Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

lagrima canım yazılarını takip ediyorum bugünden beri.bu bahsttiğin çocuklar kimin ve neden sen bakıyorsun...

selam kızlar bizde aşılama yaptıracaz onun için çatlatma iğnesi vuruldum az önce inş. bizim ve sizlerinde bebişleri gelir lütfen hepimiz dua edelim birbirimize :16::16::16::16::16::16:selam lagrimacım:3::3::3::3::3::3:

12 20 25 yasındalar.. kazık kadarlar.. 12 yasındakini vereyim dedim yurda işte kabul etmediler..

almıyorlar eşimde yurtta büyüdüğü içi biliyorum da zaten.. maddi durumu olan cocukları almıyorlar..
Çok ilginç ya evmi bakıyor çocuklara sanki evi varsa ne olucak bence git konuş yurt müdürüyle.
Çocuk dediklerinde büyük ya inşallah 20 25 yaşındakiler evlenirlerde giderler diyelim hadi artık daha fazla üzme kendini.

dayımın çocukları . 11 sene önce dayımın eşi vefat edince dayım evlendi tabi hemen hemen 1 sene sonra anneannem onların babannesi yani aldı 3 ünüde kendi evine geçti anneannem baktı 3 ay önce anne annem vefat edince anneme kaldı bende anneme kıyamadığımdan aldım çocukları..

ama diğer evime geçene kadar artık karar verdiğim diğer evime geçtiğimde almayacagım annem baksın bir süre annemide yanıma alacagım gerçi 1 2 ay burunları sürtsün sonra geri gelir annem dayanamaz..

lagrima canım yazılarını takip ediyorum bugünden beri.bu bahsttiğin çocuklar kimin ve neden sen bakıyorsun...

Allahım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzum sana ve bekleyenlere..
selam kızlar bizde aşılama yaptıracaz onun için çatlatma iğnesi vuruldum az önce inş. bizim ve sizlerinde bebişleri gelir lütfen hepimiz dua edelim birbirimize :16::16::16::16::16::16:selam lagrimacım:3::3::3::3::3::3:

işe girmeyi gtleri yese hemen büyüğü evlendiririz ama işe girmiyorlar..
Çocuk dediklerinde büyük ya inşallah 20 25 yaşındakiler evlenirlerde giderler diyelim hadi artık daha fazla üzme kendini.

dayımın çocukları . 11 sene önce dayımın eşi vefat edince dayım evlendi tabi hemen hemen 1 sene sonra anneannem onların babannesi yani aldı 3 ünüde kendi evine geçti anneannem baktı 3 ay önce anne annem vefat edince anneme kaldı bende anneme kıyamadığımdan aldım çocukları..

ama diğer evime geçene kadar artık karar verdiğim diğer evime geçtiğimde almayacagım annem baksın bir süre annemide yanıma alacagım gerçi 1 2 ay burunları sürtsün sonra geri gelir annem dayanamaz..

Allahım hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kuzum sana ve bekleyenlere..

işe girmeyi gtleri yese hemen büyüğü evlendiririz ama işe girmiyorlar..
sağol canım inş. canım sabretmek zor ama Allah sabır versin inş. mükafatını alırsın onlarında psikolojisi bozuktur mantıklı düşünceli davranışlar bekleme canım üzme kendini lütfen :59::59:

onlarınki bozuk tmm ama bizimkinide bozdular. kadın doğumcu sakinleştirici verdi düşün artık.
neyse amannn taşındıgımda almayacagım yanıma annemide alırım 1 2 ay burunları belki sürter ama annem o kadar dayanır mı bilmem..
sağol canım inş. canım sabretmek zor ama Allah sabır versin inş. mükafatını alırsın onlarında psikolojisi bozuktur mantıklı düşünceli davranışlar bekleme canım üzme kendini lütfen :59::59:

evet canım malesef öyle oldu bende seni özledim .evet iki ay yeter diye düşündüm çevremde 6 ay 1 yıl korunanlar var olucaksa öylede oluyor en önemlisi hayırlısının hayırlı zamanda olması. inşallah canım.

ay canım benim yaaaaa ay içim nasıl fena oldu anlatamam çok duygulandım .rabbim meleğini en kısa zamanda yollar inşallah canım hayırlısıyla :43::43::43::43::43::43::43:
semroşum hayırlısı olsun inşallah rabbim çok bekletmeden oğluşuna tatlımı tatlı bir prenses yollasın
Kız gözlerim şişmişti zaten ağlamaktan yine ağlattın beni sanki bunlar benim duygularım çok gerçek :2::2::2::14::14::14::14::14:

Sağol canım inşallah ama çok fena oldum galiba bu sefer çokmu inanmıştım ne ....
Aman emrecik iyi olsun yavlum benim.
Cicişim çok üzüldüm onada offff.

İyi eğlencler canım...
tahmin ediyorum canım her tedavi ve her negatif sonuç bizim için bir yıkım oluyo ama napalım kaderimiz buymuş allahım katından versin sanaada tüm arkadaşlarmada
bugün nasılsın kuzum gelmedi değilmi kırmızılar belkide süpriz yapıcak minişin
çok geçmiş olsun emreciğe,rabbim şifa versin,hastalıklardan korusun inşallah.

benim gelir canım sık sık,ALLAHTAN ÇOK YABANCI DEĞİLLER,SADECE YOLCULUK OLUNCA YARIN,BİRAZ ZOR OLDU BENİM İÇİN,daha yapmam gereken bissürü işim var ve işin kötüsü bugün benim yumurtlama günüm sanırım,az sonra bi test daha yapcam.:69:

canımcım karşılaşamıyoz,özledim seni yaaaaaa:70:
canım şuanda memleketimdesin biliyorum inşallah keyifli ve olumlu geçer öpüyorum seni
canlarım nasılsınız ????
biz dün doktora kontrole gittik ve kesemizi gördükkkkkkkkkk :nazar::nazar::nazar:
mercimek kadar teyzeleri durumu gayet iyiymiş ayın 19nda kalp atışlarını duymaya gideceğiz RABBİM nasip ederse ......
:49:
kuzucum maşallah allahım hayırlısıyla pıt pıtları duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yerim ben o mercimeği
selam kızlar ben geldim.kan testi yaptırdım.ve NEGATİF. ama hala hastalanmadım.düzenim bozuldu :50:
kuzum nediyimki ya üzüldüm çok hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin ..dur bakalım belkide yarına filkan gelir mevsim geçişlerinde düzensizlikler olurmuş canım
selam nasılsınız kızlar? ben eh işte. bu lanet olası evde kendimi hizmetçi gibi görmekten sıkıldım. [SUP]bu kadar pis ve lanet çocuklar olamazlar.nasıl kurtulabilirim? artık şööyle yapıyorum çoraplarını kıyafetlerini oraya buraya atıyorlar alıp çöpe atıyorum soruyalar bana nerde tişörtüm bilmem nereye koyduysanız orda çöpte buluyorlar bazen.. ama dayanamıyorum ben annemle konuştum hiç gelesim yok çok rahatım burda diyor ama sizi özledim diyor dedim gelme annem ben evime gittiğimde bu kadın ne yapcak hep bunların peşinimi toplıcak evden kaçsalar keşke.. kötü yola mı düşerler jigolomu olurlar umrumda değil yeterki yanımızda olmasınlar. artık çok bunaldım dün aldım kardeşimi kocamı bıraktım evde bunları teyzeme gittim eve bigeldim evin yarısı kalk gidelim dior diğer yarısı otur b.k yeme diyor Allah ım hizmetçimiyim ben? hadi ben daha gencim içim küflensede annem ne halt etcek.dizleri tutmuyor sağlıgı el vermiyor.. ben gene cok şiştim. bu yol olmalı nasıl bir yol bilmiyorum ama bir çıkış yolu olmalıama ne.. ruh sağlığım bozuldu cidden ölsünler diyegözlerinin içine bakıyorum ya.! keşke burayı girip okusalar ve kaçsalar evden. :( ben tükendim ama cokkkk..
bana belki kızanlarınız vardır, neden böyle diyor hiç mi vicdanı yok! aynı ortamda 24 saat durun vicdan kalıyor mu görün.içim zerre sızlamıyor artık..

[/SUP]amin cümlemizin Allah gönlüne göre versin.

olur inşallah tatlım. Rabbim burda hepimize sırasıyla nasip etsin.

ahh kuzum ağlama tüh kendime çok kızdım şuan.. hiç düşünemedim paylaşırken öküzlüğüme ver.özür dilerim..
canım benim ya sana niye kızalım yaşadığını anca sen bilirsin allahım ferahlık versin onlarada akıl fikir inşallah
biraz önce annemle konustum anlattım dediği şey şu kızım sokaktan cocuk bulmussun büyütüyorsun farzet. cennet kolay değil cehennem boşuna değil.. anneannen cok iyi orda rahat o kadar cocuk büyüttü.. biz de cekeceğiz kaderimiz bu... işte bucümle beni çileden çıkartıyor 'hayır' kaderimiz bu değil istersek değiştirebiliriz ama değiştirmeye uğraşmadan kabul etmek! cenneti istiyorsak çekmek zorundayız.. bu şimdi çözüm mü? cenneti kazanmak için katlanmak, kendinden hayatından fedakarlık etmek çözüm mü kaçış mı kabulleniş mi? ne bu şimdi?
anne sevmiyorum istemiyorum dedim..zorla sevdiremezsin olmayacak! kızım sen sokaktan adamgetirip evde yediren içiren sen ne oldu? katlanmak zorundayız ennet çok zor kazanılıyor.. bizde cennete girmek için Allah rızası için susacagız katlanacagız bakacagız.. offfff
annenin maşallahı var tatlım mevla peygamber sabrı vermiş helal olsun ona
Al bir kaya nerene dayarsan daya..şimdi ben ne yapayım? cennet istiyorsak katlanacagız. ama ben kendimden geçmiş içim küflenmiş olarak kalacagım.. ya da analarından emdiği sütü burunlarından getireceğim.. şeytan diyor al zehir koy yemeğe ohhhh sen sağ ben selamet...

dini bütün biriyim Rabbime çok şükür ama bu durumda istemiyorum cenneti o zaman demek geliyor içimden tövbe tövbe... günaha giriyorum boşu boşuna.. ya kendim ölmeyi bile düşündüm bugün ya ben öleyim ne halleri varsa görsünler.. ohh duymam görmem hiç değilse..

ya bana kızmayın böyle düşünmemi yargılamayın ne bileyim kötü düşünmeyin ama vallahi de billahide tallahide çekemiyorumm... psikolojim bozuldu ilaç kullanıyorum hormonum stresten yükseliyor sakin olmam lazım olamıyorum bebeğim olmuyor strese bağlı.. ben napıyım şimdi? Allah aşkına söyleyin napıyım? bugün aglaagla gözlerim şişti neden? neden yok doldum,taşıyorum artık.. bıktım tükendimm... bardak tıka basa doldu taşıyor artık..
kaçsam mı buralardan o zamanda görmem duymam .. bakkala gidiyorum diye cıkıp bir daha dönmeyeyim... ohh buda selamet yöntemi..
yanlış şeyler düşünme tatlışım dua edelimde düzelsinler yoksa sen çok fena olucaksın allahım hidayet versin onlara .ama keşke annen konuşsa babalarıyla bi çözüm bulunması gerek böyle olmaz yani

tedavin hayuırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla gelir meleğin

canım arkadaşlarım bugün hiç fırsatım olmadı alışveriş yap valiz hazırla derken bu saat oldu tatilin gidişide dönüşüde çok yorucu oluyo .bugün çok uğrayan olmamış gerçi herkesler tatilde .artık ramazanda hepimiz toplanırız .ben yarın gece nasipse gidiyorum 17 gün filan yokum .net bulduğumda girip haber veririm sizlere .neyse veda faslı yarına kalsın :)))

semroşum hayırlısı olsun inşallah rabbim çok bekletmeden oğluşuna tatlımı tatlı bir prenses yollasın

tahmin ediyorum canım her tedavi ve her negatif sonuç bizim için bir yıkım oluyo ama napalım kaderimiz buymuş allahım katından versin sanaada tüm arkadaşlarmada

canım şuanda memleketimdesin biliyorum inşallah keyifli ve olumlu geçer öpüyorum seni

kuzucum maşallah allahım hayırlısıyla pıt pıtları duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yerim ben o mercimeği

kuzum nediyimki ya üzüldüm çok hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya gelir bebişin ..dur bakalım belkide yarına filkan gelir mevsim geçişlerinde düzensizlikler olurmuş canım

canım benim ya sana niye kızalım yaşadığını anca sen bilirsin allahım ferahlık versin onlarada akıl fikir inşallah

yanlış şeyler düşünme tatlışım dua edelimde düzelsinler yoksa sen çok fena olucaksın allahım hidayet versin onlara .ama keşke annen konuşsa babalarıyla bi çözüm bulunması gerek böyle olmaz yani

canım arkadaşlarım bugün hiç fırsatım olmadı alışveriş yap valiz hazırla derken bu saat oldu tatilin gidişide dönüşüde çok yorucu oluyo .bugün çok uğrayan olmamış gerçi herkesler tatilde .artık ramazanda hepimiz toplanırız .ben yarın gece nasipse gidiyorum 17 gün filan yokum .net bulduğumda girip haber veririm sizlere .neyse veda faslı yarına kalsın :)))

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN,
saol ablacım inş RABBİM cümlenize nasip eder bu güzel duyguyu......

günaydın canlarım benim.. iyikisizvarsınız.. iyiki tanımısım sizleri.. sizde olmasanız kime anlatcam? içimde kalcak zaten küflendim iyicene küflencem.. :)

AMİNNN Allhım feraklık huzur versin bu çocuklarada akıl fikir versin..

aslında cok sabırlı değildi ama cennet kolay değil bizde böyle imtihan oluyoruz kısmına itaatten böyle..
Allah bizi çok seviyor cennetine almak istiyor o sebeple böyle..
dua ediyorum hemde cokk amaa işte demekki zamanı değil ne bileyim..
evet ben fena oluyorum zaten.. hani insanlar cinnet geçiripetrafında kim varsa kesip öldürüyor ya vallahi çok iyi anlıyorum onları.. hak bile veriyorum..cinnet geçirtmesinler de beni :) zaten normalde sinirli asabi biriyim cinnete geçmemçok zor değil yani :) babalarıyla konusuldu defalarca ama onunda yapcak bir şeyi yok sanırım susuyor sadece.. nayse görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.. diyebiliyorum ama sakinleşince işte :)

yerim ben o mercimeği

hayırlısı olsun abla ya.bende dicek bişey bulamadım zaten.kaç yıldır mevsim değişikliği hiç yaşamadım.ve hala kırmızılar yok dün gelir dedim gelmedi,bugunde gelmedi.hakkımızda hayırlısı olsun inş.sende tatile gidiyorsun sanırım.gönlünce gez toz eğlen inş çok güzel bir tatil geçirirsin.bu kadar sıkıntıdan sonra iyi gelir inş sana ablacım.hayırlı tatiller.özletme arada girebilirsen haber ver.bu arada senin günün ne zaman abla.geçen topiğe yeni gelen biri sen hamilemisin demişti ya valla ben bu ay senden güzel haberler duymayı ümit ediyorum,bilemiyorum belki çok istediğimden ama ne bileyim belli mi olur.uzun zamandır bebek fikrini kafana alamamışsındır olurya bu düşünce olmayınca bebiş geliverir.öyle bi durum olursa neti fln ben anlamam birini ararsın haber verdirirsin bize dimi.öptüm abla kendine çok iyi bak.
dayım vefat etmiş köye gidiyoruz. :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa:14::14::14::14::14::14::14:

başın sağolsun canım yaa bu bahsedilen çocukların babasımı yoksa???

selam canım hoşgeldinn.Allahım inş tedavini mutlu haberle sonuçlandırır.hayırlı uğurlu olsun inş tedavin canım.tabiki dualarımıza seni de alırız.

yerim ben o mercimeği

Geldi canım kırmızılar dün selalaşyık kendileriyle::))Ay çok özliyeceğiz seni güle güle git gel bütün stresini atta gel.

dayım vefat etmiş köye gidiyoruz. :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Rabbim bizi çok mu seviyor Allah ım yaa:14::14::14::14::14::14::14:
Başın sağolsun canım çocukların babasımı öldü?Hay Allah...

Back
X