Benim dedemlere göçmen onlarda edirneye ıuzunköprüye yerleşmişler kız akraba çıkmayalım :::)))))göçmeniz :) edirneye yerleşmiş bir kısmımız D:
İnşalalh garipcim her dakika dua ediyorum umarım tutunmuştur sanada iyi tatiller canım güzel bir şekilde dinlen eğlen coşşş.....evet canim herseyin zamani var,zamani gelince olur insallah.dilerim o zaman en yakin da gelir.haklisin halimize sukur,cok zor durumda olanlar var..canim hep sana sormak istiyorum,su hamilelik testi nasil aliyorsun ebaydan,ben baktim söyle bir cok cesidi var,hangisini alacagimi bilemedim dogrusu,sen hangisini aliyorsun?birde fiyat olarak cok ucuz gercekten ebayda,ben eczaneden tanesini 10 euroya aliyorum hamilelik testinin...
allah razi olsun antoliam,herseyin hayirlisi,gerci daha cok söküldü sayilmaz ama,hayirlisi insallah.isyan etmiyorum allahtan gelene raziyim,sadece cevre baskisi insani bunaltiyor o kadar...evet canim bende sevindim,haftaya gidiyoruz saniyordum,esimin suprizi iyi oldu inan...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamiyoruz bu aralar..
insallah lagmiracim insallah..bu arada annenin sonucu guzel cikmis sevindim,hayirli olsun..
heseyin hayirlisi banucum,uzulmedim desem yalan olur...elden gelen birsey yok..antalyaya geliyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizi ziyaret edicez..1 ayligina geliyoruz canim...dilerim rananin arkasindan senden de guzel haberler aliriz banucum..
biz antalyaya gidiyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizin yanina gidicez insallah..siz bugun cikiyorsunuz demek,biz pazar gunu,ayy heyacanladim bak simdi,bakarsin ayni yere gideriz sevcanim,tanismayi cok isterim seninle...simdiden iyi tatiller canm sana.
simdi tertemiz mis gibi olmustur evin ebrarim,iyi gunlerde kullan...benimde daha tam sökülmedi canim yaa,sökülür insallah da rahatlarim..
evet canim,moral bazuklugumun arkasindan iyi geldi ne yalan söyliyeyim...sogalasin kardelenim dusunmen yeter,keske karsilassak ve tanissak ne cok isterim..ama karedeniz planimiz yok malesef,orda hic akrabamiz olmadigi icin sanirim,simdilik antalya ,izmir,istanbul, planlarimiz var,hayirlisi artik...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamadik bu aralar,presendi kullanmaya basladin mi?insallah guzel haberlerini duyariz canim...
Canım sanada hayırlı cumalar nasılsın.hayırlı cumalar kızlarr
Son düzenleme: