Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebuşum bu arada benim kullandıgım tel bozuk şuanda cnm ararsan açmazsam yanlış anlama,hatta beni arayan olursa açmam kızlar çünkü ses gitmiyo sizinkide gelmez bana boşa yemiyim liralarınızı:))öyle açık duruyo işte mesaj alabiliyorum ama;)

ayyyy kızlarrrrrrrrrrr ben hamileyimmmm:emir_bebek: 1.5 yılın sonunda oldu işte inanamıyorum hala:nazar::nazar::nazar:çokk mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim

:63:
ayyyy kızlarrrrrrrrrrr ben hamileyimmmm:emir_bebek: 1.5 yılın sonunda oldu işte inanamıyorum hala:nazar::nazar::nazar:çokk mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim

tebrik ederim cnm.hayırlı uğurlu olsun.darısı başıma inş.bende hapı bıraktım 1 ay oldu.bu ay adetim gecikince hamileyim sandım.ama bi baktım sabah adet olmuşum :-(

canlarım tek tek okuyamadım az baktım geçmişe başsağlığı dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkur ederım.lagrıma senın de dayın vefat etmiş.senin de başın sağolsun.çok zor yaa şok olduk hepimiz ...hele babacığımı görseniz.ikiziydi babamın amcamm.babam da bitti.takdir-ilahi işte.amcakızlarının feryadını duysaydınız babamm deyıp tabuta sarıldılar.ewe getırıldı hastaneden,rahat döşeğine...başından ayrılmadık.o kadar yakışıklı olmuştu ki amcam aynı ATATÜRK 'e benziyordu ölüsü bile.amcakızlarım babama bakıp bakıp,sarılıp ağladılar isyan etmeden.hep yanlarındaydım.zaten gecen hafta amcam yoğun bakımdaydı cerrahpaşa tıp ta.hergun sabah gidip gece geldık ewlere.ben de annemlere geldım tatılden dırek,ewıme hıv gıtmedım.hıc de gıtmek ıstemıyorum,onları yanlız bırakmak ıstemıyorum.ptesı eşim iş başı yapacak.şimdi gıtmıyoruz her akşam tabaklar yapılıyor hamurişleri v.s. hem onların yanında duruyorum sabahtan gıdıyorum yanlız kalmasınlar dıye.yengem de çok kotu.allah sabrını verıyor ama yapacak birşey yok...dualarımızı göndereceğiz.
herşey yolundadır umarım topıcte.benım de klomen bıttı pazar günü.ctesı başlıyor çalışmalar.hayırlısı artık.bu aralar takamayacağım bu durumu çok
hepiniz ALLAH'a emanet olun.döneceğim aranıza pazar ewe döneceğim.lap top yanımda ama kuzilerın yanındayım sureklı,açamıyorum.hepınızı opuyorum...

sevcanım ya kıyamam sana ALLAHIM hepinize sabır versin ne diyeyim çok zor vallahi bilirim..bende amcamın oglunu kaybetmiştim daha 33 yaşındaydı:(((Allah geridekilere bol sabır versin:(iyi bak kendine canım bizler iyiyiz..sende daha iyi ol inşallah..bebişin gelsinde sıkıntılarını unuttursun sana inş cnm...

ayy ayyyy kimi görüyom aşagıdaa canım benimm beklemiyodum valla,napıyon ebuşum çok özledimm.:70:
canım,eboşun çok selamı var herkeze,bulunduğu yerde net varmış ama sürekli kesiliyomuş,biraz okumuş ama,bişey yazamamış,net düşmüş,söylememi istedi.
bide yarın bana gelemiyolarmış,kandil münasebetiyle,oyalanmadan yetişelim,ibadetimizi yapalım demişler,belki yolda accık görüşcez ama,geri dönüş için söz verdi bana,ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA

HAYIRLI OLSUN,RABBİM SONUNA KADAR SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK NASİB ETSİN.

canım,eboşun çok selamı var herkeze,bulunduğu yerde net varmış ama sürekli kesiliyomuş,biraz okumuş ama,bişey yazamamış,net düşmüş,söylememi istedi.
bide yarın bana gelemiyolarmış,kandil münasebetiyle,oyalanmadan yetişelim,ibadetimizi yapalım demişler,belki yolda accık görüşcez ama,geri dönüş için söz verdi bana,ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA

HAYIRLI OLSUN,RABBİM SONUNA KADAR SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK NASİB ETSİN.

aleykümselam cnm sagolasın...onlar sizemi gelicekti kii haberim yokk oh iyi ne güzel görüşürsünüz inşallah kardeloşum..bak biz aynı şehirdeyiz görüşemedik daha:(

deniz gözünaydın cnm Allah saglıcakla dogurmanı nasip etsin..saglıklı bi evlat olsun inşallah:nazar:

aleykümselam cnm sagolasın...onlar sizemi gelicekti kii haberim yokk oh iyi ne güzel görüşürsünüz inşallah kardeloşum..bak biz aynı şehirdeyiz görüşemedik daha:(

deniz gözünaydın cnm Allah saglıcakla dogurmanı nasip etsin..saglıklı bi evlat olsun inşallah:nazar:

Orası tam olarak belli değil,dışarda buluşuruz diyodu eboş,ama vakitleri olursa ben eve davet etcektim.:42:

Orası tam olarak belli değil,dışarda buluşuruz diyodu eboş,ama vakitleri olursa ben eve davet etcektim.:42:

hee anladımm inşallah görüşürsünüz bebem yaa..bende burda karşımda bi iç giyimci var kızı aynı ebuşa benzetiyorum çokkk özledimmmm.ona baktıkça mutlu oluyorum:))bide sana benzeyen birini görsem tam süper olacak:38:

kızlar sanırım ranamızda artık bizi bıraktı...ugramaz oldu ne zamandır..napalım saglık olsun.:31:

kardeloşş nirelerdesinn..

hee anladımm inşallah görüşürsünüz bebem yaa..bende burda karşımda bi iç giyimci var kızı aynı ebuşa benzetiyorum çokkk özledimmmm.ona baktıkça mutlu oluyorum:))bide sana benzeyen birini görsem tam süper olacak:38:
:1::1::1::12::12::12:
aha buna bak,beni görürsün,bu arada mn niye açmyıon kuzu?
kızlar sanırım ranamızda artık bizi bıraktı...ugramaz oldu ne zamandır..napalım saglık olsun.:31:

kardeloşş nirelerdesinn..

sen beni takip ettin sanırım:82:

herkese iyi aksamlar kizlar:3::3::3::3::3:

bugun doktora gittim,hamilelik yok malesef,:5::5::50::50:adet olamama doktorda sasirdi,kist falan yokmus cok sukur..rahim duvarinda kalinlasma olmus dedi:18::18:neden olur acaba,aranizda bilgi sahibi olan varmi bu konuda yada daha önce rahim kalinlasmasini yasamis olan:26::26:adet sökturucu ilac yazdi bana...birde klomen yazdi..klomene baslayacagim yani bu ay,herseyin hayirlisi:59::59::59:bu arada sizlerle muhabbet etmeyi özledim:61::61::61::61:

EBRARIM,biz nasip olursa hafta sonu istanbula geliyoruz,sen ne yaptin ciktiniz mi tatile??

herkese iyi aksamlar kizlar:3::3::3::3::3:

bugun doktora gittim,hamilelik yok malesef,:5::5::50::50:adet olamama doktorda sasirdi,kist falan yokmus cok sukur..rahim duvarinda kalinlasma olmus dedi:18::18:neden olur acaba,aranizda bilgi sahibi olan varmi bu konuda yada daha önce rahim kalinlasmasini yasamis olan:26::26:adet sökturucu ilac yazdi bana...birde klomen yazdi..klomene baslayacagim yani bu ay,herseyin hayirlisi:59::59::59:bu arada sizlerle muhabbet etmeyi özledim:61::61::61::61:

EBRARIM,biz nasip olursa hafta sonu istanbula geliyoruz,sen ne yaptin ciktiniz mi tatile??

rahim duvarında kalınlaşma,ya hamilelikte,yada adete yakın olur canım.
bu arada ben tlf da konuşuyodum,gelmiş gitmişin.
eboş yarın rize ye geçiyo,malesef rastlaşamıcaksınız sanırım.
seni özledik,yani ben özledim:17:

canlarım benim.. nasılsınız bakayım...

o kazık kadarlarla baya birbirimize girdik açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma geleni saydım döktüm içimi.. dedim defolun gidin dayınızamı gidersiniz teyzenizemi sokaktamı yatarsınız ilgilendirmez beni..ister gidin birine verin ister p olun ister o olun beni ilgilendirmez yeterki uzak durun benden dedim ya adam olacaksınız yada ben size nazikampı hayatı yasatacagım diye diye bir sürüü bağırdım sinirimden evden cıktım elim ayagım titriyordu beynim allak bullak oldu biraz üzüldüm ama az üzüldüm neyse annemi aradım teyzemi aradım anlattım yeter dedim gelin konusulacak bu cocuklar burda kalmayacak dedim bagırdım telefonda dedim ben üç kuruşluk adamların agzına sakız olmam evlerine hizmetçi olmam sende olmayacaksın anne dedim annem gene bana maval okudu iyilikten cennetten bahsetti ama yok ben yokum.. annem gelsin konusulsun ben tasınacagım .. annem se annem elimden geleni yaptım ama pes.. ben benden gidiyordum gittim hatta.. benimde bir hayatım var ve bitti. ne halleri varsa görebilirler.. b.ktan bebelerle hayatımı cehenneme ceviremem daha fazla.. dünyada cehennemi yasadım yeter.. benden bu kadar.. bu sınavı da kaybettiysem ilemem ama ben bittim yeter...
bende insanım robot değilim, benimde bi hayatım var, benimde bi canım var.. benden bukadar..buraya kadarmış...

Mis kokuyodur umarım bizlerde duyarız bu mis kokular hayırlısıyla.Yapalım valla bir sürü hamilemiz var inşallah dahada büyür listeler.

Şimdi farkettimm canımmmmm:60::60::60::60:

Ne oldu kız hayırdır gene çocuklarmı çocuk dediklerimizde kazık kadar aslında....

selam kızlar...

banucum seninle başlamak istiyorum..gerçektende rabbim sanki bir bir göstermiş sana cnm ya.Allah korusun bak neler oluyor...en önemliside senin bundan kendine pay çıkarmış olman ve daha iyi düşünmeye yönelmen ..Allahım hepimize hayırlısı ne ise onu versin..yani kendi adıma diyim,çocuksuz bir ömür dahi geçireceksem "demekki hayırlısı buymuş" derim...elimizden geleni yapmamız gerek bebiş için tabiki ama olmadıgında da isyan etmek yerine kadere razı gelmek en dogrusu..hakkımızda hayırlısı banucum..

lagrimaa nooldu kız çıkmışsında hemen.merak ettim şimdi.

anatolıamm iyiyim cnm sagolasın...işyerindeyim arada kaçamak yapıyorum...

garip arkadasım.rahim duvarı her ay adetle atılır fakat adet olamadığın için atılamamıştır senin ki sanırım.benim adet olduğum halde rahim kalınlığım 29 mm normali 3-7 mm olmalı aslında.biopsi pataloji falan canlı canlı kestiler ve sonuç meğer adet değilmiş kanamalarımın sebebi rahim kanseri öncüsü bi durummuş.ama senin ki farklı söküldüğünde normale dönecek.kaç mm imiş dedimi doktorun canım

Back
X