Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayy cnm benim ya..tabiki üzücü bir durum kardeloşum..Allah rahmet eylesin..mübarek aylarda kaybettiniz mekanı cennet olsun:((

sevcanım hadi hayırlısı inş kan degerin yüksektir cnm yaa merakla bekliyorum.

kızlar..biz kızkardeşimdeyiz..birazdan eve geçicez..selam verim gidiyim dedim...bianda da çok kötü oldum ben yaa..midemi üşüttüm soguk su içmekten galiba...çok kötü bulanıyo:5:kusucam şimdi afedersiniz..neyse kaçtım ben...AEOlun:58:
ınsallah cnm bugun yaptıracaktım hadı dedım bıraz daha gecsın günler.kısmetse yarın ya da cuma yaptıracagım bakalım.0

kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu
cnmm dınlen bol bol ınsallah hersey guzel olur hakkında hayrlısı...

Kardeloşum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inşaallah...

Aleynam cnm böğürtlen kökü kullandım ben eşimde hareketlilik için macun kullanmıştı,tabi vesile olan bi çok şey daha olduguna inanıyorum ben...darısı sizlere inşaallah tez zamanda...

Selinam sen nasılsın cnm dmk kanaman oldu sen bi kaç gün daha dinlen de bugunu boş geçmeyin ne olur ne olmaz canım hadi hayırlısı inşaallah...

Kayram büyük ihtimal okuyamazsın girip ama inşaallah serklajın ii geçer ve de bebeğinin zamanında sağlıcakla doğmasına sebep olur,bu arada doktorunun ilgilenmesi çok güzel bu kadar erkenden serklaj yaptıgına göre,inşaallah sağlıcakla kucağına alrsın bebişini...

Derinim cnm geçmiiş olsun mideni üşütmüşsün dikkat et cnm hem fazla soğuk su da içme zaten bi faydası yok aksine hasta ediyor baksana...

Bende dünden beri çok kötüyüm herkesten nefret ediyormşum gibi hissediyorum tabi herkes de benden...
cnm neden oyle oldun hamılelıkten dolayı hormonlar değisiyor ya ondan mı acaba??

slm kızlar
kardeloşum basın sagolsun cnm cok üzüldüm
aleynam senıde üzgün gördüm cnm msjlarını okudum tüp yaptırmıssın sanırım yalnıs okumadıysam kafanda soru ısaretlerı olmus meraketme umarım tutunur bebişlerın rabbım yüzünü güldürsün cnm sen herseyı hakedıyorsun adımını atmıssın negüzel dualrım senınle cnm
selınam asılaman hayırlı olsun cnm umarım sende verırsın müjdeyı
kayram duamdasın cnm ıcını ferah tut hersey güzel olucak ınsallah
derınım hasta olmus fıstıgım dıkkatet kendını
banum sen nasılsın cnm benım
elıksırım bebiş nasıl
bırsenım derdam allah yavrularınızı sıze bagıslasın canlarım 41 kere masallah
ebusum yrn dönüyor sanırım özlettın cnm kendını
hoş bende gelemıyorum fazla ama sızlerle dertlesmeyede cok ıhtıyacım var cok özledım
anatolyam cnm kımsenın senı üzmesıne ızın verme sen bu günlerı nekadar cok bekledın bebişinı düşün
tadını cıkar
kardelen49 umreye gıdıcekmıssın negüzel bızı dualarında unutma allah kabuletsın cnm
sevcanım sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor hayat
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm
gökcem gelmedımı tatılden daha göremıyorum tatlımı
unuttugum varsa affola kendınıze dıkkatedın:71::71:
uğurboncugum sağol cnm nasıl gıtsın rutın işte yuvarlanıp gıdıyoruz.sen ıyısın ınsallah???

bakalım dükkanımızı satılığa çıkardık inşallah satılırüstüne cüzi bir miktar sonra gideriz dikmene Allah ım hayırlısını versin...

bende iyiyim çok şükür işte.. daha önümüzde yaklaşık 1 ay var ama dükkan satılırsa hemen yarın bile gidebiliriz ama bakalım nasip...
hakkınızda hayrlısı olsun cnmm:42:

sık giremiyorum eskisi gibi ama inşallah sık sık girmeye çalısacagım şu işlerimiz bir hallolsun.. bugün yarın adet olmazsam gebelik testine hast gideceğim..doktorum öyle dedi bu tarihlerde olmazsan gel.. bakalım hayırlısı .. inşallah olmam hasta meleğim gelir.. gelmezsede hayırlısı.. dualarınızda benide unutmayın..
Allah a emanet olun.. görüşmek üzere..
:71::71:
ay cnmm ben de yapacagım test bu aralar yüzümüz güler ınsallahç.sen bıraz olsun streten arındın ınsallah gelır bebişin senın gıbı deniz gözlü olur:16:

selam kızlar nasılsınızz:24::24::24:
bugun benim doğum günümm:24::24::24:
tam 26 olum :37:
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm:36::36:
face ten kutlamıstım ama burdan da kutlayayaım cnm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN
aramızda 1 yaş war ben de 27:34:

selamun aleykum kizlar:3::3::3::3:

hepiniz iyisiniz insallah?ben hafta sonundan bu yana yatiyorum:43:dolayisiyla tatilin pek guzel gittigi söylenemez:50:ceyranda kaldigim icin belim tutuldu:43:hastanelik oldum,yuruyemiyorum..neyse bunada hamdolsun....yasanmasi gerekmis yasiyoruz:5:bugun birazdaha iyiyim sukur,ama hala yuruyemiyorum,simdi bile yatarak yaziyorum size:14:hafta sonu dönuyoruz kismetse....:62:

son iki sayfayi okudugum kadari ile.....

iksirim dogum gunun kutlu olsun:71::71:
selinam asilaman hayirli olsun,dilerim bebisin seninledir:61:
kardelen49 umre isin olmus,cok sevindim..gitmeden görusebilecgimizede sevindim canim :69:
kardelenim deden vefat etmis basin sagolsun,ayrilik acisini yasayan biri olarak rabbim sabirlik versin diyorum canim,dedenin mekani cennet olsun:5:
ebrarim bugun donecekmis,saglicakla evine kavussun insallah...özzleeediiiiiiim:69:
diger kizlar kusura bakmayin rahat yazamiyorum yatakta:5: hepinizi öptum
aleykum selam cnm ınşallah ıyısındırr.çok gecmıs olsun desene tatıl zehır olmus.kotudur o olay ben de yasadım uzun da suruyor derınım de bılır.allah tez zamanda ayaklandırsın cnmm

ELİXSİR,
canım doğum günün kutlu olsun eşinle oğluşunla daha nice uzun hayırlı yıllar geçirmen dileğiyle canım .....
KAYRAM,
canım kendini üzme bebişin etkilenmesin inş herşey yolunda gidecek ALLAHIMA EMANETSİN......
KARDELEN5233,
başınız sağolsun canım ölümlü dünya sırası gelen gidiyor işte geride kalanlara sabır wersin RABBİM.....
DERDANUR,
maşallah ESMANUR'A çok şeker ALLAHIM uzun sağlıklı ömürler wersin .......
SELİNAM,
inş bu son uğraşın olur MELEĞİN seninle olur dualarımdasın canım....
EBRAR ABLACIM,
bugün dönüyormuşsun özledik yaa :((((
SEVCANIM,
sen nasılsın bitanem ateşin ne durumda inş takip ediyorsundur.....
LAGRİMA,
canım sizde taşınma kararı almışsınız inş hakkınızda hayırlısı olur......
ANATOLİA,
canım bebiş nasıl ???başladı mı bulantılar falan .......
GARİP,
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...bel tutulması zor olur annemden bilirim ....

kızlar hepinizi öpüyorum tek tek sıcaklar iyice bunaltıyor çok şükür ki göbüşüm kışa çıkacak inş daha rahat olcam.....:nazar:
yawrum,canım benım ıyıyım sen nasılsın.2 gundur gorusemıyoruz msnden fılan kuzenlerde kaldım amcamın yokluığunu bellı ettırmemeye calısıyoruz.yawrumuz nasıllar ıyıler mı??? :)))
cnm olcuyorum her sabah 6da
son 3 gün
36,4
36,4
36,5
en son bugun ku oluyor amaa bunlardan once hep aynıydı ateş ıyı mı sence ve kızlar sizce?? bu ateş neyı gosterır??

en fazla 40 a kadar gelebildim,sonrası son sayfaya hızlı bi geçiş oldu:1: 2 gündür inceliyorum siteyi,aranızdakidayanışma her bilgiyi birbirinizle paylaşmanız çok hoşuma
gitti,benide aranıza alırsanız eğer bende ara ara katılmak isterim sohpetlerinize yanlız bu konuda çok bilinçli sayılmam benim sizden öğreneceklerim var...
aramıza hoşgeldın cnmmm:42::42:
bızım topiğimiz farklıdır.sadece bebek konusu degıl butun dertlerımızı paylaşırız bırbırımızle.senle de paylaşırız ınsallah.ınşallah da yawrun yakında senle olur:34:

Sevcanım sen ateşde mi ölçtün cnm,bu son ölçümüne göre ateşin artmış pek anlamam ama eğer ateşin yavaş yavaş arttıysa yani adetinin ilk gününki değere düşmediyse Allah'ın izniyle hamilesin cnm Ayy hadi inşaallahh ya günün yarın mı yoksa cuma mı yarın yapsan belki çıkar hee,inşaallah gelmiştir bebişin...
He bu arada bnmki snrm hamilelikten ya da o psikolojiye sıgınıyorum :)

Kızzzz eboşş hele gel de anlat bakalım yediğin içtiğin snein olsun naptın bakalım nereleri gezdin :40:

Sevcanım sen ateşde mi ölçtün cnm,bu son ölçümüne göre ateşin artmış pek anlamam ama eğer ateşin yavaş yavaş arttıysa yani adetinin ilk gününki değere düşmediyse Allah'ın izniyle hamilesin cnm Ayy hadi inşaallahh ya günün yarın mı yoksa cuma mı yarın yapsan belki çıkar hee,inşaallah gelmiştir bebişin...
He bu arada bnmki snrm hamilelikten ya da o psikolojiye sıgınıyorum :)

Kızzzz eboşş hele gel de anlat bakalım yediğin içtiğin snein olsun naptın bakalım nereleri gezdin :40:

eboş bugün bana anlattı neler yaptığını,yarında size anlatır inşallah.
evet kızlaaaaar,sonunda ebrarla buluştuk,tabi ikimizde şok geçirdik sanırım ki,öyle sessiz sedasız durduk baya bi,,yani çok sıradan şeylerdi konuştuğumuz,sonra tam açılıyoduk kiiiiii,gitme saatlari geldi.
ama çok güzeldi,ben çok mutlu oldum,keşke daha uzun kalabilselerdi.
eboşum,inşallah eve varmışınızdır artık canım.:16:

evet kızlaaaaar,sonunda ebrarla buluştuk,tabi ikimizde şok geçirdik sanırım ki,öyle sessiz sedasız durduk baya bi,,yani çok sıradan şeylerdi konuştuğumuz,sonra tam açılıyoduk kiiiiii,gitme saatlari geldi.

Bakkk sennn nasıl da nispet yapıyorr seni gidi seniiii...Eboşum dombalak halimle görmek ister misin beni de:9::9:

Kardeloşum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inşaallah...

Aleynam cnm böğürtlen kökü kullandım ben eşimde hareketlilik için macun kullanmıştı,tabi vesile olan bi çok şey daha olduguna inanıyorum ben...darısı sizlere inşaallah tez zamanda...

Selinam sen nasılsın cnm dmk kanaman oldu sen bi kaç gün daha dinlen de bugunu boş geçmeyin ne olur ne olmaz canım hadi hayırlısı inşaallah...

Kayram büyük ihtimal okuyamazsın girip ama inşaallah serklajın ii geçer ve de bebeğinin zamanında sağlıcakla doğmasına sebep olur,bu arada doktorunun ilgilenmesi çok güzel bu kadar erkenden serklaj yaptıgına göre,inşaallah sağlıcakla kucağına alrsın bebişini...

Derinim cnm geçmiiş olsun mideni üşütmüşsün dikkat et cnm hem fazla soğuk su da içme zaten bi faydası yok aksine hasta ediyor baksana...

Bende dünden beri çok kötüyüm herkesten nefret ediyormşum gibi hissediyorum tabi herkes de benden...
Canım ya hamilelikten bunlar hepsi geçicek.

slm kızlar
kardeloşum basın sagolsun cnm cok üzüldüm
aleynam senıde üzgün gördüm cnm msjlarını okudum tüp yaptırmıssın sanırım yalnıs okumadıysam kafanda soru ısaretlerı olmus meraketme umarım tutunur bebişlerın rabbım yüzünü güldürsün cnm sen herseyı hakedıyorsun adımını atmıssın negüzel dualrım senınle cnm
selınam asılaman hayırlı olsun cnm umarım sende verırsın müjdeyı
kayram duamdasın cnm ıcını ferah tut hersey güzel olucak ınsallah
derınım hasta olmus fıstıgım dıkkatet kendını
banum sen nasılsın cnm benım
elıksırım bebiş nasıl
bırsenım derdam allah yavrularınızı sıze bagıslasın canlarım 41 kere masallah
ebusum yrn dönüyor sanırım özlettın cnm kendını
hoş bende gelemıyorum fazla ama sızlerle dertlesmeyede cok ıhtıyacım var cok özledım
anatolyam cnm kımsenın senı üzmesıne ızın verme sen bu günlerı nekadar cok bekledın bebişinı düşün
tadını cıkar
kardelen49 umreye gıdıcekmıssın negüzel bızı dualarında unutma allah kabuletsın cnm
sevcanım sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor hayat
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm
gökcem gelmedımı tatılden daha göremıyorum tatlımı
unuttugum varsa affola kendınıze dıkkatedın:71::71:
İyiyim canım mini tüp araştırması yapıyorum salı günü medicalparkada gidicem bakalım ne diyecek.

hepinize tekrardan teşekkürler kızlar.
bu ara biraz yoğunum,misafirlerimde var yatılı ve çok çok yorgunum,herkezden tek tek alıntı almadığım için kusura bakmayın lütfen.
Canım ya iyimisin bari.

selam kızlar nasılsınızz:24::24::24:
bugun benim doğum günümm:24::24::24:
tam 26 olum :37:
ya kızlarr cok sıcakk dayanamıyommm:36::36:
Doğum günün kutlu olsun canım.

Sıyrıldım denemez pek cnm ama kendimi üzmiycem,özellikle bi konu olmadıgı için anlatılacak giibi değil cnm herşey üstüste geldi alınganlıgımda üzerimde maşallahım var yani patladım gitti aklıma geldikçe ağlıyordum bu saate kadar ama ağlımıcam artık...

Nudem,Sedefler kızlarr hoşgeldiniz,aşılama yaptıran arkadaşlar var sedefcim madem bugun 13.günündü yarında idrarda bi yap aslında en kesin 12.günde kanla öğreniyorlar ama idrarde ne zaman çıkar açıkcası bilemiyorum kişiden kişiye değişiyor,silik çizgide mi yoktu testte...
Az öncede yazdım bugünler geçicek kendini ferah tut bu güzel günlerin tadını çıkar kolay gelmedi bugünler.

Ne güzel ya buluştunuz demek bak bizden önce görüştün ne güzel inşallah bende gelirsem görüşürüz.Eh olur okadar burda ne kadar konuşsakta ilk kez görüyoruz anca ısınma turlarından öyle olmuştur.

Elixir doğum günün kutlu olsun bi dahaki doğum gününü bebişle kutlayacaksın inş
Garipcim geçmiş olsun üzüldüm yaa
Kardelencim buluştunuz demek çok değişik ve güzel bi duygu yaa bizde öyle kalmıştık ilk başlarda özelliklede ben.Ebrarıda çok özlemiştik oh döndü artık demek
Sevcancım test yapacaksın demek patlat bombayı hadi inşallah

Bakkk sennn nasıl da nispet yapıyorr seni gidi seniiii...Eboşum dombalak halimle görmek ister misin beni de:9::9:
yaparım tabi,senin gibi her canım istediğinde mi buluşabiliyom.
gerçi enişte söz verdi,seneye daha geniş zaman ayırarak gelcekler,bu defa eve de gelcekler.
inşallah
Canım ya hamilelikten bunlar hepsi geçicek.

İyiyim canım mini tüp araştırması yapıyorum salı günü medicalparkada gidicem bakalım ne diyecek.

Canım ya iyimisin bari.

Doğum günün kutlu olsun canım.

Az öncede yazdım bugünler geçicek kendini ferah tut bu güzel günlerin tadını çıkar kolay gelmedi bugünler.

Ne güzel ya buluştunuz demek bak bizden önce görüştün ne güzel inşallah bende gelirsem görüşürüz.Eh olur okadar burda ne kadar konuşsakta ilk kez görüyoruz anca ısınma turlarından öyle olmuştur.
banucum beklerim canım,senlidi görüşelim,kaynaşalım,düşmanlar çatlasın.:32:
Kardelencim buluştunuz demek çok değişik ve güzel bi duygu yaa bizde öyle kalmıştık ilk başlarda özelliklede ben.Ebrarıda çok özlemiştik oh döndü artık demek

evet,söyledi zaten senlede öyle olduğunu.
ya ben aslında öyle durgun kalmazdım da,erkeklerde olunca pek enerjimi hissettiremedim.

merhaba kızlar...
aranızda aşılama yaptıran var mı? ben 13 gün önce aşılama yaptırdım ve bu akşamda idrarda gebelik testi yaptım ama maalesef sonuç negatif çıktı acaba erken olduğu için mi çıkmadı bu tarz birşey yaşayan var mı paylaşırsanız sevinirim...:2:

merhaba canım.öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah.benim bildiğim kadarıyla en garanti 12-14 .cü günler kanda 15.ci günden sonra idrarda çıkabiliyormuş.çünkü ilaç ve iğnelerin etkisi 15.ci günde geçmiş oluyormuş.yoksa ilaçlardan ötürüde sahte pozitif çıkabiliyormuş.sende negatif çıkmış ama erken yaptığını düşünüyorum.inş bebişin seninledir.

kardelenim demek ebrar ablayla buluştunuz.kısa da olsa ne güzel bak bizde o şansta yok.
sevcanım hadi güzel haberler senden gelsin inşş.ateş olayında 1 aylık düzenli bi ölçümün varsa onunla kıyasla.çünkü herkesin ateş ortalaması farklıdır.regli günün ne zamandı bilmiyorum ama reglden 1-2 gün öncesinde düşer ateş.eğer gebelik yoksa.ben geçen ay ateş beni yanılttığı için pek ciddiye alamıyorum.geçen ay 5 gün gecikmişti reglim ve toplamda 8 gün boyuncada 37.7 lerde çıkmıştı.önceki ölçtüğüm aylara göre yüksekti.ve ateşin sabitlemeside hamilelikten olması gerekti ama bi halt çıkmadı.o yüzden inancımı kaybettim ateşe.demekki ben hamile olmadanda ateşli hatunum :60::60::60:

e bu arada bnmki snrm hamilelikten ya da o psikolojiye sıgınıyorum :)

ewet cnm olctum ama adetten sonra başladım ölçüme.yawas yaws cnm 2 gun once 36.4 ıdı 2 gundur 36.5 ayy ınsallah cnm agzın bal yesin yaaa.cnm adete 6 gun war ama kanda cıkar dıye yaptırsam mı dedım bennn

ohh oh gorusmussunuz ne aLAA :))) hadı ablam warsın da rewıne topiği toparlasın artıkkk:9:

ay yawrum ya ınşallah patlatırımmmmm halay cekerızzzz:1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kardelenim demek ebrar ablayla buluştunuz.kısa da olsa ne güzel bak bizde o şansta yok.
sevcanım hadi güzel haberler senden gelsin inşş.ateş olayında 1 aylık düzenli bi ölçümün varsa onunla kıyasla.çünkü herkesin ateş ortalaması farklıdır.regli günün ne zamandı bilmiyorum ama reglden 1-2 gün öncesinde düşer ateş.eğer gebelik yoksa.ben geçen ay ateş beni yanılttığı için pek ciddiye alamıyorum.geçen ay 5 gün gecikmişti reglim ve toplamda 8 gün boyuncada 37.7 lerde çıkmıştı.önceki ölçtüğüm aylara göre yüksekti.ve ateşin sabitlemeside hamilelikten olması gerekti ama bi halt çıkmadı.o yüzden inancımı kaybettim ateşe.demekki ben hamile olmadanda ateşli hatunum :60::60::60:
cnm acıkcası duzenlı degıl olcume gec başladım...benım normalde olctugumde sbh 35 küsürlu cıkardı oyle hatrlıyorum cnmmm bu yuksek geldı banaaaa

slm millet nasılsınız bakalım bak yine geldim kimsecikler yok of ne sanssız hatunum yaaaa neyse neler yaptınız bakalım ben yokken bi özet gecin bakalım

Hanımlar selam,

Uzun zamandır kadınlar klubundeyim ama gecen sene düşük yaptıktan sonra hiç yazmadım sadece okuyorum. Aranıza katılıp tek başına evde oturup düşünmektense bu 9 aylık muhteşem yolculuğa hazırlanırken sizlerle konuşmak paylaşmak istedim. Umarım hepimiz seneye bu zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza almış oluruz :;)

Sevgiler

Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker

uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin

Son düzenleme:
Hanımlar selam,

Uzun zamandır kadınlar klubundeyim ama gecen sene düşük yaptıktan sonra hiç yazmadım sadece okuyorum. Aranıza katılıp tek başına evde oturup düşünmektense bu 9 aylık muhteşem yolculuğa hazırlanırken sizlerle konuşmak paylaşmak istedim. Umarım hepimiz seneye bu zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza almış oluruz :;)

Sevgiler

hoşgeldin canım aramıza burası insana çok iyi geliyo öncelikle.Her sıkıntıda olduğu gibi bu sıkıntıda paylaştıkça hafifliyo bi nebze olsun.Bu yolculukta yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyo.Rabbim kimseyi bekletmesin daha fazla.Kendinden bahsetmek istermisin

Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker

Kızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin

Merhaba Arkadaşım, Allah rızası için beni de eklermisin listene :)

kızlar benim yeni açtığım başlığa bakarmısınız? antalya akdeniz tıpta acil kadın doğumcu doktor arıyorum. özeli varmı? ücretleri nasıl? yardımcı olurmusunuz?

kızlar benim ismimide yazarmısınız? umrede banada dua ederseniz sevinirim. çünkü artık bende anne olmak istiyorum. sağolun.

kızlar benim ismimide yazarmısınız? umrede banada dua ederseniz sevinirim. çünkü artık bende anne olmak istiyorum. sağolun.

Back
X