Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

memleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecti:61:cumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim:48::48::48:evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun:16::16::16::16::16::16::16:

Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah:46::46:
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum
canım benim kıyamam ya stres yapma lütfen inşallah bişey olmuycak bebişine hep dumdasınız canım iyi bak kendine
Nasıl yapmıyım valla sabahta yaptım çıkmadı bence yok zaten ilacıda kestim karnım çok ağrıyor kesin adet geliyor yedik kırmızı kartı kaldık saha dışı...
Sen nasılsın ovulasyon testi yapıyosun kardeşimde yapmış çok faydalı zamanını biliyorsun en azından.
banum yaa sen böyle dedikce üzülüyorum lütfen yapma böyle yanlış yapmışsın ilaçları bırakmakla daha çok erken testte çıkması çok zor yani .
boşuna erkeden kendini üzüyosun canım yaa
Napıyım canım o kadar sıkkınki birde onu içip kendimi heveslendirmiyim dedim...
offf kıyamam ya niye böyle ümitsiz oldunki inşallah olur kuzum nolur ümidini yitirme
hamis olan arkadaslari cani gönül teprik ederim.ins bu sevincinizin üstüne dogum sevincide eklenir..

kizlarr nolur bana bi cözüm söyleyyinn. ben adet öncesi cook tuaf oluyorum oturup herbiseye saatlerce agliyorum bagiriyorum cagiriyorum sürekli kavga yapiyorum . cok agrim oluyor 1 hafta boyunca napacam ben simdi. doktora sordum hersey normal deddii bu doktorun sürekli normal demesi bence normal deil beni deli ediyor.:31::31:
egalcim bazı insanlar adet dönemlerinde çok gergin olurlar ama buna yapılcak pek bişey yok kendi kendini kontrol etmeye çalış yada odönemlerde sakinleştirici alabilirsin tabi doktor verirse .
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

1 üye ben zataliniz :) misafirler muhabbet edelim gelin.. yanlız kaldım ühhüüü :)
keşke misafirlerlede görüşülebilse değilmi insan çok merak ediyo kim bunlar diye :9:
memleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecti:61:cumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim:48::48::48:evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun:16::16::16::16::16::16::16:
garipcim demek kavuştunuz vatana çok sevindim aklımdaydın benimde çok şükür canım
iyi tatiller diliyorum sana buarada adetin ne alemde ??

benim duyduguma göre doktordan,eger bir yil cocuk olmazsa korunmadan o zaman doktora gidip batirmaliymis kisirlik var mi diye.

dolduramadim bile o bir yili ama ne kadar isterdim yavrumu kucadima almayi:14:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

ebrar_53 SeLiNa23

selinam misafirlere ne ikram etsek kuzum yaaa ayıp olur şimdi boş göndermiyelim :60::60::60:

yarın perşembe abla.zaten pek ümitli değilim.bu ay olmadı sanırım içimden öyle geçiyo.

:1::1:pardon yaa kafa yok işte tatile gidicezya günler geçsin istiyorum galiba
canım zaten ümitli olmadığın anda oluyo işte tutişde öyleydi çok şükür geldi bebişi inşallah seninde öyle olur

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 4 ziyaretçi)

ebrar_53 SeLiNa23

selinam misafirlere ne ikram etsek kuzum yaaa ayıp olur şimdi boş göndermiyelim :60::60::60:

ben bir cay alirim:1: gecmisten direk buraya bakiyorum kim ne yazmis die gecmisten girdigim ici giris yapmis gözükmüyorum illa siffre yazcam bende unutuyomm tabii. sen simdi yazinca gördü allah allah ben nie yokkum ki die sonra jeton düstü:60::60::60:

ben bir cay alirim:1: gecmisten direk buraya bakiyorum kim ne yazmis die gecmisten girdigim ici giris yapmis gözükmüyorum illa siffre yazcam bende unutuyomm tabii. sen simdi yazinca gördü allah allah ben nie yokkum ki die sonra jeton düstü:60::60::60:

yakaladık bi misafiri :1:hoşgeldin kuzum nasılsın ?
ya bazen bende öyle bakıyorum canım girmeye müsayit olmadığım zamanlarda :34:

canım benim kıyamam ya stres yapma lütfen inşallah bişey olmuycak bebişine hep dumdasınız canım iyi bak kendine

banum yaa sen böyle dedikce üzülüyorum lütfen yapma böyle yanlış yapmışsın ilaçları bırakmakla daha çok erken testte çıkması çok zor yani .
boşuna erkeden kendini üzüyosun canım yaa

offf kıyamam ya niye böyle ümitsiz oldunki inşallah olur kuzum nolur ümidini yitirme

egalcim bazı insanlar adet dönemlerinde çok gergin olurlar ama buna yapılcak pek bişey yok kendi kendini kontrol etmeye çalış yada odönemlerde sakinleştirici alabilirsin tabi doktor verirse .

keşke misafirlerlede görüşülebilse değilmi insan çok merak ediyo kim bunlar diye :9:

garipcim demek kavuştunuz vatana çok sevindim aklımdaydın benimde çok şükür canım
iyi tatiller diliyorum sana buarada adetin ne alemde ??

verseler keske valla cok cekilmez biri oluyorum bazen ben bili ozamanlar kendime dayanamio agliom agliom sonra uyya kaliom sonra bütün gün agriyla dolasiom off off ben napcam yaaa doktoru degistirmek istiyorum ama burdada türk dr bulmak cok zor :2::2::2::2: haa bide sey ^srcaktiim regliyken agri kesici icmek zararlimi ben agridan ölsem agri kesici icmiom belki zararlidir die zararsizsa onda icim belki ise yarar hee:30::30:

:1::1:pardon yaa kafa yok işte tatile gidicezya günler geçsin istiyorum galiba
canım zaten ümitli olmadığın anda oluyo işte tutişde öyleydi çok şükür geldi bebişi inşallah seninde öyle olur
hayırlısı abla.ne diyelim ki.pek keyfimde yok nedense canım sıkılıyo:84:

hşg canım.nasılsın?

verseler keske valla cok cekilmez biri oluyorum bazen ben bili ozamanlar kendime dayanamio agliom agliom sonra uyya kaliom sonra bütün gün agriyla dolasiom off off ben napcam yaaa doktoru degistirmek istiyorum ama burdada türk dr bulmak cok zor :2::2::2::2: haa bide sey ^srcaktiim regliyken agri kesici icmek zararlimi ben agridan ölsem agri kesici icmiom belki zararlidir die zararsizsa onda icim belki ise yarar hee:30::30:

canım yaa çok kötü olur gerçektende engel olamıyosun değilmi bence ısrarla sor doktoruna başka çaren yok
ağrı kesici içmek zararlı değilde benim hemen adetimi kesiyo ondan içmemeye gayret ediyorum

canım yaa çok kötü olur gerçektende engel olamıyosun değilmi bence ısrarla sor doktoruna başka çaren yok
ağrı kesici içmek zararlı değilde benim hemen adetimi kesiyo ondan içmemeye gayret ediyorum

benkini biraz keesse iyi olur ama nerdeee. cok yogun oluyor 1 hafta oluyor o 1 hafta gecsin die takla atiom resmen.. off off negüzel 3 gün olmak varken 1hafta bu sacma seyle ugrasiom :52::52::52:

hayırlısı abla.ne diyelim ki.pek keyfimde yok nedense canım sıkılıyo:84:

hşg canım.nasılsın?
kuzucum hayırdır neyin varki ?sıcaklardandır belki yaa bendede durgunluk var buara
:1::1::1::1::1: hosbulduk ablacimm napiyim sinirli sinirli geziom hehehehe:31::31::31: sen nasilsin??

aman haaa bize patlama sakın :1::1:korktum senden şimdi :1:

Back
X