Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Arkadaşlar tüp bebek için çatlatma iğnesi olacağım ben karından yapılacak sanıyordum ama verdikleri kağıtta kol ya da kalça yazıyor aşılamada aynı iğneyi karından yapmıştım hastaneyi aradım kapanmış siz nasıl yaptınız?

Cnm onların verdiği kağıtta mı yazıyor yoksa ilaç prospektüsünde mi yazıyor?Doktora ulaşabileceğin özel bi telefon olsa keşke normalde veriyorlardı ama:(bnmde bilgim yok malesef bazı doktorlar göbekten bazıları kalçadan yaptırıyor ama çatlatma iğnesine göre değişiyor sanırım tüp bebek bölümüne yazarsan onlar bilir cvp verirler sana cnm Rabbim yardımcın olsun...

cnm benım ya yazılarınıza aglıuyorum su anda allahım sıze de nasıp etsın tez zamanda hep dualarımdasınız bılıyorsunuz degıl mı??? ınşallah yawrularımız göbişimizde sağlıkla buyurrrr

heyecan yapın yawrum dımıııı ay yerım ben senı

hoşgeldın aramıza cnmmm sağolasın darısı başına cnmmm

cnm ben de klomenle kaldım aslında dr um bu ay doğal bakalım dedı AMA onceden da onla kaldıgım ıcın dr umu dınlemedım oldu rabbım ol dedı tabıı ondan olduu...yumurta takıbıne gıdecektım gıdemedım bıleee cenazemız wardı ama kısmet işte olmuş yawrumm...canım eşinin sperm testını yaptırdınız mı hıc...???eger yapıldıysa normalınden yuksek cıktıysa degerı calşma gunlerı günaşrı degıl hergun yapın bız oyle yaptık ama sperm sayısı onemlı cnmm

kızzz sende beni aglattın sarı kuşummm okuyunca nassınn oldum bilinmiii:62::nazar::nazar::nazar:canımsın...hayırlı ugurlu olsun,senin gibi dünya tatlısı bi evladın olsun kuzummm:emir_bebek:

anatolişimm sen napıyon canım benim,bişeylere takıktın kaç gündür soramadım kuzum ya..iyimisin hayır olsun..canını kimler sıkıyo kuşum bu günlerde alıngan olman normal gerçide:emir_bebek::nazar:

sıra ebuşumda inşallahhhhhhhh:emir_bebek:tatilde bol bol çalışmındır umarım kuzum yoksa dayak geliiii:9:bak hadi yüzümüzü kara çıkarma..o kadan insan senden haber bekliyo canommmmmmmmmmmmmmmmmm:38:

inan bende cozemedim butun gun arkdslarla onu konustuk... benim anladiklarim dogru ama onun soyledikleri yanlis yani,soncta catlayan bisey var ve iliski vermio
benim en son adetim 11 temmuz ..
ptsi progesteron yapicakmis simdi kagida baktim :S

Madem yumurtan çatladı diyo sana ne diye test istiyor hadi istiyor neden gününden çok önce istiyor sinir oldum he,
ne zaman çatladı demişti sana doktor sen bence doktoru dinleme birliktelik olsun mutlaka bugun yarın belki tutar,bir de merak ettim doktorunun adı ne özel değilse enteresan bi doktor yanii

Sevcanımm doğum tarihin ne zaman nasipse kuzummmmm,mart olsan keşkemm yaa

anatolişimm sen napıyon canım benim,bişeylere takıktın kaç gündür soramadım kuzum ya..iyimisin hayır olsun..canını kimler sıkıyo kuşum bu günlerde alıngan olman normal gerçide:emir_bebek::nazar:
Bugun iyiyim cnm çok şükür evde kıyamet koptu da kaç gün şuan bşe yok şükür,sen napıyosun adetin bitmişti sanırım boş geçme bakem sende eboşa diyon ama sende çalış,bu arada eboşşş ne zaman gidiyoruz üsküdar'a senden hbr bekliyorum kuzuşum tamam mı?

Bugun iyiyim cnm çok şükür evde kıyamet koptu da kaç gün şuan bşe yok şükür,sen napıyosun adetin bitmişti sanırım boş geçme bakem sende eboşa diyon ama sende çalış,bu arada eboşşş ne zaman gidiyoruz üsküdar'a senden hbr bekliyorum kuzuşum tamam mı?

aman iyi ol kuzum yaa evde koptu derken?sen kayınvalidenlerle mi oturuyodun ..yoksam eşinlemi özel olmadıysa?

he siz gidin üsküdarlara bende burada çatlıyım:63:

hee bu arada dil çıkarınca aklıma düştü:1:RANACIMM sana neden dil çıkardıgımı sormuştun yaaa söyliyim...dün herkeşleri sayarken bencegzi unutmuşunnn :63::63::63:

Madem yumurtan çatladı diyo sana ne diye test istiyor hadi istiyor neden gününden çok önce istiyor sinir oldum he,
ne zaman çatladı demişti sana doktor sen bence doktoru dinleme birliktelik olsun mutlaka bugun yarın belki tutar,bir de merak ettim doktorunun adı ne özel değilse enteresan bi doktor yanii

Sevcanımm doğum tarihin ne zaman nasipse kuzummmmm,mart olsan keşkemm yaa

bugun sabah gittim yumurta catladi dedi

dilaver alper

bugun sabah gittim yumurta catladi dedi

dilaver alper

tatlım işin dogrusu bende doktorunun dediklerini yanlış buldum anatolıama harfien katılıyorum...çatladıysa bol bol çalışın demesi gerekiyodu..yani yumurtayı bu ay çatlatıp öbür aya çalışın gibi bi laf çok sacma olmuş...sen en iyisi bu ay gün aşırı yada sen bilirsin hergün çalış cnm..gün aşırı daha çok öneriyolar bildigim kadarıyla spermlerin kalitesi açısından...hayırlısı inşallah...

kardelenim selam kuşum..seni altta görüyorum ama şimdi çıkıyom canom...magazayı kapıcaz yavaş yavaş..öptüm seni:38:

kızlar hepinizi çok öpüyorum..böyle gündüz giremesem naparım bilmiyorum...telefondan gece giriyorum fakat sadece yarım yamalak okuyabiliyorum..giriş yaptıgım halde yazma panosu gelmiyor..neyse hoşçakalın böyle idare edicez artık...

sevcanımm kuşumm,hep diyodun ya hamişlere pc yasak o yasagı şimdi ben koyuyom sana,fazla kalmak yok pc de anlaştık mı..sadece bizi merakta bırakma hergün selam ver yeter kuşum..çok öptüm senide...

ebrarım evine geldinmi acep cano ya..tükkandan arıcam aslında ama geldiyseniz rahatsızda etmek istemem yorgunsunuzdur zaten..neyse çok özledim seni bitanem anlatamam...:5:

aman iyi ol kuzum yaa evde koptu derken?sen kayınvalidenlerle mi oturuyodun ..yoksam eşinlemi özel olmadıysa?

he siz gidin üsküdarlara bende burada çatlıyım:63:

hee bu arada dil çıkarınca aklıma düştü:1:RANACIMM sana neden dil çıkardıgımı sormuştun yaaa söyliyim...dün herkeşleri sayarken bencegzi unutmuşunnn :63::63::63:

ayyy ben kıyamam DERİNİMEEEEE....
orda ismini yazmasamda emin ol hep dualarımda ismin war canım benim .......
öpüyorummmm seni kokulu kokulu......

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

tebrikler canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
cok sevindim bırak kk nın büyüklüğünü ALLAH büyük bak tebriklerr:66::66::66::66:

Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker

uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin
bende isim ekleyim
emreyle esmayı unutma sağlıklı hayırlı evlat olsnlar diye bide dilarayı

canım kardeşim girer girmez güzel haberi aldım nasıl sevindim anlatamam :66::66::66:çok tebrik ediyorum canım şükür mevlaya allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallah bu sefer kucağına alıcaksın inanıyorum öyle sevindimki duygularımı anlatamıyoruım .darısı tüm arkadaşlarıma olsun
bende biraz gecikmeli olarak halaya katılıyım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: $bebek-0.webp

sevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah:70:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok:54::54::54:

Son düzenleme:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

cnm benım ya yazılarınıza aglıuyorum su anda allahım sıze de nasıp etsın tez zamanda hep dualarımdasınız bılıyorsunuz degıl mı??? ınşallah yawrularımız göbişimizde sağlıkla buyurrrr

heyecan yapın yawrum dımıııı ay yerım ben senı

hoşgeldın aramıza cnmmm sağolasın darısı başına cnmmm

cnm ben de klomenle kaldım aslında dr um bu ay doğal bakalım dedı AMA onceden da onla kaldıgım ıcın dr umu dınlemedım oldu rabbım ol dedı tabıı ondan olduu...yumurta takıbıne gıdecektım gıdemedım bıleee cenazemız wardı ama kısmet işte olmuş yawrumm...canım eşinin sperm testını yaptırdınız mı hıc...???eger yapıldıysa normalınden yuksek cıktıysa degerı calşma gunlerı günaşrı degıl hergun yapın bız oyle yaptık ama sperm sayısı onemlı cnmm

sevcanım canım Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin kendine dikkat et

sevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah:70:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok:54::54::54:

hayırdır boncuğum neyin var bizede anlat derdine ortak olalım sen üzülme

Back
X