Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

garibim hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşurana
aynen dediğin gibi oluyo canım bir müddet sonra insan evinde olmak istiyo
bende döndüğümde çok şükrettim inanki

canım önemli değil konuşuruz yine kolay gelsinb sana benim tatil güzel geçti şükür
sen nasılsın

selam kuzum dualarına canı gönülden amin diyorum allahım hayırlı ramazanlar nasip etsin
demek kayramla konuştun iyimi bari bizdende selam söyleseydin kanka

evet canım,bugün konuştuk biraz.
o sana mesaj atmış,geldi mi gelmedi mi bilmiyo ama atmış,yada bana gelmiş msj,emin değil,çünkü banadda gelen bi msj var.
bunu söylememi istedi:1::1::1:

garibim hoşgeldin sefa geldin şükür kavuşurana
aynen dediğin gibi oluyo canım bir müddet sonra insan evinde olmak istiyo
bende döndüğümde çok şükrettim inanki

canım önemli değil konuşuruz yine kolay gelsinb sana benim tatil güzel geçti şükür
sen nasılsın

selam kuzum dualarına canı gönülden amin diyorum allahım hayırlı ramazanlar nasip etsin
demek kayramla konuştun iyimi bari bizdende selam söyleseydin kanka

hosbulduk ebrarim,evet insan evinden iceri girince derinden bir ohhhhhhh cekiyor....tatilinin guzel gecmesine cok sevindim canim,moral olmustur sana..benimkide hastaliklara ragmen guzeldi..misafirim yabanci degil komsum,5,10 dakikaligina ugrayacagini söylemisti bekliyorum henuz gelmedi:61:bu arada avatarin yikiliyorrrr:34:

hosbulduk ebrarim,evet insan evinden iceri girince derinden bir ohhhhhhh cekiyor....tatilinin guzel gecmesine cok sevindim canim,moral olmustur sana..benimkide hastaliklara ragmen guzeldi..misafirim yabanci degil komsum,5,10 dakikaligina ugrayacagini söylemisti bekliyorum henuz gelmedi:61:bu arada avatarin yikiliyorrrr:34:

evet ebroş,avatarına bayıldım,gerçeğine,yani büyük olarak görebildiğime hele daha bi bayıldım.

benimde yatılı misafirlerim vardı canım,dün gece yolculadım,bugünde evi temizledim,gerçi daha yıkancaklarım var ama daha öncelikliler vardı,çarşaflar falan geri planda kaldı.
misafir iyi hoş ta,bu sıcakta,kapalı durmak zorunda olduğumdan,biraz zor oldu.

hmm,yatili misafir zor oluyor canim yaa,en cok sonrasinda ki ev temizligi ve yikanacak carsaf nevresim zorluyor insani...ayni durumu bende yasadigim icin seni anlayabiliyorum.neyseki ugurlamissin geri kalanlari yavas yavas yaparsin,allah yardimcin olsun..özlemisim senin le konusmayiiiii kardelencim:29::29:

evet canım,bugün konuştuk biraz.
o sana mesaj atmış,geldi mi gelmedi mi bilmiyo ama atmış,yada bana gelmiş msj,emin değil,çünkü banadda gelen bi msj var.
bunu söylememi istedi:1::1::1:

evet mesajı geldi onun üstüne bende onu aradım ama cevp vermedi işte ben mesaj çekmekten pek hoşlanmıyorrum aramayı tercih etmiştimde :)))

hmm,yatili misafir zor oluyor canim yaa,en cok sonrasinda ki ev temizligi ve yikanacak carsaf nevresim zorluyor insani...ayni durumu bende yasadigim icin seni anlayabiliyorum.neyseki ugurlamissin geri kalanlari yavas yavas yaparsin,allah yardimcin olsun..özlemisim senin le konusmayiiiii kardelencim:29::29:

bende özledim tatlım.
ayrıca benimde belim ağrıyo ve gn geçtikçe de zorlanıyorum,çocuk meselesine ara verip belime baktırsam,en az bi sene kaybederim,napcaz böyle garibim

aynen garibim yaa nasıl güzel oluyo insanın evi gibisi yok
canım şükür keyifliydi demek seninde güzeldi sevindim senin adına belinde hala ağrın varmış gittinmi doktora onun için ?
vay komşun demek bu saatte hayırdır kahve içmeyemi
buarada çok saol iltifatın için :))
# ebrar_53+
# kardelen5233+ ben geldim
hoşgeldin canım nasılsın özledim seni :29:
evet ebroş,avatarına bayıldım,gerçeğine,yani büyük olarak görebildiğime hele daha bi bayıldım.

saol kanka bende seviyorum o resmi :16:

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN.....
RABBİM tekrarını nasip etsin inş......
ama ben ilk kez bu sene oruç tutamıcam o yüzden bi tuhaf hissediyorum doğrusu....
ee nasılsınız bakalım....

inşallah canım ya bak şimdi çok heycanlandım güzel haberlerini bekliyoruz :49:

banucum doğum günün kutlu olsun canım .inşallah yeni yılında tüm dileklerin kabul olur aminnnnnnnnnnnnnn

birsencim uzun zamandır karşılaşmıyoruz canım .inşallah iyisindir emrecik nasıl yeni resmlerini bekliyoruz kel halinide görelim fıstığın kızınında yanaklarından öpüyorum canım allaha emanet olun bayyyyy:54::54::54:

iyi düşünmüşsünüz canım bizim yerimizede eylen .
:8::8::8::8::8::8:
evet semracım uzun zamandır konuşamıyoruz emrecikle dilara iyiler teyzesi sen nasılsın oğlun napıyo tatilde sende onu öp benim yerime
kızlar gece burdayız beraber ramazanı karsılayalım dımı:13:
boncuğum davulda çalacanmı yoksa gelmeyiz bak
Eki Görüntüle 232928 Eki Görüntüle 232929

sevcanım bende çok severim papatyayı orasıda papatya doluydu bir demet topladım ohh mis gibi valla :))

elimden geldiğince kuzum patron olmak zor işmiş :60::60:
buarada sen dinlen kuzum 1 hafta kadar sonrada hayata devam :42:

ohooo artık okuma işi zorlaşıyo geceler bizim inşallah kanka .ramazan geldi hoşgeldi :)))

canım yaa inşallah müjde verirsin heyecan yaptım inanki mübarek günlerin hürmetine inşallah

derdam saol kuzum hoşbulduım anneciğin iyiymiş çok sevindim allahım daha iyi etsin
esma sultan nasıl yesin onu teyzoşu

banum allah iyiliğini versin güldürdün beni canım çok eski olunca hatırlamak zor oluyodur aslında rize unutulmuycak kadar güzel emme :)))

canım tekrardan hoşgeldin niye unutalım olurmu öyle şey :)))

ranam sorunsuz 9 ayı tamamlarsın inşallah kuzum allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin diyorum duana

semroşum hayırlı ramazanlar saol kuzum

ayyyy çok mutluyum ben yaa içim kıpır kıpır :9:eskisi gibi olucak inşallah kuzum

valla çok iyi geldi iksirim keyifliydi yani

canım arkadaşım sanada hayırlı ramazanlar keşke netin olsaydı yaa ne keyifli oluyodu biliyosun
inşallah çözebilirsiniz net olayını
dualarına canı gönülden amin diyorum canommmmm
heee sen benim alıntımı alma bende küstüm sana
geldim cok sukur kardelencim.haklisin bende anlayabilmis degilim inan,sanirim insanin kendi evinden baska bir yerde rahat edememesi ile alakali bir durum olsa gerek..sebebi ne olursa olsun evde olmak guzell:61::61:sen nasilsin canim?
hoşgeldin garipim tatilin iyi geçmiştir umarım gerçi belini ağrıtmışsın inşallah bebiştendir

bende özledim tatlım.
ayrıca benimde belim ağrıyo ve gn geçtikçe de zorlanıyorum,çocuk meselesine ara verip belime baktırsam,en az bi sene kaybederim,napcaz böyle garibim

gecmis olsun canim benim yaa,aman dikkat et,inan bir haftadir belin ne kadar önemli oldugunu iyi anladim..rabbim tum hastalara sifa versin..ben sicak su torbasi koymustum belime daha fena oldu,oysaki böyle durumlarda konulmamasi gerekiyormus canim doktor söyledi bana aklinda olsun...sadece kuvette ilik su icinde yatip hareket yapmak,yuzmek ve ilik su tutmak (dusta)bele agriyi azaltirmis,aman dikkat et canim..rabbim yardimcin olsun:61:

aynen garibim yaa nasıl güzel oluyo insanın evi gibisi yok
canım şükür keyifliydi demek seninde güzeldi sevindim senin adına belinde hala ağrın varmış gittinmi doktora onun için ?
vay komşun demek bu saatte hayırdır kahve içmeyemi
buarada çok saol iltifatın için :))

hoşgeldin canım nasılsın özledim seni :29:

saol kanka bende seviyorum o resmi :16:

gittim canim,masaj verdi bana,ceyranda akldigim icinde gecer dedi zamanla,antibiyotik ve kas gevsetici iciyorum,su an daha iyiyim,kalkabiliyorum,önceden hic kalkamiyordum..:5:komsum bugun kislik haziliklari yapti,sanirim banada birseyler yapti onu birakmaya gelecek,gunduzleri yogun calisiyordaa...ayrica iltifat degil gercekleri söyledim:34:

RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUNNNNN.....
RABBİM tekrarını nasip etsin inş......
ama ben ilk kez bu sene oruç tutamıcam o yüzden bi tuhaf hissediyorum doğrusu....
ee nasılsınız bakalım....
saol ranacım sanada hayırlı ramazanlar
olsun üzülme sende sonra telafi edersin inşallah
evet semracım uzun zamandır konuşamıyoruz emrecikle dilara iyiler teyzesi sen nasılsın oğlun napıyo tatilde sende onu öp benim yerime

boncuğum davulda çalacanmı yoksa gelmeyiz bak

heee sen benim alıntımı alma bende küstüm sana

hoşgeldin garipim tatilin iyi geçmiştir umarım gerçi belini ağrıtmışsın inşallah bebiştendir

oyyy niye küstün bana küsme kıyamam ben sana dün yazdım cevap yazdınmıki bana eğer yazdıysanda ben almadıysam ayıp etmişim affet :38:

saol ranacım sanada hayırlı ramazanlar
olsun üzülme sende sonra telafi edersin inşallah

oyyy niye küstün bana küsme kıyamam ben sana dün yazdım cevap yazdınmıki bana eğer yazdıysanda ben almadıysam ayıp etmişim affet :38:

ewet ablacım inş RABBİM kısmet ederse telafi edicem .....:32:

gecmis olsun canim benim yaa,aman dikkat et,inan bir haftadir belin ne kadar önemli oldugunu iyi anladim..rabbim tum hastalara sifa versin..ben sicak su torbasi koymustum belime daha fena oldu,oysaki böyle durumlarda konulmamasi gerekiyormus canim doktor söyledi bana aklinda olsun...sadece kuvette ilik su icinde yatip hareket yapmak,yuzmek ve ilik su tutmak (dusta)bele agriyi azaltirmis,aman dikkat et canim..rabbim yardimcin olsun:61:

gittim canim,masaj verdi bana,ceyranda akldigim icinde gecer dedi zamanla,antibiyotik ve kas gevsetici iciyorum,su an daha iyiyim,kalkabiliyorum,önceden hic kalkamiyordum..:5:komsum bugun kislik haziliklari yapti,sanirim banada birseyler yapti onu birakmaya gelecek,gunduzleri yogun calisiyordaa...ayrica iltifat degil gercekleri söyledim:34:

anladım canım şifa olsun ilaçların inşallah aslında yazın varya insan daha çok hasta oluyo ceyran olayı bitiriyo zaten insanı
saol güzelim yaa merciiiii:1:
buarada maşallah komşuna allah herkese nasip etsin öyle komşu

Back
X