- 11 Ocak 2009
- 6.204
- 114
- 688
- 39
canım kalbini ferah tut inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın bebeğini.. bol bol dua et bizde ediyoruz senin için..
sana ne oldu tatlım.. neden böyle bir düşünceye kapıldın?? seni bu düşüncelere iten şey ne? anlat rahatlarsın...
kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu
sana ne oldu tatlım.. neden böyle bir düşünceye kapıldın?? seni bu düşüncelere iten şey ne? anlat rahatlarsın...
Kardeloşum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inşaallah...
Aleynam cnm böğürtlen kökü kullandım ben eşimde hareketlilik için macun kullanmıştı,tabi vesile olan bi çok şey daha olduguna inanıyorum ben...darısı sizlere inşaallah tez zamanda...
Selinam sen nasılsın cnm dmk kanaman oldu sen bi kaç gün daha dinlen de bugunu boş geçmeyin ne olur ne olmaz canım hadi hayırlısı inşaallah...
Kayram büyük ihtimal okuyamazsın girip ama inşaallah serklajın ii geçer ve de bebeğinin zamanında sağlıcakla doğmasına sebep olur,bu arada doktorunun ilgilenmesi çok güzel bu kadar erkenden serklaj yaptıgına göre,inşaallah sağlıcakla kucağına alrsın bebişini...
Derinim cnm geçmiiş olsun mideni üşütmüşsün dikkat et cnm hem fazla soğuk su da içme zaten bi faydası yok aksine hasta ediyor baksana...
Bende dünden beri çok kötüyüm herkesten nefret ediyormşum gibi hissediyorum tabi herkes de benden...