Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

birsen cim selam.
rana cım sanada selam.

a.s canım benim sen nasılsın ???

ANATOLİA,
canım hg. nasılsın ???
sen napcaksın oruç tutabilcekmisin ???
bebişin nasıl bu arada kalp atışlarını duydun sanırım RABBİM 9 ay boyunca pıt pıtları duymayı nasip etsin inş....:nazar:
kaç haftalık oldu miniğin.....

oh be geldiğin anlaşıldı
Selam canlarım maşallah burası ne kalabalık,Ramazan ayımız mübarek olsun kızlar...Misafirlerim vardı giremedim ne var ne yok nasılsınız,geçmişe bi bakam...
tutişim nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldu
birsen cim selam.
rana cım sanada selam.
günaydın kardeloş

sagol ranam hoşbulduk

bende duygulandım ebusum şükür kavusturana gecn ramazanda demıstık bebişlerımız bu sene olsun dıye yıne yok bıraz hüzünlüyüm ama şükür bu ramazanada cıktık gelır elbet sıpalar
evet kuzum yaa kaç ramazan geçti gelmedi bizim sıpalar hayırlısı diyelim gelicekler er yada geç
valla boncuğum ramazan sizlerle ayrı bir anlam kazanıyo :29:
Sağol ablam çok şükür,sizi sormalı pikiniğe gitmişsin ohh sefan olsun :)

Bana yok demek:76:

Garibim sağol cnm evine dönmüşsün gözünaydın,ayrıca geçmiş olsun Allah yardımcın olsun bel ağrısı zor:(
evet kuzucum piknikdeydik keyifliydi gerçi kocam yoktu oyüzden azcık buruktumda napalım iş güç halada gelmedi çok yoğunlar bugün
sen neler yaptın bakıyım

tutişim seni rüyamda gördüm,ama kardelen 49 a benziyodun rüyamda,senin yüzün değildi(bunu uyanınca farkettim)ama sendin,ne güzel senle de buluştuk diyorum,bi sarılıyoruz ki.
boncuğum hoş geldin,taaaaaaa doğum gününde sen mutlu ol diye pasta yollamıştım sana ama,sen hep üzüntülü geldin buraya,inşallah daha iyisindir şimdi.

allah kucaginada almak nasip etsin canim,bende dun geldim evime cok sukur,evimin tadini cikariyorum:61::61:
AMİNNNNNNNN,ALLAH RAZI OLSUN canım darısı sana olsun inş...
ohhh mis gibi insanın ewi gibi yok wallahi....
ay kıyamam ranam yaa dikkat et kendine aç kalma ozaman
yeterki bebiş iyi olsunda oruçda tutulur kuzum
öyle yaa allahım sabrını veriyo ilk birkaç gün zor olucak sonra alışıcaz elbet
zaten o günden sonra daha dikkatliyim ablacım korkum wallahi :1:
sagol ranam hoşbulduk

bende duygulandım ebusum şükür kavusturana gecn ramazanda demıstık bebişlerımız bu sene olsun dıye yıne yok bıraz hüzünlüyüm ama şükür bu ramazanada cıktık gelır elbet sıpalar

nasılsın canım ???

BİRSEN,
canım sen nasılsın ????
EMRECİĞİ kocaman bi öp yerime ayy mis gibi kokuyordur yaa.....

nasılsın canım ???

BİRSEN,
canım sen nasılsın ????

dikkat etmek gerek kuzum artık iki canlısın sen :49:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ ugurboncugum+ rana20+ AnaToLia_+ birsen29+ garip+

:71::71::71::nazar::nazar::nazar:

oh be geldiğin anlaşıldı

günaydın kardeloş
:3::3::3::3::3:dımı ya burda boncuk:3::3:

boncugum,anatolian ikinizde hosgeldiniz kizlar,uzun zaman oldu görusmeyeli,iyisiniz insallah?bu arada sizinde ramazaniniz mubarek olsun:61:
senınde mübarek olsun cnm hoşbulduk

evet kuzum yaa kaç ramazan geçti gelmedi bizim sıpalar hayırlısı diyelim gelicekler er yada geç

evet kuzucum piknikdeydik keyifliydi gerçi kocam yoktu oyüzden azcık buruktumda napalım iş güç halada gelmedi çok yoğunlar bugün
sen neler yaptın bakıyım
sagol ebusım ınsallah saglıcakla gelsınler:49:

tutişim seni rüyamda gördüm,ama kardelen 49 a benziyodun rüyamda,senin yüzün değildi(bunu uyanınca farkettim)ama sendin,ne güzel senle de buluştuk diyorum,bi sarılıyoruz ki.
boncuğum hoş geldin,taaaaaaa doğum gününde sen mutlu ol diye pasta yollamıştım sana ama,sen hep üzüntülü geldin buraya,inşallah daha iyisindir şimdi.
sagol kardelosum ıyıyım balım ya nasıl olum yalnızlık sıkıyor canımı bay bısıyler oldu ama gectı ıste:19:

nasılsın canım ???

BİRSEN,
canım sen nasılsın ????
ıyıyım cnm sen ve yıgenımız nasıl bakım:82:

a.s canım benim sen nasılsın ???

ANATOLİA,
canım hg. nasılsın ???
sen napcaksın oruç tutabilcekmisin ???
bebişin nasıl bu arada kalp atışlarını duydun sanırım RABBİM 9 ay boyunca pıt pıtları duymayı nasip etsin inş....:nazar:
kaç haftalık oldu miniğin.....
Cnm çok istiyordum ama malesef tutamıycam bende senin gibi dayanamıyorum hele su içe içe bi hal oldum,birde sorunla alakası yok ama :)aklımı da bulandırdılar su ile ilgili çok içme su ikizi olurdediler şaştım kaldım,8+2 oldu cnm çok şükür...

oh be geldiğin anlaşıldı

günaydın kardeloş
İyiyim birsenim çok şükür 8+2 oldu cnm

sen neler yaptın bakıyım
Eboşum iş olsun da geç gelsin napalım Rabbim güç kuvvet versin bol rızık versin inşaallah

Ayyy Kardeloşş negüzell olurdu hee,keşke öyle bişey olsa ama nerdeee

sagol kardelosum ıyıyım balım ya nasıl olum yalnızlık sıkıyor canımı bay bısıyler oldu ama gectı ıste:19:

çok şükür iyiyiz teyzesi geçen haftalarda baya bi zorladı beni ama bu hafta daha rahattım inş daha da rahatlarım mide bulantım yawas yawas azalıyor gibi ama kokular hala çok etkiliyor o yüzden kendimi hep tok hissediyorum yemek yiyemiyorum.....:50:
böyle idare ediyoruz işte ....

Cnm çok istiyordum ama malesef tutamıycam bende senin gibi dayanamıyorum hele su içe içe bi hal oldum,birde sorunla alakası yok ama :)aklımı da bulandırdılar su ile ilgili çok içme su ikizi olurdediler şaştım kaldım,8+2 oldu cnm çok şükür...

Eboşum iş olsun da geç gelsin napalım Rabbim güç kuvvet versin bol rızık versin inşaallah

olur belki,belli mi olur,rabbim yazdıysa.
bu arada iki ayın dolmuş,artık tıcker yap yaaa,görelim bebişi.:emir_bebek:

wallahi ablacım hala alışamadım doğrusu....:1:
bazen unutuyorum inan aklıma sonradan geliyor içimde bi kalp daha attığı...
canım yaa anca karnın büyüyünce anlarsın hamiş olduğunu :))

amin kuzum inşallah naaptın bakalım sıcaklarla aran nasıl

öyle tabi kuzum amin cümlemize inşallah

canım ben kokulardan etkilendiğim için hep tok hissediyorum o yüzden inan su bile içmek bulandırıyordu beni 2litreden fazla içemiyorum....
bu arada su ikizi ne demekmiş kız ilk kez duydum ben bunu....:53:

canım yaa anca karnın büyüyünce anlarsın hamiş olduğunu :))

amin kuzum inşallah naaptın bakalım sıcaklarla aran nasıl

öyle tabi kuzum amin cümlemize inşallah

ablacım aslında çıktı biraz göbüşüm gören aaaa diye şaşırıyor baya belli diye :1: inş hareketlenince dahada alışcaz birbirimize.....

Back
X