Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy kızlarrrrrrrrrrr ben hamileyimmmm1.5 yılın sonunda oldu işte inanamıyorum hala
çokk mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim
tebrik ederim cnm.hayırlı uğurlu olsun.darısı başıma inş.bende hapı bıraktım 1 ay oldu.bu ay adetim gecikince hamileyim sandım.ama bi baktım sabah adet olmuşum :-(
canım,eboşun çok selamı var herkeze,bulunduğu yerde net varmış ama sürekli kesiliyomuş,biraz okumuş ama,bişey yazamamış,net düşmüş,söylememi istedi.ayy ayyyy kimi görüyom aşagıdaa canım benimm beklemiyodum valla,napıyon ebuşum çok özledimm.![]()
ayyyy kızlarrrrrrrrrrr ben hamileyimmmm1.5 yılın sonunda oldu işte inanamıyorum hala
çokk mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim
canım,eboşun çok selamı var herkeze,bulunduğu yerde net varmış ama sürekli kesiliyomuş,biraz okumuş ama,bişey yazamamış,net düşmüş,söylememi istedi.
bide yarın bana gelemiyolarmış,kandil münasebetiyle,oyalanmadan yetişelim,ibadetimizi yapalım demişler,belki yolda accık görüşcez ama,geri dönüş için söz verdi bana,ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA
HAYIRLI OLSUN,RABBİM SONUNA KADAR SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK NASİB ETSİN.
aleykümselam cnm sagolasın...onlar sizemi gelicekti kii haberim yokk oh iyi ne güzel görüşürsünüz inşallah kardeloşum..bak biz aynı şehirdeyiz görüşemedik daha
deniz gözünaydın cnm Allah saglıcakla dogurmanı nasip etsin..saglıklı bi evlat olsun inşallah![]()
Orası tam olarak belli değil,dışarda buluşuruz diyodu eboş,ama vakitleri olursa ben eve davet etcektim.![]()
hee anladımm inşallah görüşürsünüz bebem yaa..bende burda karşımda bi iç giyimci var kızı aynı ebuşa benzetiyorum çokkk özledimmmm.ona baktıkça mutlu oluyorum:))bide sana benzeyen birini görsem tam süper olacak![]()
kızlar sanırım ranamızda artık bizi bıraktı...ugramaz oldu ne zamandır..napalım saglık olsun.
kardeloşş nirelerdesinn..
aha buna bak,beni görürsün,bu arada mn niye açmyıon kuzu?
sen beni takip ettin sanırım:82:
delüüü :))
ay msn yok burda cano yaa
evet tapik ettim senişimdide çıkıyom.Allaha emanet ol canım benim öptüm
![]()
herkese iyi aksamlar kizlar
bugun doktora gittim,hamilelik yok malesef,adet olamama doktorda sasirdi,kist falan yokmus cok sukur..rahim duvarinda kalinlasma olmus dedi:18::18:neden olur acaba,aranizda bilgi sahibi olan varmi bu konuda yada daha önce rahim kalinlasmasini yasamis olan:26::26:adet sökturucu ilac yazdi bana...birde klomen yazdi..klomene baslayacagim yani bu ay,herseyin hayirlisi
bu arada sizlerle muhabbet etmeyi özledim
EBRARIM,biz nasip olursa hafta sonu istanbula geliyoruz,sen ne yaptin ciktiniz mi tatile??
Mis kokuyodur umarım bizlerde duyarız bu mis kokular hayırlısıyla.Yapalım valla bir sürü hamilemiz var inşallah dahada büyür listeler.
Şimdi farkettimm canımmmmm
Ne oldu kız hayırdır gene çocuklarmı çocuk dediklerimizde kazık kadar aslında....
selam kızlar...
banucum seninle başlamak istiyorum..gerçektende rabbim sanki bir bir göstermiş sana cnm ya.Allah korusun bak neler oluyor...en önemliside senin bundan kendine pay çıkarmış olman ve daha iyi düşünmeye yönelmen ..Allahım hepimize hayırlısı ne ise onu versin..yani kendi adıma diyim,çocuksuz bir ömür dahi geçireceksem "demekki hayırlısı buymuş" derim...elimizden geleni yapmamız gerek bebiş için tabiki ama olmadıgında da isyan etmek yerine kadere razı gelmek en dogrusu..hakkımızda hayırlısı banucum..
lagrimaa nooldu kız çıkmışsında hemen.merak ettim şimdi.
anatolıamm iyiyim cnm sagolasın...işyerindeyim arada kaçamak yapıyorum...