Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

AMİNNNNNNNNNNNN,
canım benim ilk senle paylaştım bu haberi darısı sana olsun bitanem hala çok tuhafım şaşkınım......
RABBİM cümlemizi sewindirsin inşşşşşşşş........
AMIN CNMMMM INSALLAH...e öle olur ınsan cnmmmm amın cnmm rabbıme şükürler olsun...

kız rana senin haberi okuyunca selamsız dalmışım.
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.güne mutlu başladık bundan sonra da hep böyle devam etsin inş.her gün bi güzel mujdeli haber getirinn.:1:

AMİNNNNN,
çok saol canım ...

hemde çok çok şükürler olsunnnn bugünüde görcekmişim yaaa :43:
allah hep mutluluktan ağlatsın canımmm...

kız rana senin haberi okuyunca selamsız dalmışım.
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar.güne mutlu başladık bundan sonra da hep böyle devam etsin inş.her gün bi güzel mujdeli haber getirinn.:1:
sana da hyrlı sabahlar canımmm
sewınçli bir haberle başladık günee... inşallah böyle dewam eder
senin de bebişin kısa zamanda tutunur ınsallah ;)

kızlaaarr bakın bunlar da benim yawrularım:1::1::1::1::1::1::1::1::1: $IMG0026.webp$IMG0027.webp$IMG0028.webp$IMG0029.webp$IMG0030.webp$IMG0031.webp$IMG0032.webp$IMG0033.webp$IMG0034.webp

kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......:nazar::nazar::nazar:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......:64::64::64:
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....

Tebrik ederim Rana.. Yeni geldim bu topiğe ama güzel haber almak bana da iyi geldi valla. Baya baya da çıkmış 2. çizgi yani kesin hamilesin. Allah sağlıkla kuağına almayı da nasip etsin. Artık dikkat et kendine. Ben de görebilecek miyim acaba o günleri bilmiyorum. :64::64::64::64::64::nazar:

allah hep mutluluktan ağlatsın canımmm...

sana da hyrlı sabahlar canımmm
sewınçli bir haberle başladık günee... inşallah böyle dewam eder
senin de bebişin kısa zamanda tutunur ınsallah ;)
saol canım inşş.allahım herkese nasip etsin böyle haberler vermeyi.sen nasılsın.?
ayy tospalar çok güzell.böyle minikleri görmek daha şirin.bizdekiler eşşek kadar oldu avcumuzun dolusunu geçik büyüklükte :1::1:

ayy çok tatlılar yaaaaa.....
Tebrik ederim Rana.. Yeni geldim bu topiğe ama güzel haber almak bana da iyi geldi valla. Baya baya da çıkmış 2. çizgi yani kesin hamilesin. Allah sağlıkla kuağına almayı da nasip etsin. Artık dikkat et kendine. Ben de görebilecek miyim acaba o günleri bilmiyorum. :64::64::64::64::64::nazar:

çok saol canım darsısı sana olsun inş .....artık dikkat edicem .....:34:

kızlarrrrr güne güzel bi haberle başlayalım istedim ......:nazar::nazar::nazar:

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM......:64::64::64:
bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı tam net değil ama yinede ekliyorummmm....
gidip hemen kan werdim saat 4te alcam inş onda da çıkar şuan çok tuhafım hiçbişi hissedemiyorum sanki şaka gibi RABBİM HAYIRLISINI WERSİNNN....

Eki Görüntüle 217266 Eki Görüntüle 217265 Eki Görüntüle 217264

evet gebesin hayırlı olsun canım coook sevindim halaya devam edemm ama fazla zıplayamammm:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64:

kızlar bende burarada 10 gün geciktim adetim 2. günü idrar testi yaptım predictör 2. çizgi silil cıktı ertesi gün hemen kan testi yaptırtım beta hcg 2.00 cıktı ve 10 gün oldu bende hala tık yok normal testlerden aldım yaptım dün negatif cıkıo. ama hiç belirtim yok buna böyle gebemiyim değilmiiyim değilsem neden adet olmadım normalde benım hiç şaşmazdı bu işl oldu ve 10 gün oldu sizce ne yapmalıyım? :59::59:

slm topigin guzel hatunlari.. günaydinnn inss güzel haberler aldigimiz kocaman bi gün olur..

rana
hayirli ugurlu olsun tatlim hadi gözün aydin darisi bizlere...

ebrarimmm
saoll tatlimmm . cnmm bnde herseyy ayni iste 3 gün sonra adet olmam gerek hayirlisi bakalimm ... sende ne var ne yokk..

inş çok bekletmeden gelir bebişin.ne kadar zamandır istiyorsunuz?bi tedavi yada dr gittinmi hiç?

ilk defa geçen ay denedik tedavi olmadım hiç 3 yıl normal yollardan korunduk ve şimdii 10 gün geciktim adetim 2. günü idrar testi yaptım predictör 2. çizgi silil cıktı ertesi gün hemen kan testi yaptırtım beta hcg 2.00 cıktı ve 10 gün oldu bende hala tık yok normal testlerden aldım yaptım dün negatif cıkıo. ama hiç belirtim yok buna böyle gebemiyim değilmiiyim değilsem neden adet olmadım normalde benım hiç şaşmazdı bu işl oldu ve 10 gün oldu sizce ne yapmalıyım?

Back
X