- 6 Ağustos 2010
- 2.277
- 10
- 318
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablammm Allah razı olsun çoktşk ederim,Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah....çok şükür ALLAHIMA bize bugünleri gösterdiği için tutişimiz hamile gerçi kardeloşumda yazmış saolsun ...
kızlar duygularımı dile getiremiyorum inanın
bizim onunla tanışmamız birgün bende anne olacağım topiğindeydi ogünden bugüne nerdeyse 3 yıl geçti
ogünki arkadaşlarımızdan tutiş,ben ,derin ve boncuğum kalmıştık çok şükür tutişim hamiş bizim tabirimizle artık kaşarlanmıştık bu bebek konusunda :)))mevlaya çok şükür bugüzel haberi aldık .
şimdi sizlerle beraber bu yoldayız ve inşallah hepimiz tek tek bu haberi vericez çok inanıyorum
gözümüzaydın darısı bizlere .
TUTİŞİM kutluyorum ablam ALLAHIM tamamına erdirsin ..
kızlar çok duygulandım yaa gözyaşlarımı tutamıyorum inanın
hadi halaya bakalım![]()
ayyyy ayyyy çok sevindim ben yaaa rabbim tamamına erdirsin inş ayyy ellerim titriyo resmen maşallah dilerim devamı gelir![]()
aleykümselam getirip gönderen sağolsun.gelsin tabii halay çekcezz dahaa.daha bugun msn de diyodun ya bizlerden bi hamile çıksa ne iyi olucak diye.
Allahımmm cok mutluyum ınanamıyorum sukurler olsun Rabbım kucagına da almayı nasıp etsın ınsallah hade bende halaydayımmm:92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
canım değeri 270 çıkmış ksüratıda vardı ama hatırlamıyorum .
çok mutluyum çok anlatamıyorum duygularımı :118::119::118::119::118::119:
ecrincim seni bulunca soracam ama bi türlü soramadım hayırdır bana küsmüsün ne yazılarımdan alıntı yapıyon ne selamımı alıyon o kadar sana yazdım hiç geri dönmedin varsa bişey haberim olsun hani bilmeden kırdıysam bileyim
Allahımmm cok mutluyum ınanamıyorum sukurler olsun Rabbım kucagına da almayı nasıp etsın ınsallah hade bende halaydayımmm:92::92::92::92::92::92::92::92:
![]()
canım tutişim Allah sağlıklı hayırlı hamilelik ve sağlıklıca bebişinin doğmasını büyümesini nasip etsin kızlar sizlerede selam
270 maşallahh kaç gün geçmiş oluyo şimdi reglin tutiş???
kuzum resim eklemeye çalışıyorum olmadı yaa senin şansına herkesi kutlamıştım sana gelince kknın azizliğine uğradım
buarada hoşgeldin balım![]()
birsencim benim damat nasıl iyimi bende onu merak ettim kız siz almcenizmi beğenmedinizmi benim kızcemi
ecrincim seni bulunca soracam ama bi türlü soramadım hayırdır bana küsmüsün ne yazılarımdan alıntı yapıyon ne selamımı alıyon o kadar sana yazdım hiç geri dönmedin varsa bişey haberim olsun hani bilmeden kırdıysam bileyim
kızlar,benim size bi haberim daha var,maşallah,barekallah,ne bereketle bi günmüş.
hani bizim bi kaçağımız vardı ya.sevgili kayramız,o da hamileymiş,ama eşi şu ana kadar söylemesine izin vermediği için bize söyleyememiş
ayyyy coştuk bu gün yaaa,yok mu artıran:87::87::87::87::87: