların "ümitsiz" diyerek ümidimizi kırmaya çalıştığı dertlerimizin de Hakiki Sahibi Sensin, eğer dilersen, hikmetin iktiza ederse olmayacak bir şey yoktur, Sen korursan da kimse bize zarar veremez..
Bizlerin yakın ve uzak geleceğini nurlu, mutlu, hayırlı, bereketli, sevimli, latif, ihsanlarınla bezenmiş, inayetinle süslenmiş, kereminle zenginleşmiş, sağlık ve afiyetle güzelleşmiş, iyi bir kader ile yaz ne olur..
Bunalan yüreklere bir su serp, bizleri ferahlandır...
Nimetlerine de çok güzel bir şekilde şükrederek Senin rızanı, muhabbetini, ilahi tebessümünü kazanmış kullardan eyle bizleri..
Nimetlerini arttır, daim kıl ve hayırla bereketlendir..
Eksiklerimizi gider, müjdeli haberler vererek yüreklerimizi Cennet esintileriyle sevindir...
Amin

teşekkürler canım,inşallah istediğimiz sonuca ulaştırır bizi.
bu arada,senin de diğer kızlar sizlerinde,hepimizin kandili mübarek olsun,rabbim dualarımızı kabul etsin,bütün sıkıntılı insanların sıkıntılarını gidersin,hastalara şifa versin inşallah.

sagol garibim ya.

Öyle valla canım onların umrunda değil birde suç benimmiş gibi davranılıyor aman inşallah bu sefer olurda bir daha böyle şeyler yaşamam.

İnşlallh ebrarcım yuyunur bende kadın doktorları sevmiyorum çok acıtıyolar insanın canını Allahtan ordaki doktor geldide o yaptı.Canım iyi yapmışsın yardımcı çağırmakla büyük temizlik zor oluyor o kadıncazlara nasıl yapıyolar valla Allah onlarada yardım etsin canım benim kolların içinde git bir doktora benimde dizim çok kötü gıcır gıcır sesler geliyor.

Sağol canım inşallah bu sefer güzel haberler alırım.Seninde kandilin mubarek olsun.

Bu mubarek günün hepimize iyilikler sağlıklar ve inşallah bebişler getirmesini diliyorum yüce rabbimden kandiliniz mubarek olsun.

Back
X