Gene misafirler çoğunlukta napıcaz bilmem hadi çaylar benden.Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen49 garip banu145145 lagrima
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gene misafirler çoğunlukta napıcaz bilmem hadi çaylar benden.Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 5 ziyaretçi)
kardelen49 garip banu145145 lagrima
Senin doktordamı vermemişti ne bilim sorcak doktor olmayınca insan şaşırıyor ama kararlıyım hiç takmıycam şu 3 gün atlatıyım sonra normale döncem.Banucum aşılamadan hemen sonra değilde gebelik olunca kullandım ben progestan.Bence şu aşamada kullanma henüz
kızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.selam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorummbirsencim,bu kadarlığına bile gelmen bizi öyle mutlu ediyo ki,hiiiççççç bişey demem bu saatten sonra.
emreviğin iyi olmasıda ayrıca mutluluk veriyo bize,oyyyyy paşa o paşa.
ben dünden hazırım kız,hazırlaklara başlim bi yandan,malım altın pahalı,şimdi biriktirmeye başlasam,düğüne kadar anca toparlarım altın parası.
eeeeee baş dünür olupta altın takmadan da olmaz di mii:79::79:
evet canom.presed bebekleri olsunlar,yoksa tüp taktırcaz bebeklere,haberleri olsun,korksunlar da gelsinler
benimde gece aklıma geldi,gene mi ceza aldı bu kız diye,ama sanırım gelmiş ve sanırım hamile,yani inşallah.
ah canım yaaaaaa,galiba biz dışarıya çok güçlü görünmeye çalışırken,içimize fazla eziyet ediyoz ki,her gün başka bi yerden ağrı fışkırıyo.
çok geçmiş olsun.
bu arada bende belime medikal korse aldım,şu anda taktım,gayet rahat gibi,inşallah iyi gelir
yukardada dedim,sen galiba hamilesin,inşallah yani.![]()
o yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem
(sende belcegzine korse aldın demek..inş iyi gelir canım ya.aslında banada lazım da yazın nsıl takarızki cano terletmezmi ki:26:
hay Allah..ne doktorlar var ya.deneme tahtasıyız sanki.işi bilmeyen gimesin böyle şeylere ne sacma yaaa.geçmiş olsun diyim o zaman canım..inşallah o acıyı çektigine deger banucum.Kızlar aşılamam yapıldı evdeyim yatıyorum karnım ağrıyor kadın doktor beni mahvetti sonra erkek doktor çağırdılar hiç anlamadan yaptı sağolsun.Kızlar karnımın ağrısı normalmi acaba...
aman cnm ya,inşallah hiç daha fazla ugraşmana gerek kalmadan gelir bebegin..yani insanın ölme eşegim ölme diyesi geliyo..hele takip makip duydummu cinlerim tepeme geliyor...insan bi süre sonra herşeyden sıkılıyor.inşallahhhhh kurtulucan doktorlardan canım benim,yani tedavi anlamında.yoksa bebişi göstermek için lazımlarKızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık
ooooooooooo şimdiye kadar yazdıgın en uzun yazı ilan ediyorum ecrin:)))selam kızlar nasılsınız??
hepinizi cok özledim epeydir sohbet edemiyoruz:2:
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr
cicişimde bugun aşılama oldu inşallah tutarr
banucum sende asılama olmussun inş seninkide tutarr
ebrar ablacım nasılsın gelinizide iyidir inşallah
kardeloşum nbr cnmm görüşemedik
derincim sen nasılsın
gülde uğramamıssss
boncukum nerelerdeee
pelinimm senlede kocusamadık facede yazdım sana
sarı şeker sen nasılsınn
derdacımm meleğimizzz nasılll öp onu benim için
miss kokar şimcikkk ohhhh
egal,aleyna,duruuu,dünürüüm,garibim,kayramway kızlar sizler nasılsınızz
unuttugum varsa kusura bakmasınlar
hepinizi cokk öpüyorum ALLAHA emanet olun![]()
sagol cnm nolsun okudddddugun gibiyim işte.seninde iyi olmana sevindim bebişinde tabi.
canım çok sagol pelinim...seninde işler bitmiş iyi etmişin yardımcı almakla...yeni ameliyatlısın zaten...annene gidiyon demek...görüşürüz canım iyi bak kendine çok öptüm:80:derinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...
birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)
canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...
canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...
sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...
canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...
hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...
canım inş bebişinin gelmesine vesile olur...
canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...
canım fecte yazdım sana...sende allaha emanet ol öpüyorum cok...
kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...
herkese iyi aksamlar dostlar.....bugun moralim bozuk,pesembe gunu doktor ile randevum vardi biliyorusnuz,bugun beni aradi yardimcisi,doktor 3,4 gun daha tatilini uzatmak durumunda kaldigini randevumu haftaya persembeye almak zorunda kladiklarini söylediler..bende 1 haftadir zaten bekledigimi ve hala adetimin gelmedigi söyledim,bana ne dediki tedirgin olmayin bebek varsa zaten 1 hafta sonra ögrenmenizde bir mahsur olmazmis......ay cildirtti beni sekreter denilen sahsiyet(((((((
lagmiracim,insallah icinden gelen sesde yanilmazsin,bebisin seninledir umarim..
birsencim,emrecik ve ablasi cok tatli,masallah kilo almis daha da guzellesmis emrecik..
derincim gecmis olsun kuzum ya,gelince ust uste geliyor hep..rabbim sifa versin..
banucum,hayirli olsun asilaman,dilerim bebisinin gelmesine vesile olsun...
ecrinsamet,ben iyiyim canim,sagolasin..sen nasilsin?bebis nasil?
kardelencim,uzme tatli canini,seninki yine birseyler yapiyor doktorun,benim ki hormon testi yapti,folik asit verdi,bekliyoruz iste,hic birsey yaptigida yok,ne yumurta takibi,ne klomen,sizden ögreniyorum ben bunlari,..(
diger tum dostlar sizler de iyisiniz insallah??
sagol garibim ya.kizlar kasiklarim agriyorayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:
ya sende sinir olmuşsun senin işinde zor ya test bile yapamıyosun günün geçince bi rahatla...sahi yapamıyomuydun benmi öyle hatırlıyorum cnm...inşallah hamilesindirde ondandır bu kasık agrıların yaaa...gerçekten şimdi nasıl beklicezzz onca gün
kızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız
derınım nerdesın balım ya altta gördüm senı ebusum nerde acaba yırım ben sızı eve gıdım bol bol konusucam acısını cıkarıcam
selam fıstıgımmmmhoşgeldin.napıyosun canım..burdanda diyim çok geçmiş olsun çokkk sevindim senin adına melegim ya.
ben yarın itibariyle keçiboynuzu pekmeziyle beslim kocişimi en iyisisağol kardeloşum söylerim tabi.Akşam aradım ama eşiyle biraraya gelememiş kadınceğiz yarın haberleşicez.Ya başka topiklerde okudum eşim gibi olanlara zinko e vitamini klomen falan veriyo dr lar bize bişey vermediler bakalım ne diycek
canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah bebeğin ayak sesleridir bunlarkizlar kasiklarim agriyorayakta durunca,ve karnimin ustune oturunca(yani arkami koltuga yaslamadan oturus seklinde)kasiklarim cok agriyor..bugun misafir vardi,islendim birde surekli yaslanmadan oturunca cok fena oldu kasiklarim...neden agriyor olabilir:26::26:sanki kalp atisi gibide atiyor kasiklarimin ustu yaaa,allahim hayirlara cikarsin hic böyle olmamistim:18::18::18::18::18::18:
ooo boncuk buncuk,nerelerdesin,özledik yaaa huuuuuukızlar hepınıze cok tesekkürederım canlarım ıyı dıleklerınız ıcın cok özledım hepınızı bu ınternet catlatıcak benı burda nasılsınız
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.
ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorummo yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem
(sende belcegzine korse aldın demek..inş iyi gelir canım ya.aslında banada lazım da yazın nsıl takarızki cano terletmezmi ki:26:
hay Allah..ne doktorlar var ya.deneme tahtasıyız sanki.işi bilmeyen gimesin böyle şeylere ne sacma yaaa.geçmiş olsun diyim o zaman canım..inşallah o acıyı çektigine deger banucum.
aman cnm ya,inşallah hiç daha fazla ugraşmana gerek kalmadan gelir bebegin..yani insanın ölme eşegim ölme diyesi geliyo..hele takip makip duydummu cinlerim tepeme geliyor...insan bi süre sonra herşeyden sıkılıyor.inşallahhhhh kurtulucan doktorlardan canım benim,yani tedavi anlamında.yoksa bebişi göstermek için lazımlar
ooooooooooo şimdiye kadar yazdıgın en uzun yazı ilan ediyorum ecrin:)))
sagol cnm nolsun okudddddugun gibiyim işte.seninde iyi olmana sevindim bebişinde tabi.
canım çok sagol pelinim...seninde işler bitmiş iyi etmişin yardımcı almakla...yeni ameliyatlısın zaten...annene gidiyon demek...görüşürüz canım iyi bak kendine çok öptüm:80:
sagol garibim ya.
ya sende sinir olmuşsun senin işinde zor ya test bile yapamıyosun günün geçince bi rahatla...sahi yapamıyomuydun benmi öyle hatırlıyorum cnm...inşallah hamilesindirde ondandır bu kasık agrıların yaaa...gerçekten şimdi nasıl beklicezzz onca gün
selam fıstıgımmmmhoşgeldin.napıyosun canım..burdanda diyim çok geçmiş olsun çokkk sevindim senin adına melegim ya.
derincim,sen kendine meyve tarzı bi öğün ayarlayamıyo musun,süt falan da içsen,hem midene iyi gelir.
ben çok aşırı terlemeyen biriyim çok şükür,ondan zarar edeceğini sanmıyorum canım
ben yarın itibariyle keçiboynuzu pekmeziyle beslim kocişimi en iyisi
canım yaa,çok geçmiş olsun,inşallah bebeğin ayak sesleridir bunlar
ooo boncuk buncuk,nerelerdesin,özledik yaaa huuuuuu
lagrimacım seni hiç böyle görmemiştim canım yaa.inşallah içindeki ses dogru diyordur inşallah hamilesindir canım hayırlısı inş..sabah hemen yap bi test.
derincim,sen kendine meyve tarzı bi öğün ayarlayamıyo musun,süt falan da içsen,hem midene iyi gelir.
ben çok aşırı terlemeyen biriyim çok şükür,ondan zarar edeceğini sanmıyorum canım
sütü bisküiyle yiyiom cnm.içerimde yani arada...bu gece içim bari iyi hatırlattın...
terlemeyen biide olsan kapalı kalınca terler cnm korse tarzı şeylerde ondan dedim.sen rahat ediceksen sorun yok.ben çok sıkılırımda![]()
derincim,çektiğim ağrıya göre onun teri solda sıfır canım,çok şükür iyi gelcek sanırım,bide kasları zayıflatırmış diye bişey duydum,inşallah öyle olmaz.
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler.
canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canımselam canlar...saat çok geç biliyorum ama bu gece beni uyku tutmadı yaaa...iyide degilim bugün hava serindi ama benim içim yanıyo sanki ve az önce fırladım midem agzıma geldi yaaadişim apse yaptı şiş şimdi...bugün diş agrısı için dua okuduk arkadasımla.grı geçti şişlik oldu..aman agrımasında.salı günü dolgu için gitmek istiyorum ama inanın korkumdan deiglde sırf igrendigime hiç o koltuga oturmayı istemiyorum
neyse...
banum hadi hayırlısı canım..inşallah yarın spermcikler yolunu hemen bulur bebişin gelir canım.aşılaman hayırlı ugurlu olsun inşallah...
birsenim,Allah razı olsun duaların için canım...ebuşun dedigi gibi çok vefakarsın kuzum...seni seviyoruz emrecigide...
tüm canım arkadaslarım...yataktan kalktım uyku tutmadıgı için açtım pc yi yaziyim dedim...
ebuşum karşılaşamadık kuzum...
hepinizi çokkkk öpüyorum...Allaha emanet olun iyi geceler...:80:
ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip ederselam kızlar nasılsınız? keyifler nasıl? bayadır giremiyrum bir değişiklik var mı hamile falan olan?
birşey soracagım fikri olan var mı?
30 mayıs da regl oldum bu hafta tekrar olmam gerekiyor bekliyorum.. ama 2 3 gündür sabahları öğlene kadar ki zaman diliminde inanılmazz bir miğde bulantısı yaşıyorum günde 4 5 öğün yemek yiyorum doyamıyorum bir türlü. başım da bulanık hani böyle dönüyor gibi de dönmüyor gibi dengesizlik var.ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.bi tuhafım. . acaba hamile olabilirmiyim ki. bu zaman zarfında cıkmaz sanıyorum alsam bi idrar testi.. testi yaparım ama negatifse üzülürüm ondan testte yapmıyorum ama bu hafta nasıl beklicem adetimin gelmesini..kalbim falan carpıyor.. içimdeki ses devamlı bu ay oldu işte diyor susturamıyorum.. hamile değilsem de üşüttüm sanırım bilmiyorum kafam çok karışık..
cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalımToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
kardelen5233,
banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaaKızlar aşılamam yapıldı evdeyim yatıyorum karnım ağrıyor kadın doktor beni mahvetti sonra erkek doktor çağırdılar hiç anlamadan yaptı sağolsun.Kızlar karnımın ağrısı normalmi acaba...
kuşum kıyamam sana ben gerilmişsin iyce sıkma tatlı canını konuştuk zaten msndeKızlar ben dr umu aradım.Gebelik olmadı ve artık folikasitten gına geldi bana dedim.38 günde bir adet gördüğümü söyledim.O da pkodan dolayı olduğunu söyledi daha önce gebelik olduğu için ben yine hamile kalacağını düşünüyorum bikaç aya dedi.Acaba eşimde bişeyler kullanmalımı diye sorduğumda eşinin ürolog olduğunu akşam onunla görüşüp bizi bilgilendireceğini söyledi.folikasitede vücut doymuştur bırak artık dedi.Yine gebelik olmazsa yumurta takibi yapacakmış.Of yaa bu doktorlardan ne zaman kurtulcaz kızlar biz ben çok bunaldım artık bu durumdan.:84::84::84:böyle bağırmak istiyorum artık
ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsinselam kızlar nasılsınız??
hepinizi cok özledim epeydir sohbet edemiyoruz:2:
bende bugun konturole gittim herşey yolunda cok şükürr
cicişimde bugun aşılama oldu inşallah tutarr
banucum sende asılama olmussun inş seninkide tutarr
ebrar ablacım nasılsın gelinizide iyidir inşallah
kardeloşum nbr cnmm görüşemedik
derincim sen nasılsın
gülde uğramamıssss
boncukum nerelerdeee
pelinimm senlede kocusamadık facede yazdım sana
sarı şeker sen nasılsınn
derdacımm meleğimizzz nasılll öp onu benim için
miss kokar şimcikkk ohhhh
egal,aleyna,duruuu,dünürüüm,garibim,kayramway kızlar sizler nasılsınızz
unuttugum varsa kusura bakmasınlar
hepinizi cokk öpüyorum ALLAHA emanet olun![]()
peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondanderinim cok gecmiş olsun canım...inş şimdi daha iyisindir...kendine iyi bak öpüyorum cok...
birsenim ogluşun cok tatlı ya maşallah allah nazarlardan saklasın...ablasıylada güzel pozlar vermiş:)
canım hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz inş...
canımm ben iyiyim sagol sadece su kist biraz moralimi bozuyo adette olmadım henuz inş kaybolur gider...kendine cok iyi bak öpüyorum...
sevcanım hayırlısı olsun bu arada gecmiş olsun...epeydir görüşemiyoruz gercikızların hepsiyle görüşemiyorum epeydir cok özledim hepinizi...kendine iyi bak öpüyorum tatlım...
canım aşılaman yapılmış inş mınışın sıkı sıkı tutunur sana güzel haberler verirsin hepimizi hayırlısıyla...
hayırlı olsun semracım...yaz geldi ya fazla girmiyo kimse inş bir ay sona bu topik yine şenlenir...
canım inş bebişinin gelmesine vesile olur...
canım belirtilerin hamileleik belirtisi gibi inş hamilesindir...adetin gecince bir test yap gec dollenme degilse cıkıyo..ben adetimden iki gün önce yapmıştım cıkmıştı...hayırlı haberlerini bekliyoruz...
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun demekki zamanı var daha bebişinin gelmesinin...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir bebişin olur...
canım fecte yazdım sana...sende allaha emanet ol öpüyorum cok...
kızlar iki gündür badana yaptırıyorum dün bitti bide onun temizligini yaptım yardımcıda aldım ameliyatlıyım ya fazla yormayım dedim kendimi...yinede cok yoruldum allaha şükr olsun temizligimi bugun bitirdim...carşamba günüde anneme gitcem inş... ablamda gelcek butun kardeşler bir arada olcaz...o zamana kadar girebilirsem girerim giremessem şimdiden hepiniz allaha emanet olun hepinizi cok seviyorum 1 ay sonra görüşmek üzre cok cok öpüyorum sizleri ...
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindirahhh cnm sendeolmasan kimsecikler merak etmeyecek benidua et ebrarım yaa ( kendi adımla da hitap etmek pek garip oluyor :) dua et de bu ay olmuş olsunnnn
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindir
he içimdeki ses geç döllenme diyor çünkü halvet günlerimi falan biliyorum :) hesapladım budurumda eğer olursa geç döllenmedir.. Allah ım ne cok hesap kitap yapıyorumm.. neyse sabah ilk idrarımla test yapcam olursa olur olmazsa olmazbilemiyorum artık haber veririm size..
garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben amaToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)
garip,
burcusafak08,
kardelen49,
kardelen5233+
merhaba kizlar
misafirlere caylar bendeniyi gider yemek sonrasii
![]()
derınım nerdesın balım ya altta gördüm senı ebusum nerde acaba yırım ben sızı eve gıdım bol bol konusucam acısını cıkarıcam
rabbim ümit ettiklerine nail eylesin canim,dilerim gelecek olan ramazan hurmetine bizlere, tum isteyenlere ve topik arkadaslarimizin hepsine rabbim hayirli evlatlar versin,hepimizi sevindirsinramazanda ahanda böyle olalim hepicimizzz
![]()
ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorummo yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem
hay Allah..ne doktorlar var ya.deneme tahtasıyız sanki.işi bilmeyen gimesin böyle şeylere ne sacma yaaa.geçmiş olsun diyim o zaman canım..inşallah o acıyı çektigine deger banucum.
aman cnm ya,inşallah hiç daha fazla ugraşmana gerek kalmadan gelir bebegin..yani insanın ölme eşegim ölme diyesi geliyo..hele takip makip duydummu cinlerim tepeme geliyor...insan bi süre sonra herşeyden sıkılıyor.inşallahhhhh kurtulucan doktorlardan canım benim,yani tedavi anlamında.yoksa bebişi göstermek için lazımlar
canım çok sagol pelinim...seninde işler bitmiş iyi etmişin yardımcı almakla...yeni ameliyatlısın zaten...annene gidiyon demek...görüşürüz canım iyi bak kendine çok öptüm:80:
sagol garibim ya.
canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canım
ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip eder
cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalım
banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaa
kuşum kıyamam sana ben gerilmişsin iyce sıkma tatlı canını konuştuk zaten msnde
ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsin
bende iyi olmaya çalışıyorum gelinimizde iyi hamdolsun diyim
peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondan
canım aslında herkes düşünüyoda buara kimsecikler yok zaten onla alakalıdır insan hergün görüştüğü kişileri asla unutmuyo yaa .dualarım seninle inşallah hamişsindir
garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben ama
boncuğum kuzum özledim seni iyisin inşallah çok öptüm kuzum neyse biz gitmeden dönüceksin sevindim
ya SELİNAMIZ nerelerde merak ettim onuda
DERDAM VE ESMA SULTANDA iyidir inşallah
CİCİŞİM aşılama olmuş hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun kuzucuğu
kayıpları tek tek saymıyorum ama hepinizi merak ediyoruz bi ses verseniz negüzel olurdu kızlar
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dileklerini dualarını kabul etsin inş.
ablacım dün temizlik ebik gubuk derken girmeye fırsatım olmadı.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
banu ve cicişimiz aşılama yaptırmışlar.Allahım güzel sonuçlar duyurmayı nasip etsin inş.ikisi içinde hayırlı olsun.bu mübarek günde dilekleri kabul olsun inş.
boncuğum demek mezun oldun,hayırlı uğurlu olsun.inş bi gün bi işe yarar.kutlayalım bunu sen eve geçince pastaları ayarla
kardelenim canım demek keçi boynuzuna başlıyonuz,preesed in de hayırlı olsun inş bu ay preesedle hamile kalırsın hayırlısıyla.öptm canım
kayram pek uğramıyor sanırım inş herşey yolundadır.
lagrıma inş içindeki ses bize güzel haberler verdirsin inş.
garibim ya nickini deiştir bari dr da da şansın olmadı yaa.garip garip derken alamanyalarda garip kalacann.öptm canım inş hayırlı haberler verirsin bize.
derincim dişin için geçmiş olsun.bugun izinlisin sanırım bi dolgu yaptırsan?çekilmez öyle her yediğine cız diyecek ağrı.öptm canım
birsencim maşallah emremiz büyümüş ablasıyla çok güzel pozlar vermiş.demek eldivenleri çıkarıyo bide yeni doğacaktı gününü beklese demişsin.seninki eldivenleri çıkarıyosa büyümüş bile hiç prematüre değil.maşallahh subhanallahh
sevcan uğramamış sanırım göremedim.iyidir inş.
kızlar hepinizi öpüyor ve hayırlı kandiller diliyorum.Allahım dualarınızı kabul etsin inş.
günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.
hepimizin kandili mübarek olsun.Rabbim bu mübarek günde cümlemizin dileklerini dualarını kabul etsin inş.
ablacım dün temizlik ebik gubuk derken girmeye fırsatım olmadı.iyiyim çok şükür.sen nasılsın?
banu ve cicişimiz aşılama yaptırmışlar.Allahım güzel sonuçlar duyurmayı nasip etsin inş.ikisi içinde hayırlı olsun.bu mübarek günde dilekleri kabul olsun inş.
boncuğum demek mezun oldun,hayırlı uğurlu olsun.inş bi gün bi işe yarar.kutlayalım bunu sen eve geçince pastaları ayarla
kardelenim canım demek keçi boynuzuna başlıyonuz,preesed in de hayırlı olsun inş bu ay preesedle hamile kalırsın hayırlısıyla.öptm canım
garibim ya nickini deiştir bari dr da da şansın olmadı yaa.garip garip derken alamanyalarda garip kalacann.öptm canım inş hayırlı haberler verirsin bize.
derincim dişin için geçmiş olsun.bugun izinlisin sanırım bi dolgu yaptırsan?çekilmez öyle her yediğine cız diyecek ağrı.öptm canım
birsencim maşallah emremiz büyümüş ablasıyla çok güzel pozlar vermiş.demek eldivenleri çıkarıyo bide yeni doğacaktı gününü beklese demişsin.seninki eldivenleri çıkarıyosa büyümüş bile hiç prematüre değil.maşallahh subhanallahh
kızlar hepinizi öpüyor ve hayırlı kandiller diliyorum.Allahım dualarınızı kabul etsin inş.
Öyle valla canım onların umrunda değil birde suç benimmiş gibi davranılıyor aman inşallah bu sefer olurda bir daha böyle şeyler yaşamam.ya valla bilmiyom cano,dişim zaten dolgusu düşüktü içi boş yani.yemek yerken ekmegi bi bastım off diyorummo yüzden oldu yani...midemde kuru yemekten oldu kesin çünkü işe başladıgımdan beridir nerdeyse hergün kahvaltı ediyoruz..işyerinde de hep hazır yeniyo midemi dayanır.zaten hassas midem
sagol garibim ya.
İnşlallh ebrarcım yuyunur bende kadın doktorları sevmiyorum çok acıtıyolar insanın canını Allahtan ordaki doktor geldide o yaptı.Canım iyi yapmışsın yardımcı çağırmakla büyük temizlik zor oluyor o kadıncazlara nasıl yapıyolar valla Allah onlarada yardım etsin canım benim kolların içinde git bir doktora benimde dizim çok kötü gıcır gıcır sesler geliyor.canom çok geçmiş olsun kıyamam ya diş ağrısı çok zordur mevlam şifa versin okumak iyi gelmiş negüzel inşallah tamamen geçer canım
ay canım hadi hayırlısı valla belirtilerin hamişlik gibi inşallah öyledir müjde verirsin bize allahım bunca sıkıntının içinde inşallah güzel bişey nasip eder
cano valla bu bebeklerin korkacağı filan yok yaa korksa benimki korkardı bunca uğraşa gelirdi neyse hayırlısı bakalım
banum hayırlı olsun kuzum inşallah sıkı sıkı tutunur kuzucuğun demek canını yaktı doktor ay ben kadın doktorlardan pek hazetmiyorum yaa
kuşum kıyamam sana ben gerilmişsin iyce sıkma tatlı canını konuştuk zaten msnde
ecrinim dün aklımdaydın hatta msnde konuştuk seni nerelerdesin diye herşey yolundaymış çok şükür allahım daha iyi etsin
bende iyi olmaya çalışıyorum gelinimizde iyi hamdolsun diyim
peloşum kuzum kıyamam yorulmuşsn ya badana işleri çok zor yaa bendede vardı biliyosun hastaneye düşünce yarım kaldı bende nasipse çarşamba yardımcı gelicek temizliğe valla ben bişey yapamam kollarım fena buara hemde çok yorgunum oneyaparsa o artık .kisti takma kuzum erir hemen ben ne kistler gördüm çok normal geliyo ondan
garibim canını sıkmışlar seninde kıyamam ya vardır bir hikmeti diyelim sıkma canını .beklemek çok zor farkındayımda oluyo böyle şeyler işte inşallah gidince güzel haberler alırsına beklediğine değer .buarada misafirlere çay yapmışsın kaçırdım ben ama
boncuğum kuzum özledim seni iyisin inşallah çok öptüm kuzum neyse biz gitmeden dönüceksin sevindim
ya SELİNAMIZ nerelerde merak ettim onuda
DERDAM VE ESMA SULTANDA iyidir inşallah
CİCİŞİM aşılama olmuş hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun kuzucuğu
kayıpları tek tek saymıyorum ama hepinizi merak ediyoruz bi ses verseniz negüzel olurdu kızlar
Sağol canım inşallah bu sefer güzel haberler alırım.Seninde kandilin mubarek olsun.günaydın kızlar hayırlı sabahlarr.