Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hayırlı yolculuklar canım.
sevcancım sanada hayırlı yolculuk,varmışındır heralde gideceğin yere gerçi.

boşverdim zaten banucum,ne halleri varsa görsünler diyorum artık böyleleri için.

inşallah seninde çok yakında olur.

kızlarının isimleri ne karakız,yazmakta mahsurun yoksa tabisi.

evet canım,sohbet güzeldi,keşke olabilseydin burda.
bu arada teşekkür ederim,detaylı yazdığın için,neticede birbirimizden öğreniyoz biz herşeyi.

inşallah sende anne olursun en kısa sürede

selina senin içinde ayrıntılı yazmış zaten,bende aynını dicektim

derin iyimiş canım,selamı var hepinize,nette bi sorun varmış,tatile de çıkcaklarmış,izinliymişler,işte böyle.

derdacım,esmayı öp canım yerimize bol bol,onu koklarkanda dua et bize
Ohh iyi tatiller olsun güzel dinlensin
sen nasılsın canımcım.

off kizlar yarin adet olmam gerek ins olmam.. kizla dayanamadim test yaptimm coook hafif cizgi var ins ben uydurmuyorumdur yada testin azizligine ugramam belirtiler ilk hamileligim gibi ayni sadece öbürü daha siddetliydi.. hadi bana dua edin :D yaa daha yeni esimle konustuk oo bebek icin ölen adam braz daha bekleyelim erken dedi:53::53::53::53::53: ben onun icin onca ay kendimi yirttim ya:52::52::50::50: her neyse eger hamileysem sabkayi öne alip düsünmek lazim eger hamile degilsem korunmaya kara verdimm cünkü tatile gitmek istiyoruz kocislede onayi aldim biraz bekleyelim dedii.. hayirlisi bakalimm..
İnşallah hamilesindir bence eşin sen çok daha fazla üzülme diye öyle demiştir ama silikte olsa çizgi var olmasa çıkmaz ya bence kan ver bizide merakta koyma inşallah hamişsindir değilsende takma kama kafana git güzel bir tatil yap bak nasıl gelicek bebiş ......

Naber kızlar hafta sonu gezip tozuyosunuz unuttunuz burda arkadaşınızı ama yarın çıkarım heralde bişey olmaz artık heralde dimi?

selam kızlar hayırlı akşamlar.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
SeLiNa23

:60::60::60:biz futbol oynıcazda 3 kişi daha lazım kızlar nerdesiniz.???:60::60::60:

Naber kızlar hafta sonu gezip tozuyosunuz unuttunuz burda arkadaşınızı ama yarın çıkarım heralde bişey olmaz artık heralde dimi?
çık canım çık,ani ve sert hareketlerden kaçın sadece ama gündelik hayata dönün diyo uzmanlar,zaten dönmemek insanı daha bi geriyo
selam kızlar hayırlı akşamlar.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
SeLiNa23

:60::60::60:biz futbol oynıcazda 3 kişi daha lazım kızlar nerdesiniz.???:60::60::60:

ben geldim,son iki kaldı,hadin kızlarrrr:4::4:

herkese iyi aksamlar kizlar:3::3::3::3::3::3::3::3:

canlarim biz yarin turkiye yolcusuyuz nasip olursa,:62::62:belki yarin giremem diyerekten haber vermek istedim size..hepiniz hakkinizi helal edin,:61:benden yana helal olsun..nasip olursa 1 agustosda evimizde olacagiz..vakit buldugum surece ara ara da olsa size yazmaya calisacagim,ama yazamasamda kusuruma bakmayin olurmuu:31:bu arada hala adet sökülmedi,:44::44:eger böyle devam ederse doktora giderim turkiyede..gerci ümitli degilim ama,hayirlisi insallah..hepiniz allah'a emanet olun:61::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canlarim biz yarin turkiye yolcusuyuz nasip olursa,:62::62:belki yarin giremem diyerekten haber vermek istedim size..hepiniz hakkinizi helal edin,:61:benden yana helal olsun..nasip olursa 1 agustosda evimizde olacagiz..vakit buldugum surece ara ara da olsa size yazmaya calisacagim,ama yazamasamda kusuruma bakmayin olurmuu:31:bu arada hala adet sökülmedi,:44::44:eger böyle devam ederse doktora giderim turkiyede..gerci ümitli degilim ama,hayirlisi insallah..hepiniz allah'a emanet olun:61::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

helal olsun canım ii yolculuklarr

Helal olsun cnm ya,Allah güle güle gidip gelmenizi nasip etsin,umarım tatiliniz çok güzel geçer...
Bu arada bence git bi kontrole ne olur ne olmaz cnm...

Ya bu saate kadar pek kimse gelmemiş kızz eboşş sen dönmedin mi hala eve yaa

çık canım çık,ani ve sert hareketlerden kaçın sadece ama gündelik hayata dönün diyo uzmanlar,zaten dönmemek insanı daha bi geriyo

ben geldim,son iki kaldı,hadin kızlarrrr:4::4:

Doğru diyorsun canım dikkat edicem zaten bugünde karnım çok ağrıdı bide içim fene oldu acaba genemi tutmadı....

Canım hakkım varsa helal olsun iyi yolculuklar iyice dinlen sakın kafana bebek olayını takma herşeyi oluruna bırak inşallah olucakkk...

selam kızlar,ben dolaşırken bişeyler okudum,sizinnde yerinden okumanızı ve doğru neyse kendinizin görmesini istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-belirtileri-uzerine-paylasim-alani-802.html
daha dün buranın sanal dünya olsada,insanların gerçek olduğundan bahsetmiştik sanırım,ama ordan bakanlar bizi ne olarak görüyolar bilemedim.verdiğim linkte sayfanın sonlarında,yada diğer sayfanın başında yazıyo zaten.
kızlar verdiğim linkte yanlış yer çıkıyomuş,benimki 20 msj kapasiteli olduğu için olabilir,size şöyle yazayım,aynı topiğin17 haziran 2011 yazılarına bakın.

Son düzenleme:
hepiniz iyisinizdir umarım benim keyfim yerinde gerçi az önce okuduklarım şok etti beni ama napalım insanları anlamak gerçekten çok zor
GARİBİM hayırlı yolculuklar kuzum hakkım varsa helal olsun sende helal et görüşücez zaten çok öpüyorum seni iyi bak kendine kuzum

selam banum nasılsın canım kıyamam ya demek topiği bekledin
ya bugün işlerim çoktu hep dışardaydım sen nasılsın ağrın filan yok inşallah
az evvel karnım çok ağrıdı birde midem çok fena ne biliyim arkadaşım ya canım sıkıldı sanki...

hoşbulduk canım,senin sabır taşları da artık son raddeye geldi değil mi?
inşallah bu defa pozitifle yüzün güler.:49:
Sorma kardeloş ya valla sabır ediyorum bakalım cuma nasıl olucak.İnşallah canım inşallahhh...

Back
X