Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hşg canım.neden fazla kalamıyon :1:

kız az önce kimsecikler yoktu yeni gelmişler bismillah dur konuşurlar.sen napıyon bakim nasılsın?
uykum var çünkü:1:
sağol Allah razıolsun.. hoşgeldin aramıza..

dövseydin birde :57: bende senden korktum..
sen niye avatarımdan korkuyorsun. ruh halimi yansıttıgını düşündüğün içinmi :1::1: öcüüüüüü :60:

anam,boğuluyom sanıyom,yütfen değiştir,bakamıyom kız,daralırım ben öyle şeylerden

neyse ben de cıkıyorum.. hepiniz Allah a emanet olun.. görüşmek üzere sabaha.. öptüm.. Allah rahatlık versin...
:38::38::38::38::38:

selammmmmmmmm ben geldim hepinizi çok özledim :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:geçmişi okuyamadım hemen daldım buraya herşey yolundadır inşallah

kızlar ben çıkıyorum,tutişim kocişe nasıl söyledin,heyecanı nasıldı çom merak ediyorum,inşallah yazarsın canım.
öpüyorum hepinizi,inşallah hamileler sağlıkla kucaklarına alılar,bizlerde en kısa zamanda hamile oluruz.
özel bi şekilde söyleyemedim maalesef,sabırsız oldugum için :)ama sanırım doktora gitmeden de tam olarak inanamıcaz :)
kardelen5233 ecrinsamet SeLiNa23 AnaToLia_ görüyorum neden yazmıyorsunuz?????? napıyorsunuz bakalım.. anatolia ecrin siz pc den uzak durun zararlıymış ya

çıkıcam zaten birazdan,takılıyım biraz:):)

selammmmmmmmm ben geldim hepinizi çok özledim :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:geçmişi okuyamadım hemen daldım buraya herşey yolundadır inşallah
hoş geldin semra,topiğin şenlik gününde geldin,hamileler çoğaldı maşallah.bi haftada 3 hamilemiz oldu,cumaya da üç haber bekliyoz,inşallah onlar da pozitif olur.
özel bi şekilde söyleyemedim maalesef,sabırsız oldugum için :)ama sanırım doktora gitmeden de tam olarak inanamıcaz :)

çıkıcam zaten birazdan,takılıyım biraz:):)

olsun canım,hamilesin ya,özel yada değil,farketmez.
yalnız merak ettim,sen bi günün gecince pek test yaptırmazdın,belirtilerin mi oldu da teste karar verdin?
çabuk yaz,cıkıyom.:82:

hoş geldin semra,topiğin şenlik gününde geldin,hamileler çoğaldı maşallah.bi haftada 3 hamilemiz oldu,cumaya da üç haber bekliyoz,inşallah onlar da pozitif olur.

olsun canım,hamilesin ya,özel yada değil,farketmez.
yalnız merak ettim,sen bi günün gecince pek test yaptırmazdın,belirtilerin mi oldu da teste karar verdin?
çabuk yaz,cıkıyom.:82:

kız cumaya kadar 3 haber kim gıı bi banu bi ciciş biliyom başka kimm.patlat bombayıı :60::60::60::60:

Son düzenleme:
Yok be kardeloşum belirti falan yoktu, hiç sadece şuan ağrım var,
ama ne bilim Allah'ın işi doğru diyorsun ben hiç yapmazdım test:1:nasip kısmet işte...

kız cumaya kadar 3 haber kim gıı bi banu bi ciciş biliyom başka kimm.patlat bombayıı :60::60::60::60:
bi diğerini de cumaya patlatırız inşallah:9::9::9:
sensin delüş,senden de iyi haber bekliyorum ben.
Yok be kardeloşum belirti falan yoktu, hiç sadece şuan ağrım var,
ama ne bilim Allah'ın işi doğru diyorsun ben hiç yapmazdım test:1:nasip kısmet işte...

tabi sevinç falan,stres yaptın vucuduna,rahat olmaya çalış canım.
bende kalkıyorum,herkeze hayırlı geceler,banu gelimidi bu gece.

bi diğerini de cumaya patlatırız inşallah:9::9::9:
sensin delüş,senden de iyi haber bekliyorum ben.

tabi sevinç falan,stres yaptın vucuduna,rahat olmaya çalış canım.
bende kalkıyorum,herkeze hayırlı geceler,banu gelimidi bu gece.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
SeLiNa23 kardelen5233+
bekle aZ daha futbola 11 i tamamlayalım :60::60::60:
kız ben hiç kendimi düşünmedim.inş iyi haberler çıkar benden.belli mi olur ecrin 3cü bomba vardır diyodu belki gelirim 10 haftalık derim :60::60::60::60:

bebek hasreti çeken insanlarada sizlerede allah en yakın bir zamanda müjdeli bir haber versin sizler içinde namazlarımda dualar edicem sizler içinde dilimden dualar dökülücek sizler içinde duaya kapanacam

bebek hasreti çeken insanlarada sizlerede allah en yakın bir zamanda müjdeli bir haber versin sizler içinde namazlarımda dualar edicem sizler içinde dilimden dualar dökülücek sizler içinde duaya kapanacam

ben 14-15 aydır fln bekliyorum.hayırlısı dr kontrollerine gittim şimdidlik bi sorun yok şükür.sen de kendinden bahsedermisin.?

Back
X