garibim nasılsın canım diğer alıntını almadım bunu aldım saol güzel düşüncelerin ve desteğin için .sen napıyosun bakalım kasık ağrın nasıl oldu
derinim alıtılardasın sanırım ben cıkıyorum gormedın sanırım yazımı sağlık olsun.bıraz kuran fılan okuyayım canım geç de oldu.opuyorum senı.kandılın mubarek olsun.allah' a emanet ol canım benım...
sevcanım allah kabul etsin canım dualarımızı bende dün gece hepimiz için tek tek dua ettim mevlam kabul etsin inşallah
selamlar bayanlar. Çok uğramuyordum bu topiğe ama müdavimi olucam artıık sanırım. Biz geçen sonbaharda felan birkaç kez denedik tutmadı sonrada bu zamana erteledim açıköğretimde son senemdi ve mezun oldum sonunda. Artık istiyoruz. Ovulasyon testleri de almıştım daha önceden. Ama bu ay kullanmadım. Dün kandildi o yüzden bir çalışma olmadı bugün de yumurtlama olabilecek son tarih belki de geçmiştir. Ama yine de denicem belli olmaz belki tutar. Benim rahmim arkada, eşimde varikosel var ama sperm sayısı iyi. Morfoloji çok iyi. Ama bir tahlile daha göndericem. İnşallah Allah aratmaz kimseye.. Çevremde herkes hamile kaldı doğurdu doğuracaklar ya da doğurdular. Artık mezun olduğum için herkeste de beklenti arttı. Eylül'de 4 yılım bitecek evlilikte. O kadar istiyorum ki hamile kalmayı.. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin..
topiğimize hoşgeldin burayı seveceğini düşünüyorum
inşallah çok daha fazla beklemezsin buarada kendini tanıttığın için çok saol canım .bende 10 yıldır bekliyorum 3 düşüğüm var hala beklemedeyim .dilerim enkısa zamanda hepimiz anne oluruz
kızlar dün gece için özür dilerim...tam nete girdim laıntıların bi kısmını aldım ve geçmişi tam okuyamadan baglantı sorunu oldu gelmedi bi türlü

((bende yattım.inanın 2 ye kadar bekledim gelsin diye ama yok...
sevcanım kusura bkama gülüm ya..çok özür dilerim vallah.bu gece konusuruz inşallah..
hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun dün kutlayamadım..öptüm kızlar.geçmiş olsun dilekleriniz için sagolun..geçmiş pek aklımda degil.
lagrimacım bişeye morlaimn bozulmuş ve bozulmayacak gibide degil ne diyeyim üzüldüm
neyse kaçtım şimdi ben öptüm hepinizi.

bol bebişli günler

kuzum napıyosun ogün msndede sorun oldu sanırsam baya bekledik ama gelmedin tahmin ettik netin kesildiğini
selam kardeloşum

yok izinli degilim cnm işyerinden bakıyom arada:))
ebuşum uyuyonmu kuşummmmmmmmmmm
yok be kuzum bugün temizlik vardı evde fırsatım olmadı malesef sende kaçamak yapıyosun demek :))
slm canım iyiyim sen nasılsın ???
bayadır görüşemiyoruz bu arada ewde misafirim war nete giremiyorum .....
ranacım müjdeyi nezaman veriyosun tatlım yaa inşallah hamilesindir
iyi diyelim kızlar,sanırım kafayı yedim ben,sanki yarın başlıcakmışım gibi harıl harıl
tüp bebek merkezi araştırıyom

galiba değil sen buara iyi değilsin sıyırcan yakında ama bu azimle gelcek sıpan eminim yani inşallah
Canım çok zor şeyler yaşıyolar şu anda hemen geçmesi zaten beklenemez zamanında acısını yaşaması çok daha iyi rafa kaldırsa sonradan muhakkak karşısına çıkıcak ve o zaman çok daha zor şeyler yaşıycak Allah sabır versin inşallah kısa zamanda yarası küllenir.Sende kendine dikkat et canım
Kardelencim sen presed almadınmı 3 ay falan dene kafana takmadan olmazsa o zaman araştır bu jelle hamile kalan bir sürü insan var.
banum evet çok haklısın canım zaten şuanda yaşayıp bitirmeliler yoksa ilerde patlaması çok daha güç olucak
sen nasılsın canım herşey yolundamı heyecan varmı ?
Kızlar nasılsınız gene kimsecikler yok havada çok kötü bugün yaz ne zaman gelicek Allah hayır etsin valla.
burda çok güzeldi kuzum valla biara baya korktum yağmur yağıcak diyede yağmadı şükür :))9
canım kusura bakma misafir geldi çıkma zorunda kaldım hemenik
aslında aklım szilerle ama eşim izizndeydi pc yi vermedi şimdi işe başladı misafir geliyo fırsatım olmuyo ama bütün kab,m dualarım sizlerle
esma sude nin remini koyucam ama ben buraya resim eklemsini bilmiyorum öğrenirsem ekli,ycem
şimdilik çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize
derdam esmamızı bizim için kokla yaa yerim ben onu mistir şimdi
sen nasılsın kuzum dikişlerin filan iyimi
bende bekarken öyle sanardım hemen olur diye ama öyle değilmiş tabi ki...
bu arada hastalandımmm 

bir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
sıkma canını tatlım hayırlısı olsun vardır bir hikmeti aslında bende baya ümitlenmiştim demekki zamanı değilmiş
sgl ebrarım ne demek elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama genede kusura bakmayın yetişebildiğim kadar gelmeye çalışıyorum hepinizi seviyorum
birsenim yaa kusura bakma nedemek sen okadar işinin arasında bizi ihmalş etmiyosun süpersin saol canım arkadaşım
bırsencıgım durun kız düğün falan yapmayın bızı bekleyın bızde doğuralım secer begenırız sonra bebişlerın arasından gelın damat:)))
sevcanım sen nasılsın cnm ben fena sayılmam:)
egalcım kolay gelsın cnm ah benımde halı ıslerım var eve gıtmek ıstemıyom oyüzden:)
ayy boncuğum çok hoşuma gitti yaa dimi ama bizimkileride beklesinler yaa
AMIINNN cnmmm allahim sana bana herkese nasip eder inss..

ewt cnmmm bu aralar giremedimm sitelere.. valla bugün basladi gögsümün kenarindan gelioo ama dokunnca bisi yok sadece sizliyor okadarrr... cnmm yaa hic sevmiyorumm doktoruu o yüzden bu aylar cnmm doktor yüzü görmek istemiyor buna kadin dr gecerlii hersey normal sagliklisin deyip duruyorlar madem saglikliyim gidmemin ne anlami var

sen nasilsinnn ee topikte yeni hamis haberi yarmi gözden kacirdigimmm ..
l
agrimamda adet olmuss üzülme tatlimmm bidahakine inss. belirtilerin benide umtlamndirmisti ama kismett..
ebrarimm cnmm senide habersiz biraktimmm cookk özürdilerimmm...
garibimm hic hamilelik testi yaptinmi ??? taa haftaya persembe ben senin yerinde olsaydimm catlardimm valla.
egalim nasılsın canım uzun zaman oldu görüşmeyeli sorunlareı hallettin galiba
özüre gerek yokda merak ediyoruz be güzelim arada bi cee diyin yani olurmu çok öptüm seni
selam arkadaslar nasılsınız umarım hersey yolundadır pozıtıf düsünelım heeeeeeeeeee ne dersınız bır gün daha bıtıyor ve bız belkıde bebıslere müjdelı haberlere bır gün daha yaklasıyoruz
selam canım hoşgeldin topiğimize
derınım nebılım cnm hala ıyı degılım ya ondan dedım korunsamda korunmasamda olmuyorkı ne farkdeıcek dıye düşündün enazından ben buay korundum dıyıp ümıtlenmem kendımı öyle avuturum:))
hayır olmaz tam gaz devam haberin olsun
OLUR BONCUĞUM BEKLERİZ NE DEMEK SEN İSTE sakın korunma ben hsg den sonra hamile kaldım inşallah sende kalırsın
emre iyi teyzeleri bende iyi sayılırım hastanede kontrollerimiz var onlara gidiyoruz inşallah hepsi iyi çıkar ben arada hep haber veririm sonuçları resimde koyarım merak etmeyin siz pazartesi tarttırdım 3100 gr çıktı ama bi görseniz hani meyve sebze tarttıkları teraziler varya orda tarttırdım bi komik hali vardı ki gülerdiniz
maşallah kuzuma koca delikanlı olucak artık allahım esirgesin öp benim için yada kokla :))
Kızlar iyi geceler eşim gelene kadar bakiim dedim.Yarın yine şehir dışına çıkıyorum ben.Malum hala oldum gidip yeğeni görmem lazım tek halasıyım zaten çocuğun.Arada girer bakarım size ne var ne yok diye.Birsen emre baya büyümüş maşallah sünnetinide görcez inşallah
canom allaha emanet ol seni özliycem iyi bak kendine
ebuşum hoşgeldin cnm benim.
hoşbuldum cano kusura bakma geç cevap yazdım anca geçmiş bitti nasılsın dişin nasıl
Valla geçmişi çok okumadım hızlı geçtim
Kardelencim hala olmuşsun ne güzel Allah bağışlasın minişinizi.
ben okudum ama umarım sizi kaçırmadım yaa
İyi gecelerrrrrrr nasılsınız kızlarrrrr?????????
kuzum iyi geceler nasisun gerçi konuştuk seninle iyiydin şükür
peloşum demek anacığına gidiyosun bizde ayın 11nde ordan geçicez kuzum amasraya gidiyoruzda
sana hayırlı yolculuklar özliycem senide çok öptüm canım