Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef ben çıkınca gelmişin canım.canım maaşallahne güsel yükselmişş inş keseciğide görürsün
kardeloşum nasılsın cnm
anotonyaa sen nasılsın cnmm
![]()
kıss bu presed nasıl birşeyy kuyuk sokumu fln anlamadım kii![]()
ranam kusura bakma canım çıkmıştım görmedimablacım nasılsın ????özledim seni yaaa
canım yaa dur bakalım belli olmaz belkide test hatalı değildir yani hamilesindir inşallah yani canını sıkma kuzucumkizlar yaaa basima cook kötü bisi geldi hiicc aklima gelmemisti. gercekten insanlik olmus beee..
simdi kizlar 2 gündür test yapiyori hafif cizgi cikioo ben seviniom tabiii ama bi sabah bi aksam yapiomm belrlesiyomu diee hevesleniomm tabiii sonra nezaman yapsam hep ayni dercede cizgi artik süphelenmeye basladimm ne belirlisiyo ne kaybolu aldigim bütün testlerin paketini actim baktim ne göüyüm hepsinde hafif cizgi kullanilmamislar baktim bakin hepsinde cook hafif var tabi idrarlada bulusuncada belirlesioo allahim bu nebicim bi satis mantigidir yarabbim yanii umutlaru uctu gitti puuffff kus oldu size tavsiyem testi yapmadan önce inceleyinn.. ammaa cook kötü oldum yaaa birden kendimi bosluga düsmüs gibi hissetim nedadarda ümitlenmistimm![]()
derdam esmacık nasıl annecin nasıl gördümü esma sultanı .çok öpüyorum seni kuzumben iyiym canlarım szilerden naber mevlam herkee iyilik versin işn eşim dışarda bende fırsattan istifade geldim buraya ama şimdi gelir biraz geçmişe baktım fazla okuyamadım inş herkez iyidir
ohh negüzel olmuş banum yaa sıkılmıştın evde iyi gelmiştirMerhaba kızlar eve yeni geldim bugün bayağa gezdik önce sabah ablamlara kahvaltıya ordanda dışarı çıktık iyi stres attım.Bir ara eve gelirken test alıcaktım son anda vazgeçtim bekliyim dedim ama benim iş belli olmaz belki sabah yaparım hepinizi çookkk öptüm iyigeceler.
Kardelencim yetişemedim sana tatlı rüyalar canım.
sevcanım ohh negüzel tatil iyi geldi sana kırmızılarda geldi tabi aslında çok doğru düşünüyosun sağlık önemli olan deniz filan boş yani ama kızların dediği gibi tanpon kullanabilirsin yanlız enfazla 4 saat durmalıymış fazlatutma olurmukızlar ancak gece yazabılıyorum otele gelınce.sbahtan akşama dısarda oluyoruz,yoksa sohbetllerınızı cok ozledım.gercı cok gıren de olmamıs.herkese selam olsun...
kızlar adet oldum ben yaa eşim üzüldü denıze fılan gıremeyecegı ıcın uzuldum sandı ıkna ettım onu aksıne sewındım ya dedım:)))) deli misin tatılının 2 gunu adet olmussun sewınıyorsun dıyeceksınız ama ewet cok sewındım.ilaçsız adet oldum 2 bucuk ay sonra .dr.a gıtmıstım ya gecen gun ılac wermıstı farlutal hatta ben ıcmedım tatılde olmasın donunce ıcerım dıye.kısmet olacağı warmıs oldu işte.denıze ,havuza gırmek umrumda değil,sağlığım yerınde olsun daha onemlı bu!dıyecegım şu ki adetın 2.gunu drum kontrole cagırmstı yumurta takıbı ıcın ona gore klomen yazacktı e gıdemeyecegım arayacagım drumu yarın fılan durumu anlatacagım emınım ilaç dusmanı drum ,ilacı hıc sewmedıgı ve onaylamadıgı ıcın bu ay ıcme bır dahakı ay takıple ıcersın dıyecek.fakat bundan oncekı drum hormon sonuclarıma bakarak adetın 5.gunu klomen ıc 5 gun demısti.e ben de bu ayı atlamak ıstemıyorum.hem o sekılde haMILE kalmıstım.bunu uygulayacagım,yanı oncekı sıtemımı.5.gun klomene başlayacagım.dru yıne arayacagım.sızce ne yapayım???ama gonlum ıcmekten yana we ıcecegım de sanırım.
birsoşum bende seni özledim kuzu ama bendede dakika yok ügünüm .neyse sağlık olsun görüşürüz .emreyi öp benim yerime olurmusen dediğim yere hala gitmedin demi yakıyıda yumurtlamaya yakın kuyruk sokumuna tak banada geçen çocuğu olmayan bi çift geldi bende ordan hacamat yaptım faydası oluyomuş canınıda sıkma
koptum kuzum yaa alemsin kim neyi kesiyo hee :)))kuzu zaten lagrima paylaşmış peygamber efendimiz tarafındanda tavsie edilmişte günümüz için geçerlimi onu bilemiycem tabi .selam kızlar hayırlı akşamlar.yaf hacamat ne demek.kim neyi kesiyo kız lağrıma.ben daha ne olduğunu bile bilmiyom![]()
kuzummm kıyamam sana yanlızmı kaldın bende görümcedeydim valizi almıştı bizimde gidip onu aldık malum yolculuk başlıyo nasipseKaç saattir geleceksiniz diye topik topik dolanıyorum,kimsenin gelmeye niyeti yok sanırım,neyse ben çıkıyorum İyi akşamlar herkese...
köprüden önce son çıkış ????nasıl olduğunu çok merak ettim biara msnde anlat kanka :))hepimiz,yada çoğumuz
anam,senden korkulur kız,çok tırstım.:18::18::18:
bu arada bende başladım presed e,köprüden önceki son çıkıştayım.
şimdi tutiş,yazıyo ki yakıda,aynı yere yapıştırcaksanız,aradan 14 gün geçsin diyo,bana daha 10 gün oldu,ama yumurtlama günüm yakın,napsam ki:44:
öncekini de kyruk sokumuna koyduydum da.
ecem bizde özledik kuzum ne yoğunsun sen yaa ben kendimi diyorumda sen benden fenasın yani :))slm topiğin tatlı hatunları bi kendimi hatırlatayım dedim ama sansıma kimsecikler yok nasılsınız görüşmeyeli sizleri çok özledim hiç güzel haber varmı gecmişe bakamıyorum ya hiç fırsant bulamadım offf bi evimde dursam eskisi gibi neyse kib aeo öpüldünüz nanaktan byyyyyy
ayy maşallah ranam inşallah keseyideyide pıt pıtlarıda duyarsın kuzumnasılsınız ???
bugün kan testini tekrarladık adetim gecmeden 3.gün 103.5 ti ve şuan adetim geçeli 2 gün oluyor şuanki sonucum 609.8 çıktı dr um cumaya randewu al dedi keseyi görcez RABBİM nasip ederse .....
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri......
canım benim bugece yoktum evde hepinizi kaçırdım nasip başka zamana inşallahneyse kızalr ben kaçarr uykum geldi herkeze hayırlı gecelerr
ebrar ablama denk geliri dedim ama gelemedim![]()
ay canım ewet ya ben şimdi bile sorlanıyorum elıme almakta ya itiyorlar el ayaklarıyla elımı delilercanım ya şimdi bile çekerdim resimlerini ama akvaryum büyük olunca eşimin de işleri yoğun olunca temizlemeyi biraz geciktiriyo.suyu kirlendi ama bende temizleyemem çünkü kocamanlar elime alamam.en kısa zamanda eşime diyim temizlesin.senin yavruların anası babasıdır belki
küçükken almasa bu ihtimal olabilirdi.
denize havuza girmek istersen tampon kullanabilirsin canım.rahat oluyo hem eşini de yanlız bırakmamış olursun sıkılır adam sensiz denizde havuzda.
karakız herkesin dediği gibi açıklamanda kimsenin içini rahatlatmadı bende dahil.anlatmak istemeyebilirsin o zaman her yerde anlatmıcaksın.herkes her yaşadığını anlatmak zorunda değil.sana bu konuda kızan yok.ama yalan söyleyerek bi yere varamadın.sen bize evliyim 4 kızım var şurda yaşıyorum derdin geçerdin.sana kimse ilk evliliğin mi çocuklar senimi yada neden urfadasın yada neden yurt dışındasın diye soran olmazdı.yani yalansızda gizlemek istediğini gizleyebilirdin.lagrımayı örnek vermişsin,o bize olan samimiyetinden söyledi ve o an ne yapacağını bilemediği için bize danıştı.yani bu topikte olan kişilerin birbirlerine yaklaşımına bakarsan o zaman anlarsın neden senin dediklerine tepki verdiğimizi.yolun açık olsun.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar olsun inş.Allahım cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın(allah korkusu olan!!)
cnm ewet ya şükür hastalandım,şans demektir buswcnprlk canım bak ne güzel şükredebiliyorsun suni muni olsunda demi
stres her seyin bası kendimi düşünüyorum passiflora içiyorum ya pek bi sakinim bu iki gündür ama tepeme dikiyorum 2 ölcek içiyorum tek ölcek banamısın demiyor valla diğer karısından da çocugu oldugu için ve karısı istemediği için almıyor yanına.. karıyı boşadiyoruz ama g.tü yemiyor kadın intihar ederim falan diyor öyle iki ucu b.klu deynek
Allah tan korkuyor da ne bileyim işte hayat şartları demek ki ne emmeye geliyor ne gömmeye..
bol bol gezin eğlenin canım herşey deniz değil hem bak suni değilmiş herşeyinklomen istersen kullan ne bileyim yanlış yönlendirmek istemem..
banu145145 canım ne oldu haberler nasıl?
egal canım üzülme hayırlısı olsun.. satış mantıgınıda anlamış değilim.. Allah Allah..
dün gece girdim bi ara ama ilacı fazla itim sanırım sağ tarafım yüzüm falan uyuştu kloum yazamadan hemen cıktım yattım. şimdi iyiyim ben canım baya sakin ve stressizsen nasılsın?
karakiz06 yani herşey benm yazımla başladı öylemi :) neyse ... burdaki kızları tanımasamda emin ol cok seviyorum ve öyle bir durumda ilk anlatacagım danısacagım kişiler buradaki kzlar.. insan sevdikleriyle konusur bu tarz seyleri bende anlattım.
neyse böyle alengirli konusana kadar başta doğruları yazabilirdin.. kimse kimseyi yargılamaz ki burda.. burda hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama bir bağ var aramızda herşeyimizi anlatıyoruz en azından ben anlatıyorum, sanalda olsa yazanlar gerçek.. kimse kimsenin derdine yaşadıklarına laf söylemiyor kınamıyor ya da ne bileyim.. doğruları söylemekten seni alı koyan kimseyi tanımaman sa ki bu nu anlamam tanımadıgın insanlara daha kolay anlatılır.. neyse ben daha fazla birşey söylemek istemiyorum ama sana tavsiye sanal da olsa yalan kötü bir şey bizi değil kendini kandırırsın.. yalanın küçüğü büyügü yoktur yalan yalan söylmeyi doğurur..insanları kandırmak kötü..
güven uçucu bir kuştur uçtumu bir daha gelmesi zordur.... !
cnm yakıyı bılmem ama cok sıcak yaparmıs o yaa eşim yapmıs bır kere de dayanamamıs çıkartmış.sen bardak vurdursana kocakarı uygulamaları denıyor fakat ıyı gelırmıs bahane belkı ama ben bardak vurdurdugum ay hamıle kalmıştım.sırtıma cok yere vurdurdum.göbek deliğimin oraya da.bir yerde okudum yakı ile hamile kalanlar var bugün adetim bitti takacagım aslında ne zaman takılacagı yazılmamış ama olsun ben bugün takacagım denemekte yarar var demi
zaten deneme yanılma yöntemiyle başaracagızkitap yazcam hamile kalınca bunları bunları denedim sonuç bu
yada hepimiz yazalım bildiklerimizi acayip satar heeeee zengin oluruz bakarsınız
![]()
ewet cnm oldum ama yok ya korkuyorum takamam tampon fılan.yarına gelır sonra bıter napıyım..teşekkurler cnm.çıkarıyoruz tadınıCanımadet olmuşsun rahatlamışsındır ama tampon tak ve gir denize tatilin tadınıda çıkar.BEnce içme doktor görmeden iyi yapıyım derken kötü bişey olmasın eşin seni dinlerse orda bir hastahanenin kadın doğumuna git en azından görsün öyle başla enfaza 1 saatini alır bencede değer bu arada iyi tatiller gez coş eğlen öptüm.
olsun canım,daha çok görüşürüz inşallh.
mümkün olduğunca testten uzak dur canım.
canım,dr kontrolsüz içme,eğer ki ufacıkta olsa bi kist varsa,büyümesine sebep olabilir.
bende takcam bu ay,gerçi baştan taktım ama,bi kez daha takcam.
ama fena yakıyo,biber gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
peki yumurta çatlaması için,karın tarafına mı yapıştıralım,bunu da söyler misin canım.
cnm kistten bahsetmışsın fakat benım oncekı dr.um hamıle kalmadan oncekısı.yumurta takıbıne fılan cagırmadı benı baktı hormon degerlerıne ozaman,bana 3 ay klomen kullan adetlıyken su su günler dedi yanı 3 ay boyunca takıbe cagırmadı kist fılan olur demedı.hatta ben nette arastırma yapmıstım hep takıbe gıdıyordu herkes.o bana gerek yok onlar para için demişti,anlamadım hatta tedırgın olmustum neden takıbe çagırmıyor diye.nasılsınız ???
bugün kan testini tekrarladık adetim gecmeden 3.gün 103.5 ti ve şuan adetim geçeli 2 gün oluyor şuanki sonucum 609.8 çıktı dr um cumaya randewu al dedi keseyi görcez RABBİM nasip ederse .....
ewet ablam geldı kırmızılar cok sewındim yaaa :))) çıkartıyoruz tadını ablamranam kusura bakma canım çıkmıştım görmedim
ben iyiyim şükür sen nasılsın herşey yolunda değilmi iyi bak kendinede bebişede kuzum
canım yaa dur bakalım belli olmaz belkide test hatalı değildir yani hamilesindir inşallah yani canını sıkma kuzucum
derdam esmacık nasıl annecin nasıl gördümü esma sultanı .çok öpüyorum seni kuzum
ohh negüzel olmuş banum yaa sıkılmıştın evde iyi gelmiştir
testi henüz yapıp moralini bozma çok erken daha çıkmaz kuzum tamammı
sevcanım ohh negüzel tatil iyi geldi sana kırmızılarda geldi tabi aslında çok doğru düşünüyosun sağlık önemli olan deniz filan boş yani ama kızların dediği gibi tanpon kullanabilirsin yanlız enfazla 4 saat durmalıymış fazlatutma olurmu
dönüş için uçak tercih etmenizde iyi olmuş .iyi eğlenceler tatlım tadını çıkar
birsoşum bende seni özledim kuzu ama bendede dakika yok ügünüm .neyse sağlık olsun görüşürüz .emreyi öp benim yerime olurmu
koptum kuzum yaa alemsin kim neyi kesiyo hee :)))kuzu zaten lagrima paylaşmış peygamber efendimiz tarafındanda tavsie edilmişte günümüz için geçerlimi onu bilemiycem tabi .
kuzummm kıyamam sana yanlızmı kaldın bende görümcedeydim valizi almıştı bizimde gidip onu aldık malum yolculuk başlıyo nasipse
köprüden önce son çıkış ????nasıl olduğunu çok merak ettim biara msnde anlat kanka :))
ecem bizde özledik kuzum ne yoğunsun sen yaa ben kendimi diyorumda sen benden fenasın yani :))
ayy maşallah ranam inşallah keseyideyide pıt pıtlarıda duyarsın kuzum
canım benim bugece yoktum evde hepinizi kaçırdım nasip başka zamana inşallah
ya bizim BONCUK eve dönmüş olması gerek hiç uğramadı merak ettim nerelerde bu hatun yaa
kızlar bugün hep dışardaydım önce arkadaşa gittim oğlu duvardan düşmüştü hastaneden çıktılar şükür ziyarete gittim sonrada kociş işten çıkınca ablasına gittik anca bu saat oldu eve gelmemiz .hepiniz iyisinidir inşallah .ben çok iyiyim şükür hatta nedendir bilmem keyfim yerinde
anlatırım ben sana köprüyü de,çıkışı daranam kusura bakma canım çıkmıştım görmedim
ben iyiyim şükür sen nasılsın herşey yolunda değilmi iyi bak kendinede bebişede kuzum
canım yaa dur bakalım belli olmaz belkide test hatalı değildir yani hamilesindir inşallah yani canını sıkma kuzucum
derdam esmacık nasıl annecin nasıl gördümü esma sultanı .çok öpüyorum seni kuzum
sevcanım ohh negüzel tatil iyi geldi sana kırmızılarda geldi tabi aslında çok doğru düşünüyosun sağlık önemli olan deniz filan boş yani ama kızların dediği gibi tanpon kullanabilirsin yanlız enfazla 4 saat durmalıymış fazlatutma olurmu
birsoşum bende seni özledim kuzu ama bendede dakika yok ügünüm .neyse sağlık olsun görüşürüz .emreyi öp benim yerime olurmu
koptum kuzum yaa alemsin kim neyi kesiyo hee :)))kuzu zaten lagrima paylaşmış peygamber efendimiz tarafındanda tavsie edilmişte günümüz için geçerlimi onu bilemiycem tabi .
kuzummm kıyamam sana yanlızmı kaldın bende görümcedeydim valizi almıştı bizimde gidip onu aldık malum yolculuk başlıyo nasipse
köprüden önce son çıkış ????nasıl olduğunu çok merak ettim biara msnde anlat kanka :))
ecem bizde özledik kuzum ne yoğunsun sen yaa ben kendimi diyorumda sen benden fenasın yani :))
ya bizim BONCUK eve dönmüş olması gerek hiç uğramadı merak ettim nerelerde bu hatun yaa
kızlar bugün hep dışardaydım önce arkadaşa gittim oğlu duvardan düşmüştü hastaneden çıktılar şükür ziyarete gittim sonrada kociş işten çıkınca ablasına gittik anca bu saat oldu eve gelmemiz .hepiniz iyisinidir inşallah .ben çok iyiyim şükür hatta nedendir bilmem keyfim yerinde
canım,bazı dr lar senin dediğin gibi yapsada,prespektüsünde,dr kontrolünde kullanın kesinlikle diyo,genede sen bilirsin,kendin için en doğru kararı sen verceksin canım.ay canım ewet ya ben şimdi bile sorlanıyorum elıme almakta ya itiyorlar el ayaklarıyla elımı delilerbuyunce alınmaz aSLA YAA .
canım yok ya baktım da tamponu koyamam orama :s ÜRKTÜM BEN.zaten bugun 3.gunu olacak.az gelırse gırerım.ya da yok ya gırmem mıkrop fılan kapmıyım caarsamba kesılır girerım ozaman en ıyısı.eşim de üzüldü bayaa ben giremıyorum dıye.o da gırmedı bugun denıze.gir dıye ısrar ettım gırmedi.otele donunce havuza girdi dayanamadı benı de çağırdı ayaklarımı soktum ben de oturdum havuzun kenarında napıyım
cnm ewet ya şükür hastalandım,şans demektir bu
canım yaa kadında da ewlat warmış.hiç mi üzülmüyor o cocuklar için.adam da yani bılmıyorum ama baba demek çok zor ona.ne raht ınsanlar war yaaa.hem sizin hayatınız engebeli sayelerınde hem de çocukların...
cnm yakıyı bılmem ama cok sıcak yaparmıs o yaa eşim yapmıs bır kere de dayanamamıs çıkartmış.sen bardak vurdursana kocakarı uygulamaları denıyor fakat ıyı gelırmıs bahane belkı ama ben bardak vurdurdugum ay hamıle kalmıştım.sırtıma cok yere vurdurdum.göbek deliğimin oraya da.
ewet cnm oldum ama yok ya korkuyorum takamam tampon fılan.yarına gelır sonra bıter napıyım..teşekkurler cnm.çıkarıyoruz tadını
canım yok ya gıtmem burada dr.a fılan.arayacagım yarın bakalım dr.umu ne dıyecek
cnm kistten bahsetmışsın fakat benım oncekı dr.um hamıle kalmadan oncekısı.yumurta takıbıne fılan cagırmadı benı baktı hormon degerlerıne ozaman,bana 3 ay klomen kullan adetlıyken su su günler dedi yanı 3 ay boyunca takıbe cagırmadı kist fılan olur demedı.hatta ben nette arastırma yapmıstım hep takıbe gıdıyordu herkes.o bana gerek yok onlar para için demişti,anlamadım hatta tedırgın olmustum neden takıbe çagırmıyor diye.
ewet ablam geldı kırmızılar cok sewındim yaaa :))) çıkartıyoruz tadını ablam)
geçmiş olsun komşun uza abla yaa.allah keyfini daim etsin ablam sevındım yerınde olmasına,hep öyle olsun)
ewde durmamışsın bugun abla he![]()
canlarım nasılsınn :92:
benden haberlerr sizee gecen hafta pazartesi 27/06 da aşılama yaptırdım çok zor geçti canım ciddi anlamda yandı rahmim dar oldugu için giremedi doktorum neyse hallettikk dün dayanamadım ve test yaptım biliyorum çok erkendi erken gebelik testlerinden aldım elixsirle beraber yaptık =) bana kalsa atardım yok diye eliksirim dikkatli bak değince çok hafif bir cizgi gördüm ama silik yanlış gördüğümü düşündüm ablamı aradım aynsını oda gördü kan testi yaptırmaya gittim 0.646 çıktı sonuç doktorumu aradım bana çok erken oldugunun mu rakamın muallakta oldugunu 2 gün sonra tekrar yapmam gerektiğini söledii tabi ben nasıl dayanıcam bilmiyorumm =)
işte böle kızlar sizce gebemiyim ne dersiniz???
![]()
canım değerini pek anlayamadım.1in altında bi değermi o ?inş tutunmuştur bebişin.canlarım nasılsınn :92:
benden haberlerr sizee gecen hafta pazartesi 27/06 da aşılama yaptırdım çok zor geçti canım ciddi anlamda yandı rahmim dar oldugu için giremedi doktorum neyse hallettikk dün dayanamadım ve test yaptım biliyorum çok erkendi erken gebelik testlerinden aldım elixsirle beraber yaptık =) bana kalsa atardım yok diye eliksirim dikkatli bak değince çok hafif bir cizgi gördüm ama silik yanlış gördüğümü düşündüm ablamı aradım aynsını oda gördü kan testi yaptırmaya gittim 0.646 çıktı sonuç doktorumu aradım bana çok erken oldugunun mu rakamın muallakta oldugunu 2 gün sonra tekrar yapmam gerektiğini söledii tabi ben nasıl dayanıcam bilmiyorumm =)
![]()
sanada hayırlı günler canımm,nasılsın?herkeze hayırlı günler.![]()
Bencede yakı dururken olmaz abdest almadan çıkarman lazım....malesef ben çıkınca gelmişin canım.
kız,ALLAH senin iyiliğini versin e miiiii,presed bambaşka bişey,jel gibi bişey ve kayganlaştırıcı ve sepermleri daha kolay ulaştırıcı etkisi varmış.
tutiş,korkma bende kuruyken çıkardım da,ama bana kocakarının birisi,yakıyla apdest alabilirsin dediydi,ama ben almam,illaki kuru yer kalabilir diye korkarım
canlarım nasılsınn :92:
![]()
günaydın canım hoşgeldin,nasılsın?Bencede yakı dururken olmaz abdest almadan çıkarman lazım....
Ya yalnız bıraktınız beniBoncuk geçen yazmıştı ama ondan sonra girmedi hiç niye ki acaba????
günaydın canım hayırlısı olsun inş bir dahaki ay gelir bebişin.kizlarrr kirmizilar geldi allahtan hayirlisiymiss ..
Hayırlısı cnm üzüldüm ama,inşaallah en kısa zamanda gelir bebeğin....kizlarrr kirmizilar geldi allahtan hayirlisiymiss ..
günaydın canım hoşgeldin,nasılsın?
günaydın canım hayırlısı olsun inş bir dahaki ay gelir bebişin.
Hiç canım hepimiz hamileyiz ::)))))))))))))))Selam arkadaslar,hemüz hamile olmayan kim var?
Ohhh çok sevindim süper...nasılsınız ???
Ohh negüzel keyfin yerinde lması hep böyle olcanım bende dün hastanenin kapısından döndüm tahlil için valla nasıl geçicek bu zaman bilmem yani.ranam kusura bakma canım çıkmıştım görmedim
Hayırlısı olsun bende aynı gün aşılama oldum dün bende yaptırıcaktım son anda döndüm laborant kızda bekle 2 gün sonra yaptır dedi sabret bakalım kaç yumurtan vardı benim tekti.canlarım nasılsınn :92:
![]()
Hayırlısı be canım gelmiş olmasıda iyi en azından ümidimiz oluyor...kizlarrr kirmizilar geldi allahtan hayirlisiymiss ..
Naber kızlar ben dayanamıyorum artık hiç heyecan yoktu şimdi 2 gündür fena oldum of baktırsammı acaba
iyiyim canım çok şükür.cevabım geç oldu ama kusura bakma artık.çorba yapmaya gitmiştim.Hayırlısı cnm üzüldüm ama,inşaallah en kısa zamanda gelir bebeğin....
Hoşgördüm cnm sağolasın,iyiyim çok şükür sseni sormalı![]()
kız sık dişiniNaber kızlar ben dayanamıyorum artık hiç heyecan yoktu şimdi 2 gündür fena oldum of baktırsammı acaba