Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim sende hakkini helal et kuzum .. okadar derdimi cektin :))

ebrarim anladim canimm ama ben kendimi tutamayacagim inanmiyormyaa inanamiyorumm karakiz06 yalan söyleyince eline ne geciyor haa biz burda herkesin derdini dinleyip dertlerine derman olmaya calisiyoruzz agzimi bozmak istemiyorum birde münchendaymis mista farnkfurta tasinmismis allahimm sana inanidimm bide senle kontaga girecektim.. bu senin yaptigin insanliga sigmaz bizim resmen duygurimizi sömüyorsunn.. bune simdi haa .. sen her girdigin topige kendini acindirca ne oldugunu saniyorsun .. yetimhanede büyümsmüs yetimleri kullanipta ahini alma barii ... senin bu yaptigin varyaaa senin gibiler yüzündem kime güvenecegimize sasardik bee sizin gibiler yüzünden insanlik ölmüs diyoruz bee .. sana daha agir kemiler kullanirdim amaa aldigim terbiye buna izin vermiyorr ...

kizlar kusura bakmayi cok sinirlendim gercekten ben burda hic yüzümüzü görmessekte dogruyu dostlugu samimiligi uzaktan nasil oldugunu ögrendim.. bu tür yalanlarla asla kimse kimsenin kalbini fethedemez. iyki bu tpigelmisim ve sizlerle tanismisim yoksa bu kisilere inanip savrula bilirdimm iyyki sizler varsiniz.. siz derken basindan beri beni taniyan kisiler onlar kendini bilioo.. :))

canım bi süpriz yapamadım çünkü dün gecenin bi yarısında illa test alalım diye beni o götürdü eczaneye gelince hadi yap demeye başladı bnde sabah daha iyi olur diye ikna ettim sabah yaptım tabi ben şoktayken gidip 2.çizgiyi görüyormusunuz diye hem kardeşimi hemde eşimi uyandırmışım benimki zaten hep hamilesin diyordu işte bak diye nasıl sarıldı gözleri doldu normalde hiç bi güç eşimi uykundan kolaylıkla uyandıramaz düşün artık.....
sonra kan testine gideceğimi biliyordu kaç kez aradı akşama kadar en son aradı ben öğrenmiştim değerimi tabi şaka yaptım kanda çıkmadı diye hemn sesi titremeye başladı dr u aradım hemen dedim dr da böyle şeyler olur bazen test yanlışmış dedi ha bide eşine slm söyle BABA oluyor dedi dedim ayyy bu koptu zaten başladı ağlamaya çok tuhaf bi duygu yaaa ewe gelincede yemeği hemen yedik beni aldı götürdü sonucu gidip alalım diye gittik aldık sonra bi bebek mağzasına girdik bebişimize patikler aldık akşamda arkadaşlar wardıya burdaki onlar geldi elinde çıngırakla bide oyuncak almışlar böyle oldu dün hepimiz şoktaydık işin doğrusu ......:1:
he hegüzel kandırmışsın canm benım yaaaa,ohh patıkler de alınmış ilk hedıyesıo yawrumuzun ;))
canım ilk başlarda ınsan boyle sokta oluyor acayıp hissedıyor.ozamanlar ewın bıle degıısık özel gelıyor.ben ı enteresanım bılmıyorum.hamıle kaldıgımda ayrı degıısık geldı ew kurtaj oldugumda ayrı,mısafır geldıgınde ayrı,bayram gunlerı ayrı değişik gelıyor bana ew anlamadım,bn mı kafayı yedım bole olan war mı acep yaa :)))

günaydın kızlar hayırlı cumalar.bu mübarek günde Rabbim dualarınızı kabul etsin inş.
amın cnm geç oldu ama temız oldu=)
sevcancım ben eşimle tanışalı 4 sene oldu,ondan 3-4 sene önceside varmış.benim gördüğümde ellerini açtığın kadar parmak uçlarına kadardı.şimdi sırtındaki karelerden bir kare hizasında daha büyüdü.ve ben bildim bileli büyük akvaryumda.eşim hiç çıkarmadı zaten ben kocaman oldukları için evin içinde istemedim.garajda duruyorlar.akvaryumu temizlerken eşim büyük kovaya su koyuyo 2sini içine koyuyo ama birbirlerinin tepesine çıkıp atlıyolar dışarı ayrıca eline alıncada elleri tırnakları çok büyük olduğu için can yakıyo.sen akvaryum istiyorsan akvaryumun üzerinde yarısı kadar bi alan olmalı su tam onun hizasında oluyo.kaplumbağalar istediği zaman oraya çıkar ayrıca evin içine bırakma.bide ellerken dikkatli ol kızarsa canı yanarsa siğil atıyor.yeğenim böyle küçüklere bakıyor ve ellerinin üstü dirsekleri fln hep siğil olmuş.dikkat et canım.isimlerini de çok beğendim.
yaa cnm ellemedne sewemıyorum kı uzaktan,zaten kızıyolar sanırım ,çırpınıyorlar elıme aldığımda.almak sart cnm akvaryum.ewe neden bırakmayayım cnm ne bıleyım normalde ben pipiriğimdir ama bu haywanlar temız geldı bana ben de saldım??

bakalım çıkmaz inşallah...

bana doktor her ay gittiğimde önce kan alıyor kan sonucuna bakıyor hımm hımm hımm hımm klomen kullan gel diyor :D vajinal ultrasona bazen bakıyor bazen bakmıyor baktıgındada hım hım hım yumurtan istediğimiz boyutta değil git bir dahaki ay gel diyor :D ohhh doktor olmak varmışheee hım diyerektonla para alıyorlar... :D
adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz çok şükür..
ewet cnm kaç kısıyle ugrasıyorlar,uğrasmalılar da zaten dunyanın parasını alıyorlar.ıyı cnm yaa senın o şansın war ben dr a gıdıp ılac almasam kendılıgımden 5-6 AY olmam.herşeyım suni yaa.doğal yolla olan bırseyım yok.ama buna da şükür napalım

kusura bakma yın canım ya dün akşam kociş geldi çıkmak zorunda kaldım acil bide esma ağlayınca koştum yani
işte esma sude bu remini nacak buraya koyabildim akşam geçmişe bakıcam kardelen anlatmış büyüğünüd koyarım
sizler nasılsınız ben iyiym şükür birz yoğunum
inş gelicem yakında aranıza ama dualarım sizinle unutmayın canlarım
nm sağolasın.kızımız cok tatlı maşallah.emremıze yakışıırr ;))))

İyi valla bu mevsimde bulmuşsunuz güzel yer bembeyaz evler mis gibi hava bak benide götürdün oralara.::))

Aman açmasın iştahımı zaten yerinde birde açarsa tamam oluruz :::)))))))))))))))))

İyi yolculuklar canımmmmm.

Kız çok duygulandım okurken inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerde böyle güzel bir anımızı yazarız.

Canım inşallah hayırlısıyla dönersin biran önce kurtulursun.

Amin canım seninde cuman hayırlı olsun

Kız edirnelimisiniz siz yoksammmm.

Yavrum maşallah çok tatlı çok ufacık o şimdi mis kokar.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bulduk cnmm ewet.güzelmiş bugun dolaştık da işte ne bıleyım gecen yıl marmarıs gıktmıstık,içmeler beldesıne.orası daha guzeldı yaa

canim,karsibiz antalyaya gidiyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizin yanina gidicez insallah..siz bugun cikiyorsunuz demek,biz pazar gunu,ayy heyacanladim bak simdi,bakarsin ayni yere gideriz sevcanim,tanismayi cok isterim seninle...simdiden iyi tatiller canm sana.

...

hmmm guzel gecer tatılınız ınsallah cnm.ay cnm yok bız bodrumdayız karsılasamayızz kii :(((
ınsallah bır gun kısmet olur cnm
tesekkurler cnm sana sımdıden ıyı tatıller

merhaba kizlar nasilsiniz.. benim görümcen dogum yapti kizi oldu kilosu azmiss simdi küvezde.. sonra bugün yengemin ha i beni rüyasindah hamile gören varya o hamileymis onlarin adina coook sevindim mutlu oldum yengemin 6 yildir cocugu olmyordu pko luydu 3 asilama 2 tüp bebek yaptirdi genede tutmamisti simdi durduk yere bisi yapmdan hamile kalmiss cok sevindim onun adina ama kendi adime cook üzüldüm isyan etmek istemiyorum ammaa nolur baanaa ve bu topikte istenyen kisilere nolurr allahim ebrarima garibima sevcenima banuma lagrimama kardelenlerime aklima gelmedigi herkese nolur bizede nasip eyle bizde yasayalim o duyguyu:2::2::2:
ımle
merhaba cnmm.allah analı babalı buyutsun sewındım
amın cnm bnm ısmımı de geırmıssın yazında cok sağol bıtanemmm.amın dıyorum cnm tum kalb

doktora gittim geldim prolaktinim yüksek kızdı bir sürü ne var hayatında bu kadar streslisin sıkıntılısın dedi, beynini meşgul eden sıkıntı ne dedi bende hafiften anlattım oda passiflora verdi bunu iç 15 gün gel dedi. eğer böyle düşerse bebeğin olsa bile düşük yaparsın dedi.. ben hayatımın içine tüküreyim... :14::14::14::14:
cnm ya dr un dogru demıs stres cok kotu her hastalığa dawetıye
tamam zor seyler yasıyorsun fakat bıraz kendını dusun.oyle babaya da yazıklar olsun.ewledımı mılletın ustune bırakır mıyım yaa....allahtan hıc mı korkmaz boyle ınsanlar... :/

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak istiyorum bi çoğunuz bebişlenmişsiniz bende istiyorum..Allahım hepimize hayırlısını versin..ben kendimi kısaca anlatim 5 yıllık evliyim 1-2 aydır çocuk için uğraşıyoruz buayın 3 ünde hasta oldum hala bekliyorum 3 gün geçti ama 10 günden beri adet olcam sanıyorum şiştim kasıklarım ağrıyo duruyo..her zamankinden farklı olarak bikaç gündür midem tuhaf kasıklarıma kramp gibi bişey saplanıyo ve belim de tuhaf bi ağrı var bacaklarım kopcak gibi ağrıyo kasıklarımda ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo tuvalete gidiyorum bişey yok daha şimdiden hasta oldum olcam diye kaç tane orkid harcadım bugün sabah hamilemiyim diye idrar testi yaptım tek çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim çünkü ama hala içimde bi ümit var sanki bi kan testi yapsam içim rahatlıcak ama şaşırdım kaldım yaptırcam pekbi hastanede bilmiyorum izmire yeni taşındım bikaç yere fiyat sordum 50-56 tl arası değişiyo bendeki şansla kan verdiğim gün adetde olurmusum :)))
idrar testini tekrar denesemmi olmadı devlet hastanesine gitsem p.tesi kadın doğuma desemki kanda gebelik testi istiyorum diye acaba beni terslermi aranızda devlet hastanesinde tahlil veren varmı???? bide alttan muayene yaparmı ona görede hazırlıklı gitmek lazım o çataldan çok utanıyorummmmmm offfff
,
aramıza hosgeldın cnm allah gonlune gore wersın yakın zamanda sewın ınsallah.çataldan ben de utanıyorum ondan zıyade urkuyorum :S

sevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına
ewet ablacığım normalde kıştan alır eşim ama arkadaşlarımızı bekledık onlar da gelmeyınce bosuna beklemış olduk...

kızlar ben bu forumda yeniyim,bana yardımcı olurmusunuz:1:bende bebeğim olsun istiyorum
hosgeldın cnm.yakın zamanda meleğine kavus ınsallah

sevcanım hoşgeldin kuzucum yoksam yerleştinizmi otelinize ?
ablacıgım sağol hosbulduk.yaa ben dun gece yoldayken acmıstım laptopu arabada.ama tam ferıbota bınecektık sonra cekmedı kapandı.o kadr da alıntı yapmıstım :(
bu sabah 10 gıbı geldık bodruma.otelımıze yerlestık.ama denıze fılan gıtmedık uykusuzduk cunku yattık saat 6da bır uyandık gece 12de.dolastık 3 saat fılan bakayım dedım gelınce sıze.tabıı bu saatte benden baska kım olur kı?
ama olsun gecmıssı fılan okudum.sen ne zaman cıkıyordun cnm karadenız turuna?

kızlar bu adetöncesi ne gibi belirtiler oluyo bilgisi olan varsa yazabilrmi.benim adetim 4 gün geçti bugün test yaptım ama negatif çıktı.karnımda çok ağrıyo,bilgisi olan varsa bizim gibi umut bekleyenlerle paylaşabilirmi:44:
cnm arkadaslaR DA SOYLEMIS HERKESIN DEGISIKTIR.mesela bnm hafıf karın agrısı oluyor,cnm ılla cıkolata ıster =) eşime solerım telde gelırken alsın dıye o da anlar hatta :D
bır de göğüslerım cok acır.dokunulmayack kadr.

Kardeloşum genelde herkes 3e kadar çekiyor bende öyle yaptım ama bazıları 3e kadar çekip kendini sıkıyor fazlası çıksın diye ben öyle yapmadım hiç ...

cnm bu cektıgınız ney anlamadım?
arkadaslar Allah tüm isteyenlere nasip etsin insallah umudunuzu kaybetmeyenn yoksa yasanilmazz:9::9::9:
amın cnm ınsallah

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar,hayırlı ve mutlu haftasonları hepinizee.
akşam maşallah kalabalıkmış sohbette güzelmiş.kıskandımm... keşke akşamları girebilseydim.bizde annemlerdeydik onlar memkelete yola çıktı bile şuan.sabah çıkacakları için biz akşamdan uğurlamaya gittik.hayırlısıyla gidip gelsinler inş.
eee okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür.
lağrımacım geçmiş olsun inş ilaçla kısa sürede düşürürsünüz.
karakız abla diyorum büyüksün benden,sana da geçmiş olsun dilerim rabbim çok bekletmeden gönderir tekrar bebişlerini.hakkında hayırlısı olsun inş.ayrıca enişteyide tebrik ettim çok ince düşünceliymiş.maşallahh yuvanızdan sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın inş.bu arada ben şu sahte lady gaga ları çok merak ettim.varmı resimleri profilinde.?
birsencim kaygananın eline düştün hee allah yardım cın olsun.evet gelinin maşallahı var allah nazardan saklasın biz okur üfleriz ona nazar değmez merak etme sen.ya kızlar biz şimdi bu durumda kız tarafımıyız oğlan tarafı mı :1::1::1:yoksa iki tarafa eşit bölünsek mi.:1::60::60:
ebrar ablam sende iyisin çok şükür uzun zamandır muhabbetini özlemiştir herkes bende muhabbette olamadım ama okumak güzel geldi.allah daha da iyi etsin inş
kardelencim bende preseed için fikrimi söylemek istedim.4ml yazıyor normali ben ilk kullandığımda 4 yapmıştım ama hiç ıkınmadan yarısı dışarı çıktıydı.3 ml yaptım sorasında.ıkınmanın sebebi vajinanın her yerini ıslatmasıdır.eğer birleşmede sorun yoksa ıkınmayabilrsinde. öff utandım çok mu detaylı yazdım.:30:
sevcanım iyi tatiller eğlen tadını çıkar herşeyin.
pelinim annesine gitmişti dimi hayırlısıyla gelsin inş.
derinim uğramamış iyidir inş.çok yoruldu sanırım yoksa uğrardı o.allah yardımcısı olsun onunda.
kızlar aklıma bu kadarf geldi unuttuğum varsada kusura bakmasın hepsini seviyor ve öpüyorum.
gunaydın cnmmm.gec oldu yazmam ama ancak ıste,cıkmaracagım tadını cnm.opuyorum ,sewıyorumm ;)

Benimde dileğim anne olmak ama ne zaman olucak bilmiyorum. nazlanıyo benim meleğim. kimbilir ne zaman gelicek...
allah ne zaman hayrlı gorduyse hakkında o zaman olck ınsallah cnm

hayırlı yolculuklar canım.
sevcancım sanada hayırlı yolculuk,varmışındır heralde gideceğin yere gerçi.

boşverdim zaten banucum,ne halleri varsa görsünler diyorum artık böyleleri için.

inşallah seninde çok yakında olur.

kızlarının isimleri ne karakız,yazmakta mahsurun yoksa tabisi.

evet canım,sohbet güzeldi,keşke olabilseydin burda.
bu arada teşekkür ederim,detaylı yazdığın için,neticede birbirimizden öğreniyoz biz herşeyi.

inşallah sende anne olursun en kısa sürede

selina senin içinde ayrıntılı yazmış zaten,bende aynını dicektim

derin iyimiş canım,selamı var hepinize,nette bi sorun varmış,tatile de çıkcaklarmış,izinliymişler,işte böyle.

derdacım,esmayı öp canım yerimize bol bol,onu koklarkanda dua et bize
saol cnm benım ewet ykarda da yazdım geldık şükür,ama o yolLAR tekrar cekılmez sanırım esım uçak bıletı bakıyor,uzun yaa 14 saatte geldık pfff :S ayaklarım cok agrıyor benım hareketsızlıkten yaa uyuyamıyorum da hıc :(
]
off kizlar yarin adet olmam gerek ins olmam.. kizla dayanamadim test yaptimm coook hafif cizgi var ins ben uydurmuyorumdur yada testin azizligine ugramam belirtiler ilk hamileligim gibi ayni sadece öbürü daha siddetliydi.. hadi bana dua edin :D yaa daha yeni esimle konustuk oo bebek icin ölen adam braz daha bekleyelim erken dedi:53::53::53::53::53: ben onun icin onca ay kendimi yirttim ya:52::52::50::50: her neyse eger hamileysem sabkayi öne alip düsünmek lazim eger hamile degilsem korunmaya kara verdimm cünkü tatile gitmek istiyoruz kocislede onayi aldim biraz bekleyelim dedii.. hayirlisi bakalimm..
ay cnm sen sankı hamılesın cnmm ole hıssettım sankı ben =))
hadı ınsallah ya.aman yawru gelsın de warsın tatıl olmasın ;)

herkese iyi aksamlar kizlar:3::3::3::3::3::3::3::3:

canlarim biz yarin turkiye yolcusuyuz nasip olursa,:62::62:belki yarin giremem diyerekten haber vermek istedim size..hepiniz hakkinizi helal edin,:61:benden yana helal olsun..nasip olursa 1 agustosda evimizde olacagiz..vakit buldugum surece ara ara da olsa size yazmaya calisacagim,ama yazamasamda kusuruma bakmayin olurmuu:31:bu arada hala adet sökülmedi,:44::44:eger böyle devam ederse doktora giderim turkiyede..gerci ümitli degilim ama,hayirlisi insallah..hepiniz allah'a emanet olun:61::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
cnm benden yana da helal olsun hakkım warsa sen de helal et.hayrlı yolculuklar tadını cıkarım ıyıcee gezın,eglenın tatlım ;)

selam kızlar,ben dolaşırken bişeyler okudum,sizinnde yerinden okumanızı ve doğru neyse kendinizin görmesini istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-belirtileri-uzerine-paylasim-alani-802.html
daha dün buranın sanal dünya olsada,insanların gerçek olduğundan bahsetmiştik sanırım,ama ordan bakanlar bizi ne olarak görüyolar bilemedim.verdiğim linkte sayfanın sonlarında,yada diğer sayfanın başında yazıyo zaten.
kızlar verdiğim linkte yanlış yer çıkıyomuş,benimki 20 msj kapasiteli olduğu için olabilir,size şöyle yazayım,aynı topiğin17 haziran 2011 yazılarına bakın.
paylaşımın ıcın tesekkurler kardelenım yaaa yuhh yanıı.ama war ya ben samımıyetsızlık sezmiştim zaten o yazan kısıde.dedım dur bakalım cıkcacak kokusu cıktı da zaten
şaşırmadım yanı,az da olsa bellı edıyor ınsanlar yazısmalarında samımıyetsızlıgını.

hepiniz iyisinizdir umarım benim keyfim yerinde gerçi az önce okuduklarım şok etti beni ama napalım insanları anlamak gerçekten çok zor
GARİBİM hayırlı yolculuklar kuzum hakkım varsa helal olsun sende helal et görüşücez zaten çok öpüyorum seni iyi bak kendine kuzum
abla ewet ya neden ama neden acaba????hastalık derecesınde degıldır umarım bu yalancılık!
tam yazılarına cewap yazacktım kı sıldım bunu gorunce cewap yazmam asla,muhatap olamam! hıcbırımız olmayalım boyle samımıyetsızlerle bence!

ya bende açılıp,sizde açılmaması enterasan.
bi arkadaşımız burda bize başka şeyler yazmış,ordakilere bambaşka şeyler,hangisi doğru bilemedim,yada yalanın ne gereği vardı?
yukrda da yazdıgım gıbı cnm hastadır belkıı cunku cok sacma yalan bu.öyle bılseler ne olacak,bılmeseler ne olacak...konusmayalım boylelerınle!

banum bi msn açsana kuzum ordan daha iyi anlatırım
ben de soracaktım ama çaktım ;)

kızlar konu erken hamilelik belirtileri topiğinde geçiyo,çok merak edenler(aslında ben merak etmedimde,keklendiğimizi düşündüm,iyiki düşünmüşüm)3207.sayfa32069.mesaj.
gerisi size kalmış arkadaşlar,benden bu kadar,azıcıkta siz araştırın canım.
resmen bellı olmuş kım oldugu kısss:1:

garibim sende hakkini helal et kuzum .. okadar derdimi cektin :))

ebrarim anladim canimm ama ben kendimi tutamayacagim inanmiyormyaa inanamiyorumm karakiz06 yalan söyleyince eline ne geciyor haa biz burda herkesin derdini dinleyip dertlerine derman olmaya calisiyoruzz agzimi bozmak istemiyorum birde münchendaymis mista farnkfurta tasinmismis allahimm sana inanidimm bide senle kontaga girecektim.. bu senin yaptigin insanliga sigmaz bizim resmen duygurimizi sömüyorsunn.. bune simdi haa .. sen her girdigin topige kendini acindirca ne oldugunu saniyorsun .. yetimhanede büyümsmüs yetimleri kullanipta ahini alma barii ... senin bu yaptigin varyaaa senin gibiler yüzündem kime güvenecegimize sasardik bee sizin gibiler yüzünden insanlik ölmüs diyoruz bee .. sana daha agir kemiler kullanirdim amaa aldigim terbiye buna izin vermiyorr ...

kizlar kusura bakmayi cok sinirlendim gercekten ben burda hic yüzümüzü görmessekte dogruyu dostlugu samimiligi uzaktan nasil oldugunu ögrendim.. bu tür yalanlarla asla kimse kimsenin kalbini fethedemez. iyki bu tpigelmisim ve sizlerle tanismisim yoksa bu kisilere inanip savrula bilirdimm iyyki sizler varsiniz.. siz derken basindan beri beni taniyan kisiler onlar kendini bilioo.. :))
amanın egalım daha da deşifre etmışş ohh ıyı olmuss :1::1::1:

cnm ben de cok sınırlednım,ama ne dersın boylesıne????
allah ıslah etsın,bızden de uzak dursun.yalancı ınsanlardan nefret ederım!

6 GÜNNN kaldı 12.günde yaptırıcam test günü evlilik yıldönümüm 8 temmuz pozitif olursa ilk size söyliycemmm bu ay birde 31 doğum günüm ay inşallah hepsi çok güzel geçer...

banucum benimde ayın 8i.hadi hayırlısı olsun inşşş.

enee neler olmuş topiktee.bide melek diye biri vardı o dedi ben senin 1 çocuğun var biliyodum diye,oda dedi resimdekini sordun bende adını söyledim 1 demedim diye.hatta bende geldiği günkü yazıları tekrar kontrol ettim 36 yaşındayım 4 çocuğum var yazmış.hatta meleğe de dedim yanlışlığın var herhalde diye.ne safım ben yaa.melek zaten dediğiniz topikte yazıyormuş o daha iyi tanıyordur zaten onu yazılarından.dicek bişey yok ne denir ki allaha havale edilir.

ay garibim unutuyodum senii.hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller.varsa hakkım helal hoş olsun canım.allaha emanetsin.güle güle.

sevcanım otele varmışsınız.kaplumbağa konusunda nedenini bilmiyorum eşime satan kişi demiş.dışarı bırakma diye.belkide onların ne zaman suya girmek isteyeceğini bilemediğimiz içindir.eşim onların akvaryumu bi temizlesin bende resmini çeker koyarım sana bizim koca bebeklerin.

Son düzenleme:
ben 36 yasindayim 4 kizim var erkek evlat aramiyom yanlis anlamayin cocuklarim büyüdü en kücük 9 ama ben hic annelik hamilelik anlamadim kücüktüm bir urfali ile evliyim pek onayli bir gelin degilim cografyanin bütün özellikleri annemizde var sagolsun ama su an istedigimiz herseyin fazlasina sahibiz esimde bende minik elleri olan burusuk suratli mis kokulu bir ustalik eserimiz olsun istedik o kadar
öbur yandan benim su yeryüzünde esim ve cocuklarimdan baska kimsem yok varsada bilmiyorum ben cocuk yetistirme yurdunda büyüyenlerdenim büyük bir ailem olsun istedim canim

aman ALLAHIM bunlar nasıl yalanlarr okudum sok oldumm
bu nasıl bir karakterrr:53::53::53::53:
ne gerek varki bunca yalana baksa bir yerdede 1 kızı oldugu ve eşinin bilmem nereli oldugu yetim hanede büyüdüğü
vs.. hep yalan:53::53: üşanmadim okudum kardeloşum:47::47:
birde 4 kızım var yazmıss bak sen su akıllıyaa geçmişi okuyabildiğimizi akıl edemedi sanırım:47:

ALLAH bölelerinden korusun kim bilir bu daha neler söler reel arkadaş olsak cok tehlikelidir eminimki:47:

buda diğer sitede yazdığı karakızın
ben 36 yasindayim 19 yillik evliyim bir kizim var adi eylül esim bozovali ben dogum yerimi bilmedim icin urfaliyim diliyorum hikayem biraz garip ben yetimhanede büyüdüm ailemi gercek yasimi varsa gercek adimmi bilmiyorum beni polisler nisan da bulduklari icin adim nisan burda alismisiz en ufak birseyde özur dilemeye yada teseekküre ama urfali biriyle karsilasinca hos oldum sen kac yillik evlisin cocuk ?urfadamisin su an
Beğen
:47::47::47::47:

kizlar bizim konusmamiza bakin bide urfadayim dioo

egal kullanıcısından alıntı
almayadan duisburgdan cnmm. sen??

karakizi06 verdigi cevap

ben münchen denim gecen sene tasindik frankfurttan tanistima sevindim senin bir sey lazim olur dertlesmek istersen sebep ne olursa olsun yaz bana yada tel ac istersen özel mesajla yollarim senin cocuk varmi kac aydir denemedesin ne uyguluyorsun

ben manyakmiyim yaa ssenin gibi sahtekara tel numarasi vercem:33::33::33::33:

Son düzenleme:
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
valla hepiniz çok sinirlenmişsiniz haklı olarak bende çok ama çok şaşırdım bize neden böyle bişey dediğini açıklıyabilcekmi arkadaş acaba çok merak ediyorum ???
SEVCANIM demek yol yordu seni tatlım valla bende pek sevmiyorum otobüs yolculuğunu yaa ayakları şişiyo insanın .neyse şimdi tadını çıkar tatilin .inşallah çok keyifli geçer ...
EGALİM burdasın kuzum ama şimdi çıkmam gerek öpüyorum seni tatlım

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
valla hepiniz çok sinirlenmişsiniz haklı olarak bende çok ama çok şaşırdım bize neden böyle bişey dediğini açıklıyabilcekmi arkadaş acaba çok merak ediyorum ???
SEVCANIM demek yol yordu seni tatlım valla bende pek sevmiyorum otobüs yolculuğunu yaa ayakları şişiyo insanın .neyse şimdi tadını çıkar tatilin .inşallah çok keyifli geçer ...
EGALİM burdasın kuzum ama şimdi çıkmam gerek öpüyorum seni tatlım

ablacım nasılsın ????özledim seni yaaa

kizlar yaaa basima cook kötü bisi geldi hiicc aklima gelmemisti. gercekten insanlik olmus beee..

simdi kizlar 2 gündür test yapiyori hafif cizgi cikioo ben seviniom tabiii ama bi sabah bi aksam yapiomm belrlesiyomu diee hevesleniomm tabiii sonra nezaman yapsam hep ayni dercede cizgi artik süphelenmeye basladimm ne belirlisiyo ne kaybolu aldigim bütün testlerin paketini actim baktim ne göüyüm hepsinde hafif cizgi kullanilmamislar baktim bakin hepsinde cook hafif var tabi idrarlada bulusuncada belirlesioo allahim bu nebicim bi satis mantigidir yarabbim yanii umutlaru uctu gitti puuffff kus oldu size tavsiyem testi yapmadan önce inceleyinn.. ammaa cook kötü oldum yaaa birden kendimi bosluga düsmüs gibi hissetim nedadarda ümitlenmistimm:53::43::43::43::43::43::50::50::50::50::50:

kizlar yaaa basima cook kötü bisi geldi hiicc aklima gelmemisti. gercekten insanlik olmus beee..

simdi kizlar 2 gündür test yapiyori hafif cizgi cikioo ben seviniom tabiii ama bi sabah bi aksam yapiomm belrlesiyomu diee hevesleniomm tabiii sonra nezaman yapsam hep ayni dercede cizgi artik süphelenmeye basladimm ne belirlisiyo ne kaybolu aldigim bütün testlerin paketini actim baktim ne göüyüm hepsinde hafif cizgi kullanilmamislar baktim bakin hepsinde cook hafif var tabi idrarlada bulusuncada belirlesioo allahim bu nebicim bi satis mantigidir yarabbim yanii umutlaru uctu gitti puuffff kus oldu size tavsiyem testi yapmadan önce inceleyinn.. ammaa cook kötü oldum yaaa birden kendimi bosluga düsmüs gibi hissetim nedadarda ümitlenmistimm:53::43::43::43::43::43::50::50::50::50::50:

Egalim yazını görürgörmez yazıyım dedim lullandıgın testin markası nedir Laboquik gibi bişey mi buysa eğer zaten sitede kaç kere konu açıldı Site sahibi üreticilerle mi satıcı firmayla mı ne bile görüşmüştü bu testler sorunlu diye...

canım ya üzme kendini gerçekten testleri önce kontrol etmeliyiz....
inş bu hewesin gerçekleşirde en kısa zamanda gerçek olur cnm.......

he hegüzel kandırmışsın canm benım yaaaa,ohh patıkler de alınmış ilk hedıyesıo yawrumuzun ;))
canım ilk başlarda ınsan boyle sokta oluyor acayıp hissedıyor.ozamanlar ewın bıle degıısık özel gelıyor.ben ı enteresanım bılmıyorum.hamıle kaldıgımda ayrı degıısık geldı ew kurtaj oldugumda ayrı,mısafır geldıgınde ayrı,bayram gunlerı ayrı değişik gelıyor bana ew anlamadım,bn mı kafayı yedım bole olan war mı acep yaa :)))

amın cnm geç oldu ama temız oldu=)

yaa cnm ellemedne sewemıyorum kı uzaktan,zaten kızıyolar sanırım ,çırpınıyorlar elıme aldığımda.almak sart cnm akvaryum.ewe neden bırakmayayım cnm ne bıleyım normalde ben pipiriğimdir ama bu haywanlar temız geldı bana ben de saldım??

ewet cnm kaç kısıyle ugrasıyorlar,uğrasmalılar da zaten dunyanın parasını alıyorlar.ıyı cnm yaa senın o şansın war ben dr a gıdıp ılac almasam kendılıgımden 5-6 AY olmam.herşeyım suni yaa.doğal yolla olan bırseyım yok.ama buna da şükür napalım

nm sağolasın.kızımız cok tatlı maşallah.emremıze yakışıırr ;))))

bulduk cnmm ewet.güzelmiş bugun dolaştık da işte ne bıleyım gecen yıl marmarıs gıktmıstık,içmeler beldesıne.orası daha guzeldı yaa

hmmm guzel gecer tatılınız ınsallah cnm.ay cnm yok bız bodrumdayız karsılasamayızz kii :(((
ınsallah bır gun kısmet olur cnm
tesekkurler cnm sana sımdıden ıyı tatıller

ımle
merhaba cnmm.allah analı babalı buyutsun sewındım
amın cnm bnm ısmımı de geırmıssın yazında cok sağol bıtanemmm.amın dıyorum cnm tum kalb

cnm ya dr un dogru demıs stres cok kotu her hastalığa dawetıye
tamam zor seyler yasıyorsun fakat bıraz kendını dusun.oyle babaya da yazıklar olsun.ewledımı mılletın ustune bırakır mıyım yaa....allahtan hıc mı korkmaz boyle ınsanlar... :/

,
aramıza hosgeldın cnm allah gonlune gore wersın yakın zamanda sewın ınsallah.çataldan ben de utanıyorum ondan zıyade urkuyorum :S

ewet ablacığım normalde kıştan alır eşim ama arkadaşlarımızı bekledık onlar da gelmeyınce bosuna beklemış olduk...

hosgeldın cnm.yakın zamanda meleğine kavus ınsallah

ablacıgım sağol hosbulduk.yaa ben dun gece yoldayken acmıstım laptopu arabada.ama tam ferıbota bınecektık sonra cekmedı kapandı.o kadr da alıntı yapmıstım :(
bu sabah 10 gıbı geldık bodruma.otelımıze yerlestık.ama denıze fılan gıtmedık uykusuzduk cunku yattık saat 6da bır uyandık gece 12de.dolastık 3 saat fılan bakayım dedım gelınce sıze.tabıı bu saatte benden baska kım olur kı?
ama olsun gecmıssı fılan okudum.sen ne zaman cıkıyordun cnm karadenız turuna?

cnm arkadaslaR DA SOYLEMIS HERKESIN DEGISIKTIR.mesela bnm hafıf karın agrısı oluyor,cnm ılla cıkolata ıster =) eşime solerım telde gelırken alsın dıye o da anlar hatta :D
bır de göğüslerım cok acır.dokunulmayack kadr.

cnm bu cektıgınız ney anlamadım?

amın cnm ınsallah

gunaydın cnmmm.gec oldu yazmam ama ancak ıste,cıkmaracagım tadını cnm.opuyorum ,sewıyorumm ;)

allah ne zaman hayrlı gorduyse hakkında o zaman olck ınsallah cnm

saol cnm benım ewet ykarda da yazdım geldık şükür,ama o yolLAR tekrar cekılmez sanırım esım uçak bıletı bakıyor,uzun yaa 14 saatte geldık pfff :S ayaklarım cok agrıyor benım hareketsızlıkten yaa uyuyamıyorum da hıc :(
]

ay cnm sen sankı hamılesın cnmm ole hıssettım sankı ben =))
hadı ınsallah ya.aman yawru gelsın de warsın tatıl olmasın ;)

cnm benden yana da helal olsun hakkım warsa sen de helal et.hayrlı yolculuklar tadını cıkarım ıyıcee gezın,eglenın tatlım ;)

paylaşımın ıcın tesekkurler kardelenım yaaa yuhh yanıı.ama war ya ben samımıyetsızlık sezmiştim zaten o yazan kısıde.dedım dur bakalım cıkcacak kokusu cıktı da zaten
şaşırmadım yanı,az da olsa bellı edıyor ınsanlar yazısmalarında samımıyetsızlıgını.

abla ewet ya neden ama neden acaba????hastalık derecesınde degıldır umarım bu yalancılık!
tam yazılarına cewap yazacktım kı sıldım bunu gorunce cewap yazmam asla,muhatap olamam! hıcbırımız olmayalım boyle samımıyetsızlerle bence!

yukrda da yazdıgım gıbı cnm hastadır belkıı cunku cok sacma yalan bu.öyle bılseler ne olacak,bılmeseler ne olacak...konusmayalım boylelerınle!

ben de soracaktım ama çaktım ;)

resmen bellı olmuş kım oldugu kısss:1:

amanın egalım daha da deşifre etmışş ohh ıyı olmuss :1::1::1:

cnm ben de cok sınırlednım,ama ne dersın boylesıne????
allah ıslah etsın,bızden de uzak dursun.yalancı ınsanlardan nefret ederım!
ben mesajı kopyalayarak kim olduğunu da yazardım da,herkez yerinden görsün istedim canım,yoksa saklamak gibi bi niyetle yapmadım.
banucum benimde ayın 8i.hadi hayırlısı olsun inşşş.

enee neler olmuş topiktee.bide melek diye biri vardı o dedi ben senin 1 çocuğun var biliyodum diye,oda dedi resimdekini sordun bende adını söyledim 1 demedim diye.hatta bende geldiği günkü yazıları tekrar kontrol ettim 36 yaşındayım 4 çocuğum var yazmış.hatta meleğe de dedim yanlışlığın var herhalde diye.ne safım ben yaa.melek zaten dediğiniz topikte yazıyormuş o daha iyi tanıyordur zaten onu yazılarından.dicek bişey yok ne denir ki allaha havale edilir.

ay garibim unutuyodum senii.hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller.varsa hakkım helal hoş olsun canım.allaha emanetsin.güle güle.

sevcanım otele varmışsınız.kaplumbağa konusunda nedenini bilmiyorum eşime satan kişi demiş.dışarı bırakma diye.belkide onların ne zaman suya girmek isteyeceğini bilemediğimiz içindir.eşim onların akvaryumu bi temizlesin bende resmini çeker koyarım sana bizim koca bebeklerin.
zaten sen savunduktan sonra bi bakayım girdiği topiclere dedim,biraz uzun oldu bulmam ama yalan atanlar galiba geçmişi okuyabildiğimizi bilmiyolar.
aman ALLAHIM bunlar nasıl yalanlarr okudum sok oldumm
bu nasıl bir karakterrr:53::53::53::53:
ne gerek varki bunca yalana baksa bir yerdede 1 kızı oldugu ve eşinin bilmem nereli oldugu yetim hanede büyüdüğü
vs.. hep yalan:53::53: üşanmadim okudum kardeloşum:47::47:
birde 4 kızım var yazmıss bak sen su akıllıyaa geçmişi okuyabildiğimizi akıl edemedi sanırım:47:

ALLAH bölelerinden korusun kim bilir bu daha neler söler reel arkadaş olsak cok tehlikelidir eminimki:47:
ay ecrincim sinirlenme canım,ne olup bitiyo anladık ya.bize yeter.

canım yaaa,üzüldüm,zaten dün tebrik etmekte nasip olmadı bi türlü ama inşallah vardır bebişte,hep berabar coşarız.

egalcim,yalnız şu var ki(ben okunduğu gibi yazıyorum)münihteyim,frankfurttan taşındım demiş,sen ters anlamışın.
bide belki gerçekten yetimhanede büyümüştür,onu bilemeyez,biz sadece yazdıklarını karşılaştırıp,o konuda kızalım canım.:71:

Kızlar dışardayım alıntı yapamadım karanın yazılarını alıntı yapmışsınız iyi olmuş herkes anlasın ne olduğunu hepinizi öptüm.

cok hos yazmisizgercekten ben sitenizde yeniydim ve kimseyi tanimiyordum tanimadim insanlara ikinci evliyim diyemezdim siteye ilk baska bir topikte basladim ve tek cocugum var ilk esimden bir kizim var dogru frankfuttan münihe evlenip geldim urfali bir adam ve 3 kizi var hemen bunlari anlatamazdim ama LAGRIMA isimli nic bir gün kocanin seks filmleri seyrettini yazmistin bende ben bunlari yasadim bir gün sana ayrintili anlatirim demistim belki hatirlarsin egerki esimin kardesi bizde olmasaydi ben 4 kizim var demeyecektim ama iyi de oldu esim benim kizimi hesaplarken benim onun kizlarini saymamam ayipti belki hakettim dediklerinizi ama her topige girin özellikle egal sen meraklisin arastirmaya bak bakali 4 cocugumdan baska neyi nerde yalan söylemisim hepiniz kadinsiniz ve blki kiziniz var ve belkide kizlariniz olacak büyük konusmayin bende bu kaderi isteyip sahip olmadim cocuk sayiyisiyla baslayan bu mahkemenin sonunda vicdanlariniza bir sorun ne kadar ileridesiniz ben vicdanim cok sorguladim evet esimin dedigi gibi bizim 4 kizimiz var yinede sevgiyle kalin dilekleriniz kabul olsun umarim egal tek kocada kalirsin hele ithal gelinsen siki siki sahip ol evliligine herkes kolay bir hayat kuramiyor hayatin bilmedigin cok rengi vardir bunlari aciklamayabilirdim kaybolurdum intte email acip yeni üye olmak 3 dakikayi alir ama ben sizin samimiyetinizi kullanmadim sadece size icimi acack kadar zaman bulamadim neyse uzatmayim hersey gönlünüzce olsun

arkadaşlar mrb bende haziranda anne olmak istiyordum ama olmadı.acaba sorun denize girmemde olabilir mi?ovulasyondan sonra gerkenleri yaptık gün aşırı ama en son adetimin bitişinden sonra hergün neredeyse denize girdim..sizce problem denize girmemdemi?çok moralim bozuldu bugün adet olunca:((((

cok hos yazmisizgercekten ben sitenizde yeniydim ve kimseyi tanimiyordum tanimadim insanlara ikinci evliyim diyemezdim siteye ilk baska bir topikte basladim ve tek cocugum var ilk esimden bir kizim var dogru frankfuttan münihe evlenip geldim urfali bir adam ve 3 kizi var hemen bunlari anlatamazdim ama LAGRIMA isimli nic bir gün kocanin seks filmleri seyrettini yazmistin bende ben bunlari yasadim bir gün sana ayrintili anlatirim demistim belki hatirlarsin egerki esimin kardesi bizde olmasaydi ben 4 kizim var demeyecektim ama iyi de oldu esim benim kizimi hesaplarken benim onun kizlarini saymamam ayipti belki hakettim dediklerinizi ama her topige girin özellikle egal sen meraklisin arastirmaya bak bakali 4 cocugumdan baska neyi nerde yalan söylemisim hepiniz kadinsiniz ve blki kiziniz var ve belkide kizlariniz olacak büyük konusmayin bende bu kaderi isteyip sahip olmadim cocuk sayiyisiyla baslayan bu mahkemenin sonunda vicdanlariniza bir sorun ne kadar ileridesiniz ben vicdanim cok sorguladim evet esimin dedigi gibi bizim 4 kizimiz var yinede sevgiyle kalin dilekleriniz kabul olsun umarim egal tek kocada kalirsin hele ithal gelinsen siki siki sahip ol evliligine herkes kolay bir hayat kuramiyor hayatin bilmedigin cok rengi vardir bunlari aciklamayabilirdim kaybolurdum intte email acip yeni üye olmak 3 dakikayi alir ama ben sizin samimiyetinizi kullanmadim sadece size icimi acack kadar zaman bulamadim neyse uzatmayim hersey gönlünüzce olsun

bak arkadasim bu konuyu ben arastirmadim ve ben baslatmadim ki baslatan arkadasta cokk saolssun .. birincisi biz burda birrbirimize zaten yabanciyiz sor kizlara bakalim kac kisi benim gercek adimi biliyor.. yalan günahtir ne olursa olsun.. burda kac kisi taniyorsun ki direk yalanlarla milleti kandiriyorsunn.. tmmdemissnde kimseyi tanimoyrum bu yüzden anlatamadim bu bir bahane degil. sen müslamansan eger ne olursa ulsun yalan söylemeyeceksin kim sorduki sana kocani falan hee herkesin tek bi ortak derdi var oda bebek kimse kimsenin burda özel hayatini sorgulamiyor eger anlatirsan sana morel vermeye calisir o kadar. öz yada üvey evlat evlattir asla ayirt edilemez. ewet hayatimizi belli bölümünü biz cizmiyoruz sadece belli bölümüne eger herseyi kabul edersen yalanlarla kapatmaya calisirsan hayatini kendin maffetmis olursun . allah akil fikir vermiss onu sadece kullanacaksin.. birde tek kocayla kalirsin ne demek yaaa evek hayatin renkleri var sende o renge göre yasayacaksin.. hem sen benim ne yxasadigimi biliyormusun burdaki kadinlarin ne yasadigini biliyormusun tek dert ceken sen degilsin ..ikinci esin kabullenmis ama sen hala kabullenemeissin cocuklari ve bu kafayla gidersen ücüncüde dayanmaz saana .. evlilik tek tarafli yürümüyorrr ben burda bunu 20 yasimda söylüyorsam sen 40 yassindasin benim sana akil vermeme gerek yok sanirim.. ben esimle mutluyum her evlilikte olur atismalar ama kadin herzaman yerini bilecekk nerde duracagini bilecek .. burda yeni bir mail adressi alirsin basit ama o yalanlar icinde sen kaybolacaksin asla hic birseyi yalanla kapatmaya calisma kapatmaya calistikca batarsinn. uzatmanin anlami yokk..hic tanismamis görüsmemis konusmamis farzedelim ben kimsenin günahini almak istemem ben sadece seni uyardim bu sekilde asla basin dik yürüyemezsinn..

Egalim yazını görürgörmez yazıyım dedim lullandıgın testin markası nedir Laboquik gibi bişey mi buysa eğer zaten sitede kaç kere konu açıldı Site sahibi üreticilerle mi satıcı firmayla mı ne bile görüşmüştü bu testler sorunlu diye...

ilk defa duyudum.. adi ewet onun gibi bisi ama birdahada almam hayallerimi yikti alcak :1::1::1::1:

canım ya üzme kendini gerçekten testleri önce kontrol etmeliyiz....
inş bu hewesin gerçekleşirde en kısa zamanda gerçek olur cnm.......

aminn canmm .. herkes ins. hamile kalir ve saglikli sag salim dogurur...

ben mesajı kopyalayarak kim olduğunu da yazardım da,herkez yerinden görsün istedim canım,yoksa saklamak gibi bi niyetle yapmadım.

zaten sen savunduktan sonra bi bakayım girdiği topiclere dedim,biraz uzun oldu bulmam ama yalan atanlar galiba geçmişi okuyabildiğimizi bilmiyolar.

ay ecrincim sinirlenme canım,ne olup bitiyo anladık ya.bize yeter.

canım yaaa,üzüldüm,zaten dün tebrik etmekte nasip olmadı bi türlü ama inşallah vardır bebişte,hep berabar coşarız.

ins canmm ama ben ümüdü kestimm artikk olmayinca olmuyor zorlamanin bi anlami yok.:54::54::54:

arkadaşlar mrb bende haziranda anne olmak istiyordum ama olmadı.acaba sorun denize girmemde olabilir mi?ovulasyondan sonra gerkenleri yaptık gün aşırı ama en son adetimin bitişinden sonra hergün neredeyse denize girdim..sizce problem denize girmemdemi?çok moralim bozuldu bugün adet olunca:((((

Hoşgeldin cnm denize girmenle alakalı olabilir mi onu bilmiyorum ama doktora kontrole gittin mi tahlillerin yapıldı mı yani aslında bundan önce ne kadar zamandır korunmadıgın önemli tabii,hakkında hayırlısı inşaallah

Egalim oysa zaten o test sorunlu ama inşaallah bebişin gelmiştir inşaallah

Son düzenleme:
Back
X