arada girip bakıyorum yazını gördüm ama cıkmıştın :)
aa sayfa öyle açıktı hiç bişey yapmayınca çevrim dışı mı görünüyorum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arada girip bakıyorum yazını gördüm ama cıkmıştın :)
uykum var çünkühşg canım.neden fazla kalamıyon
kız az önce kimsecikler yoktu yeni gelmişler bismillah dur konuşurlar.sen napıyon bakim nasılsın?
sağol Allah razıolsun.. hoşgeldin aramıza..
dövseydin birdebende senden korktum..
sen niye avatarımdan korkuyorsun. ruh halimi yansıttıgını düşündüğün içinmiöcüüüüüü
![]()
uykum var çünkü
anam,boğuluyom sanıyom,yütfen değiştir,bakamıyom kız,daralırım ben öyle şeylerden
evet canım,öyle oluyo.
sanırım ewet yazmayınca görünmüyorsun ben de de oluyor öyle
özel bi şekilde söyleyemedim maalesef,sabırsız oldugum için :)ama sanırım doktora gitmeden de tam olarak inanamıcaz :)kızlar ben çıkıyorum,tutişim kocişe nasıl söyledin,heyecanı nasıldı çom merak ediyorum,inşallah yazarsın canım.
öpüyorum hepinizi,inşallah hamileler sağlıkla kucaklarına alılar,bizlerde en kısa zamanda hamile oluruz.
kardelen5233 ecrinsamet SeLiNa23 AnaToLia_ görüyorum neden yazmıyorsunuz?????? napıyorsunuz bakalım.. anatolia ecrin siz pc den uzak durun zararlıymış ya
amin teşekkür ederim allah sizinde mükafatını versin en kısazamanda amin
hoş geldin semra,topiğin şenlik gününde geldin,hamileler çoğaldı maşallah.bi haftada 3 hamilemiz oldu,cumaya da üç haber bekliyoz,inşallah onlar da pozitif olur.selammmmmmmmm ben geldim hepinizi çok özledimgeçmişi okuyamadım hemen daldım buraya herşey yolundadır inşallah
özel bi şekilde söyleyemedim maalesef,sabırsız oldugum için :)ama sanırım doktora gitmeden de tam olarak inanamıcaz :)
çıkıcam zaten birazdan,takılıyım biraz:):)
hoş geldin semra,topiğin şenlik gününde geldin,hamileler çoğaldı maşallah.bi haftada 3 hamilemiz oldu,cumaya da üç haber bekliyoz,inşallah onlar da pozitif olur.
olsun canım,hamilesin ya,özel yada değil,farketmez.
yalnız merak ettim,sen bi günün gecince pek test yaptırmazdın,belirtilerin mi oldu da teste karar verdin?
çabuk yaz,cıkıyom.:82:
bi diğerini de cumaya patlatırız inşallahkız cumaya kadar 3 haber kim gıı bi banu bi ciciş biliyom başka kimm.patlat bombayıı![]()
Yok be kardeloşum belirti falan yoktu, hiç sadece şuan ağrım var,
ama ne bilim Allah'ın işi doğru diyorsun ben hiç yapmazdım testnasip kısmet işte...
bi diğerini de cumaya patlatırız inşallah
sensin delüş,senden de iyi haber bekliyorum ben.
tabi sevinç falan,stres yaptın vucuduna,rahat olmaya çalış canım.
bende kalkıyorum,herkeze hayırlı geceler,banu gelimidi bu gece.
bi diğerini de cumaya patlatırız inşallah
sensin delüş,senden de iyi haber bekliyorum ben.
tabi sevinç falan,stres yaptın vucuduna,rahat olmaya çalış canım.
bende kalkıyorum,herkeze hayırlı geceler,banu gelimidi bu gece.
bebek hasreti çeken insanlarada sizlerede allah en yakın bir zamanda müjdeli bir haber versin sizler içinde namazlarımda dualar edicem sizler içinde dilimden dualar dökülücek sizler içinde duaya kapanacam