Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

göçmeniz :) edirneye yerleşmiş bir kısmımız D:
Benim dedemlere göçmen onlarda edirneye ıuzunköprüye yerleşmişler kız akraba çıkmayalım :::)))))

evet canim herseyin zamani var,zamani gelince olur insallah.dilerim o zaman en yakin da gelir.haklisin halimize sukur,cok zor durumda olanlar var..canim hep sana sormak istiyorum,su hamilelik testi nasil aliyorsun ebaydan,ben baktim söyle bir cok cesidi var,hangisini alacagimi bilemedim dogrusu,sen hangisini aliyorsun?birde fiyat olarak cok ucuz gercekten ebayda,ben eczaneden tanesini 10 euroya aliyorum hamilelik testinin...

allah razi olsun antoliam,herseyin hayirlisi,gerci daha cok söküldü sayilmaz ama,hayirlisi insallah.isyan etmiyorum allahtan gelene raziyim,sadece cevre baskisi insani bunaltiyor o kadar...evet canim bende sevindim,haftaya gidiyoruz saniyordum,esimin suprizi iyi oldu inan...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamiyoruz bu aralar..

insallah lagmiracim insallah..bu arada annenin sonucu guzel cikmis sevindim,hayirli olsun..

heseyin hayirlisi banucum,uzulmedim desem yalan olur...elden gelen birsey yok..antalyaya geliyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizi ziyaret edicez..1 ayligina geliyoruz canim...dilerim rananin arkasindan senden de guzel haberler aliriz banucum..

biz antalyaya gidiyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizin yanina gidicez insallah..siz bugun cikiyorsunuz demek,biz pazar gunu,ayy heyacanladim bak simdi,bakarsin ayni yere gideriz sevcanim,tanismayi cok isterim seninle...simdiden iyi tatiller canm sana.

simdi tertemiz mis gibi olmustur evin ebrarim,iyi gunlerde kullan...benimde daha tam sökülmedi canim yaa,sökülür insallah da rahatlarim..

evet canim,moral bazuklugumun arkasindan iyi geldi ne yalan söyliyeyim...sogalasin kardelenim dusunmen yeter,keske karsilassak ve tanissak ne cok isterim..ama karedeniz planimiz yok malesef,orda hic akrabamiz olmadigi icin sanirim,simdilik antalya ,izmir,istanbul, planlarimiz var,hayirlisi artik...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamadik bu aralar,presendi kullanmaya basladin mi?insallah guzel haberlerini duyariz canim...
İnşalalh garipcim her dakika dua ediyorum umarım tutunmuştur sanada iyi tatiller canım güzel bir şekilde dinlen eğlen coşşş.....

hayırlı cumalar kızlarr
Canım sanada hayırlı cumalar nasılsın.

Son düzenleme:
Kızlaarr nasılsınızz.. Benim moraller bozuk yaa.. Dün eşimle biraz tartıştıık tabii çalışma da olmadı ondan önceki günde olmamıştı. Normalde çarşamba günü yumurtlama günüm olması lazım. Hiç olmazsa dünden için olsun dedim ama olamadı eşimle barıştık ama iş işten geçti. Şimdi bu akşam olsa tutar mı ki acaba muhtemel yumurtlamadan iki gün sonra. Biliyorum ki yumurta sadece 24 saat dayanıyor belki dün yumurtlama olmuştur diye avutuyorum kendimi. Bu aydan da birşey yok bana ama yine de denicem belli de olmaz.. İşin yoksa şimdi 1 ay daha bekle oofff offf...

merhaba kizlar nasilsiniz.. benim görümcen dogum yapti kizi oldu kilosu azmiss simdi küvezde.. sonra bugün yengemin ha i beni rüyasindah hamile gören varya o hamileymis onlarin adina coook sevindim mutlu oldum yengemin 6 yildir cocugu olmyordu pko luydu 3 asilama 2 tüp bebek yaptirdi genede tutmamisti simdi durduk yere bisi yapmdan hamile kalmiss cok sevindim onun adina ama kendi adime cook üzüldüm isyan etmek istemiyorum ammaa nolur baanaa ve bu topikte istenyen kisilere nolurr allahim ebrarima garibima sevcenima banuma lagrimama kardelenlerime aklima gelmedigi herkese nolur bizede nasip eyle bizde yasayalim o duyguyu:2::2::2:

selam kizlar ben iyiyim sanirim cumanin yuzu suyu hürmetine pek acim yok kanamamda az doktorum cok üuülmüs norkozda cok aglamisim ben kendime geldimde 6 ile 8 hafta sonra adet yeniden baslar dedi aklinca moral veriyor ne de olsa onlarda insan esim benden daha kötü ben ona o bana koltuk degnedi misali destek oluyoz neyse esimin cani sagolsun yeter kendinize iyi bakin tekrar hayirli cumalar canlar
ha............... egel yengen adina cok sevindim rabbim bir yandan alirken bir yandan veriyor büyüklünü her seferinde gözümüze sokuyor sanki. ama gel görki hayat sartlari gören göz birakmadiki bakiyoz kizlar görecek gözlerden eylesin rabbim hepimizi eve gidince yazarim artik

Kızlaarr nasılsınızz.. Benim moraller bozuk yaa.. Dün eşimle biraz tartıştıık tabii çalışma da olmadı ondan önceki günde olmamıştı. Normalde çarşamba günü yumurtlama günüm olması lazım. Hiç olmazsa dünden için olsun dedim ama olamadı eşimle barıştık ama iş işten geçti. Şimdi bu akşam olsa tutar mı ki acaba muhtemel yumurtlamadan iki gün sonra. Biliyorum ki yumurta sadece 24 saat dayanıyor belki dün yumurtlama olmuştur diye avutuyorum kendimi. Bu aydan da birşey yok bana ama yine de denicem belli de olmaz.. İşin yoksa şimdi 1 ay daha bekle oofff offf...
Olsun canım sen dene bilemezsinki tam zamanını hiç belli olmaz ben hiç olmaz dedim tarihte hamile kalmıştım tabi uçtu gitti ama olsun kalmıştım ya.

merhaba kizlar nasilsiniz.. benim görümcen dogum yapti kizi oldu kilosu azmiss simdi küvezde.. sonra bugün yengemin ha i beni rüyasindah hamile gören varya o hamileymis onlarin adina coook sevindim mutlu oldum yengemin 6 yildir cocugu olmyordu pko luydu 3 asilama 2 tüp bebek yaptirdi genede tutmamisti simdi durduk yere bisi yapmdan hamile kalmiss cok sevindim onun adina ama kendi adime cook üzüldüm isyan etmek istemiyorum ammaa nolur baanaa ve bu topikte istenyen kisilere nolurr allahim ebrarima garibima sevcenima banuma lagrimama kardelenlerime aklima gelmedigi herkese nolur bizede nasip eyle bizde yasayalim o duyguyu:2::2::2:
Canım duaların için sağol Allahım birimizden birinin sesini duysunda bizlerde evlat versin Şu an üzülmen o kadar doğalki bende ilk hamile haberi duyduğumda içimde bir tuhaflık oluyor belki kıskanıyoruz belki kendimize acıyoruz o anda ama sonra mantıkla düşünüyoruz bu hayatın getirdiği Allah doğan bebişede sağlık uzun ömür versin yengende inşallah hayırlısıyla kucağına alsın kim ne mutludur.

selam kizlar ben iyiyim sanirim cumanin yuzu suyu hürmetine pek acim yok kanamamda az doktorum cok üuülmüs norkozda cok aglamisim ben kendime geldimde 6 ile 8 hafta sonra adet yeniden baslar dedi aklinca moral veriyor ne de olsa onlarda insan esim benden daha kötü ben ona o bana koltuk degnedi misali destek oluyoz neyse esimin cani sagolsun yeter kendinize iyi bakin tekrar hayirli cumalar canlar
ha............... egel yengen adina cok sevindim rabbim bir yandan alirken bir yandan veriyor büyüklünü her seferinde gözümüze sokuyor sanki. ama gel görki hayat sartlari gören göz birakmadiki bakiyoz kizlar görecek gözlerden eylesin rabbim hepimizi eve gidince yazarim artik
Çok geçmiş olsun canım Allahtan hayırlısıyla atlattan inşallah önümüzdeki aylarda tekrar olur çok üzülme napalım Allah çocularına ömür versin.

kendi adıma söylemek gerekirse hamile kaldığım ay eşimle sadece 2 kez birlikte olabilmiştik bir tanesi adetimin başlangıcından 7-8 gün sonra diğeride sanırım başlangıç tarihinden 26-27 gün sonraydı. Yani yumurtalma dönemlerime tarih olarak uzak zamanlardı. Allahım vermek istediği zaman veriyor demekki diyebiliyorum ancak.Hayırlısıysa isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın,tez zamanda versin insallah. Sanırım bu işin birazda formulü çok istememek, çok düşünmemek...

Aşk gibi biraz çok istersin,koşarsın peşinden o kaçar gelmez ama hiç ummadığın anda bi bakmışsın seninle...
İteyen herkezin o "ummadığı an"ı yakın olsun....

Sevgiler....

Olsun canım sen dene bilemezsinki tam zamanını hiç belli olmaz ben hiç olmaz dedim tarihte hamile kalmıştım tabi uçtu gitti ama olsun kalmıştım ya.

Canım duaların için sağol Allahım birimizden birinin sesini duysunda bizlerde evlat versin Şu an üzülmen o kadar doğalki bende ilk hamile haberi duyduğumda içimde bir tuhaflık oluyor belki kıskanıyoruz belki kendimize acıyoruz o anda ama sonra mantıkla düşünüyoruz bu hayatın getirdiği Allah doğan bebişede sağlık uzun ömür versin yengende inşallah hayırlısıyla kucağına alsın kim ne mutludur.

Çok geçmiş olsun canım Allahtan hayırlısıyla atlattan inşallah önümüzdeki aylarda tekrar olur çok üzülme napalım Allah çocularına ömür versin.

cok tesekkür ederim allah hepimize uzun ömürler versin

doktora gittim geldim prolaktinim yüksek kızdı bir sürü ne var hayatında bu kadar streslisin sıkıntılısın dedi, beynini meşgul eden sıkıntı ne dedi bende hafiften anlattım oda passiflora verdi bunu iç 15 gün gel dedi. eğer böyle düşerse bebeğin olsa bile düşük yaparsın dedi.. ben hayatımın içine tüküreyim... :14::14::14::14:

anaaa bizimkilerde uzun köprüye yerleşmiş :D annemde suan orda :D biraz kurcalarsak akraba çıkabiliriz...
Benim dedemlere göçmen onlarda edirneye ıuzunköprüye yerleşmişler kız akraba çıkmayalım :::)))))

ayyy ne güzel... Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin..

cnm doğum yapan için hayırlı olsun diğeri içinde cok sevindim darını sana inş
üzülme cnm olacağı varsa olur zatenn:38:

İnşalalh garipcim her dakika dua ediyorum umarım tutunmuştur sanada iyi tatiller canım güzel bir şekilde dinlen eğlen coşşş.....

Canım sanada hayırlı cumalar nasılsın.

sağol cnm sen nasılsınn:34:

yaa ebrar ablam nerelerde hiç göremedim :43:

kendi adıma söylemek gerekirse hamile kaldığım ay eşimle sadece 2 kez birlikte olabilmiştik bir tanesi adetimin başlangıcından 7-8 gün sonra diğeride sanırım başlangıç tarihinden 26-27 gün sonraydı. Yani yumurtalma dönemlerime tarih olarak uzak zamanlardı. Allahım vermek istediği zaman veriyor demekki diyebiliyorum ancak.Hayırlısıysa isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın,tez zamanda versin insallah. Sanırım bu işin birazda formulü çok istememek, çok düşünmemek...

Aşk gibi biraz çok istersin,koşarsın peşinden o kaçar gelmez ama hiç ummadığın anda bi bakmışsın seninle...
İteyen herkezin o "ummadığı an"ı yakın olsun....

Sevgiler....

Çok var öyle hamile kalan. Dediğin gibi aslında kafaya takmamak, belirti aramamak, oluruna bırakmak en iyisi ama ne mümkün. Ben geçen sene denemeler yaptığımızda daha bir hafta kala başlıyordum testlere herkes gibi ama artık akıllandım günüm geçmeden asla yapmam. Bir de bugün yumurtlama akıntım geldi hemde baya bir ben zaman geçti derken böyle olması kafamı karıştırdı benim. Geç mi yumurtlama olcak bu ay neyin nesi anlamadım. Eşimi razı edebilirsim bu akşam bir çalışma olur belki ihtimal az olsada. Çünkü cezalısın bu ay birşey yok diyoo benim ümitler bir daha ki aya kalcakk..

Son düzenleme:
günaydin kizlar yoldayiz hastaneae gidiyoz annem hamilelerin lohusalarin helede benim gibilerin dualari kabul olurmudedi hemen aklima tanidigim sizler tanimadigim belki binlerce hatta milyonlarca bebek bekleyen ama cokta anne olmayi haketmisler geldi inanin hepinize dua ediyorum iciniz rahat olsun diye girdim siz unutsanizda birileri bir ywwerlerde hep duada bunu ben hep hissettim sizde hissedin istedim birde tel den int te baglanmayi kim bulduysa ona dua ettim hadi görüsürüz
rabbim şifalar versin,bedenine de,kelbine de inşallah.
kusura bakma yın canım ya dün akşam kociş geldi çıkmak zorunda kaldım acil bide esma ağlayınca koştum yani
işte esma sude bu remini nacak buraya koyabildim akşam geçmişe bakıcam kardelen anlatmış büyüğünüd koyarım
sizler nasılsınız ben iyiym şükür birz yoğunum
inş gelicem yakında aranıza ama dualarım sizinle unutmayın canlarım
oyyyy,yirim ben o kuzuyu,maşallah.
İyi valla bu mevsimde bulmuşsunuz güzel yer bembeyaz evler mis gibi hava bak benide götürdün oralara.::))

Aman açmasın iştahımı zaten yerinde birde açarsa tamam oluruz :::)))))))))))))))))

İyi yolculuklar canımmmmm.

Kız çok duygulandım okurken inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerde böyle güzel bir anımızı yazarız.

Canım inşallah hayırlısıyla dönersin biran önce kurtulursun.

Amin canım seninde cuman hayırlı olsun

Kız edirnelimisiniz siz yoksammmm.

Yavrum maşallah çok tatlı çok ufacık o şimdi mis kokar.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
aman banu aman dikkat et canım,acıkınca süt için,bide tarçın katın,açlığı giderir diyo uzmanlar.
bence lagrima ile akraba çıkma,akraba çıkana çocukları postalıcak haberin olsun:52::52:
selam kuzular nasılsınız ıyısınız ınsallah ben ıyı olmaya calısıyorum elhamdulıllah bugunku gunumuze dıyorum hepınızı cokozledım ama ınanın elımde olmadan gıremıyorum galıba hamıs haberımız var ranacım coktebrık ederım canım benımmm allah tamamına erdırsın
bır kac kısı ıle msnde rast geldıkce konusuyoruz
ablam gunlerdır senı bekledım belkı rastlarımdıye msnde ama rast gelemedık yengenın ısmını solersen ona da dua etmeyı cok ısterım ablam bı de ıkı hafta sonra turkıyedeyız ınsallah saglım gıderız senı arıcam mutlaka cok osledım
cıkıyorum yıne kızlar optum hepınızı
hani bana selam,hani haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:63:

aaaa,maşallah,çok sevindim yengen adına,darısı başına inşallah.

dejavu,sende ona ceza verirsin,ondan kolay ne var.
garipcim,inşallah bi gün rastlaşır görüşürüz canım.
alıntını almamışım senin,pre seed lerim az önce geldi,daha reglim sürüyo,denemedim yani.

bu size aciktan ilk seslenisim biliyorum sonunda bir gün sizde okuyacaksiniz haberleriniz gelmeden önce babaniz kiz olursa avesta erkek olursa demhat derdi ama 3 lü bir misafir hic hesapta yoktu adinizin öbürü yine hasana düstü bilmemki sizi yeterince sararmiyim bilmemmi yillarin özlemi sizi uykunuzdan bölermi bu gün ögrendik geleceginizi hepimiz bekliyoruz dersem yalan olur ha...haberiniz olsun evde dort ablaniz var hepsi ayri telde calar oynar ama hepimiz beraber nefes aliriz sizlerde ayri bir ses ayri bir oyun getirsenizde benim ve babanizin yüregi inaninki cok genis sizin icin de nefes alabiliriz. baharla geleceksiniz sanirim yolculugumuz yorucu birazda soguk olacak. haberinizden beri icim elif elif yagan yagmurlar gibi,hani hic bilmedim anne kokusunu koklar gibi, yediveren cicekler gibi,acilan elleri rabbim bos koymaz diye bin kez daha sükürki elimi degil dünyami doldurdu sizinle .gelmenizi cok bekledik cok istedik size kavusabilmek cok cetrefilli bir yolmus dr. amcalar zor olacak diyor ben raziyim kime neki ...
kizlar bunu pc deki notlarin arasina kaydetmisim aslinda bayagi uzun silmeden onlar okuyamadi bari birileri okusun diye yazdim
niye hala kimse yok nerdesiniz

saollun canlarimm darisi hepimizin basina... gel gelelim benim halimee

kizlar hani bi agri var nerden gelio bilmirum demistim yaa dün sabaaha kadar gögüsüm agridi gögüsüm cünkü nezaman hizli yada assaga dogro egilsem gögsüm agriyor bide karincalanma oluyor uclarinda ama dokununca acimiyo sadecd bi anda sizliyor gidiyor. veee bugün midem cok kötüydü sanki karnim cook acikmista hic bisi yememisim ve bulanip agrimaya baslamis gibi.. bune simdi anlamadim eger üssüttüysem iyi üsütmüsüm gsliba bu gün bütün gün sicak torbayla gezdim bide sicak icecekler ictim .. vee sivilcem cikti adet agrilarim basladi kafam allak pullak olduyaaa hicc bana hamileymisim gibi gelmio bu ayda kirmizi karti yedim galiba ayrica bat 3 temmuz..

dejavu,sende ona ceza verirsin,ondan kolay ne var.
garipcim,inşallah bi gün rastlaşır görüşürüz canım.
alıntını almamışım senin,pre seed lerim az önce geldi,daha reglim sürüyo,denemedim yani.

preseed vala bana göre hic bi ise yaramiyor 6 tane aldim kullandim sadece birtane kaldi ve hic bi ise yaramadi o birtaneyide canm hic kullanmak istemedi haa bide sey icin kullanmadim preseed kullanmaya basladim varmiydi yoksa o mu ololusturdu bilmiyorum ama bende kist cikti kist cikinca bidaha kullanmadim daha dogrusu o koca kari islerini biraktim saka maka ama cidde sikildim heray biseyle ugrasmaktan:90::66::66::1::1:

preseed vala bana göre hic bi ise yaramiyor 6 tane aldim kullandim sadece birtane kaldi ve hic bi ise yaramadi o birtaneyide canm hic kullanmak istemedi haa bide sey icin kullanmadim preseed kullanmaya basladim varmiydi yoksa o mu ololusturdu bilmiyorum ama bende kist cikti kist cikinca bidaha kullanmadim daha dogrusu o koca kari islerini biraktim saka maka ama cidde sikildim heray biseyle ugrasmaktan:90::66::66::1::1:
benim ilk denemem olcak egal ama kistin presed le oluşması mümkün değil,hani mantar falan desen anlarım da,kist tamamiyle yumurtalıkların çalışma sistemiyle oluşan bişey.
cok saaagol canim gecti

yazını okuyunca hüzünlendim baya bi,ama ne güzel ki dört tane ablaları varmış,sahte de olsalar lady gaga ların var,rabbim onlara hayırlı uzun ömürler versin.

Back
X