hoşgeldin canım aramıza burası insana çok iyi geliyo öncelikle.Her sıkıntıda olduğu gibi bu sıkıntıda paylaştıkça hafifliyo bi nebze olsun.Bu yolculukta yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyo.Rabbim kimseyi bekletmesin daha fazla.Kendinden bahsetmek istermisin
Kardelen' cim selamlar,
Öncelikle iyi dileklerin ve duaların için sağol Ben 32 yaşındayım . 1,5 yıl önce evlendim. Bir kaç ay sonra kazara hamile kaldım ama o sıra hazır olmadığımı hissetti bebeğim ve 8 haftada düştü malesef. Sonrasında eşimle karar aldık 1 sene sonra hazırlık yapıp gebe kalacaktım. Aralıkta işte ayrıldım ve Ocakta da hamile kaldım Benim hamile kalmakta bir sıkıntım yok yani öyle düşünüyodum ama bebek yine gelişmedi 5 hafta da kendiliğinden düştü sonra 1 defa daha şubatta yaşadım ve son kez de mart ayında. Hepsi kimyasal gebelikti bu 3.üSonra doktorumu değiştirdim. Bahçelievlerde Düzgün Korkmaza Sağlık muhabiri bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim. Benim rahmin içinde hep görünen ve doktorlarca önemsiz görülen miyonumu tpit etti ve tam bebeğin yerleşim yerinde olduğu için gelişimine engel olacağını düşünüp operasyona aldı. Mayıs başı ameliyat oldum. İyi ki olmuşum çünkü bir degil birkaç miyon bulunmuş ve temizlenmiş ayrıca bazı yerlerde yapışıklık ve bir tüpte hafif tıkılı olduğu anlaşıldı.