Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah seninde hamilelik haberini veririz canım,hemde en kısa zamanda,inan bende bunu çok istiyorum,herkez hamile kalınca seviniyoz ama,yıllarca uğraşıpta,en sonunda hamile kalanlar bizi çok daha fazla mutlu ediyo,o sevinci içimizde aynen yaşıyoz,çünkü beklemenin acısını hepimiz çok iyi biliyoz.canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada
kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunhalaya geciktim idare ediverin
kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canımsen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll
aminnn canımmmmm.
canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..
bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiiidarısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm
seni çok özledim yaaaa.
boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideeehepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettimeve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk
yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim
swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.
herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
canımcım,bu kadar korkarsan,sorun olmasada sorun çıkcak diye korkmaya başladım,biraz daha rahat olabilsen keşke.kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz
Svmcprlk Canım valla doktor görmeden içmeseydin iyiydi ama başalmışsın artık hayırlısı olsun inşallah ilk aydan tutar sakın kafana takma unut hamileliği bebeği öyle dene inan ço faydası oluyor.
selam kızlar ben geldim.kardelenim napıyon canım altta görüyorum seni.
kızlar ben çok yatkınım depresife. çok düşünüyorum, gereksiz takıntılar yaratıyorum kendime. burada hamile kalmak isteyip de olmayanları okuyunca hep içime korku giriyor ya ben de olamazsam diye. doktor herşeyin normal, başla, ilk 6 ay zaten düşük ihtimal dedi ama şimdi ben korkuyorum ya kalamazsam diye inşallah böyle bi takıntı bana mani olmaz..bu ay başladık ama kafamda hep sorular var, ne yapıcam ben??
slm milletnasılsınız selenacım altta görüyorum seni nasılsın
ranacım , tutiş , kayracım hepinizi kutlarım çok sevindim gec oldu ama yeni gördüm okadar sevindim ki gözlerim doldu şimdi ağlayacağım allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin alahım kokularını içinize çekmeyi pamuk ellerini tutmayı gül yüzlerini görmeyi anne baba dediklerini duymayı nasip etsin allah acılarını göstermesin sağlıklı bı 9 ay ve sonra sağlıklı bi uzun ömür diliyorum okadar duygulandım ki söyleyecek kelime bulamıyorum
hepinizi çok seviyorum kızlar alıntı yapmadım kusura bakmayın elimden geldiğince beğendim öpüldünüz nanaktan
Yok kardeloşum şimdilik yapmıcam, ama ii aklıma getirdn ben avatarıma seksüü bi hatun koyayıym ahahahaatutiş,sana takvim yapim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ona dikkat etmen lazım cnm bi dahakine ona göre yaparsın...yanlışı orda yaptım sanırım,çünkü kontrol çizgisi bile çıkmadı![]()
Banucum kendini çok fazla strese sokuyorsun,lütfen dikkat et kendine millet en erken 12.gün öğreniyor o da kanda sen idrar testi yaptırıyorsun kendine zehir etme bugunleri Allah'ın izniyle meleğin glmiştr...Nasıl yapmıyım valla sabahta yaptım çıkmadı bence yok zaten ilacıda kestim karnım çok ağrıyor kesin adet geliyor yedik kırmızı kartı kaldık saha dışı...
Sen nasılsın ovulasyon testi yapıyosun kardeşimde yapmış çok faydalı zamanını biliyorsun en azından.
Sağolasın cnm,egalim adet zamanı bu tür psikolojik gerginlikler çok normal bitki çayları içmeni tavsiye ederim mesela melisa çayı,papatya çayı...hamis olan arkadaslari cani gönül teprik ederim.ins bu sevincinizin üstüne dogum sevincide eklenir..
kizlarr nolur bana bi cözüm söyleyyinn. ben adet öncesi cook tuaf oluyorum oturup herbiseye saatlerce agliyorum bagiriyorum cagiriyorum sürekli kavga yapiyorum . cok agrim oluyor 1 hafta boyunca napacam ben simdi. doktora sordum hersey normal deddii bu doktorun sürekli normal demesi bence normal deil beni deli ediyor.![]()
Maşalllah maşallah hiç eksik olmuyor ziyaretçilerimiz topiğimiz bu ara pek bi revaçta :):)Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
1 üye ben zataliniz :) misafirler muhabbet edelim gelin.. yanlız kaldım ühhüüü :)
Selam cnm hoşgeldin ...memleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr
kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecticumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim
evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun
![]()
Egalim öyle deme cnm ya ne güzel işte vücudundaki tüm pislikler gidiyor,öyle saçma falan deme lütfen...benkini biraz keesse iyi olur ama nerdeee. cok yogun oluyor 1 hafta oluyor o 1 hafta gecsin die takla atiom resmen.. off off negüzel 3 gün olmak varken 1hafta bu sacma seyle ugrasiom![]()
Eboşşş niçin tşk ettin acebaaa öğrenebilir miyimcanım arkadaşım sana teşekkür ediyorum nedenini sen biliyosun zaten![]()
Boncugum sağol kuzum Allah razı olsun darısı da sizlere inşaallah en kısa zamanda.....tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
umarım ıyısınızdır hepınızı cok özledım öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın
Derinimmm sağol kuzumm inşaallah inşaallah,Aallah'ım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah...anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunhalaya geciktim idare ediverin
![]()
Kayram yarın güzel hbrlerini alırız inşaallah cnm bnm dualarım seninle...kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz
Gulizcim çok fazla stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde değil malesef,hakkında hayırlısı...kızlar ben çok yatkınım depresife. çok düşünüyorum, gereksiz takıntılar yaratıyorum kendime. burada hamile kalmak isteyip de olmayanları okuyunca hep içime korku giriyor ya ben de olamazsam diye. doktor herşeyin normal, başla, ilk 6 ay zaten düşük ihtimal dedi ama şimdi ben korkuyorum ya kalamazsam diye inşallah böyle bi takıntı bana mani olmaz..bu ay başladık ama kafamda hep sorular var, ne yapıcam ben??
Eccim tşk ederim cnm sağolasın,çok güzel dua etmişsin Allah razı olsun...slm milletnasılsınız selenacım altta görüyorum seni nasılsın
ranacım , tutiş , kayracım hepinizi kutlarım çok sevindim gec oldu ama yeni gördüm okadar sevindim ki gözlerim doldu şimdi ağlayacağım allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin alahım kokularını içinize çekmeyi pamuk ellerini tutmayı gül yüzlerini görmeyi anne baba dediklerini duymayı nasip etsin allah acılarını göstermesin sağlıklı bı 9 ay ve sonra sağlıklı bi uzun ömür diliyorum okadar duygulandım ki söyleyecek kelime bulamıyorum
hepinizi çok seviyorum kızlar alıntı yapmadım kusura bakmayın elimden geldiğince beğendim öpüldünüz nanaktan
canım şuan bi sorunum yok iyiyim inş hep böyle sorunsuz dewam eder....İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.
Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...
Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.
Ne zaman gidiyosun kız özliycez...
Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var
Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...
Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.
Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.
canımmmmmmmm çok saol sen diyordun ewet inş darısı sana olur en kısa zamanda .....canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada
kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrunhalaya geciktim idare ediverin
kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canımsen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll
aminnn canımmmmm.
canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..
bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiiidarısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm
seni çok özledim yaaaa.
boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideeehepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettimeve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk
yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim
swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.
herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
slm milletnasılsınız selenacım altta görüyorum seni nasılsın
Ben de bebek özlemi çekenlerdenim.3 yıllık evliyim.27 yaşındayım.Son 1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.Doktora gittim herşeyin normal olduğunu söyledi.Duphanson ilacı verdi adet düzenleyici.Son 3-4 ayım adetlerim düzensizdi.2 aydır duphansonla düzenli adet görüyorum.Yumurtlama günlerimde ilişkiyi sıklaştırıyoruz ama olmuyor olmuyor.... Sizin tecrübelerinizden tecrübe edinmek istiyorum.
Doğru diyorsunda nasıl tutuyım kendimi gene gittim aldım yaptım gördüm yarın sabah kan vericem artık yeter yarın benim evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor belki bir müjde alırım inşallah.Yok kardeloşum şimdilik yapmıcam, ama ii aklıma getirdn ben avatarıma seksüü bi hatun koyayıym ahahahaa
ona dikkat etmen lazım cnm bi dahakine ona göre yaparsın...
Banucum kendini çok fazla strese sokuyorsun,lütfen dikkat et kendine millet en erken 12.gün öğreniyor o da kanda sen idrar testi yaptırıyorsun kendine zehir etme bugunleri Allah'ın izniyle meleğin glmiştr...
Sağolasın cnm,egalim adet zamanı bu tür psikolojik gerginlikler çok normal bitki çayları içmeni tavsiye ederim mesela melisa çayı,papatya çayı...
Maşalllah maşallah hiç eksik olmuyor ziyaretçilerimiz topiğimiz bu ara pek bi revaçta :):)
Selam cnm hoşgeldin ...
Egalim öyle deme cnm ya ne güzel işte vücudundaki tüm pislikler gidiyor,öyle saçma falan deme lütfen...
Eboşşş niçin tşk ettin acebaaa öğrenebilir miyim
Boncugum sağol kuzum Allah razı olsun darısı da sizlere inşaallah en kısa zamanda.....
Bu arada kursa başlaman ii olmuş kafa dağıtmışsındır ne güzel...
Derinimmm sağol kuzumm inşaallah inşaallah,Aallah'ım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah...
Kayram yarın güzel hbrlerini alırız inşaallah cnm bnm dualarım seninle...
Gulizcim çok fazla stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde değil malesef,hakkında hayırlısı...
Eccim tşk ederim cnm sağolasın,çok güzel dua etmişsin Allah razı olsun...
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah....
Naılsınız canlarım ben anca girebildim