yok canm 3 yani yarinn ins vardirr . esim konusunda cok haklisin zaten banada öyle gelio ama nebiliyim insan kuskuyo kapiliyor.![]()
Tamam cnm,hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşaallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canm 3 yani yarinn ins vardirr . esim konusunda cok haklisin zaten banada öyle gelio ama nebiliyim insan kuskuyo kapiliyor.![]()
ben senin bi kızın oldugunu biliyrdm
Ohh iyi tatiller olsun güzel dinlensinhayırlı yolculuklar canım.
sevcancım sanada hayırlı yolculuk,varmışındır heralde gideceğin yere gerçi.
boşverdim zaten banucum,ne halleri varsa görsünler diyorum artık böyleleri için.
inşallah seninde çok yakında olur.
kızlarının isimleri ne karakız,yazmakta mahsurun yoksa tabisi.
evet canım,sohbet güzeldi,keşke olabilseydin burda.
bu arada teşekkür ederim,detaylı yazdığın için,neticede birbirimizden öğreniyoz biz herşeyi.
inşallah sende anne olursun en kısa sürede
selina senin içinde ayrıntılı yazmış zaten,bende aynını dicektim
derin iyimiş canım,selamı var hepinize,nette bi sorun varmış,tatile de çıkcaklarmış,izinliymişler,işte böyle.
derdacım,esmayı öp canım yerimize bol bol,onu koklarkanda dua et bize
İnşallah hamilesindir bence eşin sen çok daha fazla üzülme diye öyle demiştir ama silikte olsa çizgi var olmasa çıkmaz ya bence kan ver bizide merakta koyma inşallah hamişsindir değilsende takma kama kafana git güzel bir tatil yap bak nasıl gelicek bebiş ......off kizlar yarin adet olmam gerek ins olmam.. kizla dayanamadim test yaptimm coook hafif cizgi var ins ben uydurmuyorumdur yada testin azizligine ugramam belirtiler ilk hamileligim gibi ayni sadece öbürü daha siddetliydi.. hadi bana dua edinyaa daha yeni esimle konustuk oo bebek icin ölen adam braz daha bekleyelim erken dedi
ben onun icin onca ay kendimi yirttim ya
her neyse eger hamileysem sabkayi öne alip düsünmek lazim eger hamile degilsem korunmaya kara verdimm cünkü tatile gitmek istiyoruz kocislede onayi aldim biraz bekleyelim dedii.. hayirlisi bakalimm..
yok canım tanışırken kaç yıllık evli oldugunu bide çocuk filan söyledn topikte var hattaresimdeki kizimi sordun sanirim bende eylül demistim
yok canım tanışırken kaç yıllık evli oldugunu bide çocuk filan söyledn topikte var hatta
çık canım çık,ani ve sert hareketlerden kaçın sadece ama gündelik hayata dönün diyo uzmanlar,zaten dönmemek insanı daha bi geriyoNaber kızlar hafta sonu gezip tozuyosunuz unuttunuz burda arkadaşınızı ama yarın çıkarım heralde bişey olmaz artık heralde dimi?
selam kızlar hayırlı akşamlar.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)
SeLiNa23
biz futbol oynıcazda 3 kişi daha lazım kızlar nerdesiniz.???
![]()
herkese iyi aksamlar kizlar
canlarim biz yarin turkiye yolcusuyuz nasip olursa,belki yarin giremem diyerekten haber vermek istedim size..hepiniz hakkinizi helal edin,
benden yana helal olsun..nasip olursa 1 agustosda evimizde olacagiz..vakit buldugum surece ara ara da olsa size yazmaya calisacagim,ama yazamasamda kusuruma bakmayin olurmuu
bu arada hala adet sökülmedi,:44::44:eger böyle devam ederse doktora giderim turkiyede..gerci ümitli degilim ama,hayirlisi insallah..hepiniz allah'a emanet olun
![]()
herkese iyi aksamlar kizlar
canlarim biz yarin turkiye yolcusuyuz nasip olursa,belki yarin giremem diyerekten haber vermek istedim size..hepiniz hakkinizi helal edin,
benden yana helal olsun..nasip olursa 1 agustosda evimizde olacagiz..vakit buldugum surece ara ara da olsa size yazmaya calisacagim,ama yazamasamda kusuruma bakmayin olurmuu
bu arada hala adet sökülmedi,:44::44:eger böyle devam ederse doktora giderim turkiyede..gerci ümitli degilim ama,hayirlisi insallah..hepiniz allah'a emanet olun
![]()
çık canım çık,ani ve sert hareketlerden kaçın sadece ama gündelik hayata dönün diyo uzmanlar,zaten dönmemek insanı daha bi geriyo
ben geldim,son iki kaldı,hadin kızlarrrr![]()
Canım hakkım varsa helal olsun iyi yolculuklar iyice dinlen sakın kafana bebek olayını takma herşeyi oluruna bırak inşallah olucakkk...herkese iyi aksamlar kizlar
Doğru diyorsun canım dikkat edicem zaten bugünde karnım çok ağrıdı bide içim fene oldu acaba genemi tutmadı....
![]()
ebrar kardeloş nasılsınız kızlar hoşgeldiniz bütün gün topiği bekledim şükür kavuşturana...
ebrar kardeloş nasılsınız kızlar hoşgeldiniz bütün gün topiği bekledim şükür kavuşturana...
az evvel karnım çok ağrıdı birde midem çok fena ne biliyim arkadaşım ya canım sıkıldı sanki...selam banum nasılsın canım kıyamam ya demek topiği bekledin
ya bugün işlerim çoktu hep dışardaydım sen nasılsın ağrın filan yok inşallah
Sorma kardeloş ya valla sabır ediyorum bakalım cuma nasıl olucak.İnşallah canım inşallahhh...hoşbulduk canım,senin sabır taşları da artık son raddeye geldi değil mi?
inşallah bu defa pozitifle yüzün güler.![]()