Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Svmcprlk Canım valla doktor görmeden içmeseydin iyiydi ama başalmışsın artık hayırlısı olsun inşallah ilk aydan tutar sakın kafana takma unut hamileliği bebeği öyle dene inan ço faydası oluyor.

canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada:34:

kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52:

anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrun:nazar::nazar::nazar::64::64::64:halaya geciktim idare ediverin:1:

kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canım:70::70::64::64:sen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll:22::1:

aminnn canımmmmm.

canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn:64::64::64:

kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..

bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64:darısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm:70:seni çok özledim yaaaa.

boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideee:31:hepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettim:59:eve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk:59:yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim:1:

swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.

herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
inşallah seninde hamilelik haberini veririz canım,hemde en kısa zamanda,inan bende bunu çok istiyorum,herkez hamile kalınca seviniyoz ama,yıllarca uğraşıpta,en sonunda hamile kalanlar bizi çok daha fazla mutlu ediyo,o sevinci içimizde aynen yaşıyoz,çünkü beklemenin acısını hepimiz çok iyi biliyoz.
kayra nınkine gelince,tekrar arıcaktımda,kocan gilden utandım,kayramında kocası izin vermemiş,o yüzden bu konuda onu çok fazla üzmeyelim.
normalde bende saklanınca çok üzülüyorum ama,istisnalar kaideyi bozmaz diye bi kaide vardır canımn.
kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum:30::30::30::30::30:
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz
canımcım,bu kadar korkarsan,sorun olmasada sorun çıkcak diye korkmaya başladım,biraz daha rahat olabilsen keşke.
hep dualarımdasın,seviyorum seni.
Svmcprlk Canım valla doktor görmeden içmeseydin iyiydi ama başalmışsın artık hayırlısı olsun inşallah ilk aydan tutar sakın kafana takma unut hamileliği bebeği öyle dene inan ço faydası oluyor.

bende içcektim bu ay dr görmeden,hemde bile bile kontrolsüz olmicanı,ama şansa bi kontrol çıktı bana haybeden.
bide sevcana diyom dr kontrolsüz içme:27:
bende yakı yapıştırdım sırtıma,biber var şu anda,sırtıma derken,tutişin tarif ettiği yerde yani.
kızlar herkeze hayırlı günler,inşallah yeni müjdeler aldığımız bi gün olsun.

kızlar ben çok yatkınım depresife. çok düşünüyorum, gereksiz takıntılar yaratıyorum kendime. burada hamile kalmak isteyip de olmayanları okuyunca hep içime korku giriyor ya ben de olamazsam diye. doktor herşeyin normal, başla, ilk 6 ay zaten düşük ihtimal dedi ama şimdi ben korkuyorum ya kalamazsam diye inşallah böyle bi takıntı bana mani olmaz..bu ay başladık ama kafamda heo sorular var, ne yapıcam ben??

kızlar ben çok yatkınım depresife. çok düşünüyorum, gereksiz takıntılar yaratıyorum kendime. burada hamile kalmak isteyip de olmayanları okuyunca hep içime korku giriyor ya ben de olamazsam diye. doktor herşeyin normal, başla, ilk 6 ay zaten düşük ihtimal dedi ama şimdi ben korkuyorum ya kalamazsam diye inşallah böyle bi takıntı bana mani olmaz..bu ay başladık ama kafamda hep sorular var, ne yapıcam ben??

kızlar ben çok yatkınım depresife. çok düşünüyorum, gereksiz takıntılar yaratıyorum kendime. burada hamile kalmak isteyip de olmayanları okuyunca hep içime korku giriyor ya ben de olamazsam diye. doktor herşeyin normal, başla, ilk 6 ay zaten düşük ihtimal dedi ama şimdi ben korkuyorum ya kalamazsam diye inşallah böyle bi takıntı bana mani olmaz..bu ay başladık ama kafamda hep sorular var, ne yapıcam ben??

hoşgeldin canım.dediğin gibi takıntı sana mani olur.dr doğru söylemiş en az 1 sene korunmasız ilişkiden sora araştırılması gerekir.gerçi yaşın kaç bilmiyorum 35in üzeriyse 6 ay olmadıysa dr a görünmekte fayda var.inş çok beklemezsin.kendinden bahsedersen yardımcı olabileceğimiz bişeyde oluruz seve seve.

slm milletnasılsınız selenacım altta görüyorum seni nasılsın
ranacım , tutiş , kayracım hepinizi kutlarım çok sevindim gec oldu ama yeni gördüm okadar sevindim ki gözlerim doldu şimdi ağlayacağım allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin alahım kokularını içinize çekmeyi pamuk ellerini tutmayı gül yüzlerini görmeyi anne baba dediklerini duymayı nasip etsin allah acılarını göstermesin sağlıklı bı 9 ay ve sonra sağlıklı bi uzun ömür diliyorum okadar duygulandım ki söyleyecek kelime bulamıyorum
hepinizi çok seviyorum kızlar alıntı yapmadım kusura bakmayın elimden geldiğince beğendim öpüldünüz nanaktan

ranacım , tutiş , kayracım hepinizi kutlarım çok sevindim gec oldu ama yeni gördüm okadar sevindim ki gözlerim doldu şimdi ağlayacağım allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin alahım kokularını içinize çekmeyi pamuk ellerini tutmayı gül yüzlerini görmeyi anne baba dediklerini duymayı nasip etsin allah acılarını göstermesin sağlıklı bı 9 ay ve sonra sağlıklı bi uzun ömür diliyorum okadar duygulandım ki söyleyecek kelime bulamıyorum
hepinizi çok seviyorum kızlar alıntı yapmadım kusura bakmayın elimden geldiğince beğendim öpüldünüz nanaktan

selam canım hoşgeldin.bende iyiyim çok şükür.sen nasılsın?

tutiş,sana takvim yapim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yok kardeloşum şimdilik yapmıcam, ama ii aklıma getirdn ben avatarıma seksüü bi hatun koyayıym ahahahaa
yanlışı orda yaptım sanırım,çünkü kontrol çizgisi bile çıkmadı:17:
ona dikkat etmen lazım cnm bi dahakine ona göre yaparsın...
Nasıl yapmıyım valla sabahta yaptım çıkmadı bence yok zaten ilacıda kestim karnım çok ağrıyor kesin adet geliyor yedik kırmızı kartı kaldık saha dışı...
Sen nasılsın ovulasyon testi yapıyosun kardeşimde yapmış çok faydalı zamanını biliyorsun en azından.
Banucum kendini çok fazla strese sokuyorsun,lütfen dikkat et kendine millet en erken 12.gün öğreniyor o da kanda sen idrar testi yaptırıyorsun kendine zehir etme bugunleri Allah'ın izniyle meleğin glmiştr...
hamis olan arkadaslari cani gönül teprik ederim.ins bu sevincinizin üstüne dogum sevincide eklenir..

kizlarr nolur bana bi cözüm söyleyyinn. ben adet öncesi cook tuaf oluyorum oturup herbiseye saatlerce agliyorum bagiriyorum cagiriyorum sürekli kavga yapiyorum . cok agrim oluyor 1 hafta boyunca napacam ben simdi. doktora sordum hersey normal deddii bu doktorun sürekli normal demesi bence normal deil beni deli ediyor.:31::31:
Sağolasın cnm,egalim adet zamanı bu tür psikolojik gerginlikler çok normal bitki çayları içmeni tavsiye ederim mesela melisa çayı,papatya çayı...
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

1 üye ben zataliniz :) misafirler muhabbet edelim gelin.. yanlız kaldım ühhüüü :)
Maşalllah maşallah hiç eksik olmuyor ziyaretçilerimiz topiğimiz bu ara pek bi revaçta :):)
memleketimden kader arkadaslarima selamlarrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

kizlar hepiniz iyisiniz insallah?haber veremedim size kac gundur,kusura bakmayin..biz geldik cok sukur,yolculugumuz da güzel gecti:61:cumartesiye kadar antalyada olacagiz,sonrasinda izmire ailelerimizin yanina gecicez insallah...her zaman giremeyebilirim,ama aklimdasiniz arkadaslarim:48::48::48:evime döndugumde daha rahat görusmek dilegi ile....hepiniz allah'a emanet olun:16::16::16::16::16::16::16:
Selam cnm hoşgeldin ...
benkini biraz keesse iyi olur ama nerdeee. cok yogun oluyor 1 hafta oluyor o 1 hafta gecsin die takla atiom resmen.. off off negüzel 3 gün olmak varken 1hafta bu sacma seyle ugrasiom :52::52::52:
Egalim öyle deme cnm ya ne güzel işte vücudundaki tüm pislikler gidiyor,öyle saçma falan deme lütfen...

canım arkadaşım sana teşekkür ediyorum nedenini sen biliyosun zaten :29:
Eboşşş niçin tşk ettin acebaaa öğrenebilir miyim :1::1::1:
tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
umarım ıyısınızdır hepınızı cok özledım öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın
Boncugum sağol kuzum Allah razı olsun darısı da sizlere inşaallah en kısa zamanda.....
Bu arada kursa başlaman ii olmuş kafa dağıtmışsındır ne güzel...
anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrun:nazar::nazar::nazar::64::64::64:halaya geciktim idare ediverin:1:
Derinimmm sağol kuzumm inşaallah inşaallah,Aallah'ım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah...
kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum:30::30::30::30::30:
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz
Kayram yarın güzel hbrlerini alırız inşaallah cnm bnm dualarım seninle...
Gulizcim çok fazla stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde değil malesef,hakkında hayırlısı...
Eccim tşk ederim cnm sağolasın,çok güzel dua etmişsin Allah razı olsun...
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah....

Naılsınız canlarım ben anca girebildim

İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.

Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...

Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.

Ne zaman gidiyosun kız özliycez...

Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var :60::60:

Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...

Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.

Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.
canım şuan bi sorunum yok iyiyim inş hep böyle sorunsuz dewam eder....:nazar:
canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada:34:

kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52:

kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canım:70::70::64::64:sen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll:22::1:

aminnn canımmmmm.

canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn:64::64::64:

kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..

bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64:darısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm:70:seni çok özledim yaaaa.

boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideee:31:hepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettim:59:eve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk:59:yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim:1:

swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.

herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
canımmmmmmmm çok saol sen diyordun ewet inş darısı sana olur en kısa zamanda .....

AMİNNNNNNNNNNN,
canım çok güzel yazmışsın RABBİM bütün isteyenlere nasip etsin .......

Ben de bebek özlemi çekenlerdenim.3 yıllık evliyim.27 yaşındayım.Son 1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.Doktora gittim herşeyin normal olduğunu söyledi.Duphanson ilacı verdi adet düzenleyici.Son 3-4 ayım adetlerim düzensizdi.2 aydır duphansonla düzenli adet görüyorum.Yumurtlama günlerimde ilişkiyi sıklaştırıyoruz ama olmuyor olmuyor.... Sizin tecrübelerinizden tecrübe edinmek istiyorum.

Ben de bebek özlemi çekenlerdenim.3 yıllık evliyim.27 yaşındayım.Son 1 yıldır korunmuyoruz ama hamile kalamadım.Doktora gittim herşeyin normal olduğunu söyledi.Duphanson ilacı verdi adet düzenleyici.Son 3-4 ayım adetlerim düzensizdi.2 aydır duphansonla düzenli adet görüyorum.Yumurtlama günlerimde ilişkiyi sıklaştırıyoruz ama olmuyor olmuyor.... Sizin tecrübelerinizden tecrübe edinmek istiyorum.

Hoşgeldin cnm,eşinde göründü mü doktora onunda görünmesi sart birde rahim filmi çektirdin mi sen gerçi doktorun yavaş yavaş uygulanacak adımlar hakkında bilgi verir sana,dilerim tez zamanda gelir bebeğin...

Hayirlisi olsun,Allah herkese hayirli evlat versin....

evlat bu hayirsiz olsada canin kanin atamazsin.dünyaya hayirli bir insan olsun!!!

Yok kardeloşum şimdilik yapmıcam, ama ii aklıma getirdn ben avatarıma seksüü bi hatun koyayıym ahahahaa

ona dikkat etmen lazım cnm bi dahakine ona göre yaparsın...

Banucum kendini çok fazla strese sokuyorsun,lütfen dikkat et kendine millet en erken 12.gün öğreniyor o da kanda sen idrar testi yaptırıyorsun kendine zehir etme bugunleri Allah'ın izniyle meleğin glmiştr...

Sağolasın cnm,egalim adet zamanı bu tür psikolojik gerginlikler çok normal bitki çayları içmeni tavsiye ederim mesela melisa çayı,papatya çayı...

Maşalllah maşallah hiç eksik olmuyor ziyaretçilerimiz topiğimiz bu ara pek bi revaçta :):)

Selam cnm hoşgeldin ...

Egalim öyle deme cnm ya ne güzel işte vücudundaki tüm pislikler gidiyor,öyle saçma falan deme lütfen...

Eboşşş niçin tşk ettin acebaaa öğrenebilir miyim :1::1::1:

Boncugum sağol kuzum Allah razı olsun darısı da sizlere inşaallah en kısa zamanda.....
Bu arada kursa başlaman ii olmuş kafa dağıtmışsındır ne güzel...

Derinimmm sağol kuzumm inşaallah inşaallah,Aallah'ım tez zamanda sizlere de nasip etsin inşaallah...

Kayram yarın güzel hbrlerini alırız inşaallah cnm bnm dualarım seninle...

Gulizcim çok fazla stres yapmamaya çalış dicem ama insanın elinde değil malesef,hakkında hayırlısı...

Eccim tşk ederim cnm sağolasın,çok güzel dua etmişsin Allah razı olsun...
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşaallah....

Naılsınız canlarım ben anca girebildim
Doğru diyorsunda nasıl tutuyım kendimi gene gittim aldım yaptım gördüm yarın sabah kan vericem artık yeter yarın benim evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor belki bir müjde alırım inşallah.
Canım ya belirtin vrmıydı benim karnım kasıklarım çok ağrıyo ya adet geliyor sanki.

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)

banu145145+,lagrima,AnaToLia_,yarimelma,
Naber kızçeler...

Back
X