egalcim,yalnız şu var ki(ben okunduğu gibi yazıyorum)münihteyim,frankfurttan taşındım demiş,sen ters anlamışın.
bide belki gerçekten yetimhanede büyümüştür,onu bilemeyez,biz sadece yazdıklarını karşılaştırıp,o konuda kızalım canım.![]()
cnm ben sadece öylece alinti yaptim yazisini degistirmedim.. bende öyle anladim ama diger tarafta urfaliyim surasindayim yazmiss orda almanya ile bisi bahsetmemis ben onu görünce kizdim . ama kocasida urfaliymis ama insan ne yazdigini bilecek ben asla ankaraliyim demiyorum sadece orda dogdum ama almayada yasiyorum diyorum insanlara kendini yanlis tanitmanin bi anlami yok zaten herkes kendi nerde taincani bilir burasi kadin sitesi bilmem ne sitesi deil buraya gelen zaten önceleri takip edip gelio yani azda olsa konusmalarin icerigini bilio o yüzden demistimm. valla cnmm ben pek inanmadim ama öyleysede yani yetim hanede büyüdüyse bunu kullanmanin bi anlamiyok birde yazmis orda ytistiegim icin orda ögrendim herkesden özürdileymeyi gibi bisi yazmis hakliysa dilemesin cünkü artik yetimhanende degil 40 yasindaki kadinada ben ögretemem kendi kücümseye hic bizaman yükselemz diger tarafta yazdiklarini yine okudugum icin söyledim o sözü yoksa yetimlerre öksüzlere zaten bisey demem cünkü biliyorum nekadar günh oldugunu .. oyuzde iste cnmm